در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میدهنقل قول:
Printable View
در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میدهنقل قول:
اگه کارن زنت باشه اره یه روز مریض می شه برای گرفتن داروش باید بری شهر چون تو دهکده پیدا نمیشه باید بری دارو بخری اگه پول داشتی سگ فروشی هم باید بری دو تا سگ شکاری بخری دیگه چیزی نمیدونم دانسته هام رو در اختیارت گذاشتمنقل قول:
شما با مری ازدواج کردی خودت شهر رفتی اینجا همه دست به دهان منتظ فرجند ما از شهر هاروست مون استقبال خواهیم کردنقل قول:
:n06::n09:
نه من خودم با کارن ازدواج نکردم ولی تو خیلی راهنما ها خوندم اینجوری میشه رفتن به شهرشم نوشته بود بعد 3 سال اگه بتونی شهرت پیدا کنی پدر بزرگت میاد پیشت سه گزینه میگه 1رفتن به شهر برای همیشه2 ماندن در دهکده 3هیچکدام بعد اون وارد یه بازی 15 ساله میشیم ومیتونیم عادی بازی کنیم کل اطلاعاتم همین بود اگه میتونید صابت کنید نمیشه رفت شهر:n23:نقل قول:
منم نمیگم نمیشه رفت شهر چون خودمم قبول دارم شهر وجود داره چون یه جا خوندم باید در کل همه ی دموهارو ببینی ولی هر کاری کنی دمو چراغ روشن در کلیسا واسه سال چهارم پس اگه یه نفر از همه ی افراد دهکده دمو ببینه یه دمو باز ندیده که مربوط به سال چهارمهنقل قول:
من فک کنم بازیو اینطور ساختن در 3سال شهرت پیدا کنی و بعدش این شهرتو حفظ کنی تا بچه ات بزرگ شه البته نظر خودمه:11:
دوست عزيز شما اين را از كتاب راهنماي لوجه خانه خونديد ولي بايد بدونيد كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده و نسخه ژاپنيش تا 98% درصد و نسخه انگليسي هم تا 88% ادامه داره ،من اينو از روي صحبت بچه هاييكه تو اين روم صحبت مي كنند فهميدم در ضمن يكي از بچه هاي اين فروم با شركت سازنده اين بازي از طريق ايميل صحبت كرده اونا خودشون گفتند كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده در ضمن هيچ كس توي اين فروم 785 صفحه اي نتوسته ثابت كنه شهر وجود دارد اين به نظرت كافي نيس براي اثبات وجود نداشتن شهر :n26:نقل قول:
زحمت كشيدي اينارو با كد آوردي مشخصانقل قول:
:n24:
دوست عزيز هيچ اجباري به كاشتن بسته گل كارن نيست گل هاي عادي را از وون مي گيريد و مي كاريد اونم فقط يك بسته:n26:نقل قول:
این بازی سال 2000 اومده الان 2013 من پنج سالم بود بازی میکردم هی چه زود گذشت:n29:
در ضمن زينب خانم عكس پروفايلتون خيلي خوشگله :n06:
پدر بزرگت مرده..............روحش میاد تو رو ببره شهر؟؟؟؟؟؟:n08:نقل قول:
شهری وجود نداره ................ 100% مطمعنم ............. شک ندارم که شهر نیست :n10:
Phony Gourmet – Between fall 6th and 9th, during year 5, Mineral Town will experience its very first crime spree! Try to solve the bizarreبعلههههههه......:n26:
case and return peace to the town.
احتمالا منظورش همون قضیه میمونه، تو دفترچه نوشته بود یه روز یه اتفاقی میافته و همه اهالی میترسن ، بعد ما باید بریم بهشون بفهمونیم که قضیه زیر سر یه میمونه
زینب باید بری پیش آهنگر و براش ی سنگ معدن ببری تا برات دستگاه کاموا درست کنه . بعدش ک ساخت دستگاه میاد توی گاوداریت و باید پشم گوسفند بندازی توش تا کاموا بده بهت
ورژن سال 2001 این بازی تو محدود سایتهایی هست برا دانلود اون نسخه میره شهر و پوکت استیشن هم روش تست شده.:n18:نقل قول:
نقل قول:
ورژن یعنی چی ،میدونی ورژن چیه؟؟؟؟؟؟
اون تاریخ عرضشه که تو اروپا سال 2001 بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] December 16, 1999
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] November 22, 2000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] January 26, 2001
اگه شما به این میگی ورژن ،باشه ورژن 2001 هست........................ولی عمرا به شهر نمیره ............. به هیچ وجه :n10:
آقا لینک دانلود همین محدود سایتهارو گیر بیار ما هم شهر ببینیم :n19:نقل قول:
راستی همه دنبال شهریم یکی لااقل بره دنبال پوکت استیشن که واقعا تو بازی هست و احتمال پیدا کردنش زیاده راستی شاید بعد دمو سال چهارم پوکت استیشن میتونیم بگیریم در ضمن من نمی تونم بازی کنم چون مشغول درس خوندن واسه کنکور 93 هستم:n06:
مگه برا 93 هم كنكور هست ؟ :n17:نقل قول:
آره دیگه:n08:نقل قول:
God Map .......... :n10: ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شهر هیچ کجای نت یک عکس هم نمیتونی پیدا کنی:n05:نقل قول:
اون زمان یادمه خیلی پیگیر بودم و آخر فهمیدیم این داستان قرار بوده توی بازی اعمال بشه اما بعدا کنسل شده بازی بدون شهر پخش شده حالا شما چطوری میگی دیگه نیدونم
راهنمای این بازی رو من از همون اول تا همین چند ماه پیش داشتم و دیدم که میگه به شهر میره اما جالب اینجاست از همه جا و همه جور میوه عکس داشت به جز شهر
درکل خیلی وقته که همه میدونن شهری در کار نیست:n09:
بازم اگر لینکی داری که عکس این حرفم رو بگه ، ما هنوز دوست داریم بریم شهر:n02:
بزودی فقط دندون رو جیگرت بذار پوکت استیشن رو بگیرم اصلا ببینم گیرم میات 12% باقی مونده رو با پوکت میشه رفت جلو.:n13:
ما کل زندگیمون رو شهرو پاکت استیشن رفت:n02: .... ببین میتونی .......... اگه گرفتی یه ندا هم به ما بده ....موفق باشی :n16:نقل قول:
آقا چه شکلی از بازی عکس میگیری برنامه شو اسمشو بگو به منم:n01:نقل قول:
Ctrl+Pنقل قول:
آقا چه شکلی از بازی عکس میگیری برنامه شو اسمشو بگو به منم:n01:
........................ :)
دوستان خواهشا کنایه نزنند!!!
هرکی از این مدل مموری که اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من بده تا شهر که خوبه هرچی دلتون خواست نشونتون بدم!:n27:
:n29: ....................... اگه گرفتم چشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــم :n01:نقل قول:
من الان گيج شدم :n13: اين پوكت استيشن چيه و چه جوري ميشه بدستش آورد نمي گم كارش چيه ها الان مي خوان بياد يه ساعت مضخرفات لوحه نامه اين بنويسن واقعيتي پوكت استيشن چيه (ماهيتش منظورمه)نقل قول:
Page 1 of 10[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PS One & LCD Screen ComboUnknown
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
$373.90
Playstation System - Video Game ConsoleSony
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
PlayStation
Sony Playstation PS One - Video Game ConsoleSony
PlayStation
$299.99
PlayStation System With Dual Shock [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
PlayStation
$429.99
GameShark Video Game Enhancer …Interact
PlayStation
قيمت ها رو مگه چه خبره اين قد گرون
پس پوكت استيشن اينه:n04: ، چه جالب تا حالا نديده بودمش :n19:
آقایون این قیمتش چنده از کجا بگیریم؟نقل قول:
من یه جا تو انزلی میشناسم کل وسایل پلی استیشن 1و2و3 داره میرم میپرسم ازش اگه داشت میگیرم خواشا کسی نگه اینم الکی چون تو گوگل سرچ کنه میبنه کلی عکس ازش هست به امید فردای روشن بریم شهر:n08:
اگه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی:n01:نقل قول:
همون گیم شارک خودمونه ........................:n26:
کسی بازی هاروست مون رو اگه میخواد رو پلی استیشن 3 بازی کنه بره لینک پایین دانلود کنه:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شمام یه سر بزنین!!!! :n02:
سلام
من یادمه پوکت استیشنو 3 سال بعد از اینکه PS1 خریدم قیمتشو پرسیدم اون موقع 3500 تومن بود (!) تازه یه کارایی ما تو مشهد (مشهدم زندگی کردیم 7-8 سال) تو گیم نتا می کردیم...
اونموقع 3 تا PS 1 بود ساعتی 300 تومن.... سگا سترن هم بود ..... یادمه یه بازی استراتژیک Red Alert 1 رو Lan بازی می کردیم !!!! ... (تازه وسایل جانبی هم داشت PS 1 هاش... هدفون و سگا ها هم همه مجهز ! )
ینی تو Red Alert خدا بودم (از خود تعریف نباشه :n02:)
البت 1 نفر بود اسمش حسن بود ما بهش می گفتیم حسن کلوپی رقیب من بود.... خوراکمون Red Alert بود..... بعد سونی 1 خریدمو چند سال بعدش پوکت استیشنم خریدم ...
طرز کارشو دقیق یادم نیست ولی سیو می کردیم بعد سیو رو میزدیم بهش با دکمه هاش همه leveL هارو باز می کردیم.... فک کنم بازی Hell Boy 1 رو با پوکت تا ته رفتم...
بعد سال 1999 فک کنم پوکت استیشن تولید نشد و CD گم شارک گرفتمو و کار باهاش بهتر بود....(ولی لعنتی مگه پیدا می شد..! من 500 تومن خریدم اونموقع)
بعد چون پوکت استیشن طرفدار داشت 2000 ناتسومی با PS قرار داد داشتو و تصمیم گرفتن پوکتو تو بازی بیارن...(ناتسومی کلی پول به جیب زد) بعد مثه اینکه پوکت چند ماه بعد دوباره تولید شد....
پوکت من هم گم شد لامصب تاتن دیگه گیر نمیاد..... (عتیقه فروشی هارو هنوز سر نزدم..) الان فک کنم پوکت استیشن برای PS 2 هنوز باشه ,./
Game Shark اومد ترکوند.... یه مدل گیم شارک اومد قابلیت آپدیت داشت !!! (ولی متاسفانه تو ایران خیلی کمه و حتی دیگه نیومد... )نقل قول:
گه دقت کرده باشین تو لوحه خانه یا هر جایه دیگه گفته میتونی باهاش تمام توت فرنگیها رو بگیری..خونتو کامل کنی..و.... یعنی همون کارای گیم شارکو انجام میده ....اینم همینطوریه قبل بازی مموریتو میزنی توش و همه چیزو آزاد میکنی.............بعد بازی میکنی:n01:
همون گیم شارک خودمونه ........................
ولی پوکت کارایی ـیش جالب تره و حتی باهاش سرگرم میشین.... فقط Hell Boy رو با پوکت رفتم .... سلاح ها و همه مقه یه تصویر کوچیک باز می شد و ما باز می کردیمش...
در هر صورت Pocket جالب تر و با حال تر و با کلاس تر از Game Shark ....
(اونموقع گیم شارک های مختلفی می اومد که بازی های جدید رو می خوند.... ولی پوکت اینجوری نبود...)
بچه ها ماموريت جديد شروع شد همه بگرديد دنبال پوكت استيشن البته من تو اردبيل خيلي گشتم نبود ( البته 2 يا 3 سال پيش )
دوستان عزیز کسی عکسی از کریکت Stu که وقتی با Elii ازدواج کنی بهت میده داره.....؟؟؟؟
من همش با کارن ازدواج میکردم واسه همین ندیدم :n02:
داداش بگرد پیداش کن فقط با این میشه این بازی رو کامل کرد.:n27:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]