این سوال سنجش 86 رشته تجربی بوده !نقل قول:
نمیدونم سنجش چرا امسال اینقدر افتضاح بود سال 86 یه همچین سوالی داشته اونوقت امسال... :13:
Printable View
این سوال سنجش 86 رشته تجربی بوده !نقل قول:
نمیدونم سنجش چرا امسال اینقدر افتضاح بود سال 86 یه همچین سوالی داشته اونوقت امسال... :13:
با سلام خدمت دوستان
این هم کارنامه گاج من البته لطف کردن و پنجشنبه از من امتحان گرفتن و تونستم سنجش هم شرکت کنم
از دوستان خواهش می کنم که من رو از نظرات خودشون بی بهره نزارن
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازمون قلم چی ایندفعه واقعا سخت بود...من ترازم شد 5800 با این درصدها
ریاضی 25
فیزیک 14
شیمی 50
عربی 12
ادبیات 52
دینی 27
زبان 68
ریدینگ اول زبان خیلی وحشتناک بود ....مخصوصا اونجایی که معنی mumbo jumbo رو خواسته بود!!! و با این درصد تراز زبان من شد7400!!!! ....در ضمن باید بگم هر کی از تکنیک زمان های نقصانی استفاده نمیکنه ضرر میکنه چون من با اینکه 10 دقیقه دیر رسیدم سر جلسه ولی ساعت 9:10 کلا عمومی ها رو تموم کردم و داشتم نظر سنجی میزدم
سلام دوستان
یه سوال
من تا الان خوب کتاب آمار رو نخوندم و حیفم میاد که ولش کنم بذارمش کنار.
به نظرتون کتابو بخونم یا نه جای کتابی چیزی هست که مختصر و مفید بتونم بخونمش.
ممنون
تو اين آزمون قلم چي تعداد شركت كننده تقريبا 20000 تا كمتر بود به خاطر همينه با درصد هاي كم تراز ها و رتبه ها خوب شده
دوستان سال سومی مبحث حل شونده غیرفرار مهمه
تازه توی شیمی 3 یه جایی با یه فرمول باید تغییرات دمای تبخیر یا انجماد رو محاسبه میکردی(البته در مورد محلول)
سوالای 203 و 208 سنجش
اینا هم غلطن؟!!!!!!!!!!!
سوال 203 نکته داره شاید که نمیدونین اونم اینه که اتم کروم چون 24 تا الکترون داره ، پس تراز 3d آن نیمه خالی میمونه پس یک الکترون از تراز 4s میره توی 3d (چون دوست داره پایدار بمونه)نقل قول:
یعنی :
4s2 3p4 --> 4s1 3d5
و اتم منگنز (اسمش درسته !!!!:31:؟) برابراست با
4s2 3d5
پس الکترون های تراز d ، اوربیتال های اشغال شده و الکترون های عدد اسپینی +1/2 هم برابرند ، پس فقط گزینه 2 جواب هست. تفاوت در الکترون های جفت نشده
208 هم باید ساختار لوییس رو بلد باشید که اگه دقت کنید یک الکترون گرفته پس بار نیتروژن شماره 5 برابر -1 هست (که این درسته ، پس گزینه 3 جواب نیست) ، پیوند های داتیو هم بطور صحیح در گزینه 4 معرفی شده (پس گزینه 4 هم جواب نیست ) و اگه دقت کنی اتم نیتروژن شماره 3 ، اصلا الکترون نگرفته چون پیوند 3گانه داره و یک پیوند داتیو. پس بار نیتروژن شماره 3 برابر 0 است نه +1 پس گزینه 2 جواب است
-------------------------------------------
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
خوب تا 1 توی جلسه ای :31::31:نقل قول:
براي تجربي 42622نقل قول:
براي رياضي تقريبا 31 هزار نفر.
سوالاش واقعا سخت بود. وقتی محسن میاد میگه سخته حالا ببین ما چی کشیدیم:13:
دوستان کسی نیست راهنمائی کنه؟نقل قول:
کارم گیره ها:31:
خوب راستش رو بخوای سوال آسونیه !!!!!!!نقل قول:
سوال 119 درسته ، شاید مشتق تابع معکوس رو یادتون رفته. جاییش اگه شبه هست بگید توضیح بدمنقل قول:
سوال 133 هم درسته ، باید اول داخل قدر رو تعیین علامت کنید ، چون از چب به صفر نزدیک میشیم، پس ناحیه 2 هست و سینوس مثبت => عبارت همون جوری از قدر میاد بیرون یعنی منفی سینوس. بعد هم ارزی میزنید
نه من هندسه پایه رو گزاشتم کنار برام فهمش سنگینه. برنامم هم این شد از فردا (دیروز و امروز بخاطر آزمون جامع ها مغزم بدجور درد گرفته) ، بعد از این 2روز ، بشینم اونجاهایی که مسلط رو نیستم کامل بخونمنقل قول:
1 تا 5 تیر هم آزمون های کنکور رو دوباره برگزار کنم و تا 9 ام مبتکران.
این سوال نیتروژن و این نوع رو اگه بتونی خوب توضیح بدی ممنون میشم.نقل قول:
مثلا چرا اون یکی شد -1 و 3 شد 0؟
با توضیح دادن این مساله عده ای را از نگرانی برهانید:31:
سلام ممکنه لطف کنید بگید سوال 216 شیمی سنجش درست هست یا نه ؟
خوب نیتروژن همونطوری که عکسشو گزاشتم یک جفت الکترون داره و 3 تا تکنقل قول:
ببین نیتروژن شماره 5 اگه بشمری 6 تا الکترون اطرافش هست ، ولی باید 5 تا در اصل باشه ، پس یکی گرفته و میشه -1.
نیتروژن شماره 4 یک پیوند 3گانه با شماره 3 داره ، پس دیگه الکترون تک دیگه ای نداره ، ولی باید تکلیفش رو با اون جفت الکترون پیوندیش مشخص کنه ، بخاطر همین با یک رفتار زورمندانه تمامی الکترون های تک شماره 5 رو جفت میکنه تا یک اوربیتال خالی داشته باشه تا بتونه با نیتروژن شماره 5 پیوند داتیو برقرار کنه.
میمونه گزینه ی 4 ، اگه ببینی نیتروژن شماره 1 با 2 پیوند 3 گانه داره و شمارهی 3 با 4 ، پس یکیشون یک جفت الکترون داره و دیگری یک اوربیتال خالی ، پس یک پیوند داتیو بین شمارهی 2 و 3 تشکیل میشه. خوب اینجا هیچ الکترونی رد و بدل نشد پس بارش 0 است.
خوب با همه ی این توضیحات پس بار q=-1 و باز نیتروژ 3 میشه 0. خوب اینجوری 2 تا گزینه جواب هست :دی هم گزینه ی 1 و هم 2!!!!! منم توی جلسه با خودم گفتم چون توی تایپ علامت های "+"و "-" کنار همن ، پس گزینه ی یک غلط تایپی است. پس گزینه 2 درست است :5:
ببین باز اگه خواستی توضیح میدما !!!! میدونم معلم خوبی نمیشم
----------------
سوال 216:نقل قول:
خوب تا اونجایی که ذهن ناقص من میگه ، باید در اینگونه واکنش ها با محدود کننده تناسب رو ببندیم
که محدود کننده میشه آهن و اگه تناسب رو با آهن ببندیم 2.8 لیتر گاز آزاد میشه. میشه گزینه 4 چون اضافی هیدرو کلریک اسیده.
ولی توی پاسخ نامه با اضافی تناسب رو بسته. و محدود کننده رو توی پاسخ مد نظر گرفته !!!! کی به کیه توی این سوال !!!؟!؟؟؟!؟!؟!؟!
کدومش ؟ ذهن ناقص من یا پاسخ نامه ی اینا!!!!!؟؟؟
بچه ها سلام
من در کمال نامردی دبیر شیمیم رو افتادم.شیمی پیش 2 منظورمه
حاال می خواستم بپرسم برای من که شیمی پیش 2 هیچی بلد نیستم و سه شنبه همین هفته هم امتحان دارم چه کار کنم که یه 10 بگیرم وخلاص!
خواهش ازتون می کنم راهنماییم کنید.
اگه از رو درسنامه های کتاب تست بهمن بازرگانی بخونم قبول میشم؟درسنامه هاش کافیه؟به درد امتحانات تشریحی میخوره؟
کسی کتاب شیمی پیش 2 رمزینه داره؟خوبه؟قلم نویسندش روانه؟هر فصل چند جلسه داره؟
کتاب درسی + جزوه معلم + نمونه سوال فقط . همین رو بخون. مطمئن باش قبولی .یه لحظه هم شک نکن.
به به، پس از سال ها اینورا آفتابی شدی!:31:نقل قول:
بچه ها یه سوال ریاضی دارم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=50
هندسه تحلیلی فصل خط و صفحه و فصل بردار ....تو این قسمت ها فقط تمرین های کتاب رو بخوننقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمائی کنه؟
کارم گیره ها
هندسه 2 فصل تبدیل ها....یه سوال ازش میاد و آسون هم هست
انتگرال 3 تا سوال میاد که اگه تمرین های کتاب رو مسلط باشی 1 دونه رو حتما میزنی و اگه تست هم بزنی 2 تا رو صد در صد میتونی بزنی
هندسه 2 فصل دایره ها 1 سوال ازش میاد و همه میگن آسونه اما چون من خودم نخوندم نمیتونم کامل نظر بدم
این چیز هایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم کمکت کنه:11:
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارت داوطلبان کنکور سراسری امسال 5تیرماه منتشر و آزمون نیز در روزهای 10، 11 و صبح روز 12 تیرماه در 390 شهرستان و بخش کشور برگزار می شود. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: داوطلبان باید برای دریافت و پرینت کارت ورود به جلسه آزمون خود به سایت سازمان سنجش به نشانیمراجعه کنند.کد:www.sanjesh.org
وی گفت: پس از برگزاری آزمون و تصحیح پاسخنامه داوطلبان، نتیجه اولیه به صورت کارنامه در اوایل نیمه مردادماه منتشر می شود.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در گروه آزمایشی ریاضی کنکور سراسری امسال 320 هزار و 362 نفر، در گروه آزمایشی علوم تجربی 463 هزار و 92 نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی 460 هزار و 830 نفر، در گروه آزمایشی هنر 25 هزار و 19 نفر و در گروه آزمایشی زبانهای خارجی 18 هزار و 229 نفر ثبت نام کرده اند.
وی اظهار داشت: برخلاف سالهای گذشته که همیشه تعداد داوطلبان گروه آزمایشی علوم انسانی بیشتر بود در کنکور امسال تعداد داوطلبان کنکور تجربی بیشتر است.
منبع:
کد:http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2126&conid=62557
منم همینطوری حل کردم.احتمالا طبق معمول پاسخنامه غلطه...:13:نقل قول:
:18: حتی تصور اینکه چطور میشینید واسم غیر ممکنه. 4 ساعت تکیه ندم ؟ مگه میشه !!!!!نقل قول:
توی کنکور حتما" میدن ، اگه ندادن فوقش یه صندلیه راست دستیه دیگه میزارم کنارم .
سلام دوستان این هم لینک دریافت نتایج سومین آزمون جامع سنجش(البته هنوز کارنامه ها رو نذاشتن!)...احتمالا تا شب(یا نهایتا صبح) فعال بشه...
(اون بالاش نوشته که مرحله ششم ولی توجه نکنید مال مرحله آخرشه.)
پ.ن:فقط جهت اطلاع رسانی گفتم.:31:کد:http://92.242.195.1/sherkat88/azmoon/karname_nah/m8/index.php
اگه موقع ثبت نام اون تیک(چپ دست هستم) رو زده باشین حتما یه صندلی چپ دست میزارن
امروز از خودم آزمون جامع سراسری ریاضی 86 رو گرفتم ولی چون عمومی های 86 رو قبلا زده بودم با سراسری انسانی 88 جایگزین کردم درصد ها اینطوری شد
ادبیات 51 1 سوال تاریخ ادبیات و لغت اصلا توی کتاب ادبیات رشته ریاضی نبود
عربی 26
دینی 62 برای جواب دادن به 3/4 سوال ها باید آیه ها رو حفظ باشی
زبان 84 دو تا ریدینگ اعصابم رو خورد کرد هر چی میخوندم تموم نمیشد
ریاضی 40 تا 50 راحت میتونسم برسونم ولی چند جا بی دقتی کردم
فیزیک 40 از همون اول دبیرستان با فیزیک کلا مشکل داشتم درست بشو هم نیست
شیمی 60 لامصب نرسیدم مساله ها رو حل کنم وگرنه تا 80 میرسید
نظرتون چیه؟ روی کدوم درس بیشتر وقت بذارم؟
سلام دوستان
دوستانی که از تکنیک X و - استفاده نمیکنن من شدیدا بهشون توصیه می کنم این کار رو انجام بدن
من ازاین روش استفاده می کردم ولی این قدر رو سوالا وقت میذاشتم که دیگه وقت نمیشد دوباره برگردم سوالا علامت دار رو جواب بدم:31:
برای همین همیشه سر شیمی دیگه نا نداشتم ولی امروز که وسواس رو گذاشتم کنار و از سوالای وقت گیر رد شدم(بخصوص فیزیک) هم سوالای شیمی رو کامل تونستم همش رو بخونم هم اون سوال قبلی ها رو بیشترش رو حل کردم درصد شیمی من در آزمون قبلی 43 رسید به 70 در این آزمون!!!!
این تجربه من بود که دلسوزانه گفتم:31:
---------------------
دوستان یه سر به پاسخ های تشریحی شیمی سنجش بخصوص سوال 1 تا 10 بزنید روحیتون عوض شه
:13:
منم چپ دستم . پارسال سر کنکور دانشگاه آزاد صندلیم چپ دست بود ولی خیلی اذیت شدم . آخه عادت کرده بودم پشت صندلی معمولی بشینم . خلاصه امسال خدا خدا میکنم چپ دستی بهم نیوفته آخه متاسفانه حواسم نبود زدم چپ دستم:41:نقل قول:
نه بابا ... اینا اینقدر سریع نمیدن که ...نقل قول:
این درست نیست اون نیست
یعنی درصد زبان من 20 درصد رشد کرده نسبت به اونی که حساب کرده بودم؟
منم چپ دست هستم و اون تیک رو هم زدم (من فکر کردم چپ دستا سهمیه دارن)
اما صندلی برای من فرقی نداره چون موقع امتحان نهایی سال قبل همیشه جام رو عوض می کردن روی انواع صندلی نشستم و با امادگی کامل میرم سر جلسه.
راستی من که هدف اصلی هنر ت سراسری و ازاد هست تو سراسری اگه ببیم ضعیف هستم می خوام 10 20 30 40 بزنم.
[QUOTE=BioHazard;5052707]سوال 119 درسته ، شاید مشتق تابع معکوس رو یادتون رفته. جاییش اگه شبه هست بگید توضیح بدم
سوال 133 هم درسته ، باید اول داخل قدر رو تعیین علامت کنید ، چون از چب به صفر نزدیک میشیم، پس ناحیه 4 هست و سینوس مثبت => عبارت همون جوری از قدر میاد بیرون یعنی منفی سینوس. بعد هم ارزی میزنید
ناحیه چهارم سینوس منفی نیست؟ قدر مطلق مثبت نمیشه؟
سلام کسی میدونه برای اینکه تراز توی ازاد 5800 بشه چه درصدی باید اورد؟
البته تو رشته ریاضی
اين سوال كه نگفته مشتق تابع معكوس چنده. خودشو خواسته ( يعني f چه عددي ميشه صفر) اما تو جواب مشتق گرفته.نقل قول:
دانشگاه ازادنقل قول:
ادبیات 29
عربی30
دینی80
زبان10
ریاضی 7
فیزیک 40
شیمی40
تراز 5700
کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
توی درس آمار کتاب درسی به هیچ دردی نمیخوره...من خودم کتاب گاج سفید رو توی یه روز تموم کردم و چند روز بعد یه دور دیگه هم زدم و الان آمار رو راحت میزنم....در ضمن قبل از اون هم هیچی از آمار بلد نبودم...
حجم کتابش زیاد نیست واسه الان؟نقل قول:
نه زیاد نیست..فقط ستاره دار ها رو بزنی تو یه روز تموم میشه...سوال های به درد بخورش همون ستاره دار ها هستن
کتاب گاج سفید لازم نسیت به نظرم! یه جزوه ای چیزی که توی چند صفحه کل کتاب رو خلاصه کرده گیر بیار و با چند تا تمرین کامل می تونی مسلط بشی. من از روی کتاب ریاضیات خوشخوان خوندمش. چند صفحه بود و خوب توضیح داده بود. اگه خواستی اون چند صفحه رو برات آپلود می کنم.نقل قول:
زحمت می کشی آپلود کنی؟نقل قول:
آپلودش کردم. اگه دانلودش کردی و خواستی بخونی، بعضی عددها رو تار نشون می ده. اگه یک کم زوم بکنی واضح تر می شه.
لینک دانلود:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://amir-oscar.persiangig.com/document/amar.rar