جالبه پارس آنلاین میخوام پنل کاربریش برم باید با فیـلترشکن برم، اینجوری اصلا نمیره!! :n19:
Printable View
جالبه پارس آنلاین میخوام پنل کاربریش برم باید با فیـلترشکن برم، اینجوری اصلا نمیره!! :n19:
چرا بسته ها رو اینقدر مزخرف کردند و قیمتش رو هم بردند بالا؟ :n21:
مثلاً برای سرعت 3مگ یک ساله که شبانه هم نخوای فقط و فقط و فقط یک انتخاب داری اونم 240گیگ هست و اگر کسی مصرفش بیشتر از این باشه باید ترافیک جدا بخره که این هم یعنی پر کردن بیشتر جیب پارسانلاین :n21:
همینطور برای سرعت 4مگ یک ساله هم یا باید 360گیگی بخری یا 2400گیگی و بین این دو هیـــــــچ انتخاب دیگه ای نداری :n21:
خیلی خوب از شرایط کشور سوء استفاده می کنند. مملکتی که در مایحتاج و اصلیات زندگی مردم گرونی هست خب این ISPها هم با خودشون میگن وقتی هیچ نظارتی نیست چرا ما گرون نکنیم؟ :n05:
زنگ بزنید و اعتراض کنیدنقل قول:
ماشالله نت که نیست دیگه از دیشب تا الان مشکل داره سرعت پینگ داره روز به روز بدتر میشه خیلی پرو هم هستن که اصلا به روی خودشون نمیارن.
سلام دوستان
اقا من سه شنبه هفته پیش درخواست جمع اوری دادم که چهارشنبه نمایندگی استان زنگ زد ک اقا یه سرویس خوب داریم تمدید کنید و این حرفا.....، خلاصه سرویسش هم متناسب با نیازم بود( 8 مگ 240 گیگ 6 ماهه 136 هزار) من هزینشو براشون کارت به کارت کردم الان 3 روز گذشته ولی هنوز برام فعال نشده چند بار زنگ زدم گفت که شنبه وصل میشه ولی هنوز وصل نشده :n27: بنظرتون 195 شکایت کنم یا زنگ بزنم پیگیری کنم ؟ (چرا پشتیبانی پارس اینقد به اف رفته قدیم خیلی بهتر بودن !!! )
سلامنقل قول:
منم دقیقا همونروز درخواست زدم ولی جوابی بهم نداده،پیامک195 هم اومده که توی سایت زده پارس آنلاین در حال بررسی
فقط یک پیامک پارس آنلاین برای سرویس با42%تخفیف که بنظرم جذاب نبود
این که شماره کارت بدن و شما بجای پنل از این طریق بهشون پول بدی اشتباهه، اصلا از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشهنقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
شماره دفتر شرکت پارس انلاین کرمون بود از قبل شمارش داشتمنقل قول:
اینقدر گردنشون کلفت شده شکایت ها رو هم رسیدگی نمیکنننقل قول:
برا من جلوی روند وضعیت پاسخگویی چیزی ننوشته که !
امشب که داغونه سرعت !
تست سرور داخلی و خارجی روی حالت مولتی کانکشن - سرعت 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ۲ روز شکایت تو ۱۹۵ هنوز از پارس انلاین کسی زنگ نزده پیگیری کنه !!
قبلن خیلی پیگیر بودن :n15:
خودت تو تایم اداری زنگ بزن 02182200 بعد قسمت صدای مشتری رو بگیرنقل قول:
بگو تو 195 شکایت کردی و شکایتتم براشون شرح بده کدملیت رو میگی شکایتت رو چک میکنه و میگه الان در چه مرحله ای هست
دوباره فردا همین کارو بکن تا شکایتت پیگیری و به مرحله ی بعد و مسئول بعدی ارسال بشه وگرنه پارس الان مثل قبل نیست که خودشون اتوماتیک پیگیری و تماس بگیرن (به نظرم علتش تعداد زیاد شکایت هاست قبلا تعداد شکایات خیلی کمتر و پارس هم مشتری محورتر از الان بود)
من بالاخره خطی که روش پارس انلاین بود بعد 6 ،7 سال تخلیه کردم باورم نمیشه روند تخلیه مثل کابوس بود. زنگ زدم پارس آنلاین گفت تخلیه شده بعد 2 ماه باورم نشد زنگ زدم 2020 تایید کرد این من بودم اون لحظه ---->:n19::n20::n31:
سلام
چرا انقدر نوسان داره !!!!
چند نفر به مودم وصلند ؟ اگه کسی به مودم وصله ارتباط اونا رو قطع کن بعد تست بگیر حتما هم با کابل شبکه و ارتباط با سیم تست بگیر ...نقل قول:
بعد یه تست سرعت هم از سایت dslreports بگیر ببین ایا مشکل bufferbloat داری یا نه ...اگه مشکل bufferbloat داشته باشی ping نوسان میکنه ...با تنظیمات QOS و Bandwidth limiting روتر میشه این مشکل رو حل کرد ...
اگه همه اینکارا رو کردی و بازم نوسان داشت در نتیجه مشکل از pars online هست و نمیشه کاریش کرد...
امروز 3 بار نتم قطع و وصل شده
پکت لاستم 50 درصده
زنگ میزنم میگه 20 نفر تو صفن :|:|
نقل قول:
QOS رو روی چ تنظیماتی قرار بدم ؟
چرا تخلیه کردین؟ مشکل داشت؟نقل قول:
خیلی مشکل داشتم خیلی جاها رو میبنده پارس آنلاین البته همیشه نه اما ساعات خاص که کم هم نیست زمانش مثل بروز رسانی مایکروسافت، بروز رسانی اندروید و ای او اس، بروز رسانی آنتی ویروس کسپرسکی اکثرا انجام نمیشد اررور می داد با پیشگامان اوک هست مجبور بودم با چیز شکن آپدیدت کنم و ... ساعات شب هم که کند میشد شدید البته خیلی وقته گذشته همه ایراداش یادم نمیاد الان و از همه مهمتر مشکل من بود اشتراک من از طرف شرکت بود یعنی حقوقی و من 3 سال بود از اونجا اومده بودم بیرون هر کاری میخواستی بکنی میگفتن نامه رو سربرگ شرکت که اصلا منطقی نبود میگفتم من دیگه اونجا نیستم خط رو حقیقی کنید میگفتن نه نمیشه باید شرکت اعلام کنه !! میگم من خودم دارم پول اشتراک رو میدم دیگه شرکت پرداخت نمیکنه خط هم که مال منه و از همه دردناک تر خود من مسئول قرارداد اشتراک به اصطلاح انترپرایز بودم همیشه با یه تماس همه کار انجام میشد یه دفعه کارمندای بخش انترپرایز عوض شدن و سیاست شرکت هم عوض شد :n35: ...خلاصه آخرین بار که سالانه تمدید کردم فهمیدم که کل پولی که دادم الان رو هواست .. کم کم هم که افتضاح شد کلا جمعش کردم با بدبختی .. الان هم بعد 2 ماه منتظر تانوما خان هستم که خبری نیست :n35:نقل قول:
شما هر روز برو سر بزن به مرکز مخابرات استانتوننقل قول:
بیخیال نشو اینا باید دست زور روی سرشون باشه
سلام
خسته نباشید.
میخواستم از پارس آنلاین سرویس یک ساله 720 گیگ با شبانه به قیمت 300 تومن را بگیرم که واقعا قیمتش نسبت به بقیه شرکت ها مناسبه.
قبلا حدود 3 سال پیش پارس داشتم و راضی بودم ولی به خاطر قیمت کمتر اومدم مخابرات و تا الانم مخابرات بودم و راضی هم هستم ولی به خاطر قیمت میخواهم برگردم پارس آنلاین
کیفیت الان چجوریه؟ استان اصفهان هستم.
میخواستم یک سرویس یک ماهه از پارس بگیرم و بعد اگه خوب بود برم رو طرح یک ساله که گفت طرح برای مشترکین جدید هست و همین چند روز هم برش میداریم اگه میخوای عجله کن
درودنقل قول:
پارس بگیری بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی
نه تک کانکشنش خوبه نه پینگش stable هست
ظهر ها خرابه شبا خرابه کلا شرکت آشغالیه
پینگ پارس همین الان سرویس گیمینگ هم دارم بدون سرویس گیمینگ 40 تا بزار روی همین پینگ. سرعت تک کانکشن نابود سرعت دانلود نابود اصلا ارزش خرید نداره مشکلش هم سراسری هست و مخصوص یک منطقه و یا مرکز مخابراتی نیست بگیری باختی حالا خود دانی.
یادم رفت بگم افت SNR شب ها که باعث پریدن لینک میشه که من SNR روز 12 هست شب میشه 6.
تایید میشه البته مشکل SNR ندارم و ثابته همیشه ولی من 1 ماهه پارس آنلاینم هفته ی اول بهترین سرویسی بود که تو 2سال اخیر داشتم ولی بعد اون نوسان پینگ زیاد داره یه ساعت هایی خیلی خوبه یه ساعت هایی خراب میشهنقل قول:
شاید هم سراسری باشه معلوم نیست چون هفته ی پیش 5 6 شرکت بزرگ همه اینترانت شد واسه یه ساعت معلوم نیس چیکار میکنن
پارس کلی مشکل داره :نقل قول:
نوسان پینگ
تک کانکشن ضعیف
نوسان snr
اگه مخابرات راضی هستی عوض نکن
سلام دوستان من چندروزبه مشکل اساسی خوردم ممنون بقیه دوستان بگن سرویس شون چه طور مشکل داره یانه فلی شکن میزنم دانلودنمیده مثله سابق برنمونه سایت تیدال ای دی ام ارورمیده مشکل از سرویس دهندمیتونه باشه چون ازدوستانه دیگرپرسیدم این مشکل رونداشتند باسایت موردنظرو ای دی ام همین الانم باسرویس 8مگ این سرعت منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونه فلی شکن
من متوجه مشکلت نشدم سایت تیدال که فیلتره این اسکرین هم گذاشتی سایت Upload هست من با فیل شکن الان از تیدال دانلود کردم مشکلی نداره(سرویس 4 مگ)نقل قول:
میخوام از پارس تخلیه کنم بخاطر کم کردن حجم و گرون کردن بسته ها.کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید:n16:
اگه فقط واسه کم کردن حجم و قیمت ناراضی هستی پس شاتل و آسیاتک و صبانت از لیستت حذف میشه خودکارنقل قول:
من بهت داتک یا های وب رو پیشنهاد میکنم حالا باز یه سر به تاپیک هاشون بزن
جدول زیر رو ببینید. احتمالا بهتون در تصمیم گیری کمک میکنه:نقل قول:
با سلام چند وقتی بود پارس آنلاین منو سرویس کرده بود
نه فیل شکن
نه هیچی دیگه
ولی یک ماهی هست خوب شده عاااالی:n20:
موزیک ویدئوهارو راحت میتونی دانلود کنی با ای دی ام ازتیدال برمن این ارورمیده فلی شکن مم عوض کردم وازدوباره ویندوز زدم فایدنداشت مشکل چی میتونه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل اینه که شما میخوای فایل ts رو با افزونه دانلود کنینقل قول:
فایل ts یه فایل استریم آنلاینه ولی مثل mp4 یا mkv نیست که بتونی آفلاین پلی کنی فقط میشه استریم کرد
من زیاد با تیدال کار نکردم بدونم امکان دانلود داره با برنامه ای یا نه(که احتمالا به خاطر کپی رایت نداره) ولی مشکل شما همینه که عرض کردم
چرا درسته استریم ولی با ای دی ام میشددانلودکرد ازیکی ازدوستانم پرسیدم اون مشکلی نداشت مشکلی دیگرهم اضافه شد امکان داره ازطرف سرویس دهنده اختلال ایجادشدباشه اینوبراین میگم سرویسم 8مگ فلی شگن میزنم تست سرغت میگیرم میشه 3مگنقل قول:
شما مشکل فیل شکن داری سعی کن از کریو یا سیسکو استفاده کنی اوپن وی *ی ان و تونل این مشکلارو دارهنقل قول:
من یه اکانت هم ساختم بدون مشکل دارم دانلود میکنم اینم تست
در ضمن این برنامه هم موجوده میتونی ازش استفاده کنی کافیه FFmpeg نصب کنی بهت فرمت MP4 تحویل میده
پارس آنلاین بالاخره یه دستی به سر و روی اپلیکیشنش کشید بدک نشده
برنامش مثله ای دی ام فایل رو بصورت تی اس میگیره وتنظیماتم داره که 720 بگیری یا1080ممنون فقط یه مشکل دارم شما چه فلی شکن رو پیشنهاد میدید چون الان یه ویدئو برتست دانلودمیکردم سرعتم به شدت پائین بود شما با همین برنامه کارمیکنیدسرعتتون بالاهستش بردانلودنقل قول:
فابلیت انتخاب کیفیت داره هم صوتی هم تصویری سرعتش هم بالاست خروجی mp4 و m4a میده باید تنظیم کنینقل قول:
بالا گفتم سعی کن از سیسکو استفاده کنی
ممنون همون تی اس 1080گرفتم بایکی از ویدئوقبلی ها مقایسه کردم حجم همونه اورجنال میگیره اهنگ هارم باکیفیت flacمیشه گرفت باهمین درضمن ممنون اگرسایتی هست معرفی کنی برسیسکوتشکرنقل قول:
مشکل قطع و وصل برای شما هم هست یا فقط من مشکل دارم ?