دوستان پینگ کدوم ای اس پی نسبت به بقیه بهتره؟
مخصوصا واسه سرویس نامحدود
Printable View
دوستان پینگ کدوم ای اس پی نسبت به بقیه بهتره؟
مخصوصا واسه سرویس نامحدود
کد:Ping has started…
PING 4.2.2.5 (4.2.2.5): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=0 ttl=53 time=154.716 ms
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=1 ttl=53 time=154.640 ms
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=2 ttl=53 time=172.770 ms
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=3 ttl=53 time=158.876 ms
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=4 ttl=53 time=158.796 ms
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=5 ttl=53 time=155.025 ms
Request timeout for icmp_seq 6
Request timeout for icmp_seq 7
64 bytes from 4.2.2.5: icmp_seq=8 ttl=53 time=169.403 ms
--- 4.2.2.5 ping statistics ---
10 packets transmitted, 7 packets received, 30.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 154.640/160.604/172.770/6.898 ms
سلام دوستان من از مخابرات اینترنت ۵ مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم از هیچ سروری بالای ۱۳۰ کیلوبایت نمیره در حالی که باید سرعتم حدود ۶۴۰ باشه داون استریم و آ پ استریم سرعت 5 مگ باید روی چند باشه اصولا؟مال من پایین نیس؟ از کجا و چجوری باید پیگیری کنم سرعت واقعی رو بهم بدن؟ پیشاپیش ازتون تشکر میکنم که کمکم می کنین حقمو بگیرم خخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن به پشتیبانی بگو داون استریمت رو 5مگ ببندن...!نقل قول:
خخخ خندم میگیره از کلمه ی پشتیبانی...:n09:
وضعیت امروز
1 مگ
پشتيباني روحش هم خبر نداره داون استريم يعني چي !نقل قول:
این سایتش قاط زد وگرنه های وب همون 900 کیلوبایت هستش :n02:
پشتیبانی واسه اونا معنا نداره..!نقل قول:
مخابرات: پشتیبانی یعنی چه؟! :n09:
نمیدونم قضیه چیه 2 روزه سرعتم خوب شده...:n10:نقل قول:
البته خودم فکر می کنم به خاطر پاک کردنه یه نرم افزاره :|
دارم به زندگی امیدوار میشم...! :n20:
این تست چند ماه پیش بود :|
تقریبا با محدود بنده هیچ فرقی نداره...!نقل قول:
تقریبا با ۵ مگ محدود فعلی بنده هیچ فرقی نداره... حالا فردا حضوری میرم مخابرات امیدوارم حل شه مشکلم،راستی بچه ها ساعت دانلود رایگان مخابرات ارومیه از چند تا چنده؟سرویس های یه ماهه هم مشمول دانلود رایگان میشن دیگه؟نقل قول:
واسه 5 مگ داون استریم و آپ استریم روی چند باید تنظیم شن؟ SNR Margin من چطوره؟ پیشاپیش ممنون از جوابا و راهنماییتون...
شما خطت فیبره و به همین خاطر نویز خیلی کمی داری و در کل وضع خطت عالی تر از عالیه ;)نقل قول:
ساعت دانلود از 1 تا 8 ـه. مخابرات مثل شرکت های خصوصی نیست که برای سرویسای چندماهه شبانه در نظر بگیره. مخابرات برحسب پهنای باند شبانه میده که الان تا سرویس 2 مگ دانلود شبانه داره
5 مگو پرسیدم خودشون نمیدونستن که داره! شما قبل دانلود شبانه یه بار دیسکانکت کن بعد بذار یه 5 دقیقه دانلود شه و دوباره دیسکانکت کن برو تو پنل ببین شارژت کرده یا نه (ساده ترین راه حله )
یکیم اینکه downstream تورو حالت دیفالت بسته شده برای سرویس 5 مگ باید بیشتر از 5000 باشه ولی الان برای شما 2303 هست.اینو پیگیر شو تا بالا ببرن
میگما طرح کمپین مخابرات هم دانلود شبانه داره ؟نقل قول:
دوستان راسته میگن بی سر و صدا رایگان شبانه مخابرات از 3تا7 شده؟
ظاهرا که اینطوره.من دیشب 1 به بعد دانلود زدم ولی الان که نگاه میکنم ترافیک کم شده.
من دیشب تست کردم همچین چیزی نبود.نقل قول:
تو نرفته برگشتی؟! :n02:نقل قول:
...........
یه مشکلی نت من داره که واقعا کلافه م کرده
هر فیـلترشکنی که کانکت میکنم تا یکی دوساعت خوب کار میکنه
بعدش دیگه کلا دیتا رد نمیشه
ip رو هم عوض می کنم، مودمو خاموش روشن می کنم بازم درست نمیشه
حتما باید 3-2 ساعت بگذره بعد تا درست بشه ولی چه فایده دوباره شروع میشه
کسی جواب نداد کـــــه :|نقل قول:
طرح کمپین سرویس 1 مگش دانلود شبانه داره ؟ :n28:
اون مشکل الان دو هفته ای میشه که وجود داره و به صورت نامنظم اتفاق می افته. برا من حدودا یه هفته هست که این طور شدهنقل قول:
ظاهرا سیستم جدیدیه ولی مثل قبل، بازی ها رو هم از کار انداخته و تو bc صدای خیلیارو دراورده
یه بار رو تی سی پی؛ آی پی رو لاک می کنه یکی دو روز بعد رو یو دی پی. خلاصه کاملا چریکیه!
آره بابا درجا غربت زده شدم. الان دارم با های وب و مخابرات حال میکنم اینجا :n02:نقل قول:
3G همراه اول با آنتن 20% !
محتوای مخفی: PING
محتوای مخفی: IDM
سعید خان این 3G همراه اولو میشه به صورت آزاد هم استفاده کرد یا حتما باید طرح ماهیانه داشته باشی ؟ من که تو تهران کرکار کردم این 3G ست نشد. توی Network Operators نشون میداد ولی ست نمیشد.
سلامنقل قول:
اول باید یه بسته 1ماهه 2.5گیگ بخری که 10تومنه
بعد دیتای گوشی رو باز کن
شبکه رو سرچ بزن، IR-MCI 3G رو بزنی رجیستر میشه
فقط یه مورد بشدت ضدحال اینه که ممکنه بعد از رجیستر شدن تو 3G آنتن از 100%ی که تو حالت 2G میگرفت به 15-10 درصد برسه
اتفاقی که واسه من افتاد، مسخره ترین قسمت این همراه اول اینه که تا بسته نخری آنتن نمیره رو 3G و نمیشه تشخیص داد که سیگنال
ضعیف هست اونجا یا نه
سلامنقل قول:
نامحدود كدوم شركته ؟
مخابرات ...نقل قول:
مگه مخابرات دوباره نامحدود ميده ؟نقل قول:
قيمتها رو داريد؟
ممنون
نقل قول:
ولیعصر رو تست نکردم ولی منطقه پونک توی آپارتمان H+ میده و تک لینک روی 2 مگ هست. طرفهای صادقیه داخل خونه معمولا" پوشش ضعیفی داره و بعضی ساعات H+ ,H دیده میشه ولی در فضای باز همیشه اینترنت خوبی هست. ساختمانهای اطراف و کمبود پهنای باند دلیل این مسئله هست چون صادقیه کلا" منطقه شلوغیه.
نه نمیدهنقل قول:
من همون موقع که زمزمه جمع آوری سرویس های نامحدود رو شنیدم رفتم 1ساله تمدید کردم
مشکل روز به روز داره حادتر میشهنقل قول:
الان اون یکی دوساعت شده نیم ساعت!
معلومه که ip سرور بلاک میشه و تا چندساعت همونطور باقی می مونه
فکرکنم به همین قضیه هوشمند کردن فیـلترینگ مربوط باشه که یکی دوجا خبرشو خوندم
اخیرا هم وایبر داره جون میده و رو به قبله س ...
بله دیشب بین ساعت 5- 8 صبح نصف ترافیک محاسبه شده! شبانه داره جمع میشه سر و صداش تو تاپیکهای دیگه در اومده. 2 روز پیش رفته بودم مرکز پیام یک سری لیست قیمت جدید زدن بدون دانلود شبانه مثلا": 2 مگ با ترافیک 15 گیگابایت + 3 گیگ هدیه 32000 تومان البته بدون احتساب 8% ارزش افزوده ! یعنی اومدن یک جور برنامه بین محدود و نامحدود دادن.بریم نامحدود بگیریم از شرکت دیگه خیلی به صرفه تر از اینه لااقل ترافیکمون از این بیشتره.:n21:نقل قول:
فيبر نوري :(نقل قول:
سلام دوستان
اگه زمان سرویس تمام بشه حجم باقی مونده می سوزه یا با شارژ مجدد قابل استفاده می شه؟ مثلا من 1.5 گیگ از حجمم باقی مونده باشه با تمدید یک ماهه سرویس با حجم 3 گیگ حجمم 4.5 می شه؟
و اینکه بالاخره ساعات رایگان کی شروع می شه و کی تموم؟ دیشت من از ساعت 1 تا 7:40 دانلود کردم 650 مگ از حجمم کم شده.
سلامنقل قول:
نمیسوزه ولی منتقل هم نمیشه! فقط مخابرات اون ترافیک باقیمانده رو نصف قیمت ازت برمیداره!
ساعات دانلود شبانه هم از 1 شروع میشه تا 7
فيبر نوري :(نقل قول:
با ۲۰۲۰ تماس گرفتم گفتن از ۱ تا ۷ .
اینا هم گویا تازه سبز شدند!!! لایزر !!! اسم سایتش لیزر هست لابد به فاسی + کمی پیاز داغ = میشه لایزر !!!!
احتمالا از نوادگان تغییر نام داده ی شاتل / آسیاتک هستند...
بنر هاش تو سطح شهر پخش شده مخصوصا فلکه مخابرات کنار بنر های وب و دفتر ماکس نت. اونطور که معلومه دانلود شبانه رایگان داره ولی معلوم نیست سرعتش چقدره و نامحدود هم داره یا نه...
امسال 28 مهر اولین برف بارید ایشالا سال بعد وسط تابستون برف میباره. یاشاسین آذربایجان.
تازه سبز نشدن! لایزر خیلی وقت پیش فعال بود ولی نمیدونم چی شد که برای چندسال کلا غیرفعال بود
اصلا اون موقع که هیچ کدوم از این شرکتها فعلی نبودن، لایزر داشت کار میکرد نمایندگیش هم یه شرکت بود که دفترشون میدان امام حسین بود
محتوای مخفی: !!!
تو سایتش که چیزی درمورد سرویس ها نزده! سایلنت کار میکنن؟!