نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ساعت رایگان نیست توی ساعت رایگان سرعتش از 60 تا 100 هست
Printable View
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ساعت رایگان نیست توی ساعت رایگان سرعتش از 60 تا 100 هست
پینگ فقط حسابگرنقل قول:
اما در مورد سرعت نظری ندارم
سرعت نامحدود ها همون اسمی هستش اما قیمتشون بالاس
در مورد محدود هم حسابگر یک مگ رو روی 2 مگ می بندن (تا اونجا که یادمه)
نقل قول:
نامحدود دارم
از سرورهای ایرانی مثل سایت s o f t 9 8
speedam بالای 30
ولی سایت a h a n g fa و.......
speed زیر 10kb هست
شما یه سایت film& music بده سرعت بالا
ممنون
برای فیلم ادرس تو امضام برو لینک مستقیم فیلم خواستی بگو برات بزارم :n01:نقل قول:
سرعتم از اون موقع که پست گذاشتم بهتر شد :n13: البته زنگم زدم 2020 میگه نویز داری رو خط گفتم بهش من تلفن اطلا وصل نکردم به این خط و سیم کشی هم چون 5 متر میخواست تا در خونه عوض کردم اخری هم گفت شمارت میدم برای مخابرات برای نویز البته سرعتامون خرابه به زودی درست میشه :n20:
ببخشید اینجا میپرسم
دوستان آپلودسنتری سراغ دارین که لینک مستقیم بده؟ (نیاز نباشه بری تو سایت و اینا)
نهایت حجم آپلود 10 مگابایت:دی
داش باز اینم speedesh زیر 10 kb هستنقل قول:
سرعت خودت چنده؟
این سایتو امتحان کن سرعتشو
s o f t 9 8 . i r
من 2 مگ نامحدود دارم نمیشه با محدود مقایسه کنی ولی باز تست کردمنقل قول:
این از8 soft9 تا 260 میره و اینکه نباید سایت ایرانی با خارجی مقایسه کنی از سایت ایرانی خوب معلومه باید سرعت خوب باشه من از اسان دانلود هم همین سرعت دانلود میکنم ولی میخوای از یه سرور خارجی دانلود کنی سرعت میاد پایین. الان که مخابرات خودشون هم میگنند خراب شده سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست گرامی
مشکل سرعت سایتهای دانلود محدودیت و افت سرعت از طرف سرورهای حاوی فایله (در بیشتر مواقع) برای سنجش سرعت دانلود از سرورهای خارجی بهتره از سایتهای معتبری مثل مایکروسافت،اپل و .. استفاده بفرمایید.
به عنوان مثال تست زیر از سرور مایکروسافت هست (512 نامحدود مخابرات)
شما هم برای سنجش سرعت دانلود از سرورهای خارجی یک سرور مطمئن رو مورد ازمایش قرار بدید
لینک مستقیم میدند ولی محدودیت زمانی داره. مثلاً اپلود باز 200 ساعت اون لینک قابل دانلوده (مستقیم) و بعد از اون باید لینک صفحه دانلود اورده بشه و از اونجا اقدام بشه (فکر کنم اینجوریه البته. خیلی مطمئن نیستم)نقل قول:
شما اگه میخواین از یه سایت ایرانی با سرعت خوب دانلود کنین برین از سایت میهن دانلود ، دانلود کنین سرورش حرف نداره :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تستهای چند مدت پیش من هست
پینگ رو نگاه کنید! ! !
این تست هم همین الان گرفتم
همینطور که گفتم سرعتم چند روزِ که افت کرده
سرویس من 128-4گیگ هست
دانلود منم روی 2مگ و آپلود روی 1 مگ بسته شده:n06:
امکانش هست که از سرور خرجی تست بزاری؟ البته وقتی که سرعت افت نداشته باشه
دوستان ، برنامه ای مربوط به مدیریت پهنای باند و سرعت دانلود و آپلود و حجم مصرفی سراغ دارین که رایگان باشه؟ یا درست پچ شه؟ du metter بعد پچ شدن سریع شناسایی میشه
مخابرات چرا اینطوری میکنه؟!
اینترنت مغازه حسابگره بالای 120 تا سرعت میده ولی مال خونه که مخابراته به زور به 30 تا میرسه
نقل قول:
همون طوری که گفتی مخابراته!
یعنی باید آزاد از همه چی ، فقط حوصله کل کل با 2020 داشته باشی!
نقل قول:
محدود یا نامحدود ؟
نا محدود مخابرات الان مشکلی نداره و در سقف سرعت قرار داره.
نرم افزار PNS - Persian network Status که ایرانی هم هست نرم افزار خوبیه برای کنترل حجم مصرفی. البته فقط نسخه 1.0 اش رایگانه و نسخه جدیدش پولیه.نقل قول:
خوبه اما سرعت لحظه ای نداره! همچین چیزی هست که این ویژگی رو هم داشته باشه؟نقل قول:
Networx رو امتحان کن
نرم افزار خوبیه
مجانی هم هست
اینم دانلود از سایت اصلیش
سمت چپ صفحه لینک دانلود نسخه نصبی و پرتابل هست
نامحدود مشکل نداره؟! :n04:نقل قول:
2 هفتس با 3 تا دانلود هم سرعتم به 35 سابق نرسیده (غیر از ساعات خاصی)
زیر 15 میچرخه
یعنی در حد یه 128 حتی کمتر
حالا اگه این مشکل نیست پس چیه؟:n13:
مشکلی نیست.با نرم افزار IDman موقع دانلود پنجره اش چند تا tab داره که تو تب Speed limiter میتونید سرعت دانلود خاصی رو به پروسه دانلود خاصی اختصاص بدید...البته اگه منظور شما اینه که سرعت لحظه ای رو در موقع لودینگ وبسایت ها و بازی های آنلاین نشون بده چنین چیزی وجود نداره و لزومی هم برای طراحیش نیست (کارایی نداره)نقل قول:
یه گرافی شبیه گرافی که تو پنل مخابراته! البته ثانیه ای نه دقیقه ای...
امروز آپدیت کارت گرافیک رو از خود مایکروسافت دانلود میکردم و میخواستم بدونم سرعت دانلود چنده !
نقل قول:
ممنون! این برنامه همونی بود که میخواستم...
اشتراک شما چه سرعتیه که 35 تا میده؟
اگه 256 ه که مشکلی نیست
اما در مورد اینکه چند دانلودی به +32 میرسه این مشکل از مخابراته (معمولا)!
اما بعضی وقت ها هم باید توجه کنی که شاید یه برنامه خاصی (آنتی ویروس یا update windows یا ویروس و ... ) در حال استفاده از اینترنته که باید توجه کنی
نقل قول:
دوست گرامی
مشکل شما میتونه از نویز باشه یا مشکل سیستم .
من برای اثبات حرفم همیشه یک تصویر از تست هم قرار دادم برای عزیزان . بهرحال مشکل سرعت باشه باید برای همه پیش بیاد !
آیا من سرعتی که در حد 70-75 و بالاتره برای 512 نامحدود رو اینجا به کاربرای دیگه بگم مشکل داره؟
سلام عزیزم
اگه ممکنه یه عکس از گراف داخل پنل کاربریتون بذارین
ممنون:n16:
البته یه وقت بد برداشت نشه
فک کنم از نظر نویز مشکل ندارم:n13:
SNR Margin :25.0 22.0 db Line Attenuation :42.4 27.9 db
خواهش میکنمنقل قول:
تصویر زیر گراف پنل بنده هست
که هم مطمئن باشید خط من همون 512 نا محدود هست و هم اینکه سرعت هم همون که عرض میکنم...
دلیلی برای ناراحتی وجود نداره چون قصد ما کمک به همشهریهامون هست
پس باید خط رو با یه سیستم دیگه چک کنیدنقل قول:
فک کنم دارن سرعت هارو دستکاری میکنن.:n13:
مخابرات رنج آی پی
2.180
رو جدید اضافه کردن؟
خیر اون زمان که من داشتم همین رنج ها بود + 46نقل قول:
برای من قبلا فقط 2.185 و 46.100 میدادنقل قول:
SPEED 256 نامحدود سرعت DL شما چنده؟؟ سایت موزیک
ماله من زیر 10KB
ماله شمام اینطوریه؟
نقل قول:
من امروز چند بار امتحان کردم ولی همشون برای من 185 بودن.
اگه شما 180 گرفتید پس حتماً ای پی اضافه کردند . و این یعنی احتمالاً برنامه گسترش تعداد کاربران رو در پیش داره مخابرات
دوست گرامینقل قول:
قبلاً به این سوال شما جواب دادم . افت سرعت شما احتمالاً از سایت مورد نظره.
من خودم امروز با اپلودباز دچار مشکل بودم و در حد 7-8 بود دانلودم ولی در همون موقع با اکسپرسلیچ 70-75 دانلود داشتم... (اینو گفتم تا واضح تر تفاوت رو متوجه بشید)
بنابراین هرموقع سرعتتون از سایتهای معتبر مثل مایکروسافت پایین بود اون موقع میشه افت سرت تلقی کرد ولی یک سایت معمولی دانلود موزیک مشخصه که در صورت پرداخت نکردن مبلغ معمولاً محدود میکنند سرعت رو.
پیروز باشید
منم به همین خاطر گفتم که ببینم اتفاقیه یا نه . احتمالا به خاطر تابستان متقاضی زیاد شده و میخوان بازم ثبت نام کنن!نقل قول:
تست سرعت 512 نامحدود
حدود نیم ساعته که هر 20 لاین 10 لاین تایم اوت میندازه دوباره 20 لاین عادی !
دوستان چندتا سوال درباره adsl مخابرات داشتم:
1-رانژه شدن خط چه مدت طول میکشه؟!؟
2-برای ثبت نام باید به مراکز مخابراتی بریم یا نمایندگی داره درسطح شهر؟!؟
3-سرعتها ثابت هست یا اینکه صبح سرعت دانلود 30 هست بعد از ظهر 15!!
4-هنوز هم هزینه ها روی فیش تلفن میاد؟!؟
5-برای گرفتن سرویس هایی که سرعتش بالای 128 هست باید چیکار کنیم؟!؟
6-میشه یه سایتی رو بهم معرفی کنید که قیمت دقیق رو داده باشه اخه چندتا سایت رو دیدم اما قیمتهاشون با هم فرق میکرد!
ممنون
نقل قول:
1-معمولاً یک هفته (خودشون بیشتر میگن ولی همون یک هفته یا زودتر انجام میشه)
2-نمایندگی داره . برای اطلاع از ادرس نمایندگی منطقتون با 2020 تماس بگیرید
3- برای نامحدود ثابت هست تقریباً . مثلاً من با 512 نامحدود چه صبح و چه شب سرعتی بین 70-75 دارم
4- خیر. باید پرداخت الکترونیکی یا حضوری کنید (البته جشنواره گویا رو فیش بود. الان هم جشنواره هست یا نه نمیدونم)
5-هیچی. پول میدی سرویس 2 مگ بهت میدن !!!
6-قیمت دقیق فقط در پنل شارژ موجود فعلاً چون تغییرات اونجا اعمال میشه ولی شما سرعتای مورد نظر رو بگید ما براتون در میاریم قیمتا رو.
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 7 سرعت من بالا بود تا 260 میرفت قضیه چی بوده ///>>>>>>>>>>>>>>> فکر کنم دوربین مخفی بوده:n20:
الان سایتم بزور باز میشه
ممنون از پاسخت!نقل قول:
یعنی مخابرات به راحتی سرویس بالای 128 میده؟؟ , پارس آنلاین و های وب یه نامه همراه با مهر شرکتی میخواستن
اگه زحمت نمیشه 256 و 512 نامحدود!:n06:
البته که میده... مشکلی نداره.شما با یه کارت ملی راحت 2 مگ نامحدود بگیرنقل قول:
512 : 25380 تومن
256 : 15840 تومن
نیا مخابرات که وضعیت داغونه یعنی کلا داغونه .پشتیبانی ضعیف .. دیگه این تایپیک بخونی متوجه میشینقل قول:
پارس انلاین کارت دانشجوی هم ببری سرعت بالا هم بهت میده الانم دیگه تو همه خونه ها 2 3 تا دانشجو هست . برو مصدق سه راه شریعتی نرو من گرفتم چند تومانی اضافه تر حساب کرد
شاید هاستت مشکل داره سایت بفرست ببینمنقل قول: