از شیراز کسی اینجا صبانت نداره بگه سرعت دانلود رایگان شبانش خوبه یا نه؟
Printable View
از شیراز کسی اینجا صبانت نداره بگه سرعت دانلود رایگان شبانش خوبه یا نه؟
سلام این ادرس درستشهنقل قول:
sales2.ngsnet.net/usercharge.aspx
بچه هایی که سرعتشون خوبه
با عرض معذرت برید شارژتونو چک کنید گویا امشب کانترشون قاطی کرده واز ساعت 1 به بعد هم داره از شارژ کم می کنه
قزوینیا که مطمئن باشن امشب از شارژشون داره کم میشه
مال من 110 مگ پرید
آقا مطمعنی؟نقل قول:
من تازه خوشحال شده بودم!
توی ریز مصرف فعلا چیزی ننوشته.
برای من 200 تا کم شد ولی الان اکانت سابق شبانه فعاله باسرعت بالا!نقل قول:
من پسر خالم تو مشهد صبانت گرفته..دیروز پرسیدم سرعت اینترنتت چنده گفت 128 گفتم باشه ...با برنامه team viwer رفتم تو کامپیوترش..بعد رفتم تو پنل ادمین مودم (192.168.1.1) بعد دیدم downstream رو روی 2 مگ بستن!.. خلاصه کف کردم
در حالت یکه با برنامه team viwer به کامپیوترش وصل بودم رفتم تو speedtest هم تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش از مشهد تا سرور تهران 40 .... تازیه این تست موقعی گرفتم که تو کامپیوترش بودم و کلی پهنای باندش بخاطر برنامه teamviwer کم شده..
من الان زنگ بزنم پشتیبانی, شارژ از دست رفته رو برمیگردونن؟
باید و وظیفشونه که برگردونند ؛ شما زنگ بزن و پیگیر بشو حتما.نقل قول:
امروز چک کردم دیدم صبانت 2 گیگ رایگان به مناسبت جشنواره پاییزه بهم داده. چه غلطا :31:
بچه ها میخواستم یک نکته رو بهتون یادآور بشم البته خودتون هم میدونید اینکه سرویس های نامحدود برای وب گردی سنگین خوبه مثلا اگر کسی 300 یا 400 مگ سایت بازدید میکنه یا فیس بوک میره ولی اگه کسی بخواد دانلود کنه و یا ویدئو ببینه بهتره از سرویس های با سرعت بالاتر صبانت مثل 256 یا 512 استفاده کنه که از شب تا صبح در حالت رایگان 2 گیگ دانلود کنه ولی اگه شما نامحدود مخابرات یا شرکت های یگر رو بگیرید چون سرعت رو روی 30 یا 40 کیلوبایت میبندن دانلود اصلا از لحاظ وقت و اقتصاد به صرفه نیست چون باید از شب تا صبح بذاری رو دانلود که یک فیلم 1 گیگی رو دانلود کنی تازه تو وب گردی هم دچار مشکل میشید امیدوارم که نظرم به درد شما بخورد
برای من دیشب بجای اکانت رایگان 3409 مگ از اکانت خودم دانلود کرده زنگ زدم پشتیبانی گفت تا فردا صبر کنین درست نشد دوباره زنگ بزن:sq_10:
گفتن دو سه روز دیگه زنگ بزنید بر می گردونننقل قول:
الان امتحان کردم یوزر قدیم کار نمی کنه که
سرعت بازم بالاست.
دوباره مشکل پیدا کرده؟
اره کار نمیکنه سرعت بالاست ولی از حجم کم داره میکنه الان دوشبه اینطوری شده هر روز یه مسخره بازی تازهنقل قول:
من دیشب از 3 زدم تا 7 کار می کرد سرعتش هم خیلی خوب بودنقل قول:
آره داره از حجم کم میشهنقل قول:
دوستان صبا نتی که از حجمتون کم میشه، به نظرم اگر فردا هنگی اعتراض کنید ؛ خیلی بهتر هست.
دیشب این مشکل رو پیش آوردند، امشبم همینطور ؛ خب هم کاربر رو از دانلود شبانه میندازند هم اینکه حجمش رو کم میکنند. مسلما این روند براشون خوبه ؛ اگر اعتراضی نشه ؛ (حتی گاهی) ادامه اش میدند.
حالا ضرر که سهله ، حداقل باید حجم هاتون رو بهتون برگردونند.
نقل قول:
خدا لعنت کنه صبا 4 روز بود داشتیم حال میکردیم با 110 ولی امروز سرعتم 12 بود. کوفتت بشه صبا
سرعت من با صبا ار 150 پایین تر نمیاد. گاهی تا 250 هم رسیده. 128 -3 ماهه دارم.
کرج از چه ساعتیه شبانه ؟ 1 یا 2 ؟
سلام
بالاخره شبانه از حجم کم میکنه یا نه؟
نمی دونیم استفاده کنیم یانه_(اصفهان)
دوستان صبانتی میتونید یه توضیحی در مورد این سرویس به من بدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس نیست طرح تشویقیه (طرح جذب مشتری بیشتر برای دزدی بیشتر ) به نسبت سرویسی که میگیری هدیه میدن ، یکی از دوستان 170 تومن اینترنت 6 ماهه شارژ کرد بهش 4 گیگ دادن!نقل قول:
معتومه حسابی ضرر کردن همه رفتن باز میخوان جذب کنند کلاه بردارترین ای اس پی ایران
چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_14:نقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟
من تهرانم و شبانه به زور تا 30KB/s میرسه!
سرعت هم 128 سه ماهه 5GB هست.
خدا لعنتشون کنه!همشون دزدن!:sq_10:
باخيال راحت از 1تا6استفاده كنيد نه 2تا 7!نقل قول:
سلام
دوستان این شبانه تهران مگه 2 تا 7 نیست؟
2 روزه داره حدود 100 مگ کم میکنه
نه خیالت راحت باشه استفاده کننقل قول:
یه چند روزی خراب شده بود از شارژ کم می کرد که الان درست شده
با سلام
من قزوین 1-6 وصل میشم تقزیبا 1.3 گیگم شبی دان میکنم متوسط 80 کیلوبایت دان میده شبا
محاسبه هم نمی شود
سلام دوستان..
یه سوال داشتم..
میشه توضیح بدین اگه الان بخوام سرویسمو از صبا جمع کنم و برم از مخابراط بگیرم دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون..
صبا نت هنوز همونطوری کانشکن باید عوض کنی شبا ؟ چون من داشتم تازه ساعت 3 هم شروع میشد رایگانش ... خیلی سخت بود ساعت 3 از خواب بلند شدن و کانکشن رایگان رو زدن :sq_25:
من رفتم کاوش گرفتم و الان 4 5 ماهه دارم خوبه که گویا زیر نظر همون صبا نت هستش ولی دیگه کانکشنی نیست و خودش رایگان میشه از ساعت 3 تا 7 صبح .. سرعتش خیلی خوب بود تا دوتا دانلود میزاشتم که هرکدوم 120 تا میداد میشد 240 تا ... ولی جدیدا کلا شده 40 تا خیلی کمه ..!
سلام.دوستان مشهد ساعته چند شبانه؟
دوستان تو یک شهر سرعت شبانه برای همه یکسانه یا هر چقدر پهنای باند بالاتر باشه مثلا یکی 128 یکی 256 سرعت شبانه فرق میکنه ؟
اینطور که من فهمیدم اگه زیاد هر شب دانلود کنی میری تو لیست سیاه و سرعتت رو کم میکنن اگه نه دو سه شب یکبار 700-800 مگ دانلود کنی سرعت خوبه.
دیشب 900 مگ با سرعت حدود 80-90 اصفهان دانلود کردم .
فکر کنم ماهی 15 گیگ مناسب باشد
سلامنقل قول:
2 تا 7 صبح
سلامنقل قول:
بستگی به سرویس هم داره ولی بی نهایت به مرکز مخابراتی بستگی داره
من الان جایی ک هستم اکثرا روی مخابرات کوچ کردند و دیگه کم مثل من کسی 5 6 ساله صبانت داره
من شب ها با یک اکانت 2 مگ برای دانلود میذارم تا صبح 3.3 تا 3.7 گیگ میگیره ولی سرویس خودم 128 هست و یکی دو شب که با سرویس خودم گذاشتم 1.7 1.9 گیگ هم گرفتم ولی دوستان دیگر که 128 دارند میتونید توی تاپیک سرچ کنید 500 مگ به زور دانلود دارند
سلامنقل قول:
خیر صبانت چنین ویژگی نداره من الان هفته ای 23 24 گیگ دانلود شبانه دارم
سلام
من با نرم افزار biidar که ایرانی هست بدون مشکل کامپوترم خاموش و روشن می شود بعد idm را هم فعال کرده و لینک را pause میکنم و یک صف ایجاد کرده و لینک را به آن انتقال میدهم تنظیمات مربوط به شروع دانلود از صبا نت را هم سر ساعت معین اضافه میکنم.و کامپیوتر را هایپر نت میکنم شب سر ساعت کامپیوتر روشن شده ولی idm عمل نمی کنه و زود 2 یا سه دقیقه بعدش خاموش می شه(هنوز به ساعت مقرر نرسیده)
نکات
1- با این روش قبلا (3 ماه پیش دانلود کرده بودم)
2-دیشب که باز جواب نداد خودم دستی دانلود را استارت(resum) کردم قشنگ عمل کرد تا ته دانلود(یعنی لینک سالم بود)
3-صبا نت اکانت شبانه و روزانه اش یکی است. و کامپیوتر هم به محض روشن شدن از طریق wifiاتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
4-منظورم از کامپیوتر لپ تاپ است
5- نکنه صبانت هم اینجوری شده که ساعت 2 شب باید مودم خاموش و روشن بشه تا بشه دانلود کرد.
اگه میتونید راهنمایی کنید.
درسته من هم هر شب دانلود زیادی دارم و به محدودیت سرعت برنخوردم.نقل قول:
فقط این جند مدت قطع و وصلی زیاد پیش میاد در طول روز. تو کل این چند سال اینطوری نبوده. برا بقیه هم همینطوره ؟
یه چند روزییه اینجوری شده مطمئن باش زیاد نمیزارن اینجوری بمونه و دوباره میارن رو 32نقل قول:
دیگه بعد 5 سال کلک های صبانت برام خاطره شده
کجای قزوین میشینید و از کدوم مرکز می گیرید؟
امروز سرعت شدیدا افت کرده. قطع نمیشه دیگه ولی سرعت نزدیک صفره. برا شما هم همینطوره ؟