سپاهان افت کرده و تو این دوهفته 5 امتیاز از دست داده . همینجوری ادامه بده ذوب آهن بهش میرسه
من هنوز هم میگم هفته آخر پرسپولیس نمیزاره سپاهان قهرمان بشه حتی اگه خود پرسپولیس قهرمان نشه ...
Printable View
سپاهان افت کرده و تو این دوهفته 5 امتیاز از دست داده . همینجوری ادامه بده ذوب آهن بهش میرسه
من هنوز هم میگم هفته آخر پرسپولیس نمیزاره سپاهان قهرمان بشه حتی اگه خود پرسپولیس قهرمان نشه ...
برادر ،من خودم از بدو تولد پرسپوليسي بودم!:31:نقل قول:
ولي دليل نميشه كه با تعصب نسبت به بازينكنانش حرف بزنم
كلا واژه شخصيت در بين بعضي بازيكنا ،واژه كاملا غريبيست
ایشون مرد روزهای سخت نیست..در بازیهای آسیای اینو ثابت کرده!نقل قول:
______
حالا گزارشگر طرفداری کرده...این که دعوا نداره! مگه پستهای بعضی طرفدارا رو توی همین فروم نخوندین (نمونش همین تاپیک, اون دوستی که میگه ما با همه فرق فوکولیم!!)
اینا خودشون رو تافته جدا بافته میدونن (ادعاشون از تهرانیام بیشتر شده)...جالبه دم از دفاع از تیمای شهرستانی هم میزنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد دروغ بود وگرنه هر روز كريم باقري بايد ميومد يه چك ميزد زير گوش حقيقي :دي
چیزی که بنده تو این بیست و اندی سال از زندگیم فهمیدم اینه که : تو ایران فرد با شخصیت = شخص پولداره و هرچی میزان صفرهای حساب بانکی بیشتر باشه اون فرد تو اجتماع با شخصیت تره.نقل قول:
ولی این حرفتو کاملا قبول دارم که واژه شخصیت برای خیلی از فوتبالیستهای ایرانی بی معناس.
هادی عقیلی ، بنگر ، نویدکیا ، جعفرپور ، حاج صفی ، عمادرضا ، پاپی و ... همه کسانی هستند که فصل های زیادی در این تیم بازی کردند پس این بازیکنان سپاهان هستند که قوی بودند و وارد تیم ملی شدند.
دوما درحالی که نبودن بازی کنان با کیفیتی مثل عمادرضا ( آقای گل لیگ ) و نوید کیا ( بهترین هافبک ) در این تیم نشان از عزم قلعه نوعی برای بازی آسیایی بود.
در ضمن تیم های صنعتی کم نیستند که هیچ کدام نتوانستند مثل سپاهان و ذوب آهن نتیجه بگیرند پس مدیریت هم بسیار مهم هست که در خیلی تیم ها وجود ندارد.
یک بار هم که داشت اتفاق جالبی رخ می داد شما نمی گذارید . بگذارید این 2 جوان زندگیشان را بکنند. :31:
برخی از افراد هستند که فوتبال و طرفداری از تیم خاص براشون بهونست برای کارهای دیگه
واقعا برای دوستانی هم که با این افراد کل کل میکنن متاسفم
حتما برخورد خواهد شد
جالبه سایت مجله خانواده سبز هم که سایت معتبری بود این تیتر خبرش رو توی سایتشون گذاشته بودند.
آيا وقتي استيل آذين براي جذب طالب لو رقمي بيش از 700 ميليون تومان را پيشنهاد مي دهد يا براي آرش برهاني بودجه اي قابل توجه کنار مي گذارد باشگاه استقلال مي تواند بازيکنان خود را حفظ کند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - شش هفته تا پايان رقابت هاي ليگ نهم باقي مانده است، اما از همين امروز مي توان موج نگراني را در چهره مديران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس مشاهده کرد. اگر سري به دفاتر مديران عامل دو باشگاه بزنيد؛ مي بينيد به دليل نبود بودجه کافي هنوز اين باشگاه ها هيچ فعاليتي را براي جذب بازيکنان جديد آغاز نکرده اند و همچنان چشم انتظار تعيين بودجه از سوي سازمان تربيت بدني براي ورود به عرصه نقل و انتقالات هستند. در عين حال برخي باشگاه ها فعاليت خود را براي خريد و جذب بازيکنان مورد نظرشان آغاز کرده اند.
«حسين هدايتي» که به لحاظ مالي هيچ مشکلي را احساس نمي کند با کمک برخي مسؤولان با نفوذ باشگاه خود باب گفتگو با ستاره هاي ليگ نهم را باز کرده است تا آنها را پيش از اين که فصل تمام شود به استخدام خود دربياورد.براي مثال مي توان به پيشنهاد باشگاه استيل آذين به وحيد طالب لو اشاره داشت. سران باشگاه استيل آذين پيش از پايان ليگ مذاکراتي را به طور غير مستقيم با دروازه بان افول کرده استقلال باز کرده اند تا وي را با رقمي نجومي به عضويت استيل آذين دربياورند. هر چند استقلالي ها هم تمايل چنداني براي حفظ اين دروازه بان ندارند، اما پيشنهادي که به وحيد طالب لو داده شده در نوع خود کم نظير است.
استيل آذين که از ابتداي فصل از ناحيه دروازه باني مشکلات فراواني را احساس مي کرد براي تکميل کردن تيم پر ستاره اش رقمي افزون بر 700 ميليون تومان را به طالب لو پيشنهاد داده است.ديگر گزينه مورد نظر باشگاه استيل آذين آرش برهاني است که از شرايط مشابهي با وحيد بر خوردار است. شايد به نوعي بتوان گفت باشگاه استقلال براي فصل بعد هم روي آرش نظر ندارد و نمي خواهد اين بازيکن را در تيمش حفظ کند. اما در اين ميان باشگاه استيل آذين هم بيکار ننشسته و به آرش برهاني پيشنهاد داده تا وي هم همانند طالب لو فصل بعد را با لباس استيل آذين به ميدان بيايد؛ البته پيشنهاد باشگاه استيل آذين به آرش برهاني مخفي مانده، اما ترديدي نيست مدير متمول باشگاه استيل آذين با رقمي قابل توجه در پي جذب اين مهاجم خواهد بود تا او را هم مثل وحيد طالب لو براي فصل بعد به تيمش بياورد.
در عين حال باشگاه استقلال به دليل نبود بودجه يا به عبارتي مشخص نبودن ميزان اعتبار مالي سال آينده اش نمي داند بايد در فصل نقل و انتقالات چه هدفي را دنبال کند. آنها براي جذب برخي بازيکنان نام آشناي ليگ نهم از خود رغبت زيادي نشان مي دهند، اما وقتي پولي نيست نمي توان دنبال بازيکني رفت، حتي اگر آن بازيکن ستاره هم نباشد! باشگاه پرسپوليس هم اوضاع و احوال مناسبي ندارد. آنها نيز با مشکلات مالي فراوان رو به رو هستند و نمي دانند براي فصل آينده بايد چه اقدامهايي انجام بدهند.
در پرسپوليس هم بودجه فصل بعد معين نيست و حتي گفته مي شود رقم قابل توجهي از قرارداد بازيکنان مانده است و بازيکنان اين تيم قسط دوم و سوم خود را هنوز دريافت نکرده اند. حال در اين شرايط چگونه اين دوباشگاه مي خواهند در فصل آينده به جنگ تيمهاي ميلياردر بروند؟ استيل آذين قطع به يقين با پيشنهادهاي ميلياردي ديگر تيمها را به دردسر خواهد انداخت بخصوص دو باشگاه دولتي استقلال و پرسپوليس را. سپاهان هم از اوضاع بسيار خوبي برخوردار است. آنها نيز براي جذب بازيکنان مورد نظرشان دست به کار شده اند و از هم اکنون با پيشنهادهاي آن چناني در صدد جذب ستاره هاي خود هستند.سپاهان هم حال و روز بسيار مطلوبي دارد، آنها به واسطه بودجه اي که در کارخانه فولاد براي ورزش بخصوص فوتبال در نظر گرفته شده است هيچ دغدغه اي ندارند.
اگر چه خطراتي که از جانب هدايتي در فصل نقل و انتقالات براي ديگر باشگاه ها به وجود خواهد آمد بسيار بيشتر از باشگاه سپاهان است. آيا وقتي استيل آذين براي جذب طالب لو رقمي بيش از 700 ميليون تومان را پيشنهاد مي دهد يا براي آرش برهاني بودجه اي قابل توجه کنار مي گذارد باشگاه استقلال مي تواند بازيکنان خود را حفظ کند؟ در اين ميان مشکلات فراواني هم براي جذب ديگر بازيکنان به وجود خواهد آمد. با اينکه استيل آذين نمي تواند بيش از 6 بازيکن ليگ برتري را جذب کند، اما گفته مي شود به حدود 20 بازيکن خوشنام و ستاره ليگ پيشنهاد داده تا آنها از چنگ شان نروند! حال چگونه استيل آذين مي تواند اين همه بازيکن را جذب کند چندان روشن نيست. البته سران استيل آذين با اين کار سعي مي کنند همه بازيکنان ستاره را براي خودشان نگه دارند و با آنها قرارداد داخلي ببندند و در نهايت بهترين آنها را در فصل دهم جذب کنند.
منبع: روزنامه قدس!
2010/3/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/03/07/1821869/%D8%A2%D8%AA%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%B4%D8%AF-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-700-%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%A2%D8%B0%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%84%D9%88
دروازه بان جوان پرسپوليس به شدت از حاشيه اي كه برايش ايجاد شده، ناراحت است.
سايت گل - روز یکشنبه صبح علیرضا حقیقی دروازه بان جوان پرسپولیس با حضور در دفتر باشگاه پرسپولیس از سایتی که خبر ازدواج او و الناز شاکر دوست را درج کرده بود شکایت کرد و مدارک خود در اين مورد را به امور حقوقی باشگاه ارایه داد.
لازم به ذکر است که علیرضا حقیقی با اعطای وکالت حقوقی زمینه پی گیری قانونی جهت تعقیب کیفری منتشر کنندگان این شایعه را فراهم آورد و اذعان داشت که شکایت خویش را با جدیت دنبال خواهد کرد
دروازه بان جوان پرسپوليس به حدي از ماجراي به وجود آمده ناراحت بود كه حتي حاضر نشد به شوخي هاي كارمندان باشگاه در اين مورد پاسخ دهد.
2010/3/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/03/07/1821784/%D8%B4%D9%83%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%8A%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%82%D9%8A-%D9%85%D9%86-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF%D9%85
پيشتر از اين هم يك فوتباليست ديگر شايعه ازدواج با اين بازيگر را مطرح كرده بود.
سايت گل - الناز شاكردوست بازيگر سينما و تلويزيون ايران از شنيدن خبر ازدواجش با عليرضا حقيقي دروازهبان پرسپوليس شوكه شده است.
او كه امروز با سيل تماسهاي تلفني در اينباره روبهرو شده در اينباره به سايت گل ميگويد:« اين خبر كاملا دروغ است و من آن را تكذيب ميكنم.» شما هم تكذيبي اين خبر را اعلام بكنيد. وقتي از شاكردوست درباره اينكه چگونه اين خبر منتشر شده سوال ميكنيم ميگويد:« راستش من خبر ندارم كه اين ماجرا از كجا روزنامهاي شده اما فكر ميكنم مربوط به روزي باشد كه آقاي حقيقي براي تماشاي يكي از فيلمهاي من به جشنواره آمده بود و ما با هم سلام و عليك كرديم»
او با به زبان آوردن اين نكته قرار است اين خبر را مورد پيگيري حقوقي قرار دهد در ادامه به شوخي ميگويد مهمترين خبرهاي دنيا بعد از يك روز فراموش ميشود و اميدوارم اين خبر هم همينطور باشد.
نكته جالب اينكه پيشتر از اين هم يك فوتباليست ديگر شايعه ازدواج با اين بازيگر را مطرح كرده بود!
2010/3/7کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/03/07/1821772/%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%A7%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%82%D9%8A-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
اول که خوندم گفتم شایعه است ولی مثل اینکه منبعش چیز دیگه ای رو میگه!!!
خدا نکن بره واقع خیلی دروازبان خوب از محمدی که خیلی بهتر احتمالا با رفتن مرفاوی دروازبان اول میشه
فقط سلام و علیک بوده ؟:21:نقل قول:
:« راستش من خبر ندارم كه اين ماجرا از كجا روزنامهاي شده اما فكر ميكنم مربوط به روزي باشد كه آقاي حقيقي براي تماشاي يكي از فيلمهاي من به جشنواره آمده بود و ما با هم سلام و عليك كرديم»
4سال بزرگتره نه 6 سال:31:نقل قول:
حالا مگه چیه؟!
من خودم 67 هستم ولی اگه الناز بهم پیشنهاد ازدواج میداد!!!سعی میکردم قبول کنم...بالاخره دیگه...(-::21:
نه حالا شاید یه شیطونی هم کرده باشن ، شما سخت نگیر ، جوونن!:10:نقل قول:
خب مشکل همون پیشنهاد هست ، احتمالا رده سنی پایینتر هم از این پیشنهاد استقبال میکنند!:31:نقل قول:
4سال بزرگتره نه 6 سال
حالا مگه چیه؟!
من خودم 67 هستم ولی اگه الناز بهم پیشنهاد ازدواج میداد!!!سعی میکردم قبول کنم...بالاخره دیگه...(-:
خیلی باحالن ..... اونهایی که اینگونه اخبار شایعه می کنند .... همچین روحیه آدم تازه می شه ....
همون که این بابا گفته ....نقل قول:
تو يه سايت ديگه نوشته بود شاكردوست گفته من اصلا اين اقارو نميشناسم اما حالا ميگه ميشناسم!!!جريان چيه؟
اره واقعا دروازبانه خوبی اگه بره یه تیمه دیگه شادی به دوران اوجش برگرده
این جوری خیلی خوب میشه و زودتر به فکر خصوصی کردن این دوتا باشگاه می افتند...
به نظر من محمدی خیلی از طالبلو بهتره
وقتی گنده های ورزشی و کشوری به نوعی پرسپولیسی هستند از قبل هم معلوم بودبرای رسیدن پرسپولیس به یک جام از هر روشی استفاده خواهد شد.خیلی هم راحت به سپاهان انواع تهمتها را می زنند...
بی صبرانه منتظر روزاهای پاک این فوتبال هستم...
زنده باد استقلال
خاک بر سر تیم های لیگ ما که بلد نیستند قرارداد بنویسن. تیم های خارجی یه قرارداد مینویسن که اگه بخواد یه بازیکن بره از تیمشون قسمت اعظم مبلغ قرارداد به باشگاه مبدا برسه. اما تو ایران کل پول به بازیکن میرسه از بس باشگاه ها بی عرضن...
کجاش خود توی بازی با استیل اذین یا بازی با استقلال اهواز یه دونه توپ هم نگرفت فقط دفاع ها توپ ها رو می زدندنقل قول:
به نظر من محمدی خیلی از طالبلو بهتره
وقتی محمدی هست باید درواز رو بیمه ابوالفضل کنیم
مخصوصا روی خروج هاشت که اصلا معلوم نیست برای چی میاد بیرون
این توی ایران هست فقط وقتی یه بازی کن قراردادش تمام بشه دیگه کاریش نمیشه کردنقل قول:
خاک بر سر تیم های لیگ ما که بلد نیستند قرارداد بنویسن. تیم های خارجی یه قرارداد مینویسن که اگه بخواد یه بازیکن بره از تیمشون قسمت اعظم مبلغ قرارداد به باشگاه مبدا برسه. اما تو ایران کل پول به بازیکن میرسه از بس باشگاه ها بی عرضن...
تیمهایی مثل استیل آذین هر چقدر تلاش کنن و خرج کنن نمی تونن شخصیت تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان را پیدا کنند.مثل منچستر سیتی که حتی براشون تو انگلیس شعار ساختن که شما نمی تونید با پول سابقه بخرید.
چه حالی میده پتروشیمی به پرسپولیس بزنه مخصوصا که توی ورزشگاه سهند ( یادگار امام ) بازی داشته باشن ، البته اگه پتروشیمی بالا بیاد تو مرحله بعدی حتما حذف میشه !
یعنی از رحمتی گرونتر؟؟؟ اصلا نمیارزه این قدر پول بدن واسه طالب لو
ولی اگه طالب لو دو سه فصل پیش بود بیش از اینا میارزید ...
این استیل آذین داره به تیمهایی که از لحاظ مالی خیلی خوب نیستن ضربه میزنه با این قیمت فقط مبالغ قرار داد رو میبره بالا فردا پس فردا حتما رحمتی هم 1.5 میلیارد میخواد
شایعه ای بیش نیست.
700 میلیون :18: اونم طالب لو :2:
با این پول میشه فاندر سار رو خرید.
شركت استيلآذين ايرانيان (سهامي عام ) 34 درصد از سهام باشگاه تراكتورسازي را در توافقنامهاي خريداري كرد.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت باشگاه استيل آذين تهران، شركت استيلآذين ايرانيان كه يك شركت سهامي عام است و عيسي رضايي مدير عاملي آن را به عهده دارد امروز نشستي با ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي برگزار كرد. در پايان اين جلسه طي توافقنامهاي شركت استيلآذين 34 درصد از سهام باشگاه تراكتورسازي را خريداري كرد.
**هدايتي : هميشه به فوتبال آذربايجان علاقه خاصي داشته ام
رييس هيات مديره باشگاه استيل آذين تهران در اين رابطه گفت: هميشه منتظر خدمت به فوتبال آذربايجان بودم چون به آذربايجاني ها علاقه خاصي داشته ام. فوتبال آذربايجان با حضور مردم خونگرمش هميشه نمايندگان خوبي در عرصه ورزش کشور وفوتبال ايران داشته است، به همين منظور هميشه منتظر خدمت به فوتبال اذربايجان به يک بهانه اي بودم چون به اذربايجاني ها علاقه خاصي دارم.
استيلآذين و تراكتورسازي جمعه و در هفته بيست و نهم ليگ برتر به ديدار هم ميروند.
" دوستان طبق صحبتهایی که با آقای شفق و مسئولین کارخانه تراکتور سازی داشتیم توضیحات این خبر به این صورت است که میخوانید :
باشگاه تراکتور سازی متعلق به کارخانه تراکتورسازی ایران-تبریز است و هیچ فردی به عنوان مالک این باشگاه محسوب نمیشود که بتواند این باشگاه را بفروشد و یا سهامش را واگذار کند ودر واقع میتوان گفت این باشگاه کاملاً دولتی است و توسط هیئت مدیره و برخی سهامداران اداره و در مورد مسائل آن تصمیم گیری میشود .
با توجه به توضیحات بالا طبق توافق با مدیر عامل شرکت استیل آذین ایرانیان که باشگاه استیل آذین هم جزء زیر مجموعه های این شرکت است (که متأسفانه برخی جاها بر عکس درج شده است ) قرار بر این شده 34 درصد از هزینه های باشگاه تراکتورسازی را این شرکت متحمل شود و در عوض ایشان عضوی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه باشند.
پس لازم به ذکر است این به این معنی است که ایشان در صورت سود دهی این باشگاه میتوانند 34 درصد از این سود را برداشت و در صورت ضرر دهی باید شریک این مسئله باشند و این قرار داد دائمی نیست و در هر مرحله ای با توافق طرفین قابل فسق از سوی دو طرف است آقای شفق هم مدیر عامل منصوبی از سوی هیئت مدیره است که امکان عزل ایشان نیز در هر برهه ای امکان پذیر است و ایشان به تنهایی قادر به تصمیم گیری در مورد این باشگاه نیستند و تصمیمات از طرف هیئت مدیره صورت میگیرد که به نمایندگی ایشان لازم الاجرا میباشد. "
به نقل از سایت هواداران تراکتورسازی
---
اگه اینجوری بشه که پول بده خوب می شه ، من پول دوست دارم !
تراکتور تنها باشگاه قابل سودهی حال حاظر کشور
رضايي با بيان اينكه هلدينگ استيل آذين ايرانيان شركتي سهامي عام است، از احتمال ورود آن به فرابورس ايران خبر داد و افزود: پس از آنكه شركت در بورس فعال شود و پرتفوي متنوع و ارزندهاي را بتواند ايجاد كند، ميتوان موضوع عرضه سهام آن در بورس يا OTC را بررسي كرد. مديرعامل هلدينگ استيل آذين ايرانيان در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين شركت تاكنون فعاليتي هم داشته است؟ گفت: در حال حاضر با پايان امور ثبت شركت، 34 درصد از سهام باشگاه فرهنگي ورزشي تراكتورسازي خريداري شده است كه البته دليل خريد سهام باشگاه تراكتور هم اقتصادي و هم فرهنگي- ورزشي بوده است.
مالك استيلآذين سهام يك تيم سرخ ديگر ليگبرتر را هم خريد
هدايتي سوار تراكتور
قسمتي از سهام باشگاه تراكتورسازي تبريز توسط شركت استيلآذين ايرانيان خريداري شد.
شنيدن اين خبر به همان اندازهاي عجيب بود كه چندي پيش خبرگزاريها از مصادره شدن سهام اين باشگاه بزرگ و مردمي توسط موسسه جوانان خير، خبر دادند. به نظر ميرسد حسين هدايتي به داشتن استيلآذين اكتفا نكرده و ميخواهد يك باشگاه پرطرفدار ديگر را هم پشت قباله خودش بيندازد.
در مورد امتياز باشگاه تراكتورسازي و سهام اين باشگاه حرف و حديثهاي فراواني وجود دارد. يك روز صحبت از دريافت وامهاي كلان ميشود و روز ديگر بحث فروش امتياز تراكتورسازي مطرح ميشود. در اين بين ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي نيز مثل هميشه در مصاحبههايي با لحن آرام از آرامش در باشگاهش ميگفت و اينكه فروش سهام در كار نيست.
از حدود يك ماه پيش بود كه مذاكرات شركت استيلآذين ايرانيان با مسوولان تراكتورسازي آغاز شد. رفت و آمدهاي مديران دو باشگاه به تهران و تبريز بالاخره به نتيجه رسيد و با دخالت و كمكهاي رضايي بود كه قسمتي از سهام تراكتورسازي به استيلآذين ايرانيان رسيد.
آيا اين اتفاق در آستانه مسابقه حساس تراكتور و استيلآذين و حساسيتهايي كه براي تبريزيها ايجاد شده بود صورت ميگيرد؟ و پرسش ديگر اينكه آيا هدايتي كه خودش يك تيم كهكشاني در تهران دارد به همان اندازه تيم جديدش در تبريز را هم تقويت خواهد كرد؟
گويا هدايتي شخصا براي بازي استيلآذين - تراكتورسازي راهي تبريز ميشود تا از نزديك با فوتبالدوستان تبريز ديدار كند و وضعيت خريد جديدش را هم بسنجد.
هدايتي كه فعلا ترجيح ميدهد در مورد ماجراي حضورش در تبريز صحبتي نكند، از مدتها پيش در مورد علاقهاش به رنگ سرخ تراكتورسازي و هواداران پرشور اين تيم صحبتهايي ميكرد.
اصلا باهت موافق نیستم رفلکس بدنی محمدی,قدرت بدنیش و استیلش خیلی از طالبلو بهتره من اولش طرفدار طالبلو بودم اما از بس این فصل سوتی های بچه گانه داد(بازی ترکتور تو آزادی که سوتیش خیلی ضایع بودروی هردو گل یا بازی با پیروزی یا خیلی اشتباه های عجیب وغریبش)دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد.در ضمن اگه بری یه سری به سایت باشگاه بزنی می بینی محمدی تو این چندبازی که تو تیم بوده همیشه تو نظرسنجی ها جزو 3 نفر اول بوده.الانم که اوله.تو بازی استیلم خیلی خسته بود با این حال 2 تا گلش که رو اشتبا های مدافع ان بود و اون هیچ کاری نمی تونست بکنهنقل قول:
پیش از بازی تراکتورسازی و استیل آذین حسین هدایتی در یک حرکت عجیب 35 درصد سهام باشگاه تراکتور را خرید.
سايت گل - پس از خريد باشگاه تراكتورسازي توسط شركت استيل آذين اين شركت از طريق حسين هدايتي پيشنهاد مديرعاملي باشگاه تراكتورسازي را به علي پروين داد.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند كه شركت استيل آذين از طريق حسين هدايتي پيشنهاد مديرعاملي باشگاه تراكتورسازي به علي پروين داده است. اما طبق اخبار دريافتي پروين پيشنهاد مديرعاملي تراكتورسازي را رد كرده است.
گفتني است كه علي پروين طي يك ماه اخير كانديداي اصلي حسن رياست هيئت مديره دو باشگاه پرسپوليس و استيل آذين بوده و حالا باشگاه تراكتورسازي نيز به او پيشنهاد مديرعاملي داده است.
2010/3/10کد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/03/10/1826302/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%D9%8A-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%83%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%AF-%D9%83%D8%B1%D8%AF
این خبر مدیرعاملی پروین کذب محضه !
امیر قلعه نویی یک بار دیگر در رسیدن به پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا ناکام ماند. این بار بازی خانگی در برابر العین امارات ، مجالی بود تا سرمربی صدرنشین مطلق همه چند سال اخیر لیگ برتر نشان دهد نمی تواند در بازی های بین المللی تمرکز لازم را روی تیمش داشته باشد.
قلعه نویی که خود را با برنامه ترین مربی تاریخ ملی ایران می داند این بار هم در میدانی بین المللی ناکام ماند ، درست به مانند روزهای حضورش در تیم ملی . اگرچه او خیلی زود به واسطه موفقیت هایش در سالهای پس از تیم ملی در لیگ از یاد برده است که در مسابقات مالزی ، تیم او با حضور همه ستاره های ملی ایران یعنی کاپیتان کیا ، علی کریمی ، وحید هاشمیان ، جواد نکونام و ... به از یاد برد به سختی توانست از سد ازبکستان بگذرد. بازی با چین را با اقبالی بلند مساوی کرد و به لطف پیروزی برابر مالزی حریف کره جنوبی شد.
قلعه نویی بارها و بارها این ادعا را تکرار کرده که؛« تنها باخت من در جام ملتهای آسیا در ضربات پنالتی رخ داده است» اما گفته او این حقیقت را عوض نمی کند که تیمش توان بازی در رقابتی بین المللی را نداشت. همان طور که استقلال باوجود بازی های استثنایی و تماشاگر پسند خود در لیگ برتر سال قبل ، وقتی به دروازه آسیا رسید نتوانست حرفی برای گفتن داشته باشد. این تیم بازی برده با الاتحاد را در کمتر از 5 دقیقه با باخت عوض کرد و برابر ام صلال یا الجزیره به سادگی ناکام ماند.از 6 بازی تنها دو امتیاز گرفت که برای تیمی چون استقلال که در آسیا همیشه یکی از پر افتخارترین تیم ها بوده ، اصلا نتیجه مناسبی نیست.
قلعه نویی که امسال در سپاهان ، تیمی فراتر از لیگ ایران دارد تا اینجا در لیگ قهرمانان آسیا ناکام مانده است. بازی اول برابر الشباب در عربستان شروعی بود بر دور باطلی که بنظر می رسد قلعه نویی چون سال قبل در لیگ قهرمانان دچارش شده است. او که امروز در بازی تیمش برابر العین در خانه نتوانست هیچ برنامه مشخصی برای رسیدن به دروازه حریفش داشته باشد. فوتبال احساسی سپاهان بخصوص در نیمه دوم ، اتفاقی بود که در هیچ یک از بازی های این تیم در لیگ برتر نمی شد برایش نمونه ای پیدا کرد. چهره عصبی آقای سرمربی که بی شباهت نبود به تصاویری که درست سال قبل در همین مواقع از او در ذهن داریم. روزهایی که پس از ناکامی در بازی های نخست لیگ قهرمانان و اتهام تبانی که مایلی کهن به قلعه نویی وارد شد ، این مربی را به سراشیبی سقوط انداخت و به سرعت تا مرز فروپاشی کامل پیش برد.
این بار ما انگار قلعه نویی که هوادارن تیفوسی اش مدام با لقب« ژنرال» در ورزشگاه آزادی فریادش می کنند تا اعتراض شان را به کادر مدیریت استقلال نشان دهند ، وقتی ابراهیم توره توپ مناسبی را از دست داد ، ا حالتی مستاصل به زمین و زمان ناسزا می گفت و پریشان به نظر می رسید. تیم او داشت بی برنامه بازی می کرد و این بی برنامگی و بازی شلخته را تا پایان ادامه داد. تغییرات تاکتیکی سرمربی سپاهان بقدری برای مربی تیم رقیب خوشایند بود که از آنها در مصاحبه اش به نیکی یاد کرد.
قلعه نویی انگار ترس داشت. او خود هم انگار باور کرده است که تجربه بین المللی ندارد و این باور سبب شد تا در نیمه دوم و بازی هرچه به سمت پایان می رفت ، تمرکزش را بیش از قبل از دست می داد تا سپاهان هم در میانه میدان عصبی تر بازی کند.
اتفاقی که اگر چون سال قبل برای آقای «ژنرال » به باور بدل شود هیچ بعید نیست که سریال ناکامی های سپاهان به سان استقلال قبل شود ، به سان همان هفته هایی که امیر خود اعتراف کرد:« می خواستم خودکشی کنم. » اینکه ناکامی تیم در رقابتهای بین المللی حرف و حدیث های بسیاری را برای این مربی به همراه دارد. انگ های بسیاری که می تواند موفقیت های اخیر او در لیگ حرفه ای را زیر سوال ببرد و ...
khabaronline.ir
نقل قول:
آخه این مرفاوی رفتنی نیست که !!!!
طالب لو خیلی تعصبیه . خداکنه از استقلال نره
نتیجهی خوبی که با حضور10000هزار تماشاگر بدست آمد.