داداش از من به شما نصیحت...سراغ 2020 نرو.......نقل قول:
بیست نت خط من رو 1 روزه تخلیه کرد و همیارنت هم 1 روزه رانژه کرد...مرکز دستغیب
Printable View
داداش از من به شما نصیحت...سراغ 2020 نرو.......نقل قول:
بیست نت خط من رو 1 روزه تخلیه کرد و همیارنت هم 1 روزه رانژه کرد...مرکز دستغیب
آقا نیا مخابرات به جان مادرم بلایی سر نت من آوردن که دارم حسرت شاتل رو میخورم !
یعنی الان یکی از سازمان ملل بیاد سرعت پیج باز کردن و پینگ من رو ببینه برام درجا آمریکا پناهندگی میگیره
چرا ؟ کجا برم خوب ؟! اگر مخابرات برای 512 نامحدود همش سرعت روی 60 باشه خوبه.هست ؟! تایم اوت نمیده ؟نقل قول:
الان همیار نت همش 3 'گیگ هست جز 2 مگش... که مجبورم همون 2 مگ رو بگیرم.... 2 مگ میدن ؟
شما الان همیار داری اوضاع چه طوره ؟! زاضی کننده هست ؟شبی چقدر میگیری ؟ تایم اوت نمیده ؟ پینگش چه طوره ؟
من شبی 2 گیگ میتونم بگیرم ؟
اگه نه اسیاتک چه طوره ؟ الان 2 مگ5 گیگ همیار بهتره یا 1 مگ 5 گیگ اسیا تک ؟
اینم بذارم که فکر نکنین کشکی یه چیزی میگم.
دقیقا از ساعت 11 صبح تا 2 شب همین وضعیته هر روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضعیت مخابرات الان به نظر میرسه حداقل همیار و آسیاتک از بقیه بهتره.... والا دفتر اصلا شرکت نمیدونم واسه کاربر خانگی تا چقدر میده اما تراشه سبز که نمایندشه واسه سرعت 10 مگ حتی کارت ملی هم نمیخواد... just money :n08: آدرسشم خیلی سر راسته.. 4 راه سینما سعدی... روبه رو سینما یه 100 متر بیا پایین... تابلو بزرگ زده...نقل قول:
والا من همیار نت 512 3 گیگ در ماه دارم...ماهی 15000 تومن.....شبی هم حدود 2-2.5 گیگ میتونم بگیرم ( بستگی داره به هاستی که ازش دانلود میکنی....اگه آپلود باز یا پرسین گیگ باشه تا 3 گیگ هم در شب گرفتم....ولی برخی هاست ها 20 کیلو به زور سرویس میدن...)نقل قول:
ماهی چقدر می خوای هزینه کنی و استفادت برای چی هست؟؟؟بیشتر کی میخوای دانلود کنی؟؟؟
هزینه همیار نت 512 ماهی 15000 تومنه...1 مگ ماهی 20000 تومن با 3 گیگ........2 مگ ماهی 30000 تومن با 5 گیگ که واقعا در برابر بقیش میصرفه....به نظر من 2 مگ ماهی 5 گیگ بردار....
تراشه سبز نمایندگی همیارنته ؟!نقل قول:
من یه بار رفتم همونکه سر زرگری هست..فرقی که نمیکنه ؟!
آره همون 2 مگ رو میگیرم.... شبانش برام مهم هست ولی روزانه هم مهمه.... همون 5 گیگ فکر کنم برام کافی باشه....نقل قول:
والا من همیار نت 512 3 گیگ در ماه دارم...ماهی 15000 تومن.....شبی هم حدود 2-2.5 گیگ میتونم بگیرم ( بستگی داره به هاستی که ازش دانلود میکنی....اگه آپلود باز یا پرسین گیگ باشه تا 3 گیگ هم در شب گرفتم....ولی برخی هاست ها 20 کیلو به زور سرویس میدن...)
ماهی چقدر می خوای هزینه کنی و استفادت برای چی هست؟؟؟بیشتر کی میخوای دانلود کنی؟؟؟
هزینه همیار نت 512 ماهی 15000 تومنه...1 مگ ماهی 20000 تومن با 3 گیگ........2 مگ ماهی 30000 تومن با 5 گیگ که واقعا در برابر بقیش میصرفه....به نظر من 2 مگ ماهی 5 گیگ بردار....
الان اگه من 2 مگ بگیرم شبا از 512 ای که شما داری بیشتر میتونم بگیرم ؟
این هم فقط چون خیلی باحالید.....داغ داغ...تازه از تو تنور در اومده
همه چیز در عکس مشهوده....512 همیارنت....ساعت 20:10 دقیقه
این هم فقط چون خیلی باحالید.....داغ داغ...تازه از تو تنور در اومده
همه چیز در عکس مشهوده....512 همیارنت....ساعت 20:10 دقیقه
درودنقل قول:
میشه بفرمائید متوسط سرعت دانلود شبانه ی تعرفه 1024k چقدر هست ؟
آره تراشه سبز نمایندگی همیار هستش.... دفتر اصلی همیار زرگری هستش... نه هیچ فرقی نمیکنه... اینم وب سایت تراشه سبز...نقل قول:
حداکثر120 130 فکر میکنم باشه که اونم مطمئنا به مرکز مخابرات هم بستگی دارهنقل قول:
پینگ بازم بالا رفته
محتوای مخفی: پینگ اسیاتک
مال من بالا نرفته ولی کمی تا قسمتی تایم اوت دارم...نقل قول:
داغ داغ...مال همی حالو
از 11:30 اوضاع سرعت من خوب شد الان هم پینگم درست شده
که البته به احتمال زیاد فردا صبح دوباره به فنا میره
اینترنت مخابرات بیست نت . کازرون . 1 مگ محدود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه خواهش از دوستان شهر شیراز که از بیست نت سرویس دارن
میشه پینگ این آدرس رو واسم بزارین
خیلی ممنون
playstationnetwork.com
یه سوال دوستان من با همیار نت شب ها وقتی میخوام دانلود کنم از هر سروری که باشه سرعتم بین 100 تا 130 میشه اینترنتم 2 مگه فقط اگه از تورنت دانلود کنم سرعت به حدود 230 تا 250 میرسه چکار باید بکنم واقعا گرفتاری برام پیش اومده که نمیتونم از سروهای به اشتراک گذاری دانلود کنم به نظرتون مشکل چیه؟
داداش چندتا فایل با هم بزار دانلود...مثلا 2 تا همزمان از آپلود باز بزار دانلودنقل قول:
کمک لطفا کمممممکنقل قول:
مخابرات 1 مگ نا محدودنقل قول:
البته مثل اینکه من بین بقیه بچه ها افتضاح ترین پینگ رو دارم چند وقته
ولی سرعت خوبه خدا رو شکر
من همیار نت هستم...نقل قول:
به نظر میرسه مخابرات با این اوضاش از نظر پینگ قابل رقابت با دایال آپ باشه...نقل قول:
کاش در حد دایل آپ بودنقل قول:
حالا جالبیش اینه که زنگ میزنم پشتیبانی میگم من چرا اینقدر تایم اوت میدم ؟
میگه برو dns تنظیم کن
میگم set کردم
میگه پینگ کجا رو میگیری ؟ میگم هرجا که دوست داشته باشین رو براتون میگیرم
میگه پینگ بیست نت رو بگیر
میگم آخه منو چی فرض کردی ؟ پینگ بیست نت رو وقتی بگیرم که اصلا به سرور های تهران نمیرسه همین توی شیراز میمونه معلومه تایم اوت نمیده من مشکلم با سرور های تهرانه
بعدش دیگه میگه که ما مسئولیتی نداریم سرعتتون که مشکلی نداره بعد هم یه مشت چرت و پرت درباره فیلترینگ و تحریم میگه
دیگه من چی بگم بهش ؟
isp در قبال پینگ مسئولیت نداره اینو بری به کی بگی . . . :n29:
اینترنت مخابرات کازرون تایم اوت رو سرورهای ایرانی و خارجی خیلی زیاد شده و پوکیده .
دلیلش کامل مشخصه... چون مخابرات ناحدود ارزون میده ملت نشستن فقط میدانلودن... اینا هم نه پهنای باند درست حسابی دارن نه تجهیزات درست حسابی... سیستاماشون نمیکشه...کلا مخابرات به درد نه وب گردی نه کارای دیگه میخوره... فقط باید بزاری اتوماتیک صبح تا شب فقط دانلود کنه ...نقل قول:
دوستان 256 نامحدود ماتریکس چه سرعتی میده !؟ برای یه ماه خوبه بگیرم ؟!
رفتم خط جدید نوشتم که روی اون همیار بگیرم... تا اون وصل بشه با این سر کنم... قبلا یکی نوشتم pcm بود....
سلام مجدد
مثل اینکه پینگ playstationnetwork.com با بیست نت مثل وایمکس خودم هست.
من میخواستم adsl از مخابرات بگیرم (۲مگ نامحدود)
چند تا سوال
من با وایمکس راحت حتی با ۱ کانکشن میتونم با سرعت کامل دانلود داشته باشم، با مخابرات هم میشه؟
وقتی vpn وصل میشم، سرعت تغییر خاصی نمیکنه و حتی میتونم از یوتیوب با کیفیت ۷۲۰P فیلم ها رو ببینم، آیا با مخابرات هم میشه؟
ممنون
مخابرات بیست نت کازرون نرمال شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35 کیلوبایت بر ثانیه نهایتا به شما میده. اما حجمی بگیرین تا 370 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارین. اگه همش دانلود ندارین حجمی بگیریننقل قول:
آقا یه چیز جالب.... امروز دیدم سرعت ماتریکس بهتر شده... بعد رفتم speedtest گرفتم... با کمال تعجب ispname از farahoosh dena به information technology که آی اس پی مخابراتی تغییر کرده :n04::n04: دوستان ماتریکسی یه تست بگیرید واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟
شما که اینقد نتت توپه مجبوری بیای مخابرات آخه ؟؟نقل قول:
آره... سرویس محدود ماتریکس 128 هم سرعت دانلود روزانش خوبه...نقل قول:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
آخه ۲ مگ نامحدود مخابرات تقریبا قیمتش نصفه ۲ مگ نامحدود ایرانسله.
چون واسه گیم آنلاین پلی استیشن زیاد جالب نیست.
حالا که پینگ رو دوستان دادن، دیدم خیلی فرق نمیکنه و خواستم مقایسه کنم.
از 1 شب تا 10-11 صبح که من با یک لینک میتونم سرعت کامل رو بگیرم ولی بقیه روز متغیره بعضی موقع ها میشه ولی بعضی موقع ها نه باید چند تا لینک بذارینقل قول:
وقتی 512 داشتم کل روز با 1 لینک هم اوکی بود با 1 مگ اینجوری شد شاید با 2 مگ اوضاع بدتر بشه
الان که فکرش میکنم یازم هرچقدر که شبانه خوب باشه ولی 5 گیگ برای روزانه کمه.بازی انلاین خیلی حجم میخوره....
بهترین گزینه مخابراته که تایم اوت داره....
واقعا سردرگم شدم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلام بچه ها من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم
حالا چند تا سئوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده
1-اول اینکه قمیتش چقدر میشه؟
2-چند روز حدودا طول میکشه تا وصل کنن؟
3-میتونم کنار پیریز تلفن توی اتاقم بگم یه پریز دیگه برام وصل کنین ؟
اخه میخوام یه خط رو مخابرات بگیرم یه خط رو همیار
خط مخابرات رو بذارم روی یه ویندوز مجازی کلا بذارم دانلود
اون یکی خط رو هم بذارم روی ویندوز اصلی که واسه وب گردی و این چیزا باشه
اون گزینه 3 خیلی مهمه آخه نمیخوام از یه اتاق دیگه یه سیم بلند تو کل خونه بکشم
1-حدود55 فکر کنمنقل قول:
2-حدود2 هفته/بستگی به مرکز مخابرات داره و میزان درخواست
3-مخابرات درب ورودی ساختمان سیم تلفن به شما تحویل میده
البته فکر کنم ارزونتر شده خط ثابت... حدود 10 روز... مخابرات سیمو میکشه میندازه توو حیاطتتون میره :n02: بقیش دیگه کاره خودته... سیم کشید انداخت توو حیاط فرداش احتمالا بوق تلفن بیاد...هر وقت 2 تا adsl ات وصل شد یه روش بهت یاد میدم که بدون اینکه بخوای ویندوز مجازی بسازی راحت بتونی از 2 تا adsl ات استفاده کنی... (البته ویندوزت باید xp باشه ) ولی 2 تا مودم لازم داری... من الان خودم کمتر از 5 ثانیه نتم رو از ماتریکس میندازم روو همیار...:n02:نقل قول: