همون 19 ام خبر اومد که 24 و 25 ثبت نامهنقل قول:
منم دیروز رفتم واحد ثبت نام شروع شده بود
شما فردا برای ثبت نام تشریف ببرید
Printable View
همون 19 ام خبر اومد که 24 و 25 ثبت نامهنقل قول:
منم دیروز رفتم واحد ثبت نام شروع شده بود
شما فردا برای ثبت نام تشریف ببرید
پس اینی که گفتن مشکلی وجود نداره الکیه ؟! من راهم دوره نمی تونم فردا خودم رو برسونم:n03:
سلامنقل قول:
مشکلی نداره که ترم بعد بردارید.
ولی اگرپیشنیاز باشه بریا دروس دیگر خیر.
به این نکته هم توجه کنید که اگر برای درسهای بعد پیشنیاز درسهای مهم هست بعدا شاید نتونید واحد اصلی زیاد بردارید
موفق باشید
سلام.دوست من میخواد ارشد آزاد که آزمونش سال ۹۲ هست شرکت کنه اگه قبول بشه میتونه سال بعدش یعنی سال ۹۳ بره ثبت نام کنه (یعنی یکسال بعد از زمان ثبت نام اصلی) ؟
بلهنقل قول:
منتهی این یک سال ( دو ترم ) که نرفته براش مرخصی محسوب میشه و باید شهریه دو ترم رو بده
سلام
من مهر ماه رفتم یه رشته ثبت نام کردم و وقتی میخواستم انتخاب واحد کنم مسئولای دانشگاه گفتن کلاساتون به حد نصاب نرسیده و باید انصراف بدی.از اونجا انصراف دادم و رفته یه دانشگاه دیگه و تو اون دانشگاه به اختیار خودم انصراف دادم
حالا این کارشناسی بی کنکور رو قبول شدم و رفتم که ثبت نام کنم ولی نظام وظیفه گیر داد که دو بار انصراف دادی و حق شرکت در کنکور و رفتن به دانشگاه رو نداری.هر چی گفتم انصراف اولم اجباری بوده قبول نکردن
حالا باید چیکار کنم؟.اون انصراف اولم دست خودم نبود!
ohمن واقعا متاسفم این نظام وظیفه ام عجب معضلی شده ها شما آقایون باید خیلی مواظب باشین در رابطه با این قضیه من صرفا ابراز همدردی کردم وگرنه هیچ گونه اطلاعی ندارم .خودم یه 2-3 باری انصراف دادم ولی خو ما که .....نقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال دارم :
1- نهایتا تا چند ترم به آدم سنوات میدن ؟ (سربازی نرفتم)
2- من اگه بتونم 20 واحد این ترمم را پاس کنم برام 13 واحد میمونه که میتونم 6 واحد هم تابستان بگیرم که کلا 7 واحد برای معرفی به استاد باقی میمونه ولی الان همه میگند تا 6 واحد بیشتر نمیشه معرفی به استاد کرد تکلیف من با اون یک واحده باقیمونده چیه؟ من نمیخوام برای 1 واحد یک ترم دیگه سرکلاس برم
سلامنقل قول:
اگر درس عمومی دارید میتونید طرح ضیافت تابستون هم شرکت کنید.مشکل حل میشه ...
واینکه به دانشجویان ترم اخر میتونن 24 واحد بردارند.
موفق باشید
دوست عزیز من نمیدونستم که میشه 24 واحد برداشت یعنی میدونستما ولی فکر میکردم به خاطر موقعی هستش که فقط 24 واحد داریم ولی الان که من 33 واحد کلا برام مونده چیکار کنم؟نقل قول:
به فرض اینکه 24 را هم گرفتم ولی نتونستم همشو پاس کنم اونوقت چه اتفاقی می افته؟
الان دیگه برای گرفتن 24 واحد دیر شده؟
سلام دوستان
من رشتم IT ــه
یه درس تخصصی 3 واحدی با دو درس (زبان و فیزیک) پیش تداخل داره
به نظرتون پیش ها رو بردارم یا اینو ؟:n02:
سلام اگر نامه تداخل ساعات کلاسی برای یکی از اساتید ببرید مشکلی نیستنقل قول:
دوستان من ٩١ تو كنكور ازاد مهندسي متالورژي قبول شدم الان هم ترمه دو هستم
ميخوام تو كنكور سال ديگه شركت كنم.هم ازاد هم سراسري.
امروز رفتم تو سايت سنجش ثبت نام كردم ولي حرفي از ازاد زده نشده بود. چه جورياست. راهنمايي ميكنيد
اصلا امسال كه سراسري و ازاد يكي شده انتخاب رشته ي ازاد چه جوري ميشه؟
که مثلا نرم سر کلاسش برام غیبت نزنه ؟:n29:نقل قول:
بابا ما همینجوری میریم کلاس آخر ترم دست به دعاییم وای به اینکه نریم سر کلاس:n02:
شما باید برید پیش مسول اموزش و یک نامه تاایده بگیرید و برای استاد ببرید.نقل قول:
دوستان میشه آزمایشگاههایی که پیش نیاز همن رو ترم آخر همه رو برداشت با هم؟
اینکه میخوان امتحانات رو یکماه زودتر برگزار کنن صحت داره ؟
بله متاسفانه یکی دیگه میخواد رئیس جمهور بشه دهن ما رو آسفالت کردن !!! هی جبرانی میزارن ... ما هم کلاسامون فشرده هست اصلا نمیتونیم جبرانی ها رو بریم و عقب میمونیم ... پنج شنبه ها رو هم تعطیل کردن اینجا ... ینی اصن یه وضی ها !!!
واسه ما هم دارن فوق العاده میزارن ... تاریخ امتحانا بوده 28 خرداد
الان شده 3 خردادبصورت فشرده !
سلام
میشه بپرسم درس 3 واحدی برنامه نویسی چه ربطی به عمران/نقشه برداری داره؟
ترم اول باید برش دارم...
بلهنقل قول:
شما هر دانشگاهی که باشی ، ترم آخر که باشید ، کلیه ی قوانین پیش نیاز و هم نیاز بی تاثیر میشن .
نقل قول:نقل قول:مثل اینکه کلیه ی نقاط کشور رو شامل نشده این قضیه . .نقل قول:
خیلی ها هنوز در حد یه شایعه میدونن ! چون خیلی جاها اجرا نشده . تاریخ امتحان خیلی ها هنوز همون اواخر خرداد و اوایل تیر ماه هستش .
ربطه خاصی نداره ، یه برنامه نویسی C ساده بهتون تدریس میشه و کلا چیز زیادی یاد نمیگیرین .نقل قول:
جالبه !
من از خود مدیر گروه سوال کردم گفت اومده اول خرداد ...
یعنی فقط اردیبهشت رو باید بریم دانشگاه ... !
.
دوستانی که تاریخ امتحاناتشون افتاده قبل از انتخابات ، لطفا" نام واحد دانشگاهی خودتون رو از طریق لینک زیر برام بفرستن :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من از خوده مدیر گروه سوال کردم اصلا خبر نداشت از این برنامه گفت چیزی به ما نگفتن .نقل قول:
شما توی برنامه ی امتحانیت زمان امتحانا تغییر کرده یا نه ؟
سلام دوستــــــــان
من یه سوال دارم
تو دانشگاه ما میگن که از 5 فروردین به خاطر انتخابات باید بریم دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کســــی خبر نداره که این خبر واقعیت داره یا نه؟
ما که تا 13 ام نیستیـــــــــم اگه جدی باشه که بـــــــــــدبختیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانشگاه ازاد لاهیجان میرم تاریخ امتحانا امده اول خرداد تا اخر خرداد هم تموم میشه سر جمع 7 - 8 جلسه کلاس داریم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
من از خوده مدیر گروه سوال کردم اصلا خبر نداشت از این برنامه گفت چیزی به ما نگفتن .
شما توی برنامه ی امتحانیت زمان امتحانا تغییر کرده یا نه ؟
نه تو برنامه تغيير نكرده ولي مديرگروه كه بگه يعني حتما ميشه ...
در ضمن يادم مياد دو ترم قبل هم گفتن امتحانا بخاطر گرمي هوا و اينا ده روز زودتر برگزار ميشه
تا روز آخر هم تو برنامه تغيير نكرد ولي امتحانا رو ده روز زودتر برگزار كردن !
من كه از خدامه زودتر تموم بشه اين ترم
ولي هي دارن جبراني ميزارن ما هم پنج شنبه ها تعطيل هستيم و اصلا وضع بدي شده
از اون طرف تاريخ امتحانا يه جوري هست كه پشت سر هم امتحان داريم و اصلا وقت استراحت نداريم
آمار دو - اقتصاد كلان - تحقيق در عمليات - زبان تخصصي - و ... يعني خيلي سخت شده اين ترم !
تو دانشگاه ما هم شایعه شده ولی هنور تایید نشده اگه اینجور بشه بدبختم این ترم ٢٤ واحد برداشتم !!! نابود میشم
tapatalk
من سه ترم پشت سر هم معدل بالاي 18 شدم ولي 20 تا به بالا برنداشتم ...
نامردا ده هزار تومن هم تخفيف ندادن واسه شهريه ...
فقط دلمون رو خوش كردن گفتن مدارك بيارين تو باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد ثبت نام كنيم شما رو ...
سايتش اينقدر بي در و پيكر هست ده بار ثبت نام كردم باز كه ميرم وارد بشم ميگه چنين مشخصاتي موجود نميباشد !!!
دلمون رو به چي خوش كنيم؟!!!
دوستان اگه معدل ما چه جوري باشه ميتونيم بدون كنكور بريم دانشگاه ملي ؟ واسه رشته مديريت
اصلا چنين چيزي ميشه ؟؟؟
يا فقط ميتونيم همون كارشناسي ارشد آزاد رو بدون كنكور بريم ؟؟؟:n30:
سلامنقل قول:
حتما برای تخفیف به معاونت دانشجویی مراجعه.فرم تکمیل کنید.
ارشد خود دانشگاه ازاد برخی رشته های تاپ بدون کنکور دارد...
دانشگاه دولتی هم داشنجویان ممتاز بدون کنکور پذیرفته میشوند.
موفق باشید
دوستان اگه کسی اطلاعاتش کامله لطفا کمکم کنه.من13 واحد برداشتم(دانشگاه ازاد)سه تا درس دو واحدی(یعنی 6 واحد)رو می خوام کلاساشو اصلا نرم و حذف بشم.2 تا سوال:اولا من اگه اصلا سر کلاس نرم ایا می تونم ترم بعد درسایی که اینا پیش نیازشون بودنا بردارم اخهاینو ببینین:(ماده 23آئين نامه:در صورتيكه دانشجوازيك ياچنددرس پيشنيازنمره قبولي كسب ننمايدويا برابر مقررات دركلاسهاي درس يا دروس پيشنياز شركت نموده اما سر انجام آنها راحذف نمايدمي تواند با نظر مديرگروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته دريكي از نيمسالهاي بعد انتخاب نمايد.به عنوان مثال درصورتي كه درس رياضي1را اخذ نموده ودرس راحذف يا افتاده مي تواند در ترم بعدي درس رياضي1ورياضي2رادر ترم بعدانتخاب كند درصورت عدم رعايت ماده 23آموزش مجاز به حذف درس مي باشد.)دوما:ایا حذف ترم و مشروط نمی شم اگه 3تا درس و حذف کنم؟فقط 7 واحد پاس بشم؟
دوستان یکی از بچه ها این ترم جدید انتخاب واحد نکرده اصلا و میخواد مرخصی بگیره
باید کجا بره و چیکار کنه واسه مرخصی تحصیلی ؟!!
یه سوال هم داشتم در مورد ترم تابستونی !
تا حالا بر نداشتم
اگه بخوام بردارم سقفش که تا 6 تا هست ... 6 واحد
ولی معدل رو اگه کم بگیرم مثلا زبونم لال زیر 12 بگیرم و مشروط بشم
ترم اصلی رو باید 14 واحد بردارم ؟!!!
این سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده ... آخه ترم تابستون باید درس بردارم
و متاسفانه درسای عمومی مزخرفی همیشه تشکیل میشه که اساتید گرام طوری سوال طرح میکنن انگار میخوان دانشجو رو بندازن !!!
حالا اگه معدل زیر 12 و مشروط بشه طرف
تکلیف ترم بعدی و انتخاب واحد چی میشه ؟؟؟
مرسی
سلام .نقل قول:
این قضیه که درسی رو حذف کنی و ترم بعد بتونی با درس پیشنیاز برداری ، کاملا بسته به دانشگاهتونه !
یه سری دانشگاه ها سخت گیری میکنن ، و یه سری نه !
با مدیر گروهتون صحبت کن و بهش قضیه رو بگو ایشون راهنماییت میکنه .
در مورد سوال دوم ، بله حذف ترم میشی شما ، اما واحد ها محاسبه میشن .
یعنی در شرایطی که شما حذف ترم بشید ، مثلا اگر 7 واحد رو پاس کنید ، واستون محاسبه میشه و در معدل کل هم تاثیر میذاره .
و حتی اگه معدلتون زیر 12 هم بشه ، مشروط به حساب نمیاین ( چون ترم محسوب نشده ! )
میره انتشارات یه سری فرم هست ، میگیره . شهریه ثابت رو به حساب میریزه و مرخصی رد میشه .نقل قول:
کلا مراحل زیاد سختی نداره .
ترم تابستون ترم حساب نمیشه و مشروطی هم نداره .نقل قول:
سلـــــــام دوستان
دانشگاه ما کلا کم داغون بود همین انتخاباتو کم داشت
ما امتحان هامون سر جاشه ولی باید از 5 عید بریم دانشگاه!!!!
یعنی ستــــــــمه
تازه 5شنبه ها برامون اختصاصی گذاشتند بعد دوباره به خاطر برنامه ریزی های
فوق العادشون ، برامون کلی هم فوق العاده گذاشتند ...
جالب تر از همه ارایه دادنشونه! که من کلا عمومی نتونستم بر دارم
یعنی ترک تحصیل از درس خوندن تو دانشگاه ما خیلی بهتره!:n14::n28::n15:
سلامنقل قول:
باید به مسئول اموزش مراجعه کند...
سلامنقل قول:
تاریخ امتحانات همه داشنگاهها تغییر میکند.
ولی احتمالا هنوز سایت را بروز رسانی نکرده اند...
دوستان من درباره ی طرح ضیافت تابستان پرسیدم مسئولش گفت که اصلا معلوم نیس اجرا بشه و یه بار برای اساتید اجرا میشه یه بار برای دانشجوها
پارسال از شانس بد ما برای دانشجویان بوده
و در ضمن گفت اینجوری نیس که هر درس عمومی که دلت خواست بگیری و درسها را از قبل خودشون مشخص میکنند
روزهای تعطیل دانشگاه آزاد در تعطیلات نوروز و زمان اتمام امتحانات 92
سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، روزهای تعطیی واحدها در روزهای پایانی سال را اعلام کرد.
پرتال دانشگاهی به نقل از گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان مرکزی و واحدهای این دانشگاه تا روزهای پایانی اسفندماه در محل کار حاضر می شوند.
دانشجویان هم طبق اعلام واحدهای خود و سازمان مرکزی ملزم هستند تا روزهای پایانی ماه جاری در کلاسهای درس حاضر شوند.
دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه 17 فروردین ماه 92 فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
به علت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در 24 خرداد 92، واحدهای دانشگاه آزاد موظف شدند تمام امتحانات پایان ترم را تا 22 خردادماه برگزار کنند.
کد:http://daneshgahnews.com/0fa18891idcontent.htm
کد:http://www.mehrnews.com/detail/News/2007800
سلامنقل قول:
اغلب انجام میشود.اگر در واحد شما برگذار نشد میتوانید میهمان داشنگاه دیگر شوید.خوابگاه هم بگیرید....
بله دروس رو مشخص میکنند.برای طرح ضیافت