آخه چرا اینقد از ترافیک من کم میشه
من فقط وب گردی می کنم روزی 100 مگابایت از حسابم کم می کنه
نکنه بخاطر چیز پی ان هست؟
Printable View
آخه چرا اینقد از ترافیک من کم میشه
من فقط وب گردی می کنم روزی 100 مگابایت از حسابم کم می کنه
نکنه بخاطر چیز پی ان هست؟
سلام دوستان
چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین :)
مودم USB به جز خود USB که به کامپیوتر وصل میشه دستگاهی دیگه داره که باید به جایی وصل کرد ؟
کلا USB با wifi و این مدل های 632 چقدر فرق داره ؟ ارزش داره گرفتنش ؟
مودم USB رو میشه به تبلت هم وصل کرد ؟
ممنون
usb به صورت فلش مموري هست و ار طريق پرت يو اس بي وسط ميشه به سيستم!نقل قول:
يه دستگاه ديگه به نام تقويت كننده داره كه اونم به صورت يو اس بي وصل ميشه به دستگاه.
ولي مودم واي فاي نياز به برق داره و از طريق كابل لن يا واي فاي به سيستم وصل ميشه!
در ماه رمضان امسال، کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۷۰ درصدی ویژه بهرهمند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۷۰ درصد تخفیف محاسبه میشود.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید درایور مخصوص اندرویید داشته باشید که فکر نکنم برای این مدل وجود داشته باشه /.نقل قول:
شما بهتره به فکر مودم جیبی باشید چون باطری هم داره و با وایرلس می تونید در هر جایی که تحت پوشش شبکه باشید به اینترنت وصل بشید.
سلام
من دیشب یه درخواست مودم همراه به 707 دادم. دیشب بهم گفتن نهایت تا 3 روز دیگه تحویل میدن ولی الان زنگ زدم میگن تا 1 هفته . جریان چیه؟
کسی تا حالا درخواست مودم همراه داده ؟ چند روزه تحویل گرفته؟
اون كسي كه به شما زنگ زده كسي كه قراره به شما مودم رو تحويل بدهنقل قول:
اون جايي كه شما بهش زنگ زديد جايي هست كه سفارش خريد رو ازتون ميگيره تا مودم به شما تحويل داده بشه. اونا مستقيما در جريان نقل و انتقالات مودم نيستن. اونا مثل به صورت ديفالت به همه ميگن يه هفته ديگه مودم تحويل داده ميشه!
اگه همين الان يارو زنگ بزنه بگه داريم ميام مودم رو تحويل بدم و شما زنگ بزنيد به پشتيباني ميگه يك هفته طول ميكشه!!!
اگه گفته سه روز يعني سه روز!!!
اون چيزي كه پشتباني در مورد تاريخ تحويل مودم ميگه يه چيز روتين و تكراري هست!!! مربوط به شخص خاصي نميشه!!
معمولا سه روز تا پنج روز طول ميكشه مودم به شما تحويل داده بشه.
مگه اينكه چي بشه كه اين زمان بيشتر بشه ولي معمولا تو اين مدته!
اصلا به من زنگ نزدن هر دوبار خودم به 707 زنگ زدم و دو تا جواب متفاوت دادننقل قول:
سلام
این ماه واسه اینکه مشکل مثل ماه پیش واسم پیش نیاد خواستم با کارت شارژ سرویسم رو شارژ کنم.
الان یک شارژ 1000 تومنی زدم ، نوشت "اعتبار با موفقیت ثبت شد" یا همچین چیزی. حالا جایی هست نشون بده چقدر شارژ شده یا چقدر اعتبار اضافه شده ؟ این که دیگه سریع سرویس رو شارژ میکنه ؟
سلام دوستان . من تعرفه م 6 ماهه بود که امشب تموم شد . اگه تمدید اینترنتی کنم (6ماهه یا یک ماهه یا ...) در جا فعال میشه یا باید چند ساعت منتظر باشم ؟
سلام دوستان من خونم رو جابجا كردم و اينجا مخابرات فقط تا 128 ميده ميخواستم بپرسم ميتونم وايمكس بگيرم و با مودم همراه URoad 8000 كه ميدن و مودم خودم كه 4 پورت lan داره اينترنت رو به تلويزيون و رسيور برسونم ؟ چون وايمكس 512 ميتونم بگيرم فقط براي مودم و استفاده رسيور و تلويزيون موندم چه كنم با اين مودم
سلام دوستان
من 512 نامحدود دائمي دارم . قبلاً صورتحساب دوماهه صادر ميكرد و مبلغ كل رو در قسمت جزئیات بدهی با احتساب مالیات (ریال) مينوشت الان كه دو ماه گذشته (خرداد تير) هنوز صفر ريال زده .
قضيه چي هست ؟؟ جاي ديگه اي ميزان بدهي رو مينويسه ؟؟از كجا بفهمم چقدر بدهكارم ؟؟
كسي اين مودم هاي يو اس بي رو كه تخفيف 70% خورده رو خوريداري كرده؟
چطوريه؟
شما خريداري ميكني بعد مثلا 32 تومن ميريزي به حساب ؟
نميشه كه .
چرا تو اون ليست كومبو باكسش چيزي به اين نام اضافه نشده كه مودم با 70 درصد تخفيف.
دوستان چطوري خريد كردن اين مدلي؟
-
بعد تازگيا من شديداً قطعي دارم. مثلا تو روز سر جمع شايد يك ساعت. به صورت تيكه تيكه. مثلا ده دقيقه اي يا 5 دقيقه اي قطع ميشه!
قبلا اصلا اينطور نبود. خيلي وقتا هم اين قطعي ها زياد تر ميشه...
شما هر موقع تمديد كني (درصورت كه درخواست رو در سيستم تغيير تطرح تعرفه دوباره تاييد كنيد) با پرداخت هزينه ي مربوطه قبل از پايان ماه اين اتفاق خواهد افتاد. البته بايد اگه طرح تعرفه قبليتون بلند مدته تا پايان طرح صبركنيد!نقل قول:
شما يه مودم واي فاي يا مودم خارجي ميتوني بگيري و از طريق پورت لني كه داره به يه هاب وصلش كني. مشكلي نداره. ولي واسه چند تا سيستم يكم ممكنه كند بشه ( در آن واحد )نقل قول:
بدهي؟ بدهي چيه؟ مگه واست بدهي هم ميگذاره بمونه؟ اگه منظورت پولي هست كه باقي مونده ت وبخش حساب هم اين موضوع هست. تا حالا بهش دقت نكرده بودم. يه گزينه اي بود به نام ريز حساب يا يه چيزي تو اين مايه ها كاركرد ماه هاي قبلت رو بهت نشون ميداد.نقل قول:
براي من دائمي هست و در پايان هر دو ماه مبلغي كه بايد پرداخت ميكردم در قسمت مبلغ كل مينوشت كه بايد پرداخت ميكردم (همون عكس بالا) . با وجوديكه 5 روز از دوماه گذشته اين مقدار صفر هست و من نميدونم براي اين دو ماه چقدر بايد بپردازم .نقل قول:
اصلاً حواسم نبود دو ماه پیش تموم شده بود :31: 49 تومن مونده بود که با 40 تومنش خودش اتوماتیک دو ماه 4 گیگ فعال کرده الان فقط مونده 9 تومن که دیگه نمیتونه اتوماتیک فعال کنه و خودم باید یکی از سرویساشو فعال کنم .نقل قول:
من میخواستم با اون 49 تومن یه 6 ماهه بگیرم باقی پولش رو هم اینترنتی پرداخت کنم اما برداشتن خودشون خود به خود 1 ماهه فعال کردند :18: عجب .... هایی هستند :2:
دوستان تا حالا شرکتی به مزخرفی ایرانسل تو عمرم ندیده بودم پول سرویسی که میگیره از همه جا بیشتره کیفیتم از همه کمتره
این سروریس یک مگ نامحدود ایرانسل هست با آنتن 96 درصد ( هر موقع هم که زنگ میزنه پشتیبانی میگه فایروال چیه ؟ آنتی ویروس خاموش کن باید، آنتن 100 درصد باشه، خوب اگه درست نشد میدیم همکارن بررسی کنن)
من خود سرویس 512 را حدود 6 ماه است که دارم. سرعت وب بروزینگ متوسط است
و دانلود در اکثر مواقع 60K می دهد که با سرعت 512 همخوانی دارد.
ولی آنتن دهی اش همه جای تهران خوب نیست و اینطور بگم اگر تو منطقه زرد نقشه اش هستید نگیرید سنگین ترید چون اعصاب خورد کن هست!
نه عزيز جان خودش هيچ تعرفه اي رو فعال نكرده . اگه شما تعرفه ات بلند مدت بودي به صورت پيش فرض تعرفه ي پايه ماهيانه واست فعال ميشه كه حالت ديفالت هست. يعني ماهي 3 گيگ با اشتراك ماهي 15000 تومن كه با ماليات ميشه يه چيزي اندازه 16000 تومن! شما بايد بري تو بخش تغيير طرح تعرفه و تعرفه رو تغيير بدي .بعد بري و مبلغي رو كه ميخواي آماده كني و قبل از پايان ماه يعني آخر مرداد مبلغ رو پرداخت كني كه از ماه بعد تعرفه ي مورد نظرت فعال بشه!نقل قول:
نقل قول:
تفاوت سيستم هاي بي سيم با كابلي در همينه. مثل اينكه شما بگي چرا خط تلفن من فلان جا آنتن نميده. مثل تمام گيرنده هاي بي سيم ديگه. اطمينان 100 درصد واسه دريافت به صورت صحيح نيست. فقط موردي توسط آنتن ها بشه ساپرت كرد و سرعت رو رو حالت ديفالت گذاشت قطعي ها كمتر ميشه گيرندگي بهتر ميشه . ممكنه شما طبقه ي اول باشي آنتن خوب نداشته باشي ولي طبقه بالايي داره حال ميكنه!
اينطوريه!
دائمي؟ آهان. البته اين ماه خيلي تغيير ماه مشكلات بوجود اومد. من اول مرداد هرچي سايت ميرفتم قطع بود. اعتبار ماه مرداد منو ساعت 3 تاييد كردن .در صورتي كه از ترافيك مونده ام هم نميتونستم استفاده كنم.نقل قول:
ممكنه سايت يكم تغيير كرده باشه. معمولا يه سري چيزاش همش در حال جابه جايي و عوض شدنه!
ممكنه سرعت پينگ تو مطنقه زرد يكم پايين باشه ولي سرعت دانلود همونه فقط قطع و وصل شدنش قابل توجه هست!نقل قول:
من خودم الان مدتهاست دارم استفاده ميكنم ولي يك ماهي هست كه قطعي ها زياد شده شده الكي در طول روز روي هم رفته 3 ساعتي قطع بودم ( البته كلا من نت زياد نيست ولي به طور كلي هر وقت نت ميام قطعي رو مي بينم پس وقتايي كه نيستم امكان وجود داشتن هست!
حالا داستان چيه دقيقا معلوم نيست شايد بخاطر زياد شدن يوزر ها باشه!!
من gprs ایرانسل استفاده میکنم در چند ماه گذشته که استفاده میکردم خوب بود و قطعی نداشت ولی الان بد شده و دو هفته ای هست که قطع و وصل میشه اوضاش خیلی بد شده .
دوستان دیگر هم مشکل قطعی دارند با این gprs ایرانسل؟
کسی از دوستان با gprs همراه اول کار کرده الان از نظر قطع و وصل شدن چطور است؟
من 1 مگ دارم یه چند وقتی افتضاح بود الان باز عالی شده و سرعت دانلودم 130 هست حتی با سا*س به نظرم بهترین گزینه برای کسایی هست که مجبور هستن هی جابجا بشن اما برای افرادی که همیشه در خونه استفاده میکنن قیمتش زیاد مقرون به صرفه نیست
خداييش سرعت اينترنتش خيلي داغون شده براي باز كردن يه صفحه بايد نيم ساعت صبر كردنقل قول:
چند وقته اينجوري شده اوايل خوب بودنقل قول:
تفاوت سيستم هاي بي سيم با كابلي در همينه. مثل اينكه شما بگي چرا خط تلفن من فلان جا آنتن نميده. مثل تمام گيرنده هاي بي سيم ديگه. اطمينان 100 درصد واسه دريافت به صورت صحيح نيست. فقط موردي توسط آنتن ها بشه ساپرت كرد و سرعت رو رو حالت ديفالت گذاشت قطعي ها كمتر ميشه گيرندگي بهتر ميشه . ممكنه شما طبقه ي اول باشي آنتن خوب نداشته باشي ولي طبقه بالايي داره حال ميكنه!
اينطوريه!
در كل اين آخرين ماهي هست كه از ايرانسل سرويس مي گيرم
به دوستان پيشنهاد مي كنم كه اصلا طرف 128 نرن بد پشيمون ميشن
قيمت هاي فضايي سرعت درحد ديال آپ
من فردا باید خونهام رو عوض کنم. مودم فضای باز دارم برا ی دوباره وصل کردنش کار خاصی باید بکنم یا فقط رو پشت بوم وصل کردن و اتصال به کامپیوتر کافیه.
کار خاصی نمیخواد فقط باید اونقدر بچرخونیش تا بهترین گیرندگی رو داشته باشه .نقل قول:
خودم هم چندبار خونمو عوض کردم و مشکلی نداشتم .
از بایت راهنماییتون بسیار ممنون.نقل قول:
دوست عزیز اگه یکی دوبار بود قابل قبول بود ولی از موقعی که من این سرویس گرفتم شرایط به همین منواله. پشتیبانی هم میگه مشکل کلی شبکه داریم درست می کنن، دوباره خراب میشه :39: آخه من نمیدونم اینها ملت رو چی فرض کردننقل قول:
اينطوريه!
سلام دوستان
من میخواستم سرویس 512 بگیرم ولی بم گفتن برای بیشتر از 128 باید از دانشگاه نامه بگیرم ، کسی راه دیگه ای سراغ داره که بتونم بیشتر از 128 بگیرم؟
می دونم سوالم تکراریه ولی خیلی برام مهمه.....:
من از یه شرکت دیگه اینترنت می گرفتم اما حالا می خوام عوضش کنم و وایمکس بگیرم.......به نظر شما:
1-سرعتش خوبه؟؟؟ 512 به مشتری خانگی می دن؟؟؟؟
2-دانلود توی شب رایگانه؟؟؟؟؟؟؟؟
3-کلا بگیرم یا نگیرم؟؟؟؟؟
سلام .نقل قول:
خودم 512 نامحدود دائمی دارم . فبلاً سرعتش خوب بود الان افتضاح شده اساسی ...
برای مشتری خانگی حداکثر 128 میدن . ولی اگر معرفینامه معتبری داشته باشید موقع ثبت نام گزینه شرکتی حقیقی رو انتخاب و سرعت بالای 128 انتخاب کنید . معرفی نامه رو بدید به نصابی که میاد خونتون (یه کپی هم داشته باشید) .
اگر adsl میتونید بگیرید و جابجا نمیشید (مستاجر نیستید) به نظرم بهتره وایمکس نگیرید گرون تموم میشه .
1- بستگي به منطقه داره كه آنتن ميده يا نه. معمولا تو مناطق سبز خوب آنتن دهي داره تو مناطق زد هم بدك نيست ولي خوب بهتره كه از مودم هاي فضاي خارجي تهيه كنيد يا كه به محيط باز نزديكتر باشين.نقل قول:
512 به صورت عادي نه نميدن. شما بايد يه نامه از دانشگاه يا از شركت با سربرگ با سرعت مورد نظر تهيه كنيد. كار سختي نيست. همش فرماليته است. به نفعشونه سرعت بيشتر بدن. پول بيشتر هم ميگيرن!!
2- دانلود شبانه نداره ولي فعلا 70 درصد تحقيق از 2 تا 6 صبح گذاشته!
3- بستگي به خودتون داره. الان داره مودم يو اس بي رو با 70 درصد تخقيف ميده .فكر كنم 32 تومن تا 100 تومن خيلي تفاوت داشته باشه. مي ارزه آدم بگيره. به نظرمن زودتر تصميم بگيرين و اگه ميخواين تهيه كنيد كه اين 70 درصد تخفيف خريد بهتون بخوره!
سلام
یه 2 هته میشه که خط تلفن خونمون عوض شده دیگه نمیتونم از شرکت قبلی اینترنت بگیرم بخاطر همین از یه شرکت دیگه گرفتم که واقعا ضعیفه الان دارم میرم وایمکس بگیرم من آنلاین پلی استیشن بازی میکنم بخاطر همین 1 مگ نامحدود می خوام ولی شنیدم اگه مصرف بیش از حد باشه میرم تو لیست سیاه من قبلا 25 گیگ هر ماه مصرف میکردم با این مقدار میرم تو لیست سیاه؟ دلیل اینکه وایمکس انتخاب کردم اینه که سعت 1 و 2 مگ ارزونتره من وایرلس هم داشتم برای هر ماه 130000 می دادم برا سرعت 512 .
یه چیز دیگه ؛ سرعت دانلود 1 مگ چقدره؟ بالای 100 هست؟ چند روز طول میکشه تا بیان برای نصب ؟
ممنون می شم اگه جواب بدید
سلام
برای دریافت سرعت بالاتر از ۱۲۸، بجز نامه دیگه چی میخوان؟
نامه اگه از طرف دانشگاه باشه، باید از طرف کی باشه؟ چه ویژگی داشته باشه؟ استاد هم میتونه نامه بده؟
با تشکر
یه نامه از طرف دانشگاه که توش نوشته باشه شما برای کارهاتون احتیاج به سرعت بالاتر از 128 دارید و مهر و امضا کنن همین.نقل قول:
یا اگه کسی از اقوامتون شرکت ثبت کرده با همین مضموم و با مهر شرکت واست بنویسه
نقل قول:
دوست عزیز من خودم سرویس 1 مگ نامحدود دارم ماهی 100 گیگ هم شده دانلود کردم هیچ مشکلی نبوده تا الان هم توی 2 سال من کم کم ماهی 70 گیگ دانلود میکنم هیچ وقت هم توی لیست سیاه نرفتم
برای نصب هم از 2 روز تا 8 روز میان برای نصب بستگی به شانس داره
سرعت دانلود هم 128 هستش
سلام
من میخوام سرویس وایمکس ایرانسل بگیرم
آیا این سرویس اردبیل را پشتیبانی میکنه؟
بخاطر 70% تخفیف مودم میخوام همین امروز ثبت نام کنم .
آیا مودم برای مبین نت هم کار میکنه؟
بعد از پبت نام چطور مودم رو با تخفیف 70% دریافت کنم ؟
سلام من از مرداد ماه سرویس 2 مگ گرفتمه ولی سرعتش خیلی افتضاحه
ماه قبل که 512 داشتم سرعتش به مراتب بالاتر از این بود
آنتن دهی مودم هم مشکلی نداره چون چراغاش کامل پره و وقتی شناسه دوستمو وارد می کنم سرعتش خیلی میره بالا
می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
با سلام
دوستان عزیز این مودم USB که 70 درصد تخفیف داره آیا دارای کیفیت مناسب نسبت به سایر مودم ها هستش ( برای استفاده داخل خانه ) . با تشکر لطفا راهنمایی کنید :46:
دوستا ن فقط یادتون باشه که یه قولی یکی از این ایرانسلی ها مودم مثل ماشین فرسوده نیست که تعویض بشه!!!!
سلام > من 11 مرداد ثبت نام کردم همون موقع هم پرداخت کردم بعد زنگ زدم 707 چند تا سوال پرسیدم بعد بهم گفت که ثبت نام شما 11 این ماه بود و از 11 تا آخر ماه براتون حساب میشه ولی من هنوز مودم ندارم . ودم یه هفته دیگه میاد یعنی کلا من 10 تا 13 روز برا این ماه دارم پس این هزینه ای که پرداخت کردم چی میشه فقط بجای79000 > 55000 پرداخت کردم برای 1 مگ نامحدود چون 11 /5 ثبت نام کردم چرا مثل باقیه شرکت ها کار نمی کنند خب از 11 این ماه تا 11 ماه دیگه حساب می کردند