آدم بیشتر ازین میشــــوزه هیچ کدوم قبول نمیکنن سرعت پایین واسه این حمـــــــــــــــــــــــ ــــــاسه ی بزرگه :n01:
Printable View
آدم بیشتر ازین میشــــوزه هیچ کدوم قبول نمیکنن سرعت پایین واسه این حمـــــــــــــــــــــــ ــــــاسه ی بزرگه :n01:
آخه اینا کدوم مشکل رو انکار نکردن که این دومیش باشه عادتشونه فکر میکنن مردم هم مثل خودشون دروغگو هستن.نقل قول:
دیگه فحش دادن تو فروم به مخابرات و به پشتیبانی هم جواب نمیده
چی کار کنیم یکم دلمون خنک شه؟
جیمیل باز نمیشه
ازونجایی که اینا فوضولن و دوست دارن همه چی رو بدونن دارن میترکن که بفهمن تو جیمیل ملت چه خبره
خوشم میاد از گوگل که انقدر برای مخاطبش ارزش قائله
ههه هه هه .دینقل قول:
خب همه اینا نشان دهنده نزدیک شدن ب زمان ظهوره(انتثاب)
راستی بهترین کار برای دور زدن تحریم ها از این برنامه است با سرعت 380 از یوتیو*ب دانلود کردم همین الان!
من که عین جت برام سایتارو باز میکنه!فقط پینگ گوگل 100 تا رفته بالا شده 270!کد:http://leech.rapidsara.com/files/amin1374/kproxyagent.zip
ولی جیملم باز میشه!
محتوای مخفی: .
گوگل رسما اعلام کرده که امروز نزدیک 5000 اکانت جیمیل کاربران ایرانی مورد تهاجم به سبک فیشینگ قرار گرفتند
به همین دلیل گوگل احتمالا داره سرویس هاشو...
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
الات چند ساعته گوگل باز نمیشه
گفتن شما نشنیدی. بحث پهنای باند از سوی یه نفر شد که رفیق فابریک کاترین جون بهش برخورد و گفت چی میگی آقا همین پهنای باندی هم که داریم زیادیه !!نقل قول:
مشکل جیمیل و اینترنت نیست مشکل پذیرش یک عقیده ضد ایرانیه که با شکست یزدگرد بر ملت تحمیل شد.
برنامه اش هم برای ایران نوشته نشده بود اگر بود که پارسی بود .....:n13:
هنوزم بعد از 1400-500 سال یقه ما رو به این شکل گرفته.
این برنامه خیلی خوبه !:n06: ولی نه برای ایران ! برای اهل خودش به زبان خودش نوشته شده. خودشون هم میگن پذیرشش ازاده ولی ظاهرا امشب تحمیل شده.
بازم میگم انتظار نداشته باشید با این وجود همه چیز به روزای عادی برگرده . حداقل تا وقتی که ملت تو چاه نامه نندازن.
هروقت این عادات ترک شد میشه امیدوار بود که همه چیز درست میشه ولی بازم میگم همه چی از پایه خرابه دوستان.:n15:
کاش یارو عراقیه به جای پاهاش تیر رو به سرش زده بود ....:n15: منظورم همون کاترین و اینهاست.نقل قول:
من شخصا موافقم 100 درصد الان مثل این که گوگل به ف*اک عظما رفته:n02::n08:نقل قول:
اونایی که فکر میکنن بعد از این قضایا فیلترنت به حالت سابق برمیگرده دارن خدا خدا میکنن به دور دوم نکشه ! :n02:
از اینترنت ایران مضغرفتر ندیدم من جهان/این ملت هنوزم هست محتاج اب و نان
جوووون رسیدیم به روز موعود و اینترنتم reade شد رفت پی کارش:n15:
بعد از کلی تماس و توضیح مشکل و ... نمی دونم چه غلطی کردن مشکل باز نشدن سایت ایرانسل ( فقط برای من اینجوری بود ) حل شد !
ا ا تو که نباید مشکلی داشته باشی :n08:ببینم مگه اون دوستانت تو سپاه و زیرساخت نگفتن که بعد از موعودم همینه بدترم میشه؟!:n01:نقل قول:
کلا ارتباط امن تا اطلاع ثانوی حرام است!:n09: سرعت و ... بدک نیست شما هم به جای اینکه بشینید اینجا برید حماسه سازی!:n19:
کاش حداقل همه بریم که اونی که بهتره انتخاب شه و قهر نکنیم.:n19:
خب فعلا اوضاع قابل تحمله! خیلی نپکیده نت
خوبه خوبه:n02:
ببین چه وضعیه که میگم منم مشکل دارم !!نقل قول:
نه قطعا راههای خودم کار میکنه ولی احساس میکنم سرعتم کمتر شده . دانلودم خوبه حداقل تورنت بازه . 4 سال پیش همین موقع ها که صدای فریاد ملت هم دراومد زرتی نت من قطع شد ولی تورنت و سایر پروتکلهای غیر از HTTP باز بود. مثل FTP
به هرحال امروز بدتر هم میشه به تخمه خروسم هم هم حسابشون نمیکنم حماسه کیلویی چند ؟
کیلویی نیست بسته ای یه :n08:نقل قول:
کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
آخه نیست با برادران سپاه و زیرساخت و ارشاد و سایبری ها برو بیا داری گفتم شاید صبح اول وقت رفتی دادی اومدی!!:n09:نقل قول:
بدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
من به علت رفتن به نونوایی وواین که نونوایی نزدیک. زمدرسه و سر راهم بود سیل عظیم مردم احمق رو دیدم:-Dنقل قول:
از چه نالم که از ماست که بر ماست
نت منم شبیه این مشکل عجیب رو داره که فکر میکنم فقط من و یک دو سه نفری دیگه باش درگیرن! ویکی پدیا و دانلود دات کام و...باز نمیشن و فقط با فیل شکن میرن...اسم سایتها رو نگاه کن، معروفترین سایتهای نت که یک زمانی برامون حکم تست کانکشن بود رو زدن! لابد میخان عادتمون بدن!نقل قول:
بی راهکار HTTPS من که کامل کامل تعطیلنقل قول:
بدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
kat.ph خیلی وقته قیلتره .با قیلتر شکن باز میشه ولی سایتهای بهتری هم هست مثل bit snoop / piratebay و غیرهنقل قول:
والا رفیق منم کاندید شده دلم میخواد بهش رای بدهم ولی با تجربه قبلی در 4 سال پیش میبینم که منطقی نیست . تو این ممکلتی که عنتر پرزیدنت میشه شورای شهرش هم با تقلب انتخاب شده و رفته پی کارشنقل قول:
متاسفانه این ها همش سیرکه برای پر رنگ کردن حماسه .
فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .
ای تف @
باز شروع شد تایم اوت دادن !
بازی تعطیل !
عجیبه چون برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بود!!:n06: warez/torrent که ریخته خواستم ببینم در چه حالی :دینقل قول:
ربطشو باید از مرکز ملی فضای مجازی بپرسی که با دستور مستقیم تاسیس شد!:n08:دژمن در کمین است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .
ی من تو روزنامه بایت خوندم رگلاتوری به زیر ساخت نامه داده و طبق مصوبه زیر ساخت در شرایط خاص حق داره اینترنتو قطع کنه میگین نه دوزنامه بایتو بخونین البته. صفحه وسط. روزنامهبایت هست!یک چیز
نقل قول:Https رو که نمیتونند فیلتر کنند...چون اصولن محتوای رد و بدل شده رو نمیبینند. سر موضوع کپی رایت و... خیلی از سایتهای تورنت بخاطر مخاطرات قانونی کاربرانشون SSL ساپورتند، در نتیجه برای ما خوب بود که با زدن https اول آدرس، سایت از حالت فیلتر درمیامد، مثل همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حتی زمانی فیس هم با این راهکار باز میشد.نقل قول:
اینها هم کاری که کردند این بود که کلن Https رو خوابوندن( بجز اونهایی که مربوط به خودشون بود مثل بانکها و...)
الان مشکل سرچ گوگل یا جیمیل و...هم همینه که چون خودکار ریدایرکت میکنه روی https سرعتش کم میشه، و گاهی این سرعت جوری کمه که فرقی با قطع نداره.
اینترنت به این خوبی چرا ناشکری میکنید!×!#@$@ :دی
حالا من لینکه دانلود ندارم چیزی بزارم دانلود شه خوب :دی
من کلا نامحدود 2 مگ گرفته بودم اولش فقط واسه چرت و پرت خیلی بالا :16:یعنی ازاونا که ....ولی خوب وقتی همه چی بسته شد کلا دانلودم تعطیل شد !
کلا خرد تو ذوق آدمای منحرف ! :n08:
ولی پینگم خوبه اما انقدر کند باز می کنه انگار پینگ 400 شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه خدایی الان به منم فشاراتی وارد شد :دی
نمیتونم بیرم تو cpanel سایت هام
هی خدا
دوستان کسی ip لندن و فرانکفورت و مسکو و نیویورک داره؟
میخوام پینگ بگیرم.
نه دیگه باید کاری کرد این طوری نمیشه اصن جون دادا راه نره نمیدونم باید تغییرو از خودمون آغاز کنیم
بابا امین خسته نباشی من اون موقع که پست 10 بود اینو گذاشتم تو اون تاپیکی که بعدا حذف شد !
آره خدایی خوب بود ولی چون پولیه پهنای باندش محدوده ولی یونوب رو عالی باز می کنه هنوزم !
عاغا بسته چقدر ازین صحبتا شده مگه فایده ای داشته آخرشم به کهریزک ختم میشه کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
الان اوضاع تهران خرابه خرابه خرابه خرابه. بهتره در مورد چیزی حرف بزنید ک تو تهران درسته ?!:n02:ع