سلام به همه ی دوستان
میخواستم بدونم طرح های پیش پرداخت نامحدود ماهیانه مبین نت سرعتش به چه صورت هست؟قطعی زیاد داره؟
بعد این سرویس 1 به 4 کسی داره؟ سرعتش رو 200 کیلوبایت هست؟
با تشکر
Printable View
سلام به همه ی دوستان
میخواستم بدونم طرح های پیش پرداخت نامحدود ماهیانه مبین نت سرعتش به چه صورت هست؟قطعی زیاد داره؟
بعد این سرویس 1 به 4 کسی داره؟ سرعتش رو 200 کیلوبایت هست؟
با تشکر
دیشب افتضاح بود. نمیدونم واسه بقیه هم همینجوری بوده یا نه ؟نقل قول:
ولی پریشب عالی بود
مال منم حسابی خراب بود.نقل قول:
شبکه چند هفته ای میشه اینجور شده:41::19:
این مطلب رو خواهشن بخوانید ، فقط مربوط به مبین نت هم نمیشه !!!!
کمی طولانی شد ولی اگر الان شرایط خواندنش را ندارید جایی کپی یا پرینت کنید، و حتما شیر کنید
این طرح اینترنت ملی که قضیه اش مال 1 سال پیش است را فکر کنم همه در جریان هستند ... چیزی که خیلی ها نمی دانند اینه که این طرح الان در سرتاسر ای اس پی ها اجرا شده و ما الان بدون اینکه بفهمیم داریم از اینترنت ملی استفاده می کنیم ... تقریبا 2 سال پیش بود که اعلام کردند قیمت اینترنت پر سرعت کاهش پیدا می کنه برای اینکه قرار بود ای اس پی ها درصدی از پهنای باند خودشون رو از اینترنت ملی تهیه کنند ... اینترنت ملی که داخلی هست و هزینه ی بین المللی بخاطره انتقال دیتا داده نمی شود و کلا ای اس پی ها این درصد از پهنای باند (اینترنت ملی) را ریالی می خرند. از جایی گند قضیه در می آد که پینگ سرور های ایرانی زیره 100 میلی ثاتیه است و با حداکثر سرعت ولی سرور های خارجی پینگ بالای 500 میلی ثاتیه و با 10 درصد سرعت (که در مواقع ترافیک بالا به 5 درصد هم می رسد) : این یعنی شرکتی مثل مبین نت فقط 10 درصد پهنای باند را از خارج می خرد .
ولی این قضیه باعث نگرانی چه کسانی می شود ؟ کسانی مثل خود اینجانب که از 99/999999 درصد اینترنت که تماما سرور های خارجی هستند (یاهو، گوگل، اپل، ماکروسافت و هر سایتی که فکرش رو بکنید) استفاده می کنم ... من نمی گم که این عمل صد در صد عملی منفی و غیر انسانی است شاید عده ای هستند که از سایت هایی با سرور ایرانی (اون یک میلیونیم که من یک سایت با سرور داخلی نمی شناسم که اینجا نام ببرم) روزانه بازدید می کنند.
در کل اگر همین 10 درصد اینترنتی که ما ازش استفاده می کنیم قطع شود ارتباطاتات ما با دنیای خارج از بین خواهد رفت. زیرا اینترنت ملی به هیچ سوسک یا قند شکنی وصل نمی شه که بتوان دورش زد.
دوست عزیز لطفا حتما منبع خبرتون رو ذکر کنید چون این خبر زیاد کامل و درست نیستنقل قول:
سلام
راستش یه چند روز پیش، یکی از مسؤلین وعده داد که سرعت اینترنت را بالا ببرند.
اگه درست یادم باشه، میگفت پهنای باند ارتباط با خارج حدود 27 مگاببته که میشه 500 مگابیت (یا گیگابیت؟)
و اینترنت داخل 500 مگابیته که میشه 2 گیگابیت (یا ترابیت؟) درست یادم نموند.[COLOR="Silver"]
اینترنت ملی دلیلی برای کاهش سرعت نیست.نقل قول:
شرکت نامحترم مبین نت پهنای باندی که باید به 1 میلیون نفر می فروخت رو به 4 میلیون نفر فروخته به همین خاطر مشکل پهنای باند داره .
همین .
اینترنت ملی اصلا این چیزی که شما میگید نیست.نقل قول:
در مورد پینگ هم همون 100 برای سرور داخلی زیاده! و اینکه سرور های داخلی پینگشون پایین تره طبیعیه همه جای دنیا همینه.
اون حداکثر سرعتی هم میگید فکر کنم منظورتون دانلودهایی باشه که فقط از 1 کانکشن استفاده میکنه مثل آپدیت برنامه ها و برنامه هایی که برای اینستال از اینترنت دانلود میکنند ، که سرعتشون به 10 کیلوبایت به زور میرسه اونم دلیلش پینگ بالا و کیفیت فوق الاعاده پایین مبین نت هست در صورتی که من با مخابرات همچین مشکلی ندارم و اونا رو هم باحداکثر سرعت دانلود میکنم.
حالا حالا ها نمیتونند اینترنت ملی رو اجرا کنند چون هنوز زیر ساختش فراهم نیست.
در مورد اون 10 درصد هم آمار دقیقی ازش نیست ولی فکر کنم 90 درصد صحیح تر باشه.
برای من که زیاد مشکل نداره
یه موقع هایی پینگم بالاست و اکثرا نرماله
من طرح ۲ مگ ۶ ماهه ۸ گیگ دارم
اینم تست
در کل من راضیم
سرعت دانلود هم از ۱۲۰ تا ۳۵۰ ایناست گاهی بیشتر هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجاش من زیاد مشکل دارم!
هی توی قسمت صدای مشتری ایمیل میدم اما همش منو می پیچونن!
خودتون قضاوت کنید، این متن نامه ی اخیرمه:
ببینم اینبار چی میگن، باز فرق بیت و بایت! :41:نقل قول:
سلام این سومین باریه که به خاطر خدمات ضعیف اینترنت پر سرعت (!) مشکلم رو مطرح می کنم، هر بار به من آموزش تفاوت های بیت و بایت داده شده!!! در Ticket ID: xxxxxx توضیح دادم که مشکل شدید سرعت دارم، و در این تصویر:
تست سرعتم رو قرار دادم که مشخصه پینگ 215 میلی ثانیه افتضاحه! جناب xx فرمودند که از سایت:
speedtest.ir
تست بگیرم و فایل اش رو پیوست کنم! هرچند اصلا کار معقولی نیست اما این عکس زیر هم از تست سرعت سایتی که خودتون معرفی کردید:
سرعت 41، یعنی چیزی کمتر از dial-up باز من رو مرجوع نکنید، اگر صادقانه بگید سرویس مبین نت مشکل داره و پول 512 میگیرید و 56 تحیل مشتری میدید دست کم تکلیفمون رو با خودمون می دونیم!
ما بددبخت ترین مردم دنییاییم
شما وقتی می گی سرعت 1 مگ یعنی کفش 128 باید دانلود داشته باشه مبین نت در اختراع دوباره ی بیت وبایت مبین نتی می گه یک تقسیم بر 4 دیگه هم داره ولی به زور هم که شده اینترنت همان یک مگ درحالی که 256 می شه
خدا شاهده اون روز که می خواستم طرحم رو از یک به هشت به یک به چهار عوض کنم دختره می گفت سرعت دانلودت 256 کیلو می شه نه سرعت اینترنتت ولی حالا می فهمیم منطق زور یعنی این
من اینقدر سرعتم پایین بود که طرف قبول کرد.گفت میان جمع میکنن میبرن. بعد از 2 هفته هنوز خبری نشده.
طبق آخرین خبر محدوده غرب تهران از یادگار امام تا شهرک المپیک تا آخر خرداد تحت پوشش داخلی قرار میگیره. این امکان وجود داره که محدوده پونک و فرحزاد زودتر یعنی تا دو هفته دیگه به منطقه تحت پوشش اضافه بشه. دوستانی که الان تو این مناطق هستند و آنتن دهیشون خوب نیست میتونند از الان به شیکمشون صابون بزنند.:31:
دوستان اگه من امشب ساعت 2 تا 8 صبح دانلود کنم که از حجمم کم نمیشه ؟
اخه هفته پیش کردم پرید انگاری :|
اصولا که نباید کم بشه، اما اگر هفته پیش از شما کم کرده، چه تضمینی هست امشب کم نکنه؟ :13:نقل قول:
بیا فایل قهوه بگیرم ازت ببینم :31:
البته بهتره علاوه بر صابون قرص اعصاب هم پیش خرید کنندنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستان امشاب تا ساعت 2 ظهر رایگانه ببینم چیکار میکنید . 12 ساعت:31:
خوبه یاداوری کردید یادم رفته بودنقل قول:
ولی ریسکش زیاده چون هفته قبل چنتا از دوستان گفتند که ما استفاده کردیم مثلا 2گیگ و یک دفعه بعد از چند ساعت بعد از ساعات رایگان به حساب زدن
میدونی چیکار کنیم دوست من ساعت 8 از خواب بیدار میشیم و یه چکی میکنیم ببینیم کم میکنه یا نه اگر نکرد که دیگه یه سره میریم تا 2 ظهر:27:نقل قول:
دوست عزیز داری اشتباه میکنی، 1 مگ = 128 کیلوبایت دانلود که با ضریب 1 به 4 میشه نوسان بین 32 تا 128نقل قول:
256 کیلوبایت دانلود مال 2 مگه
آخر ما 2 صبح دانلود کنیم یا نکنیم :دی
ذقیقا.نقل قول:
دوستان همه جای دنیا استاندارد سرویس 1 مگ 128 کی در ثانیه است.
1به 4 و 1به 8 توی کیفیت سرویس تاثیر داره.
مثلا اگر 1مگ 1 به 10 داشته باشید به زور میشه 130 تا دانلود کرد ولی اگر 1 به 2 باشه یا یک به 4 یا حتی 1 به 1 راحت تر میشه با 130 کی در ثانیه دانلود کرد
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
ساعت 2:05 دقیقه شما دانلود کن . خیالت راحتنقل قول:
سلام
اشتراک، یعنی پهنای باند را به اشتراک میگذارند؛ دیگه زور و راحت نداره.
اگر فرض کنیم 512 را دقیق روی 512 ببندند (که انگار روی بیشتر میبندند) و هر چهار نفر همزمان از روی یک سرور شروع به دانلود کنند، سرعت هر نفر همان 16 کیلوبایت در ثانیه میشه.
اصلاً علت پایین آمدن سرعت در شب همینه که حتا صفحه را با تأخیر باز میکنه.
کافیه دو نفر لینک بگذارند تو دانلود منیجر؛ دیگه نفر سوم نمیتونه راحت وبگردی کنه.
خب کلاهبرداری اینها دقیقا همین بود دیگه طرف یکجوری بهت می گفت که انگار اینترنت شما به همین سرعت 2 مگ می رسه یعنی یک جوری بهت تلقین می کرد که انگار سرعت دانلودت 2 برابر می شه یعنی سرعت دانلود رو می گفت نه اینترنت رو ولی نمی گفت می خوان خط تو رو بین 4 نفر تقسیم کنن یعنی همون چیزی را که تا دیروز می گرفتی حالا مال 4 نفره من تو 4 ماه اول همون یک مگ واقعی سرعتم بود ولی بحث ضریب 1 به 4 که شد ................نقل قول:
وقتی سرعت دانلود شما 128 هست یعنی اینترنت شما یک مگه
یعنی در کل منظورم اینه که ضریب اشتراک یک طرح من در آوردی برای دزدی بیشتر هست که شرکت های آقازادگان محترم راه انداختن جالب این هست که اون سه نفره دیگه فقط تو ساعت رایگان وارد می شن
تازه توی تهران تازگی ها یک کاری رو الان 2 شب هست یاد گرفتن هر 2ساعت یک بار خط رو قطع می کنن اگر یرای دانلود گذاشته باشی قطع می شه من الان 2 شب هست فایل هام خراب می شه دیشب به چشم خودم دیدم ساعت 3 یک بار قطع شد:2:
اینها وقتی داشتن می فروختن می گفتن منظورمون سرعت دانلود هست حالا می گن سرعت اینترنت منظورمون بوده این کلاه برداری نیست؟
وگرنه من وقتی ضریب اشتراکم 1 به 8 بود سرعتم همین بود تازه شبها پائین نمی آمد مرض داشتم 5 تومان گرونتر بخرم 2 گیگ هم حجم کم بشه می گفت سرعت دانلودت 2 برابر می شه به خدا ما هم می دونیم سرعت باید تقسم بر 8 بشه می شه سرعت دانلود ولی دقیقا چند بار هم ازش پرسیدم یعنی همش می گفت سرعت دانلودتون در حد 2 مگ می شه
حالا دوستان این صفحه رو نگاه کنید طرح بهاره چی هست
امروز انگار سرعتم خوبه! الانم که ساعت از 8 گذشته چند باز مودمم رو روشن خاموش کردم و رفتم توی Ecare دیدم از حجمم کم نکرده!
حالا نمی دونم باز بعدا بره توی پاچم یا نه اینا متحول شدن
نمی دونم این درست شدن سرعتم تاثیر نامه هایی که توی صدای مشتری دادم یا خیلی اتفاقی و شانسی و موقته!
خدا کنه موقت نباشه فقط
دیشب کسی تونست چیزی بگیره یک فایل 100 میگ تا صبح جون داد بگیره :20:
پشتیبانی میگه نمیشه فسخ کرد چی کار تنظیم مقررات جوابی نمیده :41:
سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 500 مگابایت :|
در مورد این سرویس های اشتراک پهنای باند باید بهتون بگم که این سرویس به این صورت که اینا دران میندازن به ما نیست .
مثلا به عنوان مثال تو کشور ترکیه شرکت سوپرآنلاین سرویس های 1000mbps و ADSL با سرعت 1 تا 8 مگابیت میده .
در این مورد که نوشته سرعت بین 1 تا 8 مگابیت این شرکت نمیاد سرعت طرف رو لیمیت کنه رو 1 مگابیت .
پهنای این فرد تا 8 مگابیت باز هست و در صورتی که شبکه اونها پهنای باند لازم رو داشته باشه طرف می تونه تا 8 مگابیت استفاده کنه . ( که اکثرا تا 8 مگابیت سرعت داره ، به طوری که طرف می تونه ماهی تا سقف 50 گیگابایت استفاده داشته باشه )
همچنین می خوام ذکر کنم که هزینه سرویس 1000مگابیت تو ترکیه 273$ تو ماه هست .
ولی تو ایران این سرویس لاکپشتی 1 مگابیت رو برداشتن از خودشون قانون درست کردن بین 4 نفر تقسیم کردن .
در واقع اینا نمیان دونه دونه سرویس 1 مگابیت رو به 4 نفر بفروشن .
مثلا یک پورت 10 مگابیت اجاره می کنند و اینو به 40 نفر می فروشن .
به این طریق سر ما شیره می مالن .
دوستان 512 8الی20 کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان. اوایل که مبین نت گرفته بودم سیگنالم عالی بود و سه چراغ مودم روشن میشد بعد یه مدت شد دو تا چراغ . الانم شده یه چراغ. همین جوری که داره پیش میره این یه چراغم به فنا میره. زنگ زدم پشتیبانی طرف برگشته میگه چون تعداد کاربرا زیاد شده سیگنال شما پایین اومده. بهش گفتم آخه تعداد کاربرا چه ربطی به قدرت سیگنال داره که برگشت گفت هرچی تعداد کاربرا بیشتر باشه افت سیگنال هم بیشتره :18:. اینجا بود که فهمیدم طرف گاگول تشریف داره. حالا به نظر شما مشکل از کجاست ؟ مودم هم همون جای اولیه که اولین بار گذاشتم. مرسی
من چند بار اعتراض کردم امروز قدرت سیگنالم بهتر شده و سرعتم هم بهتر از قبله!نقل قول:
فکر کنم چند تا از قدرت سیگنال شما دادن به من :31: برو زنگ بزن بگو آیییییی نفس کش :31::31:
شوخی کردم رفیق، انشالله موقته، حل میشه
کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
دوستان 512 8الی20 کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من میخوام برای برادرم یه وایمکس بگیرم ریش و قیچی رو داده بما خودش میگه ایرانسل اما من نظرم بخاطر نا محدود بودن شب ها رو مبین نت هست البته میدونم یک به چهاره طرح های ویژه اش اما بهتراز ایرانسله که سرعت هاشو شب هاشم فیکس بسته
دو تا سوال داشتم :
1- کسانی که در محدوده پیروزی هستند راضی هستند >؟
2- مودم رو همراه میخواد سوالم اینه مودم های دانگل USB آیا خوب هستند مشکلی ندارن ؟ مودم های جیبی قابل حمل چطور؟
با توجه به لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید دو طرح یک مگ U1101 و P1103 به اندازه 100 تومن اختلاف داشته باشند(تفاوت ترافیک رو کم کردم)
بنظرم مودم های دانگل افتضاح باشن که اینقد ارزونه تفاوتش در 1 مگ مشهوده
علاوه بر جواب سوالات اگه راهنمایی و نکته ای بغیر از سوالاتی که گفتم مد نظرتون هست بگید استفاده هم میکنیم و ممنونیم
تهران نیستم برادر. شهرستانمنقل قول:
دیشب تا الان اصفهان قطعی داشت ... الان تازه وصل شد ..
یادش بخیر یه زمانی میومدیم اینجا از کم بودن سرعت دان شبانه مینالیدیم الان باید چشممون به مودم خشک بشه کی چراغ هاش ثابت میشه که حداقل بتونیم از پولی که داریم به جیب این برادران عزیزمون میریزیم کمی هم استفاده ببریم ..
سلام چجوری شما وقتی حجم تموم میشه حجم میخرید من میخواستم حجم بخرم میگه 1 گیگ مساوی 6000 تومنه حالا 10 گیگ 60 هزار تومنه نمیدونم چرا زود حجمم تموم میشه مثلا 10 گیگه . تازه شبا از 2:10 میزارم تو دانلود
ما تا حدودی نزدیک همین محدوده ایمنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برای برادرم یه وایمکس بگیرم ریش و قیچی رو داده بما خودش میگه ایرانسل اما من نظرم بخاطر نا محدود بودن شب ها رو مبین نت هست البته میدونم یک به چهاره طرح های ویژه اش اما بهتراز ایرانسله که سرعت هاشو شب هاشم فیکس بسته
دو تا سوال داشتم :
1- کسانی که در محدوده پیروزی هستند راضی هستند >؟
2- مودم رو همراه میخواد سوالم اینه مودم های دانگل USB آیا خوب هستند مشکلی ندارن ؟ مودم های جیبی قابل حمل چطور؟
با توجه به لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید دو طرح یک مگ U1101 و P1103 به اندازه 100 تومن اختلاف داشته باشند(تفاوت ترافیک رو کم کردم)
بنظرم مودم های دانگل افتضاح باشن که اینقد ارزونه تفاوتش در 1 مگ مشهوده
علاوه بر جواب سوالات اگه راهنمایی و نکته ای بغیر از سوالاتی که گفتم مد نظرتون هست بگید استفاده هم میکنیم و ممنونیم
اگر استفاده فقط بیرون مودم جیبی خوب ولی داخل به هیچ عنوان در بهترین شرایط باشی داخل انتن نمیده
من باشیم الان جای شما ایرانسل میگرفتم نمیدونم این به شکل ولی بقیه دوستان ایرانسل بهتر عنوان کردم
مبین نت بدترین سرویس دهنده تو عمرم دیدم حتی از اسیاتک :31:
دوستان من adsl گرفتم از شر مبین نت راحت شدم.شما همچنان باهاش دست و پنچه نرم کنید شاید شما هم به adsl طلبیده شدید:27:
برای adsl چقدر پول دادی کلا و اونم محدودیت حجم داره؟