الان شما با 512 اسیا تک شبانه چقدر دانلود میکنید...؟نقل قول:
من تا 2 ماه پیش یوزر اسیاتک بودم....تنها خوبی که این ISP داره سرعت روزانه و شبانش یکیه و نواسان نداره
Printable View
الان شما با 512 اسیا تک شبانه چقدر دانلود میکنید...؟نقل قول:
من تا 2 ماه پیش یوزر اسیاتک بودم....تنها خوبی که این ISP داره سرعت روزانه و شبانش یکیه و نواسان نداره
الان که آسیاتک تنها برای اکانتهای بالای 5 گیگ شبانه رایکان میده تقریبا ساعتی 200 مگ این چند شب گذشته.نقل قول:
منظور شما از این ISP پارس بود دیگه؟ شما شبها چقدر دانلود دارید؟ پینگ چطوره؟
برو بچ امروز مدم symphony sy 4024 رو برام اوردن 79 تومن پول نصبم دادم 15 تومن
گفتن فردا میان نصب
بچه ها کسی برد دقیق اینو نمیدونه reb عزیز گفتش کمتر از 130 متره بردش کسی ازینا نداره بگه چنده؟:31:
لطفا پاک شود ...
-- ! ................................نقل قول:
نقل قول:
پول نصب دیگه چیه ؟!!!!!!!!
من که ازین حرفا نداشتم ؟!
منظورتون برد وایرلس هست دیگه ؟
ساعت 2.23 نیمه شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
15 تومن پول میگیرن بیان برات مدم رو وصل کنن و.....
اره منظورم برد وایرلس هست البته تقریبیش symphony sy4024
وای 15 هزار تومن !!!!!!!!!!نقل قول:
اینجا گفتن رایگانه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وگفتن خودت وصل کن اگه مشکل داشتی بزنگ بیایم وصل کنیم .
البته من خودم وصلش کردم کاری نداشت که ؟!!!!!!!!!!!
خوب دیگه،بالاخره باید یجوری الکی از مردم پول بگیرن یا نه؟!نقل قول:
وای 15 هزار تومن !!!!!!!!!!
اینجا گفتن رایگانه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وگفتن خودت وصل کن اگه مشکل داشتی بزنگ بیایم وصل کنیم .
البته من خودم وصلش کردم کاری نداشت که ؟!!!!!!!!!!!
بابا ول کن این پولا رو نده بیخودی
خودت به راحتی میتونی نصب کنی دیگه مگه چی داره چندتا کابله دیگه...
تازه تو کاتالوگش هم طریقه نصب داره...
با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی با یه مشکل عجیب مواجه شدم و اون اینه که من هفته قبل 1 گیگ شارژ حجمی خرید کردم البته پولش رو آنلاین ندادم و بصورت واریز فیش بانکی پرداخت کردم بعد از اینکه کارهام تموم شد و برگشتم خونه مودم رو که روشن کردم دیدم شارژ من به جای 1 گیگ زده 0.84 یعنی 840 مگابایت با نمایندگی شهر خودم تماس گرفتم و اونا رو در جریان گذاشتم اما اولش گفتن شما از تمدید موقت استفاده کردین بعد گفتن شما 212 مگابایت مصرف داشتین که دیدن اشتباه میکنن و 2.12 بوده نه 212 مگابایت ؟؟؟بعد گفتن با شما تماس میگیریم بعد از 4 روز تماس گرفتن گفتن جناب مشکل از ما نیست شما زنگ بزنین تهران ما هم زنگ زدیم تهران کارشناسشون گفت به ما هم ربطی نداره و نمایندگی شهرتون باید جوابگو باشه زنگ بزنین به شماره فلان شکایت کنین به هر حال فردای اون روز که با من تماس گرفتن و گفتن شما 172 مگابایت مصرف منفی خوردین رفتم و لوگ رو نگاه کردم دیدم منفی نیست بلکه من 170 تا داشتم حالا 2 مگ هم اومده رو کارکرد و در آخر گفتن تماس میگیریم اما تا به الان تماسی نداشتم...به نظر من کار شرکت یه جوری دزدی حساب میشه.و درآخر قصد بنده از این همه سرو درد آوردن اینه که اطلاع رسانی کنم و اگه نظری دارین بگین و مراقب باشین...باتشکر
آخه 1 گیگ 5 تومن واقعا زور داره.
رو چه حسابی 5 تومن میدن.
مگه مخابرات با اینا گیگی حساب میکنه که اینا برا هرگیگ اضافی 5تومن میگیرن..!!!
منکه همین 8 گیگ رو جیره بندی کردم که سره ماه کم نیارم مجبور بشم پول بابت حجم بدم.
تنها راهش همین جیره بندی هست
ااااا مگه تو ایرانم چیز مفتی پیدا میشه :31:نقل قول:
داداش به من گفتن اگه از پشت تل میخوای کمکت کنیم برای نصب 5 تومن میشه
دوستم شاتل داره میگه 25 تومن گرفتن ازش برای نصب حضوری
خلاصه بیاد اون پوله رو بهشون بدی
دوستم مودم قبلیمو نصب کرده بود که نیستش وگرنه عمرا به اینا پول بدمنقل قول:
اره تو کاتالوگ نوشته ولی کامل توضیح نداده
اینم 2 تا عکس از مودم
دانلود دیشب ما از 12:30 تا 7 صبح سر جمع شد 700 مگابایت
واقعا دیگه جای انتقاد رو برای خودش باز کرده و دیگه مثل قبل نیست به هیچ وجه
نه منظورم آسیاتک بودنقل قول:
پارس که خدای نوسانه
به نظر من اگر با 512 شبی 1 گیگ دانلود میکنی ISP رو عوض نکن چون واقعا معلوم نیست پارس با خودش چند چنده
احتمال داره با 128 سرعت دانلود شبانه ات 150 باشه احتمال داره هم 8 باشه
من خودم الان 128 پارس دارم شبانه در حد تیم ملی اسپانیا افتضاح.... روزانه هم بین 20 تا 150 متغیره
اسپیکرت شبیه مال منه ! :31:نقل قول:
میگم که کاری نداره ها . من که زیاد وارد نبودم درست چشمامو باز کردم به پورت ها نگاه کردم و نوشته های روی چراغ ها و خلاصه همه جاشو نگاه کردم وصل کردم فقط واسه نویزش رفتم یه اسپلیتر خریدم ازشون به 7000 تومن !!! که بهدا رو سایت دیدم زده 2500 تومن !!!!!! گفتن از تهران تا اینجا بعلاوه هزینه باربری و اینا میشه همون 7000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه آخرش که وصل کردم تازه یادم اومد که دفترچه راهنماش رو اصلا یادم رفته ببینم !! :31:
ولی جدی میگم کلا رایگان بود .
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
ببین اون سفیده فکر کنم واسه خط تلفن بود . اونای دیگه هم واسه سیستم های مختلف هست که بخوای به این مودم وصل کنی .
اون جای آداپتور برق هم مشخصه دیگه .
میکروفیلتر رو هم 3 تا جای پورت داره هر کدوم هم بالاش نوشته به چی وصل کنید
همین . خوب اینم کاری داشت ؟!
کسی POL-1024-2G داره ؟
تو تهران
سرعتش چجوریه ؟
روزانه + شبانه ؟
ممنون جواب بدین
برام مهمه
داداش وضعیت ما 1 هفتست که اینجوریه!نقل قول:
زرده مال کابل شبکه هستش طوسی هم برای سیمیه که از سپلیتر به مودم میخوره هستش جای آداپتور هم که مشخصهنقل قول:
من سرویس 256 دارم با ترافیک 8 گیگ - دیشب از ساعت 1:30 تا 6:55 صبح گذاشتم واسه دانلود فقط 400 مگ دانلود داشتم :41:
درود بر شما
بنده تا دیروز شاتل داشتم !
امروز سوئیچ کردم روی پارس آنلاین !
اکانت 128 یکماهه با 4 گیگ ترافیک ماهیانه 16 تومان ( میبد یزد )
دون استریم روی 2048 بسته شده و آپ استریم روی 508
فقط چند تا سوال :
سرعت دانلود روی 20~30 میچرخه عادیه ؟؟؟
ساعات دانلود رایگان از 1 تا 7 صبحه ؟
من وقتی چیز پی ان کانکت میکنم براحتی متصل میشه ولی اصلا دیتایی بهم نمیده یعنی تو مرورگر هیچ سایتی برام باز نمیکنه رو شاتل مشکلی نداشتم الان اینجا اینجوری میکنه چرا ؟؟؟
والا اینجا دوستانی که 128 دارن روزانه تا 150 میگن میره ولی مثه اینکه اوضاع شبانشون زیاد جالب نیست حالا بازم از خودشون بپرسی بهتره.:46:نقل قول:
حالا ماله شما که روز 20 30 میچرخه پس شب خدا بهت رحم کنه:31:
دانلود رایگان حالت عادی بین 1 تا 6 هستش.
چیزپیان هم تست کردم مشکلی نداره.
نه بابا اینارو که میدونم چی به چی وصل میشه همشو خودم وصل کردم :21::31:نقل قول:
ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه مشکلم اینه این یه تیکه رو بلد نیستم :13:
فقط تا قسمت ورود به تنظیمات مودم رو زده باقیشو نزده متاسفانه!!!
اگه بلدی بگو ثواب داره :31:
اها راستی یه اسپلیترم توش داره اینا نویز گیره یا نه؟
نقل قول:
اسپلیتر هست باید نویز رو بگیره اما اگه دلش نخواد نمیگیره و باید بری میکروفیلتر برای گوشی تلفن بخری :31:
زده دیگه تو دفترچه !!!!
ببین به ادرسمیری اونجا user pass میخواد نام کاربری که همون شماره تلفنت هست پسورد هم همونی که دفتر نمایندگی برای خطتت دادی رو وارد میکنی log in میشه .کد:http://192.168.1.1/
راستی اصلا چرا این همه راه . اول که مرورگر اینترنت رو باز میکنی کلهم ازت یوزر و پسورد میخواد برای فعال سازی و وارد میکنی .
اگه نخواست و نشد که حتما هنوز وصل نکردن خطت رو .
پس با نمایندگی تماس بگیر .
به همین راحتی ............ این که هزینه نمیخواست !!!
پس مشکلات سراسری هست و فقیط برای من نبودهنقل قول:
هرچند برای من وقتی هم که خوب بشه میانگین 1200 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
نقل قول:
داداش خیلی گلی
انقدر گفتی اسونه زنگ زدم تلی بهم گفتن الانم وصل شدم ولی عجب ادمای کثیفین اینا من که حلال نمیکنمشون
15 تومن دادم پول نصب حضوری بعدش بهشون گفتم به جای 15 بهم حجم بدید گفتن نمیشه گفتن که چون اصلا پول وارد اکانتتون نمیشه که بخوایم براتون حجم بخریم گفتش کاشکی میذاشتید خودشون بیان براتون نصب کنن
دزدی تو روز روشن :41:
کوفتشون شه
داداش خیلی ممنون که گفتی اسون بود :40::11:
من قبلا شیی 3 گیگ دانلود کردم اما تازگیا زوری به 2 گیگ میرسه
الان شد 2 هفته که اینجوریه
یه سوال:من اگه سرویس 256 که الان دارم رو 512ش کنم سرعت دانلود شبانه خیلی فرق میکنه یا تاثیری تو شبام نداره ؟(روزانه سرعتم 180 تا 185 هست
من داداش نیستم :31:نقل قول:
خوب مگه تلفنی نگرفتی اطلاعاتو پس کی پول دادی ؟!!
من متوجه عمق قضیه نمیشم ؟!!! :31:
خوب برو پولتو بگیر . این دیگه کار نداره که .
همش میگی گفتی گفتی من یه خورده برام جای سوال شد خوب اینا رو که دیشب گفتم چرا باز شما رفتی پول دادی ؟!.
اها ببخشید ابجی پری روز وقتی که مدم رو دادن بهم پول نصب حضوری رو گرفتن ازم من قبل از حرفت پول داده بودمنقل قول:
الان خودم نصب کردم بهشون گفتم جای 15 تومنی که دادم واسه ی نصب حضوری بهم ترافیک بدید گفتن دیگه نمیشه چون این پولی که واسه نصب دادید هیچ ربطی به اکانت شما نداره و این حساب شده رفته نمیشه برگردوندش و پس داده نمیشه الان متوجه ی عمق فاجعه شدی ؟:31::45:
برو بگو شما حضوری نداشتید در محل نصب مودم من و باید باید پول منو برگردونید . حضوری برو . از پشت تلفن مصلحتی حرف نزن دوست محترم !!!
اه ایدی اس ال ما تا 1هفته قطع است خودشون به موبایلم اس دادن و 3روزه که چراغه استاتوس خاموش معلوم نیس دارن چکار میکنن اه اه :13::13: تازه گفتن حتی 1دقیقه هم مودم خاموش نشه حالا دلیلش چیه خدا میدونه منکه الان خاموشه و با دیال اپ وصل شدم برو بابا اخه 1هفته از اکانت های پرومیم که خریدم بره به خاطر اینا :41::41::41::41::2::2::2:
الان اگه 512 بگیری بیشتر از 2.5 تا 2.7 نمی گیری کاهش سرعت تو همه سروریس ها اعمال شدهنقل قول:
.دوستان کسی نمیدونه سروریسای 1 مگ رو چطوری ست میکنن...خطو 3 مگ میبندن یا همون 2 مگ؟
دوست من حتی اگه پولتو نمیدن ؛ بگو پس مامورتونو بفرستید برام نصب کنه ! به دروغ بگو قطع شده منم هرکاری میکنم وصل نمیشه ! اگه پول رو پس نمیدن یا ترافیک بجایش نمیدن ؛ حتما" بگو یکی رو بفرستن برای نصب .نقل قول:
از این کارا نکن من سرویس 256 رو به 512 ارتقا دادم همین 3 روز پیش کلاً دانلود شبانمو تخته کردندنقل قول:
با 256 شبی 2.5-3 گیگ میگرفتم الان با 512 شبی دارم 1-1.4 گیگ میگیرم
ریسک نکن
نقل قول:
به خاطر اینکه v p n ات L2TP نبوده و احتمالا از این رایگان هاست و پارس فیلترش کرده.ممکنه همین v p n روی خیلی از isp ها هیچ مشکلی نداشته باشه.
چیز پی انت رو عوض کنی حله
روی چشم داداشنقل قول:
من میرم پیششون ببینم چی میگن ولی میدونم همین حرفو که پشت تل زدن تو شرکتم همون رو میگن چون من 2 بار تماس گرفتم گفتن نمیشه انقدر از مردم دزدی میکنن دیگه این چیزا براشون عادی شده و راحت از گلوشون میره پایین :13:
دوستان هیچ راهی نیست که این دانلود کم سرعت شبانه درست شه ؟
این میکروفیلتر کمک میکنه ؟ و این عدسی که میگن از کجا گیر میاد ؟ چطوری نصب میشه؟
من اشتباه کردم و این کار رو کردم. سرعتم کمتر شد.نقل قول:
دوباره برگردوندم روی 256 (البته با هزار مکافات).
امشبم که سرعت پایینه........