احمد بن موسی کجاش خوبه که به اون بنده خدا میگی جای خوبی افتادی؟چون بچه محلتونه تعریف میکنی؟ا:31:گه خوب بود که بش احمد گدا نمی گفتن
من خودم آموزشی اونجا بودم:31:
Printable View
احمد بن موسی کجاش خوبه که به اون بنده خدا میگی جای خوبی افتادی؟چون بچه محلتونه تعریف میکنی؟ا:31:گه خوب بود که بش احمد گدا نمی گفتن
من خودم آموزشی اونجا بودم:31:
سلام
بچه ها امروز برگ سفید من اومد.
افتادم مالک اشتر اراک تاریخ 2/2
240 روز قبلا خدمت داشتم. آموزشی قبلا اونجا بودم. کسی با من اعزام نمیشه؟
سلام اقای ahad jodoye گل میشه ازت تو یاهو راهنمایی بگیرم؟
منم قبلا مالک اشتر خدمت کردم . احتمالا دوباره میام همونجا . همون 2/2 .نقل قول:
منتها اگه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو خونده باشی ،
میبینی چه پدری از من در اوردن با این اشتباهات مسخرشون . باید سعی کنیم یه جوری خودمونو تو گردان عاشورا یا ذوالفقار بچپونیم . چون گردان کربلا و قدس که خیلی قدیمی و کثیفن .
داش ما خودمون پیر خدمتیم . نمیخواد مارو بترسونی :31:، آموزشی هم یه دور رفتم ، دفعه ی اولم که نیست . لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با دقت بخون و ببین به نظرت من چی کار کنم . چون اگه سپاه منو قبول کنه ، بعد از آموزشی میتونم بقیه ی خدمتم رو بندازم ستاد نیرودریایی توی سرخه حصار تهران . ولی اگه برم درستش کنم ، دوباره باید برم نیرو انتظامی خراب شده ی کوفتی .نقل قول:
دوستان ما هم مرخصی مان تمام شد و فردا صبح راهی پادگان میشیم.
هیچ ترسی هم به دلتون راه ندید.چون که مثل شما زیادن و دوستای خوبی پیدا میکنین.
حق یارتون.
سلام بچه ها
امروز روز خیلی بدی بود برام...
سفر بودم... صبح تو اصفهان مشکل بدی برام پیش اومد. راه افتادم با اعصاب خورد به سمت تهران. الان رسیدم خونه با اعصاب خورد و تن کوفته و له رسیدم دیدم جواب اعزامم اومده.
افتادم نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند...
وای خدا بدتر از اونحجا نبود؟ دارم میترکم بچه ها... بد جوری دیوونه شدم... بدجوری . دارم میترکم. نمیدونید چقدر داغونم
از تهران بیفتی اونجا خیلی درده...
کسی اونجا خدمت کرده؟ چجوریه؟
تورو خدا زود ج بدید دارم دیوونه میشم
من دیپلم ردی هستم.
دوست عزیز دوباره برو نظام وظیفه حتمانقل قول:
چون باید حتما یگان قبلی خدمت کنی. اینا سرشون با تهشون بازی میکنه! درستش نکنی برات دردسر میشه و هزارتا دردسر دیگه
من خودم گردان عاشورا بودم قبلا. تازه ساز بودن. امیدوارم دوباره اونجا بیفتیم
دوست من الان داره اونجا خدمت میکنه 12/1 اعزام شده میگه خیلی سخت ترش کردن. واسم که تعریف کرد خیلی ترسیم. خدا به هممون رحم کنه انشاالله
آره ، این چند روز عید هم تموم شه ، برم ببینم چی کارش میکنم . شاید این سری اشتباهی معافیت دائمی ، معافیت رهبری ، چیزی برام زدن :27:.نقل قول:
منم شنیدم سخت تر شده . ولی مگه میخوان چی کار کنن ؟ قبلا 4.30 بعد از ظهر ولمون میکردن به حال خودمون . الان میخوان تا 7.30 الی 8 کار بکشن . یا مثلا میخوان اردو رو 3-4 روز کنن (فقط این یکمی سخته) . ما رو 4 ساعت نصفه شب بردن کوهنوردی دهنمون ......بوق..... شد . تازه من چون آموزشیم رو تموم کردم ، این سری فقط یه ماه باید آموزشی برم . ولی شما فک کنم شما باید کل 2 ماه آموزشی رو وایسی . چون پایان دوره نداری .
دارم دیوونه میشمنقل قول:
ahad_judo عزیزنقل قول:
ببین منم مثل شما بودم.اشتباهی که کردم نرفتم به یگانها سر بزنم که انزلی پذیرشم کنن(اموزشی دوباره انزلی بودم).منم بعد 1 ماه الافی پخشمون کردن.
شما برو به یگانهای مختلف سر بزن و ببین نیرو نمیخوان.اینجور بهتر هست.اگر بخوانت درخواست میدن تهران.
1-مظورتون اینه که برم یگان خدمتی ارتش شهر خودمون بعد بهشون بگم منو اگه می خواین درخواست بدین تهران و ...؟ منظروت از یکگان ها کجاست؟می شه نام ببرید.راستش تا 2/2/91 فرصت دارم .آخه این روز معرفیمه. می برمون بیرجند.قبلا آموزشی رو تو بیرجد بودم.
2- به نظرت به خاطر فقط من یک نفر ارتش اینجا این کارو می کنه که درخواست بزنن تهران!؟
اصلا به خودت ترس و دلهره راه نده . مگه ماها نبودیم که توی همین بیرجند و عجب شیر و کرمان رفتیم آموزشی و الان هم آخر های خدمت هستیم؟هیچیت نمیشه. میری و میای. بعضی چیز ها تو ذهن مشمولان قبل از اعزام ، وجود داره که بعد که وارد خدمت میشن و به اون تفکرات فکر می کنند خودشون خندشون میگیره! فقط از الان به فکر تقسیم بعدش باش . پارتی ، شرایطی چیزی جور کن.نقل قول:
اینجور که نه.نقل قول:
مثلا شما میری یگان فاوا اون پادگان.اونم اگر شما رو بپسنده به نیروی انسانی اونجا میگه و اینا اسم شما رو برا خودشون رد میکنن.
یا هر یگان دیگه که میتونی سر بزنی و نظرشون رو جلب کنی.
این دیگه اخرین پست من بود.
رفتیم پادگان.
خداحافظ.
اگه ادم شل باشه میتونه معاف دائم بشه ؟نقل قول:
اگه نشد معاف از رزم کدوم کاره هارو نباید انجام داد ؟ :20:
میگه فرماندها شدن 4 نفر. یکی که خسته میشه جاشو میده به کس دیگه. اصلا نمیزارن آدم نفس بکشه. میدان موانع آوردن نصب کردنو....نقل قول:
منم آموزشی رو تموم کردم. 8 ماه خدمت کردم. دوستم گفت افرادی که مثل شما قبلا خدمت کردن 25 روز اونجا خدمت کردن و همشونو انداختن توی یه گردان
رفیق ممنون از اینکه امیدواری میدی ...نقل قول:
دیشب خیلی به هم ریخته بودم چون قبلش هم یه مشکل برام پیش اومده بود.
7/8 روز دیگه اعزامم... گفتن باید 6 صبح بیاید میدون سپاه.
باید چیکار کنم؟
چی چیزهایی همراه خودم ببرم؟
موهام رو بزنم و با وسائل برم میدون سپاه ؟
سلام ...
دوره کد رو همه باید بگذزونند ؟ چه رشته هایی بهشون کد می خوره ؟ فوق لیسانس ها هم این دوره رو باید بگذرونند؟
سلام.نقل قول:
رشته هایی مثل کامپیوتر و حسابداری دوره کد نمیخورند.البته شاید رشته های دیگه ای هم باشند اما من این دو تا رو شنیدم.هر چند توی پادگان به ما میگن که حتی ممکنه همین دو رشته هم دوره کد بخورند اما با هر کسی صحبت کردم میگه تا حالا ندیده و نشنیده دوره کد شامل اون دو رشته بشه.
در مورد فوق لیسانس هم متاسفانه اطلاعی ندارم.:41:
آقا بازم ممنون بابت پاسخ هایی که به سوالات ما میدینقل قول:
خداییش از تلفن راهنمایی خود نظام وظیفه هم کار راه انداز تره پاسخ هات
یه چند تا سوال دیگه هم بپرسم از حضور شریفت (البته با عرض معذرت)
1. من کپی دیپلم یا پیش دانشگاهی رو یعنی نبرم آموزش پرورش برابر اصل کنم ؟ همون کپی کافیه ؟ (البته منظورم کپی مدرک اصل هست)
2. این فرم های داخل دفترچه رو باید برش بدم ؟ یا تو همون دفترچه پر کنم و تحویل بدم ؟ (شرمنده میدونم سوالاتم ناشیانه هست ولی تا جایی که شنیدم میگن حتی نوع تحریر دفترچه و دست خط هم تو اینکه کجا بیفتی تاثیر داره !)
3. حالا اینکه فرمودید با اتوبوس ببرن یا خودمون بریم حتما بر طبق درخواستمونه ؟ یا اگه وسیله نداشته باشن باز باید خودمون بریم ؟ (یعنی اصلا پر کردن این قسمت تاثیری داره ؟)
4. راستی حساب هم حتما باید تو بانک سپه باز کرده باشیم ؟
همونطور که اون دوست عزیز هم گفتند اصلا ترس و دلهره نداشته باشین.در واقع عاملی که باعث میشه دوره سربازی سخت یا آسون بشه خودتون هستین و بس.خود من با اینکه تهران افتادم و خیلی ها از پادگان آموزشیم تعریف میکردند یه مقداری ترس داشتم.اما وقتی رفتم دیدم واقعا دید اشتباهی نباید داشت و اگه سخت نگیری سخت هم نمیگذره.:20:نقل قول:
شما وسایل ضروری رو با خودت بردار.خوراکی هم مثل خرمای خشک با خودت بردار به درد مواقع نگهبانی میخوره:31:
اکثر وسایلی که نیاز هست رو اونجا میدن.
به ما تاید،صابون،خمیر دندون،مسواک،دمپایی،حوله حموم و حوله برای خشک کردن دست و صورت ،قند،واکس،فرچه هم دادند اونم توی روزهای اول.هر چند شاید پادگان به پادگان تفاوت داشته باشه اما معمولا یکسان عمل میشه و معمولا بوفه های پادگان هم وسایل مورد نیاز رو دارند و میشه خرید کرد.
اما لباس زیر رو با خودت ببر.هر چند جز استحقاقی حساب میشه اما من که ۱۵ روز دیگه پایان دوره آموزشی دارم هنوز لباس زیر رو ندیدم و شاید بهمون هم ندن.:31:
ناخن گیر هم وسیله لازمی هست.سوزن و نخ.قرص آموکسی سیلین،سرما خوردگی و ایبوپروفن هم بودنش ضرر نداره.
قرص جوشان کلسیم فورت و جوشان مولتی ویتامین هم همراهت باشه اونجا هر شب استفاده کنی کمتر بدنت کمبودش رو حس میکنه.
ممنون از جوابت ... من فوق لیسانس مهندسی صنایع هستم یعنی حالا این کد می خوره ؟نقل قول:
بعضی جا ها نوشته اصلا فوق لیسانس کد نمیخوره...
داداش گلم منم میگم اصلا فکرشم نکننقل قول:
تنها چیزی که باعث میشه آدم تمام موانع سخت زندگی رو رد کنه اعتماد به نفس و اتکا به خودشه
با توکل به خدا و دل شیر برو و دلتو بزن به دریا و اصلا فکر و خیال الکی تو ذهنت جا نده
کلا انسان همیشه قبل رفتن به محیطی که پیش زمینه ذهنی دربارش نداره کمی دچار ترس و دلهره میشه ولی با ورود بهش و گذر زمان براش عادی میشه و نهایتا یه روزایی به عنوان خاطرات شیرین ازش یاد میکنه
در مورد سوالاتت هم تا جایی که خودم اطلاع دارم عرض میکنم :
چیزهایی که باید همراه ببری رو دوستان تو صفحه اول همین تاپیک گقتن
ولی من فکر میکنم اون لیست دوستان خیلی خیلی کامل هست و شما فقط ضروری هاشم ببری کفایت میکنه
موهاتم هر چی زودتر بزنی بهتره
اینجوری فکرتم آزاد تر میشه (باور نداری امتحان کن)
به نظر من یکی از دلایلی که مو رو واسه سربازی میگن بزنید هم همین آزادی فکر هستش ! (البته به غیر از بحث یکسان شدن و برابری همه با هم)
نقل قول:
دوست عزیزم واقعا ممنون از حرفات. ممنون که وقت میگذارید و امید میدید. دقیقا حق با شماست. باید اسون بگیری و اعتماد به نفس داشته باشی تا راحت بگذره.
یه جا خوندم نوشته بود (هرچی که تورو نکشه قوی ترت میکنه)
حرفش درسته و من واقعا به این تحول تو زندگیم احتیاج داشتم. ولی خوب حق میدید که یه کم دلهره و استرس داشته باشم به خاطر همون دلایلی که خودتون گفتید.
الان تنها دلخوشیم اینه که 5/6 ساعت با امام رضا فاصله دارم و میتونم یکی دوبار برم حرمش.
8/9 سالی میشه که نرفتم زیارتش.
ممنون از راهنمائی هاتون
واقعا خدمت سربازی اون چیزی نیست که شما فکر میکنید. الان توی این موقعیت شاید خیلی راحت تر از زمان های قبل باشه!
اینو من بعد از 15 ماه خدمت میگم! اولش خوب مسلماً سخت تر هست و کلا سخت میگذره ولی وقتی میرسی به زمانی که یک سال از اون موقع گذشته می فهمی که چه روزهایی رو داشتی که الان بعد از یک سال پشت سر گذاشتیش!
من خودم خیلی سخت میگرفتم و 8 ماه دیرتر دفترچه فرستادم ( شاید هم نمیفرستادم) الان وقتی فکر میکنم می بینم اگه همون موقع یعنی هشت ماه قبل از اون تاریخ من دفترچه فرستاده بودم برج 7 و 8 خدمتم تموم بود!
به نظر من اصلا و ابدا خدمت رو عقب نندازین. وقتی متوجه میشید که یک سال از خدمت گذشته و فکر اینکه اگه دو سه ماه زودتر فرستاده بودین دو سه ماه زودتر ترخیص میشدین!!! ( فکری که من خیلی اذیتم کرد ولی خوب دیگه گذشت! ) :46:
سلام ...
دوره کد رو همه باید بگذزونند ؟ چه رشته هایی بهشون کد می خوره ؟ فوق لیسانس ها هم این دوره رو باید بگذرونند؟
من بعد از چند سال دفترچه فرستادم و رفتم . الان هم 16 ماه خدمتم. دو ماه دیگه تمومه به امید خدا. از قبل از اعزام هم اینجا پست دارم و مثل شما کلی دلهره داشتم.ین رو توی زندگی و خدمت به این نتیجه رسیدم که هرچقدر بهت خوش بگذره یا هرچقدر بهت بد بگذره بعد از مدتی فراموش می کنی و فقط نتیجه کار می مونه. پس فقط به نتیجه فکر کن و بیخیال گذر زمان.
سلام به همگی عیدتون مبارک
من لیسانس کامپیوتر دارم دیروز برگه اعزامم اومد افتادم مرکز آموزش احمد بن موسی (نیروی دریایی سپاه) ، کسی میدونه چجور جاییه ؟
اگه امریه بگیرم آموزشیو میتونم بیام تهران ؟
منظور از کد خوردنو نمیدونم جریانش چیه ! تعطیلم کلا ! :31:
بچه ها ممنون از همتون. واقعا حرفاتون باعث شد که خیالم راحت تر بشه و یه ذره اعتماد به نفس پیدا کنم...
سال 86 دفترچه ی خدمت رو پر کردم و واکسن هارو زدم و گذاشتم تو پاکت برای پست کردن ولی به دلایل شخصی خریت کردم و پست نکردم. چند روز پیش اون پاکت رو دیدم و بازش کردم و وقتی تاریخش رو دیدم داشتم میترکیدم. اگر اون موقع پست کرده بودم 3/4 سال پیش خدمتم تموم شده بود. حالا بعد چند سال دوباره مجبور شدم برم. بچه ها تورو خدا حتی یه روز هم خدمت رو عقب نندازین. حتی یه روز.
حالا هم به قول شما هرچی باشه میگذره و تموم میشه. فقط باید برای بعدش یه فکری بکنم که تهران بیفتم چون میخوام درس بخونم و واحد های باقی مونده دیپلمم رو پاس کنم و اگر 16 ماه رو هم شهرستان بیفتم دیگه نمیتونم در حین خدمت درسم رو تموم کنم.
خدا خودش هوای هممون رو داشته باشه. با اینکه بنده ی خوبی براش نبودم ولی باز هم به خودش توکل میکنم و با انگیزه و پر از اعتماد به نفس میرم جلو .
بچه ها از همتون واقعا تشکر میکنم و امیدوارم هرجا هستید همیشه موفق و پیروز و شاد باشید
سلام به همه دوستان
به خصوص پایه خدمتی اسفند 90
آقا این خدمت خدمت که میگفتن همین بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما را نمیدونم ولی من آنچنان سختی و مشقت و ... که خیلی ها میگفتن ندیدم.
الان یه نفر از من بپرسه خدمت آسونه یا سخت، در جوابش میگم: خدمت خیلی خیلی آسونه !!!
فقط کافیه مثل بچه آدم ! سرت به کار خودت باشه
دقیقا.خدمت رو هر جوری که بگیری همونطور میگذره و رد میشه.نقل قول:
توی خدمت و خصوصا دوره آموزشی آدم باید اصلا دور و بر وظایفی مثل ارشدی گروهان و ... نباشه.
درسته یکسری مزایا داره اما دردسرش بیشتره.
یکی از بچه ها ارشد گروهان شد.درسته که نگهبانی و ... بهش نمیدادن اما تا یکی کم کاری میکرد افسرای آموزش به ارشد میگفتند بی عرضه و بی کفایت و ... .بعد از مرخصی عید نهست کرد تا ارشدی رو ازش بگیرن و راحت بشه.
مقسم ها غذامون پوستشون کنده شده و همه میخوان برن کنار.مسئول آبدارخونه داره دیوونه میشه چون دائم باید نوکری افسرا رو بکنه و حتی شب هم دست از سرش بر نمیدارن.
کلا نباید تابلو بشی.افسرای آموزشی گروهانمون هنوز منو به اسم نمیشناسنم و فقط با قیافه میدونن منم جزو گروهانشون هستم:31:
ببخشید شما چند ماه خدمتید ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان من يه سوال دارم
اينكه من دو الي سه سال مشكل التهاب مري دارم و دارو مصرف ميكنم و هميشه خدا هم درد داره جواب هاي اندوسكپي هم دارم كه التهابو نشون ميدن. ميشه براي معافي پزشكي اقدام كرد؟؟ اخه تو نت زده كليه بيماري هاي التهابي دستگاه گوارش.
يه سوال ديگه من ليسانسمو يه چند ماه پيش گرفتم فرجه براي معرفي يك ساله يا شيش ماه
مرسي
طبق قانون جدید فرجه یک ساله شده؛ به پزشک متخصص مراجعه بفرمایید، دوست من به خاطر بیماری گوارشش معافیت پزشکی گرفت:11:نقل قول:
یه سوالی داشتم اگه میشه دوستان لیست تمام معافیتهای غیر پزشکی رو مطابق با قانون جدید بزارن.
ممنون میشم
اگه خدمت نرفتی به نظرم ابن 3 تا فبل رو مطالعه کنی خیلی از سوالاتت جواب میگیری.نقل قول:
قانون وظيفه عمومي اصلاحيه دي ماه 1390
دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عموميکد:http://www.police.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=362a0d36-97c8-40f8-872f-dd32e78e8919
آخرين تغييرات دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عموميکد:http://www.police.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=9db11fe6-4ec0-4f0e-8502-4da98badce44
شاید بگی فرستادمت دنبال مطالعه این فایل و اون فایل ولی واقعا خیلی ازابهامات برطرف میشه ارزش مطالعه دارن.کد:http://www.police.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=997cce83-6488-4cae-a632-da8d6c0b2bb1
یک سوال تو قانون جدید کسری بسیج حذف شده ؟ چقدر شده البته من ندارم می خوام ببینم میارزه برم ؟
دوستان اين معافيت تحصيلي كه تا 1 سال بعد اتمام تحصيل شده(قبلا 6 ماه بود)، از الآن براي همه اعمال ميشه يا براي كسايي كه از اين به بعد دانشگاه قبول ميشن هست؟؟
يعني الآن من كه ترم آخرم هست تا 6 ماه بعدش مهلت دارم يا 1 سال؟؟
ممنون
طبق آخرین اصلاحات دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی، این قانون از تاریخ 90/8/22 به بعد برای مشمولین لحاظ می شود:5:نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس براي من هم كه ايشالا تير 91 درسم تموم ميشه هم اعمال ميشه ديگه؟!
اگه بشه كه خوبه
بچه ها راست میگن اگر بچه های تهران اموزشی رو تهران بیفتن بعد اموزشی رو حتما میفتن شهرستان؟
در مورد این قانونی که تک فرزند پسر شهر خودش میفته هم نمیدونم چرا هر کی یه چیزی میگه. به خدا دیوونه شدم. یه روز امیدوار میشم یه روز ضد حال میخورم. تورو خدا یکی جواب درست بده