بیا 1 دقیقه هم طول نکشید رد کردنشنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?azu5jgnvdcd
Printable View
بیا 1 دقیقه هم طول نکشید رد کردنشنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?azu5jgnvdcd
آقا تمام نمایشگاه ها روتو نقشه نشون بدید لطفا.
آقا اول برو همونی که تو اتاق کنترل هست رو با چاقو بکش ، بعد هم 3-4 تا نارنجک نصار کلاب بکن .
دوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
گرافیک :8600 1Gنقل قول:
دوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
رم : 3G
سی پی یو : 2Cuarl 2.4
تهویه مناسب هوای داخل کیس
تقریبا جواب میده ، البته هرچی از این سیستم بالاتر باشه بهتره .
سلام
من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
وقتی سوار ماشین شدید، نقاشه شروع به آدرس دادن می کنه و از کلمات right و left و Go straight و اینجور چیزها استفاده می کنه. مطابق دستوراتش عمل کنید.نقل قول:
سلام
من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام
آیا رو این سیستم جواب میده ؟
RAM: 2Gig
Cpu: AMD Athlon X2 2.8
VGA: MSI Gefore N9400GT MIGD 1GB HD READY
دوستان دوباره تو يه مرحله گير كردم
اون مرحله كه roman آدرس كافي نت رو ميده
وقتي ميرم تو كافي نت طرف يه كامپيوتر ميرم ميگه دكمه E رو بزن كه اين كار رو ميكم ولي دوباره ميگه دكمه E رو بزن
ميخواستم بدون بايد كار خواستي بكنم يا اين كه مشكل از بازي من هستش
اينم لينك سيو من
کد:http://www.mediafire.com/?ozfmftizmjj
مشکل شما بخاطر کرکتونه منم وقتی پچ 1.0.2 دانلود کرده بودم و کرکشو نریختم همینطوری شده بود کرک پچی رو که نصب کردی بریز درست میشه .نقل قول:
سلام.............یه مرحله هست که یه ساختمون 20طبقه رو بالا میری...البته اولش سوار اسانسور میشی...میری بالا....بعدش چندنفر رو میکشم...چند طبقه هم خودم از پله ها میرم بالا....بعد که همرو کشتم...یه تو طبقه آخر یه فلش زرد میاد....میرم روش...میگه...اون یارو تو آپارتمان مخفی شده پیداش کن..........اما من از پشت بوم تا طبقه اول رو همرو گشتم...اون یارو کجا هست...تازه آسانسور هم خرابه....بیچاره شدم از بس که این پله هارو بالا پاییین رفتم....
تعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:نقل قول:
وقتی آبجکت داخلش فلش به سمت بالا باشه (8) یعنی آبجکت یا مقصد از شما در ارتفاع بالاتری قرار داره وقتی به سمت پایین باشه یعنی از شما پایین تر هست (7) و وقتی هم داخلش هیچی نباشه یعنی باهاش در یک ارتفاع و سطح قرار داری حالا ببین کی با مقصد در یک ارتفاع هستی. بعد توی همون سطح دنبالش بگرد
فکر کنم شما منظور منو نفهمیدی......اینی که گفتید رو همون مراحل ابتدایی فهمیدم.....رو نقشه که جایی رو به من نشون نمیده....نمیدونم شما چی رو اشتباه خوندید که این برداشت رو داشتید.....اگه جایی از حرفام گنگ هست بگید بیشتر توضیح بدمنقل قول:
تعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:
درسته جایی رو نشون نمیده. باید آپارتمون رو خوب بگردید. تمام اتاق ها رو.
سلام.من تو مرحله Clean getaway vlad موندم.یعنی مشکل داره.در باز نمیشه.تو فروم های انگلیسی گفتن که مشکل از پچ 1.03 و 1.04 هست.میشه کسی که پچ رو نداره واسم این مرحله آسونو رد کنه:
اینم سیوم:
کد:http://rapidshare.com/files/273957592/SGTA401.html
ا جدی شرمنده عزیز....:11:نقل قول:
اوکی بهترین کار اینه سیو رو روی 2shared.com اپ کنی برام بفرستی ببینم کجاست. کنجکاو شدم ببینم کدوم مرحله رو میگی. اگه لطف کنی اپ کن لینک بده ببینم کجاست راهنمایی می کنم چون تا حالا 3 بار Story بازی رو تموم کردم.
آپ کنی ها برو 2shared.com آپ کن لینک بده. منتظرم
من که نتونستم دانلود کنم روی 2shared آپ کن انگار رپیدشیر مشکل پیدا کرده.در ضمن چرا حجمش 2 مگ شده. زیپش کن بذار بشه 50 - 60 کیلو بایت دیگه. یادت نره ها زیپش کننقل قول:
مطمئنی.......یادت نیست طبقه چندم هست.......من 2بار ساختمون رو از بالا تا پایین رفتم.20طبقه...بدون آسانسور....آخرسر هم خیلی اعصابم خورد شد رفتم پشت بوم خودمو انداختم پایین.....انقدر خونک شدم مخ این نیکو پوکید کف پیاده رو....نقل قول:
درسته جایی رو نشون نمیده. باید آپارتمون رو خوب بگردید. تمام اتاق ها رو.
دشمنت شرمنده....نقل قول:
جدی شرمنده عزیز....
چون خودم مرحله رو 1بار رفتم...اگه اجازه بدی یه بار دیگه هم برم...اگه واقعا گیر کردم حتما آپ میکنم میزارم...........ممنون....نقل قول:
آپ کنی ها برو 2shared.com آپ کن لینک بده. منتظرم
منظورم این نبود که بده برات ردش کنم منظورم اینه که بده ببینم چی کاره ای راهنمایی کنم من هر وقت سیو میگیرم راهنمایی می کنم مگه اینکه طرف بگه که رد کن. مثل همین دوستمون که به دلیل مشکل کرک و پچ نمی تونه ردش کنه. اگه بدی شاید بفهمم کجاست تا راهنمایی کنم خودت رد کنیش:46:نقل قول:
اسم مرحله چیه؟نقل قول:
مطمئنی.......یادت نیست طبقه چندم هست
محل سیو بازی در ویندوز ویستا کجا است ؟
ممنون
سلام به ببخشید محل سیو جی تی آ IV در ویندوز XP کجاست.
اگه میشه یه سیو هم بزارید.چون من توی مرحله یه Concront Jungle گیر کردم .هرچی میکنم در گاراژی که باید ماشین به ره توش باز نمیشه.
ممنون
در xp
ماي داكيومنت هستش محل سيو.
در مورد مرحله ميشه بيشتر توضيح بديد؟
آقا من بخوام توی Crap List پست بدم باید چی کار کنم می خوام با الکس دوست بشم ولی وقتی میرم به تاپیکشاصلا کاری نمیشه کرد میگه یا به وبلاگ برو یا باهام قرار بذار توی وبلاگش که چیزی پیدا نمیکنم. چطوری باید باهاش قرار بذارم آخه دیوانه شدم
كسي كد تقلب و ترينر بازي رو داره ؟ لطفا سيو كامل بازي هم بزاريد
الکس کیه؟ در مورد GTA IV صحبت می کنی؟نقل قول:
آقا من بخوام توی Crap List پست بدم باید چی کار کنم می خوام با الکس دوست بشم ولی وقتی میرم به تاپیکشاصلا کاری نمیشه کرد میگه یا به وبلاگ برو یا باهام قرار بذار توی وبلاگش که چیزی پیدا نمیکنم. چطوری باید باهاش قرار بذارم آخه دیوانه شدم
بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنهنقل قول:
پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.
روی چه سیستمی میشه بازی را به صورت high بازی کرد .
نمی دونم. خودم اصلا دنبال اینجور چیزها نمی رم. همش دردسره!هم زیاد حرف می زنن و هم دقیقا معلوم نیست از چه چیزی خوششون میاد و از چه چیزی بدشون می آد. دوست می خوام چی کار! برو مردم رو زیر بگیر حالش رو ببر!نقل قول:
بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه
اونو همون اول که بازی اومد دیده بودیم همه.نقل قول:
پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.
اما سایت کراپ لیست رو ندیدم،آدرسش چیه؟؟
اون دختره که عکسش روی جلد بازی هم هست اسمش چیه؟؟کجا میشه پیداش کرد؟
به به شانسی رفتم توی لپ تاپ خونه PB دیدم ایمیل زده خودش اتفاقا خونش هم کمی بالاتر از خونه PB بود بردمش رستوران شمارش رو ازش گرفتم خوب الان همه دوست دختر های موجود رو دارم. لامبورگینی رو هم جلو خونه بوهان پارک کردم به اضافه Comet ای که توی ریس از بروسی گرفته بودم کنار هم به یادگار گذاشتم کسی نمی دونه از کجا میشه لامبورگینی گیر آورد باز هم؟نقل قول:
روی چه سیستمی میشه ممنون میشم کمکی به من کنید.نقل قول:
تقریبا باید سیستمت ابر رایانه باشه:نقل قول:
VGA حتما باید 256 Bitrate باشه با VGA های 128 Bitrate نمیشه روی High بازی کرد. Cpu هم حتما باید 4 هسته ای باشه با دو هسته ای نمیشه روی High بازی کرد. تازه اگه سیستم مورد نیاز توصیه شده رو بخونی متوجه میشی.کلا اگه بخوای روی High بازی کنی باید خیلی خرج کامپیوتر بکنی
نقل قول:
1. آره ... اتفاقاً خیلی هم ضایع اس ... :2:
2. فکر نکنم اون اصلاً تو بازی باشه ... من کل سایت ها و ... رو گشتم ... اگه کسی پیداش کرد به ما هم بگه ...:27:
من تو چند پست قبلی توضیح دادم ...:31:( یه هفته ی پیش ... )نقل قول:
1.اگه هنوز مأموریت های استیو رو نرفتی جای امید واری هست ... چون می تونی همون لامبورگینی بد رنگه (:2:)رو بر داری ...
2.البته یه راه دیگه ام هست که زیاد پیشنهاد نمی شه ...:31:... اونم اینه که لامبورگینیت رو سوار شی و اطراف خونت دور بزنی ... و صبر کنی که یه دونه ی دیگه پیدا بشه ... :21:(البته این در صورتیه که یه لامبورگینیه دیگه هم داشته باشی ...)
فکر نکنم راه دیگه ای باشه ... :41:
کراپ لیست کجاست؟نقل قول:
ببخشید کجای این جواب سؤال بالا بود ... :31:...؟؟؟؟نقل قول:
کراپ لیست فکر کنم یه سایت باشه ولی کاری نمی شه توش انجام داد و فقط برای دیدنه ...
آدرسش هم تو پست اول هست ...
جواب اون سوال نبود،چون روی سخنم با اون شخص بود اونو نقل قول کردم!
سلام دوستان ببخشید ...
دوست عزیزمون دانوش پیچگاه توی چندین صفحه پیش گفته بود یک خانوم ایرانی توی راکستار ظاهرا کار میکنه و لینک صفحه فیس بوک ایشون رو هم داده بودند کسی این خانوم رو میشناسه یا صفحه فیس بوک ایشون رو داره یا میدونه توی چه صفحه ای از این تاپیک هست ؟ .!!!! ...
چون من نمیتونم 7878 پست رو بگردم !!!
دوستان کسی نتونست کمکم کنه ؟ ...
سلام.
یه باگ برنامه نویسی توی GTA IV پیدا کردم :31:
شرح باگ : زمانی که شما می خواین ماشینی رو که کنار خیابون پارک شده بدزدین . باید اول شیشه ماشین شکسته بشه و بعد از باز کردن قفل در ، وارد ماشین بشین . حالا شما یک قبضه کلت کمری برداشته و به شیشه سمت راننده ماشین شلیک کنین :31: . بعد از اون دکمه F رو بزنین . حالا بدون باز کردن قفل در وارد ماشین بشین.
ای کاش به ریزه کاری های این چنینی هم توجه می شد :13:
خوب ماشین های استیو رو هم پیدا کردم الان دیگه فقط اینفنروس (لامبورگینی) میشه انداخت توش که اونم پول زیادی نمیده البته اصلا نیازی به پول ندارم الان بیش از یک میلیون دلار دارایی دارم. تصمیم من هم انتقام بود و تنها پول قلمبه ای که بدست آوردم همون بانک زنی بود. و به سمت پول نرفتم نمی دونم چرا اینقدر زیاد شده پولم ولی مشکلش اینه که با این پولا کاری نمیشه کرد . راستی یک سوال. اون نمایشگاه ماشینی که توریسمو می فروشه چطوری میشه ماشین خرید بدون این که بخواییم Car jack کنیم از توش؟
نه نمیشه خرید ... فقط برای دزدیدن گذاشتن اونجا...:27:نقل قول:
شما این سؤال رو پرسیدی برای من هم سئوال شد ... اصلاً به طور کلی ماشینی هست که ندزدیم ... ( نه در طی مراحل ... ) و بخریم و یا یه جا باشه بریم برداریم ... ( ندزدیم )...؟؟؟؟
-----------------------------
امروز صدمین پستم رو زدم ....