اه!نقل قول:
من نقاشیم خوبه ، کار 3d هم می تونم بزنم ، چقدر می دن؟به کجای ساورت بگم؟
گدایی هم میشه کرد؟
Printable View
اه!نقل قول:
من نقاشیم خوبه ، کار 3d هم می تونم بزنم ، چقدر می دن؟به کجای ساورت بگم؟
گدایی هم میشه کرد؟
من روله اصلیم جانگل هست فقط با رنگار میرم تاپ و 100% لاینم وین هست حالا اگه همچین برنامیه ای باشه من پایه هستم:n02:نقل قول:
سلام بچه ها یکی کمکم کنه
بعد از مدتی امدم بازی کنم تو لودینگ بازی گیر می کنه تو بازی نمی ره !!!!!!!!!!!!
راهنمایی می کنید با تشکر
ولی جالبیش اینه که می تونم برم بازی ها رو نگاه کنم !!!!!!!!!!!!
راستی اینترنتم مال مخابرات تهران
برای شروع Repair رو تو قسمت Launcher بزن ببین درست میشه (قبل از لوگین)نقل قول:
فایل لوگ rads_user_kernel.log رو اینجا آپلود کن تا ببینیم مشکل چیه، مسیر فایل هم اینه \League of Legends\RADS
کمربندا بسته پیش به سوی آپدیت :n02:
maintenance در راهه نوشته......... بــــــــــــوی lucian آیــــد همی :n09:
بهترین دهات شد مال Lissandra :n04:
خودمونیم, طراحی آیکون دهات Sejuani خیلی بد بود نسبت به اون دوتا! :n29:
خیلی هم عالینقل قول:
ببینیم تیم ملی رو چطوره سر بلند میکنید.
من رول اصلیم تروله، لاینم هم همیشه دشمن پیروز میشه :n16:نقل قول:
آقا آپدیت شروع شد، خدا رحم کنه
سرور ها هم از صبح زود Unavailable شدن
45مگ پچ که به گفته Riot یه آپدیت واسه Messaging تو گیم بود :n13:
الان میتونید برید تو کلاینت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرما آپلودش کردم واست
ممنون دوست من :)
این چیه زدن باید pass رو عوض کنیم ؟ هرچی pass میدم واسه تغییر میگه ضعیفه بهتر بزن :/
~~~
مسابقات من هستم / فقط تیم ندارم اما بازیم در حدی هست که طرف مقابلمو فید ندم :دی
اگه تیم خوب در حد سیلور - گلد هست بازیکن میخوان من هستم ...
همه رول ها هم خوب بازی میکنم ...
اما Main : Zed / Jayce / Nasus
اقا من یک ودیو از بازی های niki دیدم چرا مپ براش خاکی بود؟ شن بود کگف زمینش چطوری اینجوری کرده؟
بسم تعالیسلام من جناب اقای Leagueoflegends هستم پسوردم کار نمیکنه فک کنم دزدیدنش نامردا مجبورم با این بیام
من خیلی دوست داشتم واسه ی تیم ملی خودمون بازی کنم اما متاسفانه فعلا میخوام با بچه های Fnatic همکاری کنم:n16:
ببخشید
45 پنتا - 89 کوادرا - تریپلم زیاده:n10:
حضور در تیم ملی افتخارهنقل قول:
خیلی هم خوبنقل قول:
به زودی فراخوان زده میشه
سلامنقل قول:
ولی خوب خودش خیلی طرفدار نداشت ، کمتر کسی لیسنادرا بر می داشت.
خوبه زده اسمش Leagueoflegends ه ، این آقا ته تراله می آد خالی می بنده چندبرابر بیشتر از بهروز خالی بند.نقل قول:
چه شما هم باورتون شد :n08:
:sq_24:
برا مسابقات اکانت Full Rune میخاد دیگه نه؟!:n02:
دیتابیس های بازی ه.ک شدهنقل قول:
برادر عزیز نگا به تاریخ عضویت تو این فروم بندازنقل قول:
کلی از پستها هم کانتر ننداخته چون پستهای توی تاپیکهای بازی حساب نمیشد
خیلی هاشم قبلا پاک شد
به هر صورت سنو سال ما از این حرفا گذشته
سایت رسمی طراحیش تموم بشه حتما اعلام خواهم کرد
شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 سر بزنی بد نیست. در ورزش e-sport چند بازی انتخاب شده
در رشته مردان: LeagueofLegends و Aliance of Valiance Arms
در رشته بانوان: Tekken و StarCraft
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کشورهای عضو :
بله همینطور هست.نقل قول:
درصورتی که تغییری در قوانین صورت بگیره از قبل اعلام خواهد شد
تا الان که مطلبی داخل اخبار نزدن امسال اولین سالیه که بازیها خارج از کره برگزار میشه و همه در رومانی حاضر خواهند شد.
ایران نیست که:n02:پس چطوری میخواین تیم بدین
من هرچی زور میزنم لاگین نمیشه...!:n03:
حتما باید پسوورد رو عوض کرد؟؟؟:n13:
چرا اینطوری کردن این گیجا؟ وقتی سرور رو به East یا West عوض میکنم 20 مگ هربار آپدیت میکنه... اصلا ازم نخواست که پسورد رو عوض کنم ... با این وضع پیش بره فردا پس فردا یه نسخه Maphack (مثل دوتا 1) که با دو کلیک فعال میشه برا LoL میاد
از من خواست که پسوردما عوض کنم وقتی می خواستم عوض کنم ارور میداد که پسورد عوض نمیشه فعلا مشکل دارم بعدا تلاش کنیدنقل قول:
ولی بعدش رفتم لاگین کردم دیدم پسوردم عوض شده و دیگه درخواست عوض کردن پسورد را نداد
ریوت یخورده... این چند روزه ولی درست میشه ((نت ما هم داره با ریوت همراهی میکنه و این روزا...))
اره مال منم همینجوریه ew West که unavailable شده است هم 20 مگ اپ میخاد راستی فقط مال من وستش unavailable هس؟؟ کس دیگه ای همین مشکلو داره؟نقل قول:
بعد پچ که خواستم لاگین شم این ارور اومدنقل قول:
اصلا راجع به پسوورد چیزی نگفت.یعنی اصلا لاگین نشد که بخواد به پسوورد گیر بده.بعدش رفتم پسوورد رو عوض کردم.بازم همین ارور داد...:n03::n03::n28:
مشکل از کجاست؟؟؟؟
سلام
من هنوز این مشکل وایستادن همه چی رو تو بازی دارم یه 2 یا 3 دقیقه که از بازی بگزره دوباره همینجوری میشه مثل زمان انتخابات مینیون ها حرکت نمیکنن میمیرن هم هنوز سر جاشونن! هی مجبورم ریکانکت کنم یا وقتی vpn ران میکنم مشکلم کاملا حل میشه کسی با این مشکل روبرو شده که تونسته باشه حلش کنه؟ اخه بخوام vpnرو همش ان بزارم حجم 2 برابر کم میکنه این مبین نتم که پدر ادم با این قیمت حجماش در میاره:n27:پینگم هم اصلا to نداره
Helpppppppppppppppppppppppppppp:n28:
مال من قبلش همین ارورو داد یه دو سه بار دیگه لاگین کردم ارور اومد باید پسوردتو عوض کنی! ادرس این صفحه رو داد :https://account.leagueoflegends.com/change-password/euw/en-gb اون دوستی که گفتن -- شده شاید درست میگفتن. کسایی که سر رشته تو این چیزا دارن خواهشا یه چک بکنن فیشینگی ه-کی چیزی نباشهنقل قول:
تو این فایل چیز زیادی معلوم نبود، همش مربوط به آپدیت بود.نقل قول:
بازی رو آپدیت کن و یه بازی رو شروع کن، ia بازی کن که اگه Leave دادی بن نشی
اگه وارد بازی شد که مشکلی نیست ولی اگه پرید بیرون برو به این آدرس و فایل های لوگ آخری مربوط به آخرین بازی هایی که پریده بیرون رو آپ کن برام،
از اینجا:البته اگه خودت یه خورده انگلیسی بلد باشی و فایل ها رو نگاه کنی متوجه میشی اشکال از کجاست:کد:\Program Files\League of Legends\Logs\Game - R3d Logs
مثلا اینو ببین (مال سیستم خودمه) :
کد:000010.256| 156196.0000kb| 15508.0000kb added| ALWAYS| Performing WSACleanup
000010.961| 182848.0000kb| 26652.0000kb added| ALWAYS| PlayGame Entered
000010.961| 182880.0000kb| 32.0000kb added| ALWAYS| CurRenderPipeline
000011.005| 183040.0000kb| 160.0000kb added| ALWAYS| CreateParticleSystemManager
000011.636| 184824.0000kb| 1784.0000kb added| ALWAYS| CreateAudioManager: Create audio manager FMOD.
000013.690| 193112.0000kb| 8288.0000kb added| ALWAYS| FMOD: Attempting to load localized audio for en_GB
000013.690| 193112.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| MyFMODFileOpenCallback: Failed to open Data\Sounds\FMOD\en_GB/LoL_Audio_en_GB.fev
000013.691| 193112.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| Manager::LoadEventFile(); attempting to load en_GB/LoL_Audio_en_GB.fev. FMOD 23, File not found.
000013.691| 193112.0000kb| 0.0000kb added| WARN| AudioManager::LoadEventFile: Failed to load event file: en_GB/LoL_Audio_en_GB.fev
000013.691| 193112.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| MyFMODFileOpenCallback: Failed to open Data\Sounds\FMOD\LoL_Audio_en_GB.fev
000013.691| 193112.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| Manager::LoadEventFile(); attempting to load LoL_Audio_en_GB.fev. FMOD 23, File not found.
000013.691| 193112.0000kb| 0.0000kb added| WARN| AudioManager::LoadEventFile: Failed to load event file: LoL_Audio_en_GB.fev
اون قسمتهایی که نوشته ERROR یا WARN یعنی یه مشکلی هست و باید بررسی بشه تا مشخص بشه اشکال از کجاست.
این بازی RaF هم داره دیگه ؟ کسی می تونه برام بفرسته ؟
پسوورد رو عوض کردم ولی همون ارور دوباره میاد!!!!!:n27::n03::n28:نقل قول:
وقتی خود لانچر به این صفحه ارجاعت داده دیگه فیشینگ نیست عزیز، خیالت راحت منم password ام رو عوض کردم :n16:نقل قول:
تیم رو آماده میکنیم و میبریم رومانینقل قول:
کسی نبود به داد ما برسه؟؟؟؟؟
آقا ترال نیست اون تروله.
دوستان پسورد جدیدی که انتخاب میکنید باید این خصوصیات رو داشته باشه:
1- با پسورد قبلی فرق کنه
2- حداقل 8 کاراکتر باشه
3- ترکیبی از حروف و اعداد باشه، مثلاً: password1 یا password123
4- دقت کنید حتماً زیر باکس پسورد بنویسه: Strength (must be okay or strong):okay و بعدش Submit رو بزنید که قبول کنه،
5- اگر نوشت که Try Later دوباره دکمه Submit رو بزنید تا بالأخره قبول کنه.
دوست عزیز فکر کنم مشکل از اینترنت شماستنقل قول:
یعنی چی دقیقا؟؟؟؟
من که رفتم پسوورد رو عوض کردم...
جالبه که وقتی پسوورد قبلی رو میزنم میگه وجود نداره ولی واسه جدیده این اروره میاد!
همچنان به یاری شما نیازمندیم:n16:نقل قول: