درود بارها گذاشتیم این نرم افزار رو یکیش hmanger هست با کنترل کامل انتخاب باند و نمایش دقیق تمام پارمتر ها تو تاپیک مودمi60 صفحات اخر هست دوست عزیزنقل قول:
Printable View
درود بارها گذاشتیم این نرم افزار رو یکیش hmanger هست با کنترل کامل انتخاب باند و نمایش دقیق تمام پارمتر ها تو تاپیک مودمi60 صفحات اخر هست دوست عزیزنقل قول:
سیم کارت اعتباریمو انداختم روی مودم ! سرعت روی fdd فوق العاده مزخرف بود ! نهایت 500 کیلو
عوض کردم گذاشتم حالت رو روی tdd
سرعت به طرز فوق العاده ای بالا رفت
تفاوت شبکه ایرانسل خیلی عجیبه :|
محتوای مخفی: عکس
خوب وصل شد سیم کارت منم ۵ تا آنتن پرو البته یکمی عجیبه مبین نت ۳ خط بود سیگنالم ضعیف تر بود با با توجه به این موضوع که bts همراه اول که تجهیزات مبین نت روش سته به ما خیلی نزدیک تره حدود ۲۰۰ متر ولی با ایرانسل ۵۰۰ متر فاصله دارم ولی کیفیت سیگنال خوبه نسبت به مبین نت سرعت ۴۰ ظاهرا پهنای باند منطقه ما بیشتر از ۴۰ نیست ولی دانلود خوبه خیلی پایداره از مبین نت بهتره تا ۸ میره بعضی وقتها معمولا با ۵ شروع میشه ولی پینگ به خوبیه مبین نت نیست بد نیست خوبه ولی مبین نت پایدارتره فقط فک کنم با این قیمت بسته ها این ۴۸۰ گیگ تموم شه باید خاموش کنم دوباره مبین نت روشن کنم
یه سوالی از دوستان تنوع بسته ها تو پنل نماینده بیشتره یا همینه ما هم مبیبینیم کسی اطلاع داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
مبین نت که 40مگ کلا بسته شدهنقل قول:
ایرانسل باز هست تا جای که بکشه
بسته های ایرانسل صرف نمیکنه گرونه
پنل مشترک با پنل نماینده هیچ فرقی از نظر قیمت نداره و یکسانه
رفقا همچنان راه حلی برای این خراب دانلود شدن فایل پیدا نشده جز قندشکن و تک کانکشن کردن دانلود منیجر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوانمون کرده رسما. دانلود فایل به انتها که میرسه یک دفعه کل کانکشن ها دریافت دیتا رو قطع میکنن و بعد چند لحظه، دوباره وصل میشن که عملا نابود میکنه فایل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود پنل نماینده هارو من چک کردم همینه وضعیتش و فرقی با کاربر نمیکنه !نقل قول:
تنها کار خوبی که میشه کرد این هست که سیم کارت با بسته 480 میدن 200 تا 250 توی دیوار و اینور اونور که از سر i60انلاک شده برداشتن همون رو بخری به نظرم به صرفست :worried:
آقا من هیچی دیگه نمیگم این تازه رو گوشیه عالی نزدیک ۲۰۰ تاهفته بیش ۱۰۰ بیشتر نمیرفت چیگار کردن یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست TD هست؟نقل قول:
تی دی ایرانسل :
هم اسپید تست و هم تست دانلود
حداکثر سرعت 172 مگابیت
مودم آی 60
ورژن : 11.196
محتوای مخفی: محتوا
نه fdنقل قول:
سلام
دوستان میانگین سرعت آپلود شما چقدر هست؟
من تستها رو میبینم ظاهراً ایرانسل هم آپلود رو محدود کرده
مبیننت که آپلود روی ۴مگ بسته.
سلام داداش جسارتا اين تنظيمات كيفيت انتن دهي مودم sinr و...كجاي مودم هست ؟!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود وارد پنل مودم بشیدنقل قول:
بخش settings روی گزینه ی system کلیک کنید
سپس device information شامل اطلاعات کلی هست
همچنین از این نرم افزار میتونید استفاده کنید :headphone:wink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروزه دیگه سرعت آپلود خوب، فقط مختص وبمستر و استریمرها نیست.نقل قول:
همه دائما فایلهای با حجم متوسط و بالا در تلگرام و واتساپ رد و بدل میکنن و همچنین برای تماس تصویری با کیفیت هم به آپلود خوب نیاز دارید.
به نظرم فقط نباید روی دانلود تاکید و اعتراض کرد. الان معضل اصلی آپلود و پینگ خارجی هست.
طرح های نامحدود ایرانسل TD-LTE چجوریه واقعا حجم نامحدود هستن؟ اگه اینجوری باشه که نسبت به adsl شاتل که استفاده میکنم خیلی به صرفه تر هستن میخواستم ببینم اگه خوبن کوچ کنم به tdlte هزینه مودم برام مهم نیست
نه نامحدود کجا بودنقل قول:
برا منم همینطوریه .یه جوری تنظیمش کردن که حداقل سرعت اکثرا کاربرا روی 40 باشه تا با مبین نت برابر بشه .فکر نکنم ربطی به شلوغی منطقه داشته باشه .اگر خلوت باشه بیشتر هم میده ولی تو شلوغی اینطوری تنظیم شده که حداقل سرعت 40 باشهنقل قول:
من ۶۰ گرفتمنقل قول:
البته نباید به آنتن دقت کنی من الان ۵ خط آنتن دارم ولی سیگنالن معلولی عالی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۶۰ گرفتمنقل قول:
البته نباید به آنتن دقت کنی من الان ۵ خط آنتن دارم ولی سیگنالن معلولی عالی نیست
سلام
برای شبکه TD-LTE ایرانسل کدام مودم را پیشنهاد میدین که خریداری کنم
به ایرانسل زنگ زدم مودم TF i60 رو پیشنهاد داد بنظر شما این مودم چطوره؟
از این مودم بهتر موجوده معرفی کنید؟ مودم TF i60 آنتن خارجی نداره مودمی هست که آنتن خارجی هم روش نصب بشه؟
درود پاسخ تمام سوالاتتون داده شده از این پست به بعد مطالعه کنیدنقل قول:
در ضمن این مودم علاوه بر گیرندگی بسیار قوی با آنتن های خودش
از دو عدد آنتن خارجی نیز پشتیبانی میکنه که در پشت مودم وصل میشن
از این مودم برای شبکه td و fd توی رنج قیمت خودش واقعا بهتر نیست !که از هردو شبکه پشتیبانی کنه !
سایر اطلاعات توی کانال صابر جان سربزنید حتی دوستان راجب مبحث آنتن خارجی و تاثیراتش کلیپ های خوبی گذاشتن
Modem_land@
سلام
مودم 2101 پلاس میشه جوری تنظیمش کرد که به یک بی تی اس خاص فقط وصل بشه؟ اگر امکانش هست ممنون میشم بگید چطوری
سلام
دوستان من مودم i60 رو از سایت ایرانسل سفارش دادم . هنوز که قابل انلاک شدن هست ؟:whistle:
تکراری .. حذف شود
واقعا خاک تو سر ایرانسل با این اینترنتش از نوروز به این ور تقریبا غیر قابل استفادست.
واقعا خاک تو سر ایرانسل با این اینترنتش از نوروز به این ور تقریبا غیر قابل استفادست.
دوستان مشکل افزایش پینگ نداشتید ؟ به شدت رفته بالا برای من
هیشکی نیست جواب بده اینجا ؟ حالا اگه پست گذاشته بودم 20 گیگ نت فیری n نفر pm میدادن... تروخدا نباشید اینجورینقل قول:
دوست عزیز چون سوالتون خیلی کلی هستنقل قول:
پینگ به خیلی عوامل بستگی داره
دوری از دکل
پهنای باند دکل
گوشی یا مودم شما
نت شبانه یا روزانه
درکل پینگ نه بهتر شده نه بدتر و در بعضی شهرها که مشکل قطعی وجود داره بدتر هست ضمنا ارتباط و کابل به خارج از کشور هم دچار اختلال و قطعی شده
ضمنا نت همراه اول یا هر اپراتوری پینگ مناسب نداشته و نخواهد داشت
تازمانیکه روترهای فیل... سر راه قرار داره پینگ ما درست نمیشه
مودم من i60 هست رو TDنقل قول:
پینگ 4.2.2.4 یه هفته ای هست از 110 120 شده 170 اینا کل روز
سلام دوست عزیز، آره تا به امروز که به روزترین فریمور 234 هست هنوز قابل آنلاکه.نقل قول:
سلام مال مبین نت هم همینطوره ؟؟ میشه انلاک کردنقل قول:
سلام
دوستان من یک هفته ای میشه مودم خرید زدم اما کد پیگیری برام ارسال نشده .. پشتیبانی هم میگه 7 روز کاری طول میکشه ارسال بشه .. برای شما همچین اتفاقی افتاده ؟
خیر مبین نت دیگه انلاک نمیشهنقل قول:
- - - Updated - - -
نگران نباش صبر کنید ارسال میشهنقل قول:
دوستان من تازه متوجه شدم که ایرانول سیم TDD رو هم مجزا میفروشه.
من مودم MR200 دارم که از TDD فرکانس 2300 2600 پشتیبانی میکنه ، بنابراین میشه خرید و استفاده نمود؟!
سلام از پارسال میفروشننقل قول:
خیر تا جایی که من میدونم TD ایرانسل فقط باند 42.43هست
یعنی فرکانس 3500-3600 دستگاه شما پشتیبانی نمیکنه!
برای من هم طول کشید، اذیت شدم بابتش ولی 8 روزه رسید دستم. اصلا نگران نباش این چیزا معمولیه تو ایران.نقل قول:
نه مبیننت قابل آنلاک نیست ترجیحا سمتش نرو. اگه روزی هم خواستی استفاده کنی تا اون موقع مودم آنلاک شده ات رو اوکی کن بعد یه سر به یکی از نمایندگی هاش بزن بگو برات یه مودم و سیم کارت اوکی کنه ولی بعد میخوای سیم کارت رو نگه داری مودم رو بهش 1/3 قیمت کل بفروشی معمولا قبول میکنن. من خودم همین کار رو کردم.نقل قول:
مودمشو دارم داداش متاسفانه :sad:نقل قول:
1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 34, 38, 39, 40, 41
دوستان گوشی من از این باند ها پشتیبانی میکنه
ایا میشه سیم تی دی بندازم؟
mi 8 xiaomi