بنده مدتی هست که پدال کلاج وقتی فشار میدم
صدای قیژ قیژ میده
مدل ماشین پرشیا 90 دوگانه
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
به تازگی پدال ترمز هم صدا میده
Printable View
بنده مدتی هست که پدال کلاج وقتی فشار میدم
صدای قیژ قیژ میده
مدل ماشین پرشیا 90 دوگانه
خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
به تازگی پدال ترمز هم صدا میده
سلام و خسته نباشید
حدود یک هفته هست که 206 صفر تیپ دو خریدم و 150 کیلومتر بیشتر راه نرفته وقتی ماشین خلاص هست و گاز میدم و ول میکنم (روی دور موتور 1800 تا 2200)به غیر از صدای طبیعی موتور یه صدای قررقررقررقرر با فواصل کم و متوالی هم میشنوم (موقع گاز دادن و بالا رفتن دور موتور این صدا ایجاد میشه و با ول کردن پدال صدا کم و وقطع میشه) با گرفتن کلاچ هم تغییری در صدا ایجاد نمیشه. عین همین صدا هم در هنگام حرکت شنیده میشه مثلا در دنده یک دقیقا بین دور موتور 2و3 صدا واضح شنیده میده و اذیت کننده هست در حدی که حتی یک فرد نا آشنا به اتومبیل هم که داخل ماشین نشسته میپرسه این صدای چیه؟ از دنده 1 به بعد هم این صدا هستش و هرچی دور موتور به 3 نزدیک تر میشه صدا بیشتر میشه. این صدا با گرفتن کلاچ وقتی ماشین خلاص هست هیچ تغییری نمیکنه ولی هنگام حرکت با گرفتن کلاچ خیلی کمتر میشه تا زمانی که دوباره کلاج رو رها کنم. در کاپوت رو بالا زدم و گاز دادم به نظرم صدا از پشت موتور میومد (محلی بین جلو داشبورت و موتور ) که تقریبا از سمت شاگرد صدا واضح تر شنیده میشد.
ممنون میشم اگر بفرمایید این صدا چی هست و آیا مشکل حادی وجود داره یا نه؟
از دوستان سایت که کسی جواب نداد!!!
ولی خب خودم دنبالش رو گرفتم رفتم به نزدیکترین نمایندگی ایران خودور خود رییسش اومد گوش کرد گفت صدا که غیر عادی هست ولی فکر نکنم چیزی باشه ببر همونجا که تحوبل گرفتی دستگاخ بزنن ببین چی میگن چون اگه مشکل اساسی باشه خود همونا باید نامه تعویض موتور رو بزنن.
رفتم نمایندگی دوم اونجا 2 نفر گوش دادن چیزی سردرنیاوردن تعمیرکار اصلیشون اومد ماشین رو برد بالای جک 2-3 بار که گاز دادم گفت صدای یاتاقانه و موتور ایراد داره باید ببری همونجا که تحویل گرفتی.
بعد رفتم یه تعمیرکار محلی نشون دادم یکم به صدا گوش داد بعد ماشین رو خاموش کرد و گیج روغن رو 3 بار چک کرد دفعه سوم چندتا تیکه براده آلومینیوم با گیج اومد بیرون و نظرش این بود که مشکل یاتاقان هست و براده ها هم مربوط به بد کار کردن یاتاقان هست.
و در نهایت رفتم نمایندگی که ماشین رو تحویل داده بود . اصلا راه نداد ببرم داخل تعمیرگاه چون خیلی شلوغ بود یه نفر اومد دم ماشین 2-3 بار محکم گاز داد گفت هیچ چیز غیرعادی نیست نمیخواست زیر بار بره خودم گاز دادم ودقیقا صدا رو بهش نشون دادم دوباره خواست بپیچونه گفت : نه این صدای اگزوزه مدل های جدید همه همینطورن و فلان... بالاخره با پافشاری من قبول کرد که باید موتور ماشین چک بشه زنگ زد به تعمیرگاه مرکزی ایساکو هماهنگی کرد که ماشین رو ببرم نشون بدم و اگه اونا تایید کردن نامه بدن برای تعمیر یا تعویض موتور همین الان از نمایندگی ایساکو اومدم دیر رفتم و مسیولش نبود (خدا میدونه شاید مارو پیچوندن) اونجا هم چند دفعه سعی کردن بپیچونن. خلاصه فردا یا پس فردا صبح ماشین رو میبرم ببینم میخوان چیکار کنن.
حالا سوالی که پیش میاد این هست که اگه موتور تعویض بشه سابقه تعویض موتور در کارت گارانتی ثبت میشه؟ تعمیرش چطور؟ چون اگه ثبت بشه موقع فروش تو سر ماشین میخوره (اونم ماشینی که صفر بوده و تعمیر یا تعویض اساسی شده)
موتور با همون شماره موتور قبلی روش میندازن یا مدارک ماشین باید بر اساس شماره موتور جدید عوض بشه؟
اینم خرید خودوری صفر وطنی از شرکت ایران فرغون بعد میگن چرا کمپین تحریم خرید خودرو راه میندازین .
شرکت تویوتا کوچکترین نقصی در قطعات ماشینش پیدا بشه فراخوان بین المللی میزنه و همه ماشین هارو به هزینه خودش جمع میکنه با کلی عذرخواهی و استعفا مدیران و...
عارضم خدمتتون که...نقل قول:
ببینید، اصولا ما به کلیه بلبرینگها و تجهیزاتی که بر روی محورها دوار سوار میشن که اجازه دوران محور رو بر روی یک سطح میدن میگیم یاتاقان.
اما منحصرا در خودرو ما به یاتاقانهای میل لنگ میگیم یاتاقان. و به دیگر ابزارهای لغزنده نمیگیم یاتاقان.
اگر منظور شما از یاتاقان، یاتاقانهای میل لنگ باشه...
در دور موتور 2000 تا 3000، دوران میل لنگ خیلی بالاس و این صدای قرقر کردن قابل لمس نیست و بیشتر شبیه به یک صوت یا زوزه میشه.
ممکنه این تشخیص خرابی یاتاقان درست نباشه.
آسیب دیدگی در یاتاقان از وحشتناک ترین مشکلات برای یک موتور هست و این مشکل هرگز اصلاح نخواهد شد. کمتر میشه ولی درست نمیشه.
اگر مشکل از یاتاقان و مجموعه میل لنگ است، احتمالا میل لنگ رو برای شما تعویض میکنن و کار به تعویض موتور نمیکشه. ولی اگه موتور عوض بشه، به احتمال خیلی زیاد شماره موتور بایستی تعویض بشه. بعید میدونم همون شماره قبلی رو براتون بزنن. اینو از همون نمایندگی میتونی بپرسی.
این افت قیمت عاید شما خواهد شد و راه گریزی برایتان نیست. در هر دو حالت. مگر اینکه تعمیر کنی و خریدار متوجه نشه و بهش قالب کنی. کار انسان دوستانه ای نیست. :n15:
اما راهکار پیشنهادی:
به مکانیکهای متعدد نشون بدید. شاید مشکل از چیز دیگه ای بود.
نمیگم صدای قرقر قابل شمارش باشه، اما اگه به حدیه که ارتعاشات صدا در دور موتور 3000 دور قابل حس کردنه میتونه از یاتاقان نباشه.
من فکر میکنم صدای قرقر از یکی از بلبرینگهاست و صدای یاتاقان میل لنگ به شکل صوت هست. مثل صوت کشیدن تسمه.
منظورتون از بلبرینگ همون یاتاقان های انتهای شاطون هست که به میلنگ وصل شده؟ اگه اون باشه بدتره؟نقل قول:
در دور 3000 تقریبا 4تا 7 بار در ثانیه صدای قرقرقر شنیده میشه؟نقل قول:
نمیگم صدای قرقر قابل شمارش باشه، اما اگه به حدیه که ارتعاشات صدا در دور موتور 3000 دور قابل حس کردنه میتونه از یاتاقان نباشه.
در دورهای زیر صدا شنیده میشه
خلاص بین 1800 تا 2300
دنده 1 از 2500 شروع میشه تا 3200 به اوج میرسه
دنده 2 از2200 شروع میشه تا 2500 بعدش صدا کم میشه تا 2800 تا 3200 به اوج میرسه
دنده 3 از 2800 تا 3200 به اوج میرسه
دنده 4 مثل 3 ولی صدا کمتر شنیده میشه
دنده 5 هم مثل 4
دقیقا به همونهایی که به انتهای شاتون وصله و وصل میشه به میل لنگ میگن یاتاقان.نقل قول:
شاتون دوتا یاتاقان داره که هر دوتاش لغزشی هستن. یکی سر شاتون که بوش پیستون بهش وصل میشه و یکی هم بر روی میل لنگ، که اغلب دو تیکه هست.
بدترین نقطه موتور همونیه که بر روی میل لنگه. و ساختش کار ایرانی ها نیست.
بعضی از شرکتهای ایرانی درست کردن ولی به درده بووووووووووووووووووق میخوره. :n37:
اصظلاحا لغت یاتاقان در ماشین برای این دوتا قسمت استفاد میشه و غریب به اتفاق هم منظور از همونیه که بر روی میل لنگه.
مثل صدای کادیلاک قدیمیا وقتی گاز میدادن ولی با تعداد بیشتری در ثانیه
اگه اینی که شما میگی باشه صداش چه شکلیه؟نقل قول:
که اغلب دو تیکه هست.
بدترین نقطه موتور همونیه که بر روی میل لنگه. و ساختش کار ایرانی ها نیست.
من دقیقا در مورد همین قطعه صحبت میکنم و صداش بایستی به شکل صوت کشیدن باشه.نقل قول:
در دور موتور 3000 دور شما بایستی 50 بار در ثانیه اون صدا رو بشنوی.
خداروشکر سوت نمیکشه و فرضا اگر من اشتباه هم شمرده باشم بازهم از 10-12 بار در ثانیه تجاوز نمیکنه راستی تو نمایندگی ایساکو که بودم طرف داشت راجع به مشکل من با نمایندگی تحویل خودرو صحبت میکرد شنیدم میگفت لقی اپیدمی و پیستون و این ها... نمیدونم منظورش چی بود (البته نماینده ایساکو هنوز ماشینو ندیده و طرف داشت حرفای اون پسره که ماشینو دید و زیر بار نمیرفت تکرار میکرد)نقل قول:
من دقیقا در مورد همین قطعه صحبت میکنم و صداش بایستی به شکل صوت کشیدن باشه.
در دور موتور 3000 دور شما بایستی 50 بار در ثانیه اون صدا رو بشنوی.
سلام اساتید
پرایدم دادم فیلر زده مکانیک صبحا وقتی ماشین روشن میکنم یکی دو دقیقه گرمش میکنم حرکت کنم دو سه دقیقه اول حرکت تو هر دنده ای که باشم تا دور 2700 یه صدایی شبیه ساییده شدن
دو تا فلز رو هم میاد بعدش دیگه اصلا صدا نمیاد البته اینم بگم قبل فیلر اصلا اینطور نبود و صدا نمیداد اصلا !! موضوع به مکانیک هم گفتم میگه پرایدها رو 30 فیلر میزنند منم رو 30 زدم
بنظرتون این صدا چیه ؟؟ بدم مکانیکه ؟ میگه باید یه شب تا صبح ماشین تو تعمیرگاش بخوابونم تا صبح خودش روشن کنه ببینه صدا چیه
حقیقتش به اینکه ماشین کلا تو تعمیرگاه بخوابونم حساسم یه جورایی...
سلامنقل قول:
یکی از علتهای این مشکل, لبه داشتنِ بیش از حدِ دیسک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لبه در دیسک صفر وجود نداره و به مرور زمان با سایش دیسک توسط لنتها به وجود میاد
نکته مهم:
اگر این لبه بیش از حد بلند هست و میگیره به لنت و صدا تولید میکنه خصوصاً موقع حرکت در پیچها , برید پیش تراشکار یا مکانیک ترمز و بهش بگین فقط و فقط همین لبه رو بتراشه و صاف کنه و با بقیه ی دیسک به هییییچ وجه کاری نداشته باشه حتی اگر سطح دیسک شیار داشته باشه .
اگر سطح دیسک رو هم بتراشه ,به احتمال زیاد بعدش وقتی ترمز میزنین ماشین میلرزه که علتش درست تراش نخوردن دیسک هست و راهی جز تعویض دیسک ندارین
کسی اطلاعی نداره??نقل قول:
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
کسی اطلاعی نداره?نقل قول:
صدای سوت میده
با گیریس مشکلم حل میشه??
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
سلامنقل قول:
اطلاعاتی که نوشتین برای عیب یابی اینترنتی کافی نیست
آیا با فشار سه چهار سانتی روی پدال کلاچ اون صدا رو میده ؟
یا وقتی کلاچ میگیرین ؟
آیا با گاز دادن یا دور آرام صدا کم و زیاد میشه و تغییر میکنه ؟
آیا با موتور کاملاً سرد و کاملاً گرم مثل همه یا فرق میکنه ؟
صفحه و بلبرینگ کلاچ چقدر کار کرده ؟
آیا یکدفعه اینجوری شد یا تدریجاً ؟
این مشکل به احتمال زیاد از بلبرینگ کلاچ هست
رگلاژ نبودن کلاچ و یا عادت راننده به تکیه دادن چا روی پدال کلاچ از علتهای زود خراب شدنِ بلبرینگ کلاچ هست چون بلبرینگ کلاچ طراحی نشده که دائماً بچرخه و اگر کلاچ رگلاژ نباشه و یا راننده دائما پاش رو تکیه بده به پدال , بلبرینگ دائما میچرخه و عمرش خیلی کوتاه میشه
بنجل بودنِ بلبرینگ , علتِ دیگرش هست
===================================
ویرایش
در پاسخ گرفتن صبور باشین . دوستان دریغی ندارند و اگر فرصت کنند بیان توی سایت و مطلبتون رو بخونند و پاسخ رو بدونند و فرصت پاسخ گوئی هم داشته باشند پاسخ میدند
موفق باشید
فکر کنم در مورد پین و پیستون حرف میزد. در مرکز پیستون هم یک یاتاقان داریم که به شاتون وصل میشه و مثل قبلی از نوع لغزشی و یک تکه هست. که به اصطلاح بهش میگن بوش شاتون. که به وسیله پین به بیستون وصل میشه.نقل قول:
در اونجا هم ممکنه باشه ولی باز هم از لحاظ تعداد صدا با قبلی فرقی نداره.
بهر صورت اگر اشکال از اون قسمت باشه مشکل نگران کننده ای نیست و با تعویض اون مشکل حل میشه. و شاید نهایتا یک شاتون ایراد داشته باشه و شاتون رو تعویض کنن که باز هم نگرانی نداره. اما حتما بایستی اصلاح بشه (اگر اشکال از این قسمته) چونکه خیلی زود دچار شاتون زدگی میشه و بعد این حادثه، اون موتور به درد کهنه خرینی میخوره.
تا زمانی هم که موتور باز نشه نمیشه فهمید چه اتفاقی در اون محل افتاده.
اما باز هم تعداد صدا در اون دور منطقی نیست. و اگر لقی در بوش پیستون وجود داشته باشه با افزایش دور صدا بدتر و بدتر میشه و اصلا هم کم نمیشه. ظاهرا شما بعد از دور 3000 این صدا رو نداری.
خوب خیلی ناراحت کنندس که موتور صفر رو باز کنی. بارها اتفاق افتاده که در تشخیص اشتباهی رخ بده و تصادفا بعضی از مکانیکها حدس درستی رو بزنن و بدون باز کردن موتور مشکل رو حل کنن. ایران خودرو هم یه حدس رو زده و ممکنه حدسش نادرست باشه و بعد از باز کردن موتور تازه متوجه بشه که اشکال از کجا بوده و بی جهت موتور باز شده باشه.
توصیه من اینه که دست کم به 3 یا 4 مکانیک به سفارش دوستان و آشنایان از لحاظ کهنه کار بودن نشون بدی. خیلی اتفاق افتاده که موتوری رو بی جهت میخواستن باز کنن و با یک مورد ساده حل شده باشه.
موتور پژویی رو داشتیم که مشکل کسری روغن داشت و میخواستن موتور رو باز کنن. در صورتی که اشکال از کور شدن شیلنگ خروجی گاز روغن بود. و با 5000 تومن مشکل حل شد.
طبق همون توصیه رو تسمه ها یک کمی مایع دستشویی بریزید ببینید صدا قطع میشه.نقل قول:
اگه صدا دقیقا در زیر پای شما و از داخل اتاق هست بله، با گریس و یا روغن زدن لولاها مشکل حل میشه.نقل قول:
من هر دو تا تسمه هام یک ماهه نو کردم و ربطی به تسمه نداره صدا از طرف سوپاپا میاد به نظر خودمنقل قول:
سر شبی کاپوت زدم بالا دیدم اینی که تو عکس با فلش مشخص کردم از جاش دراومده بود و ول بود این چی هستش ؟
به دلیل نبود نور کافی یه عکس از نت پیدا کردم اما اون قسمت تو عکس با فلش مشخص کردم که چیه که دراومده بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این سوپاپ pcv هستش. اسمش رو سرچ کنید اطلاعات کاملی ازش پیدا میکنید. برای تخلیه ﺑﺨﺎﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭﺏ ﺳﻮﭘﺎﭖ به کار میره.
جا بزنید اگر دوباره بیرون زد عوضش کنید چون احتمال اینکه مشکل داشته باشه وجود داره.
ممنون از پاسختون جاش که میزنم بازم ول هستش سفت کردنش قلقی داره ؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه : حقیقتش من زیاد از خودرو سر رشته ای ندارم فقط بهم بگید این که از جاش دراومده بوده
و خب رانندگی هم میکردم و اطلاتعی نداشتم دراومده آیا به خودرو آسیب زده ؟؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
احتمالا لاستیکش خراب شده پس، چون سالمش نسبتا سفت جا میخوره
نه مشکلی پیش نیومده ولی اگر درست جا نمیخوره تعویضش کنید
نقل قول:
امروز رفتم تعمیرگاه مرکزی شماره یک ایران خودرو ایساکو ماشین رو نشون دادم اولش طرف زیر بار نمیرفت ولی بعد از این که ریسشون و یه تعمیرکار اومدن دیدن و بعد از کلی چونه زدن بالاخره قبول که مشکل اساسی هست و موتور باید عوض بشه همونجا در موتور رو باز کردم که به صدای داخلش گوش بدم دیدم واااااای موتور کمپرس داره خفن !!!! در حدی که اصلا نیاز نبود برای حس کردن فشار کمپرس دستتو بذاری رو سوراخ در موتور!!! خروج بخار روغن رو میشد کاملا با چشم دید انگار که یه نفر داره با تلمبه مخلوط هوا و بخار روغن رو از موتور پمپ میکنه بیرون خلاصه ماشین رو بردم خوابوندم برای تعویض.
حالا خدا میدونه چه بلایی سرش میارن آیا همون رو تعمیر میکنن یا واقعا تعویضش میکنن!؟ و اگر تعویض میکنن یه موتور نو میندازن یا یه موتور برگشتی و تعمیر شده!!! الله اعلم
یه مطلب مهم دیگه این بود که وقتی ماشین رو بردم بخوابونم داشتم مشخصاتش رو چک میکردم دیدم شماره موتور درج روی کارت ماشین و سند و برگ سبز با شماره درج روی محل مشخصات که داخل کاپوت درج شده یکی هستن ولی شماره حک روی بدنه سیلندر موتور یه چیز دیگه هستش و شک کردم که نکنه اصلا از اول یه موتور تعمیری و معیوب انداختع بودن رو ماشین از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگر براتون مقدور هست یه لطفی بکنید ببینید ماشین های شما هم همین طوریه یا نه؟
خیلی ممنون:n16::n12:
برچسب روی موتور
مشخصات پرچ شده ماشین
کارت ماشین
شماره درج شده روی سیلندر
شماره دیگه ای روی سیلندر که نمیدونم چیه!!!
همونطور که میبینید همه شماره ها 165A0084271 هست ولی شماره رو سیلندر 166A107055 هستش!!! به نظرتون مشکوک نیست؟
اینکه شماره موتورها فرق داره.. :n04:نقل قول:
فکر کنم یه مشکلی تو کار باشه...
ای کاش زودتر میدیدی.
شاید میتونسی یک ماشین صفر از کمپانی بگیری.
شایدم ب خاطر همین تغییر شماره تو دردسر بیافتی و بگن که موتور رو عوض کردی... :n37:
یه سوال، ریب زدن خودرو و سر و صدا دادن اون ممکنه ناشی از چی باشه؟
1. سیستم برق رسانی مشکل دارد که شامل شمع، وایر و کوئل است.نقل قول:
2. اگر به هر دلیل سوخت یا برق به یکی از سیلندرها نرسد، مثلا کوئل به یکی از سیلندرها برق ندهد، یا سوزن انژکتور در یکی از سیلندرها بنزین را درست تزریق نکند، آن سیلندر کار نکرده و نقش خود را در چرخه حرکت های موتور بازی نمی کند، در نتیجه موتور دچار لرزش و ریپ زدن می شود.
3. نسبت مخلوط بنزین و هوا مناسب نیست که دلایل آن عبارتند از:
- ضعیف بودن فشار بنزین به دلیل خرابی پمپ بنزین یا کیپ شدن فیلتر بنزین.
- خرابی سوزنهای انژکتور ماشین.
- خرابی یا کثیفی دریچه گاز و یا سنسورهای مربوط به هوای ورودی. (که در اینصورت، با استفاده از اسپری شوینده "گانک" در دریچه گاز مشکل حل می شود).
- مخلوط بودن بنزین با آب یا مواد دیگر.
مال منم به همین شکله شماره ای که رو موتور نوشته با مال برچسب کارت و کاپوت فرق میکنه اما اگه چیزی نخونه که تعویض پلاک برام انجام نمدادن...نقل قول:
یه چیز دیگه روزی که رفته بودم تعویض پلاک به جز چک کردن مشخصات کاپوت اینا یه شماره هم تو قسمت باک بنزین نوشته اونم رفت چک کرد بعد برگم مهر کرد و رفتم برای باقی کارای تعویض پلاک
اگه قرار باشه شماره موتور درج روی کارت و روی بدنه موتور یکسان نباشه، پس چه لزومی داره که همچین مقداری رو ثبت میکنن؟! یه 4+2 بنویسن واسه قشنگی دیگه. این همه ادا نداره.نقل قول:
اگه اون شماره مربوط به مشخصه فنی موتور میشه پس بایستی شماره تمام موتورهای یک مدل یکسان باشه و نباید با بقیه فرق کنه.
در مورد ماشین خودمون دیدم که شماره ها یکسان هستن و دقیقا همونی هست که در کارت خودرو ثبت شده.
ممکنه چنتا کراکتر کمتر یا بیشتر باشه، اما بایستی بخش اعظمش یکسان باشه.
این شماره نشان داده شده در تصویر به طور کل فرق میکنه. مگر اینکه ایشون شماره رو از جای درستش نخونده باشه. که بعید به نظر میرسه.
شما هم اگه شمار موتور مشاینتون فرق میکنه، بهتون توصیه میکنم یا ماشینتون رو بفروشید و یا به راهنمایی اطلاع بدید. ممکه موتوری که بر روی ماشین سوار شده، یک موتور سرقتی باشه و از همین شماره میشه مالکیت موتور رو شناسایی کرد.
اگه قرار باشه شماره ها فرق کنه، پس فرضا شما میونی موتور ماشین پرایدتون رو با ماشین پراید دوستتون عوض کنین. و یا اینکه ماشین یکی از آشناهاتونو امانت بگیرین و با موتور ماشین خودتون عوض کنین، هیچ جا هم که درج نشده. هیچ اتفاقی هم نمیافته.
به همین سادگی نیست.
دقیقا همینطوره. قضیه خیلی مشکوکه. حتما پیگیر باشیدنقل قول:
البته از شرکت های کثیفی مثل ایران خودرو و سایپا هیچ چیزی بعید نیست و ممکنه این ماشین ها به دلایلی دستکاری شده باشن. این قضیه نشون میده هر کی ماشین صفر از این شرکت ها میگیره بهتره توی همون نمایندگی این ها رو چک کنه
سلام و خسته نباشید
دوستان من لنت عقب پراید برای 111 سال 91 خریدم و تا الان ماکنیک گفت نیاز به تعویض نیست..الان میگه عوض ش کن
تقریبا 5 سال گذشته..این لنت دیگه میشه استفاده کرد ازش؟ منظورم مواد ی که به کار رفته با توجه به که تو انبار هم چند سال میخوابه...یک 7 سالی فک کنم از تولید ش گذشته
ماده فاسد شدنی نیست. ایرادی نداره. میتونی استفاد کنی.نقل قول:
البت اگه به ته نرسیده باشه.
اگه به ته رسید مجبوری عوض کنی دیگه.
مکانیک رو چه حسابی گفته؟ رو حساب سایزش گفته یا حساب طول عمرش.؟
اگه به حساب طول عمرش گفته، اهمیتی نداره. اما اگه به حساب سخت بودن یا نازک شدن گفته حرفش منطقیه.
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
لنت جلو ، دو سال پیش عوض کردم .. لنت عقب رو اصلا دست نزدم تا حالا
منظورم از 7 سال خریدن لنت عقب بود..5 سال پیش خریدمش و هنوز استفاده نکردم..منظورم این هست
سلامنقل قول:
همین چند روز پیش در اخبار گفت یک مشتری خودروساز رو در دادگاه محکوم کرد و 15 میلیون تومن ازش خسارت گرفته چون اکسل عقب شکسته , برده برای تعویض تحتِ گارانتی , اکسل شکسته رو جوش دادند و نصب کردند و بعش گفتند عوضش کردیم
قبلاً هم نصب گیربکس خرابِ ماشینهای دیگه رو تعمیر کرده بودند و نصب کرده بودن روی خودروهای صفر
خودروسازها از فاسدترین شرکتهای ایران هستند . قطعه سازها هم پشتِ سرشونند
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من جدی جدی دارم میترسم
یا من شماره را از جای درستش نخوندم و یا اینکه.... مگه شماره موتور همون نیست که پشت موتور نوشته شده ؟؟
دقیقا یادمه روزی که رفته بودیم برای تعویض پلاک اتفاقا کارشناس سختگیری داشت جدا از چک کردن اطلاعات کارت و کاپوت
حتی یادمه گفت درب باک بنزین هم باز کن اونجا هم یه شماره 6 رقمی داره اونم حتی چک کرد بعد برگم مهر کرد و رفتم پلاکم تحویل گرفتم
جدی جدی یه شور بدی تو دلم افتاده میشه رهنمایی کنید دقیقا کجا نوشته چک کنم؟
سلامنقل قول:
اون شماره ی زیر صندلی عقب برای شماره اتاقه که توی تعویض پلاک چک میشه
در مورد مشکلتون نگران نباشید ولی حتما پیگیر باشید تا به نتیجه برسید.
سلامنقل قول:
همون طور که دوست عزیزمون گفت لنت چیزی نیست که خراب بشه. مشکلی نداره استفاده کنید. تازه جنسش از کالاهای فعلی بهتره:n31: لنت رو فقط روغن خراب میکنه
تکراری شد. لطفا یکی از مدیران پاک کنه
سلام
پارس دوگانه سوز مدل 95
چون بیشتر گاز استفاده می کنم ، میخام فقط بنزین سوپر بزنم .
به نظرتون این کار خوبه یا بد ؟
شماره موتور بر روی سیلند درج شده. و برای موتورها مختلف جاهای مختلفی قرار میدن.نقل قول:
ولی اغلب در یک محل صاف و سنگ زده شده درج میکنن و اغلب بصورت فرو رفته هستش. یعنی با ابزار شماره زنی بر روی بدنه میکوبن.
البته دوستمون شماره ایی که عکس گرفتن در یک محل سنگ زنی شده نیست. و این احتمال رو میاره که اشتباه عکس گرفته باشه.
تو گوگل سرچ کنید محلهای مختلف درج شده شماره موتور رو نشون دادن.
محتوای مخفی: تصاویر