فرشاد منظورت سایت شبانس که اکانتش رو میفروشه ؟نقل قول:
Printable View
فرشاد منظورت سایت شبانس که اکانتش رو میفروشه ؟نقل قول:
داداش پیشنهادم اینه که از ماه بعد دیگه طرح دینامیت رو نگیری. همون 1 مگ یا 512 با 8 گیگ حجم بگیر چون هم هزینت کمتر میشه و هم شبانه رایگان دارن. با این نویز بالا دینامیت همش ضررت میشه.نقل قول:
چرا از ماه بعد اگه دینامیت بد بود بالافاصله تغییر سرویس بده به 1 مگ.نقل قول:
نقل قول:
اگه سرویس که فعال بشه و استفاده بشه فکر نکم دیگه بشه سرویس را تغییر داد --این امکان وجود داره ؟؟؟
سرویس رو میشه تغییر داد ولی یه مقدار پول ازت کم میکنه. من گفتم ماه دیگه چون اگه الان تغییر بدی کمی ضرر میکنی
زیاد ضرر نمیکنی در حد 2 تا3 هزار تومن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
یعنی با این نویزی که دارم 8 مگا بیت روی خطم جواب نمیده ؟
اگه یک مگی که گفتین را بگیرم سرعت دانلود در بهترین حالت چقدر هست ؟
الان نمیدونم 1 مگو چن میبندن ولی قبلا همون 8 مگ میبستن الان فک کنم 4 مگ ببندن،شما اگه دیدی نویز اذیتت میکنه به پشتیبانی زنگ بزن برات 4 مگ ببندن.این طوری وضیتت بهتر میشه.نقل قول:
سرعت فاجعه .
8مگ .
ببینم دوستان
من تا الان از آسیاتک استفاده میکردم ولی اخیرا سرعتش بطرز افتضاحی کند شده
مخوام بدونم های وب چطوریه سرعتش
با هیتلر ش ک ن نظیر کریو و غیره سرعتش خوبه یا نه
آیا ارزش داره برم به سمتش یا گزینه دیگری پیشنهاد میکنید
فعلا داغونه چه سرعت چه پینگ چه محدود کردن چیلتر شک ن هانقل قول:
خیلی عجیبه که سرعت هیلترشکن ها رو محدود کردن، تاحالا همچین چیزی ندیده بودم دیگه!نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دیروز 2.2 گیگ از ترافیکم کم شده هیچ جا هم ثبت نشده
زنگ هم زدم میگه نمیدونم حتما مصرف کردی
جالبش اینه که خودشون هم نمیدونن این ترافیک کجا رفته حتی تو پنل هم ثبت نیست
195 هم شکایت کردم
ولی فکر نکنم ترافیکم برگرده:n14:
دزدی دیگه این جوری من ندیدم
دوستان مگه های وب DNSجدید ست کرده الان که رو اتوماته تنظیمات DNS تو تنظیمات مودمم اینا ست شدن تو این سایتایی که نشون میدن کدوم کشوره زده شهر گلستان ispداده گستر عص نوین :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وقت این ip 46.224.1.42 -43 چیه که امروز گفتن پشتیبانی های وب اینا رو دستی خودت ست کن تازه جالبه وقتی این ip ها هم پینگ میگیرم هیچی تایم نمیده همش تایم اوته
میگم الان وضع پینگ شما هم بده همش 200 :n03:
سلام
دوستان من اومدم مسافرت اینجا تهران هر چی داشتیم تو ماشین رو بردند و منماز طرف های وب برام پیام اومد نتت رو شارز کن منم پسوورد هم رام ندارم وچه جوری غیر از پیامک میشه پسورد گرفت؟ چون گوشیم رو دزدیدند دیگه هر چی پیام میره نمیبینم
به پشیبانی زنگ بزن شمارتو بده راحت یوزر و پسورد رو بهت میدننقل قول:
درسته نامحدوده. ارزش فکر کنم داره. آره میشه 480p بدون لگ دید. خواهش میکنم :11:نقل قول:
ببین سرورهای خارجی رو مخابرات محدود کرده سرعتشون رو..تا ساعت 12 ظهر بدون لگ میشه دید ..بعدش دچا رمشکل میشی . یعنی ا زتمام 240 تا استفاده نمیکنه برای play کردن ویدئو واسه همین گیر میکنه دوباره بافر میکنه باز play میکنه.
ارزش داشتنم ببین من اگر 4 مگ نامحدود هم بود میگرفتم ا زمخابرات ماهی 160 تومن.چون من بیکارم از صبح تا شب تو خونم بعد حوصلم سر میره..بعد همش فیلم دانلود میکنم یا سریال یا میرم ویدئوها ی آنلاین میبینم یا بازی میکنم با میرم تو گفتگوهای آنلاین
وقتمو پر میکنم واسه همین واسه من ارزش داره..ولی اگر شما میری سر کار نمیدونم دیگه یا میری دانشگاه سرت شلوغه به نظرم یه اینترنت محدود بگیری بهتر باشه..من الان 20 روزه از خونه بیرون نرفتم ببین دیگه چه قدر بیکارم.حتی نون هم بابام میخره.
فکر نکنم کسی داشته باشیم تو 25 سالگی مثل من باشه.همش تو خونه
( یه مشکلی دارم خجالتی هستم بیرون نمیرم اصلا نمیدونم چمه یه مدت مواد مصرف کردم دچار افسردگی شدید شدم بعدش بردنم روانپزشک گفت اگر داروهایی که مینویسم نخوری مینویسم ببرنت تیمارستان خیلی وضعم خراب بود روزی 2 بار گریه میکردم فکر کنم مغزم د رحال باز سازیه )
امیدوارم حالت بهتر بشه،از مواد هم بکش بیرون زندگیتو داغون میکنه،ورزش کن،برو استخر،شنا خیلی تاثیر داره یه بار امتحان کن:n01:نقل قول:
بعد از یه سال علی رغم میل باطنیم امروز درخواست تخلیه های وب رو دادم.به من که خوب سرویس داده بودن،دم همشون گرم،دوس ت دارم های وب:20:امیدوارم روزی برسه که 2باره برگردم:n16:
من تقریبا 1 هفته است طرح 1 مگ محدود های وب را گرفتم با 3 گیگ ترافیک
کلا 2 شب تو ساعت رایگان دانلودم کردم هر شب حدود 2.6 گیگ شد
الان زده 4.84 G دانلود کردید
اخه این چجوری حساب میکنه تو 1 هفته 3 گیگ حجمم تموم شد
---
کسی از دانلود شبانه ها اطلاع دقیق داره چجوری حساب میشه
---update
الان زنگ زدم های وب 28نفر تو صف هستن
اخه چیکار میکنن اینا
خوب دوست عزیز ما که اینجا عرض کردیم حجم دزدی داره . چرا گول تبلیغات و میخورید و حتما باید تجربه کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز من 2ماه از های وب استفاده میکنم قبلا 8 مگ داشتم الان امدم 1 مگ و 7 روزه دارم استفاده میکنم
فعلا با تمام این کار ها من های وب را به شرکت های دیگه ترجیح میدم باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد
من از اسیاتک پارس انلاین و مخابرات سرویس داشتم اما هیچ کدوم بهتر از های وب نیست ( تو مرکز مخابراتی من )
امروز درخواست تخیله داری ببین کی تخلیه میشه احتمالا منم تخلیه کنم مخابرات خیلی بهتر بود امروز از 10صیح قطع بود تا الان که ساعت 2.30 هستنقل قول:
کمتر از 3روز تخلیه میکنن.:n01:نقل قول:
دوستان 3روز پیش فشفشه 3گیگ 5روزه رو زدم تموم کردم فشفشه حجمشو الان ولی نمیتونم فشفشه بگیرم باز نوشته فشفشه تموم نشده در صورتی که 1گیگ از حجم اصلیم کم شده عجب :|
من پارسال تخلیه کردم به پشتیبانی گفتم بعدش رفتم نمایندگی شهرمون فردا صبحش تخلیه بود :n02:نقل قول:
درودنقل قول:
روی 8 مگ سرعت دانلود چقدر بود ؟
چرا از 8 مگ به 1 مگ تغییر دادید ؟ مزیتی داره ؟ ممنون میشم من در حال حاضر پارس انلاین دارم و روی خط دیگه در خواست 8 مگ 16 گیگ 1 ماه های وب دادم
برای من به خاطر نویز و چیزای دیگه سرعت دانلود 8 مگ با 1 مگ زیاد فرقی نمیکنه
مثلا قبلابا 8 مگ بیت 800تا1 مگ سرعت دانلود بئد اما الان رو 600تا 700 همین حدوداست
مزیت 1 مگ اینه که ساعت دانلود رایگان داره
دوست عزیز من بیش از یک ساله که های وبم. چند روز قبل رفتم پنل دیدم تو کانکشن آخر برام 2 گیگ کنتور انداخته در حالی که شب تمام دانلودم تو ساعت رایگان بود. کانکشن از دو روز قبلش قطع نشده بود ولی من همون شب که روزش دیدم کم شده ترافیکو چک کرده بودم و مطمئنم این کم شدن حجم تو شب اخر انجام شده. (-- مودم و ... هم در کارنیست)نقل قول:
یه چیز دیگه : تمام سوابق اشتراکم که از اول تا امروز استفاده شده دیگه تو پنلم نیست!
چه میشه کرد به قول دوستان باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم که فعلا بدش همین های وبه
راستی سوابق شما تو پنلتون هست یا پاک شده؟
دوستان تا به حال این موردو داشتین؟
سپاس
ببین پنلش بعضی وقتا قاطی میکنه مشکل مثل تو رو نداشتم ولی مشکل دیگه داشتم فشفشه 3گیگ 5روزه گرفتم من 2روز تمومش کردم اگه تموم کنی تو پنل جایی که فشفشه میگیری باید دوباره فعال شه ولی میبینم تا اخرین ثانیه 5روز که تموم شد نتونیتم فشفشه بگیرم و 3گیگ از حجم اصلیم مجبور شدم مصرف کنم :|نقل قول:
درودنقل قول:
1-ساعت دانلود رایگان چه ساعتی هست ؟
2-در ساعت دانلود رایگان سرعت دانلود شما چقدر هست ؟
----------------------------------
برای پارس انلاین از 2 تا 7 صبح هست که سرعت دانلود من 50 تا 150 کیلو بایت هست که من کلا بی خیالش شدم - به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت چون همه دارن دانلود میکنن سرعت از عمد پایین میاریم -- برای کسی که اکانت 1 مگ داره نهایتش 100 میشه
4 تا 7 صبح
سرعت دانلود 250
حدود 2.7 گیگ دانلود میتونی بکنی
عایا این همان های وب است ؟ :n04: اونم ساعت 9:15 شب ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از حدود یک هفته از شکایتی که ثبت کرده بودم امروز از های وب بهم زنگ زدن و گفتن که لینک های استانی رو داریم افزایش میدیم. خلاصه امروز بعد از 7-8 ساعت قطعی الان که اومدم میبینم اینترنت عالیه. صفحات رو مثل گوله باز می کنه. سرعت تک کانکشن هم خوبه و تایم آوت هم نیست. خلاصه گوش شیطون کر داریم حال می کنیم :n02:
سرعت بنده چ**256 کیلوبیت شده جای 8 مگابیت... سال 2014 با این سرعت باید از این همه خوشبختی جشن بگیرم.
خوش بحالت تهران که داغونه کلا دوتا گت وی.
8 مگ های وب در تهران داغونه هر روز که فوتبال پخش میشه تو تبلیغات دور زمین های وب هم بدتر میشه بجای اضافه کردن پهنای باند و تجهیزات فقط بلده خرج تبلیغات بده تا مردم و فریب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیاد ربطی به های وب نداره. امروز اینترنت منم سرعتش خوب بود پس زیاد امیدوار نباش (به افزایش لینک و از این جور قصه ها)نقل قول:
بهرحال برای تجدید نظر شکایت 3 روز وقت دارم اگه ببینم بازم افت شدید داره شکایتو تمدید می کنم که فکر نکنم های وبیا زیاد خوششون بیاد از این کار !نقل قول:
بعد از کلی دوندگی و شکایت و دعوا امروز ترافیکمو پس دادن:n02:نقل قول: