مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه :40:نقل قول:
Printable View
مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه :40:نقل قول:
14 وصله امنیتی یا، در 14 سپتامبر وصله امنیتی ..... ؟!نقل قول:
در 14سپتامبر 2011 وصله امنیتی:11: منتشر شدهنقل قول:
تصور من این بود که وقتی سریال توی لیست سیاه رفت ، صاحب اصلی سریال هم دیگه نمیتونه از اون استفاده کنه.نقل قول:
اگر اینطور که شما میگید باشه که خیلی خوبه.
اما در مورد این عدد 100 که مطرح کردید (100 نفر) بر اساس حدس و گمان و تجربه فرمودید یا اینکه منبع موثقی وجود داره؟!
اشتباه از من بود شما درست میگید وصله جدید امنیتی در 14 سپتامبرنقل قول:
فکر میکنم که برداشت شما از متن اشتباه هست.نقل قول:
در واقع در چهارده سپتامبر 2010 لابراتور کسپر پچ جدیدی را منتشر کرده ......
دوستان سلام فکر کنم با آپدیت جدید کی خوروندن به کسپر راحت میشه فقط پچ b که بعداز آپدیت خودش اضافه میشود.آقا ما بعداز آپدیت کی بلوک شد سیستم را ریستارت کردیم واسه اضافه شدن پچ وبعد رفتیم واسه کی دادن برای انتخاب ورژن تریال و همان نسخه خریداری شده خودمون که بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت صفحه دانلود کی که یهو جلود چشمم صفحه browse را دیدم یعنی دوستان دیگه مثل 2010 شده و نیازی به پوسته واسته دانلود کردن کی نیست از دوستان میخوام شما هم یک تستی کنید ببینید درست است یا نه حرف بنده بالا آمدن کسپرهم کمتر شده یعنی اگر قبلا 1دقیقه طول میکشه الان 10یا 15 ثانیه طول میکشه که بیاد بالا
دوستان یه سوال دارم,وقتی کسپر یه چیزی رو به عنوان عامل خطرناک میشناسه باید چی کار کرد؟
باید فرستاد قرنطینه؟ وقتی میخوام بفرسم my document رو باز میکنه.
لطفاً راهنمایی کنید؟
سلام دوستان وخسته نباشيد ميخوام يك خبر توپ را به شما بگم و اينكه بعد از اين كه كاسپر در تاريخ 14.09.2010 پچ bرا به نرم افزار هاي خود اضافه كرد چند مشكل نرم افزار نسخه 2011 حل شد 1.با اين پچ شما ديگه احتياجي به پوسته و هزارو يك ترفند براي دادن كي به كاسپر نداريد چون بعد از ارور معروف كه نرم افزار نتوانسته به اينترنت وصل شود صفحه browse براي انتخاب كي جلوي چشم شما ظاهر ميشودوشما ميتوانيد از طريق خود برنامه (مانند نسخه 2010) كي را وارد كنيد. 2. قبل از امدن اين پچ بعد از لود ويندوز كاسپر حدود 1 دقيقه ديرتر ميامد بالا ما با امدن اين پچ كاسپر حدود 10 تا 15 ثانيه لود ميشود .واخرين رفع مشكل 3. كاسپر زماني كه قرمز ميشد حالا به هر دليلي به اين مفتي ها سبز نميشد حالا چه با زدن كليد fix it now ويا ريستارت كردن سيستم از 100 درصد شايد 10 درصد اين مشكل حل ميشد ويا شما را مجبور ميكر نرم افزار را پاك واز نو نصب كنيد تا اين مشكل حل شود سرتان را درد نيارم كاسپر با دادن اين پچ باگ هاي معروف خود را بر طرف كرد.هميشه شكيبا باشيد- ما را هم دعا كنيد
ايا تا به حال به اين فكر كرده ايد چرااسكن كردن كل سيستم با كاسپرسكي 2011 چقدر طول ميكشد ام در نسخه 2010 اين محصول چنين مشكلي نبود .اين هم جواب.
یک سری فایل ها در سیستم به صورت فشرده هستند که پسوند zip ، rar یا cab دارند. مخصوصاً در داخل ویندوز. پیش از این ، Kaspersky فقط همان یک فایل را اسکن می کرد و آن را یک فایل محسوب می کرد اما در ورژن های جدید از آنجا که یک ویروس می تواند به فایل های فشرده نیز حمله کرده و وارد آن ها شود و فایل های درون آن را آلوده سازد این آنتی ویروس نیز تک تک فایل های داخلی یک فایل فشرده را اسکن می کند. نفوذ به داخل بعضی از این بسته های فشرده که بعضی از آن ها هم در حال اجرا هستند دشوار است و این امر یکی از دلایل طول کشیدن Scanning است.
ورژن 2010 هم فابل های داخل فایل فشرده رو اسکن میکنهنقل قول:
شاید یکی از دلایل طول کشیدن اسکن باشه ولی ورژن2010 هم اسکن میکنه و فقط ویروس رو از داخلش پاک میکنه!
الان من این پچ بی رو از کجا بگیرم؟نقل قول:
بعد اون پیغام معروف رو من یادم نیست! کی ها میده؟
آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400 (a.b) که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت
آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400 (a.b) که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت /من بعد از اینکه پچ بی را کسپر گرفت در حالت آپدیت انلاین و ریستارت شدن سیستم و بالا آمدن آن. دیگه بدون پوسته و ترفند می تونم در حالت دیسکانکت به آنتی ویروسم کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی کی بدم. شده مثل ورژن 11.0.0.232 که خودش بعد از ارور وصل نشدن به سرور. ازکی میشد استفاده کرد الان ورژنی که من استفاده می کنم 11.0.1.400(a.b)است /اگر پچ b اضافه شد بعد از دانلود اين كارها را انجام دهيد/اين روش فقط براي نسخه version:11.0.1.400 (a.b) است/روش فعالسازی نرم افزار version:11.0.1.400 (a.b):
برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.
برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.
اگر قبلا از یک Key به صورت Trial استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.
كارت حل شد.خبرش را برام بفرست:8::10::19:نقل قول:
سلام دوستان من الان تو سایت سافت گذر بودم. که انگاری پچ ضد بلاک لیست جدید آمده و در سایتش گذاشته بود واسه دانلود اما از شما میخوام که به هیچ وجه استفاده نکنید.شاید واسه آنتی ویروس ضرر داشته باشه. اگر مشکل کی پیدا کردن وبلاک لیست شدن را حل میکنه ولی برای یک نرم افزار حساس مثل انتی ویروس نباید از چنین کرک ها وپچ هایی استفاده کرد. اگر مشکل کی دارید که من در تایپیک کرک کاسپرسکی نام سایت هایی را که کی جدید میدند را گذاشتم.اما از کرکی که بهش نمیشه اعتماد کرد و نمیدونید این فایل چیه استفاده نکنید چون من استفاده کردم و دودش هم رفت چشمم که از کرک ها و پچ ها استفاده نکنم من فقط قصدم خیر است.انتخاب با خودتان است.
سلام دوستان میخواهم کسی کمک کنه که چرا ریل تایم protection نسخه 2011 از 2010 پایین تر چون زمانی که از 2010 استفاده میکردم با خارج کردن یک کرک ویروسی زود ان را میشناخت اما نسخه 2011 اینطور نیست با این که نوع protection ان بروی high است.فقط در زمان اسکن ان فایل کرک ان را شناخته وپاک میکند.راستی این گزینه system watcher به چه دردی میخورد و فایده آن چیست.لطفا کمک کنید.دوستان همیشه خوش وخرم باشید
سلام
آیا تو نسخه 2011 کاسپر میشه پوشیه Safe Run رو از My Computerr حذف کرد ؟
دوستان من از نسخه KIS v11.0.1.400 استفاده می کنم متاسفانه زمانی که می خوام آپدیتش کنم مثلا هر دو روز یکبار حجم خیلی زیادی رو در حدود 7 الی 8 مگ آپدیت میکنه می خواستم ببینم برای شما هم این اتفاق می افته ؟ و راحلش چیه؟
سلام دوستان.
من از دیروز تا حالا برای آپدیت کردن KAV 2011 به مشکل برخوردم و نمیتونم آپدیتش کنم.
وقتی Run Update رو میزنم دنبال آپدیتها میگرده اما بعد از یه مدتی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه.
الان هم KAV پیغام Datebase are out of date بهم میده.مشکل از کجاست؟
یک راه حل ساده بهت میگم.نقل قول:
این فایل رو توی سیستم سرچ کن u0607g.xml و پاکش کن. دوباره اپدیت کن.
موفق باشید.
طبیعی هستنقل قول:
موفق باشید.
توی نسخه 11 کیس می خوام فول اسکن کنم چی کار کنم که فایل های زیپ رو اسکن نکنه همچنین فابل های با حجم بالا رو؟
این تنظیمات نسخۀ 2010 هست اما نسخۀ 2011 هم فرقی نمیکنه دقیقا یکیه فقط جاهاشون در Settings عوض شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. مي خواستم ببينم كسي مي دونه توي كسپرسكي اينترنت سكيوريتي 2011 چطور ميشه بهش دستور داد كه قبل از اينكه ويندوز بياد بالا دستگاه رو اسكن كنه ( توي اون صفحه آبيه ) ؟ ... ممنون ... :20:
سلام داداشنقل قول:
منظور شما اگر Boot time scan باشه که در کاسپر نیست . اما در نورتون 2011 و Avast هستش . (تا اونجایی که می دونم)
موفق باشید .
من تماس گرفتم پشتيباني شركت آواژنگ سيستم كه لايسنسمو از اونجا گرفتم. ازشون سوالم رو پرسيدم. گفتن كه خود كسپر به صورت پيش فرض روي نرم افزارش اين قابليت رو نداره. اما اين قابليت به صورت يك سي دي جدا هست كه اگر لايسنستون رو از ما گرفته باشين بايد مراجعه كنيد همراه با لايسنستون تا ما براتون اين سي دي رو رايت كنيم و بديم. اين كار رايگان هم هست.نقل قول:
بوت تایم اسکن= اسکن سیستم قبل از بالا اومدن سیستم عامل! کسپرسکی نداره!! عوضش گزینه هایی داره مثل اسکن بر اساس اسیب پذیری سیستم عامل و..نقل قول:
به جای بوت تایم= دیسک نجات
اواست>دیسک نجات نداره!!
دیسک نجات کسپر:دانلود:کد:http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk
برای اینکه سیستم عامل اسیب پذیری کمتری داشته باشه میتونید اسکن بر اساس اسیب پذیری رو فعال کنید و هفته ای یه بار اسکن کنید!کد:http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk/main?qid=208282173
راجع به اين مواردي كه قرمز كردم ميشه بيشتر توضيح بدين .... :40:نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
نه این مورد برای سیستم هایی است که بدجوری دچار ویروس شده اند و دیگر اصلا سیستم عامل بالا نمی یاد یا ...
به نظر من بدرد شما نمی خوره .
کاسپراسکای خودش مطمئن هست و نیازی به این کارها نیست .
موفق باشید .
حالا يكم اطلاعاتمون بالا بره اشكال نداره كه! .. توضيح بديد لطفاً .... مي خوام بدونم چيه ... :13:نقل قول:
با سلام دوستان عزیز من جدیدترین و بی نقص ترین نسخه اینترنتی سکوریتی رو میخواستم . در ضمن سایتی هست که ازش لایسنس معتبر خریداری کنیم ؟
بي نقص ترين نسخه رو كه مي توني از خود سايت كسپر دانلود كني و بعد با لايسنس آپ ديت كني. من جايي رو نديدم كه لايسنس اينترنتي بفروشن. پيشنهاد مي كنم بري و از بيرون تهيه كني. مطمئن تره.نقل قول:
منتظر جوا شما هستیم !نقل قول:
ممنون
نمیشه این کارو کرد!نقل قول:
این امکان به صورت معمول نیست. اگر واقعا احتیاج به حذف این فولدر رو دارید دستورات زیر رو انجام بدین.نقل قول:
ابتدا وارد تنظیمات ریجیستری شوید. یعنی Regedit رو از run باز کنید.
سپس این مسیر رو تا انتها بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace
وقتی شاخه NameSpace رو باز کردید چند تا فولدر دیده میشه. روی تک تک فولدر ها کلیک کرده تا در پنجره سمت راست Safe Run Shared Folder رو مشاهده کنید.
فولدری که این عنوان رو در پنجره سمت راست ایجاد میکرد پاک کنید.
حالا سیستم رو ریست کنید.
موفق باشید.
سلام
قبلا کاسپر اسکای آپدیت ها رو هفتگی / روزآنه توی سایتش قرار می داد
آیا هنوز هم همین طور هست؟ اگر هست آدرسش چی هست؟
(سرعت آپلود از طریق خود نرم افزار کمه ... حالا حالا ها طول میکشه)
یا حتی برای کسانی که برای بار اول می خواستن آپدیت ها رو بگیرن همه رو یکجا قرار داده بود (مثلا همین 90 مگی که باید برای بار اول دانلود کنیم رو یکجا گذاشته بود)
هنوز هم این امان رو داذه؟
آدرسش چی هست؟
ممنون
خیر دیگه اپدیت آفلاین که یک فایل اجرایی باشه نیست.نقل قول:
اما اپدیت افلاین رو میتونید از سایت هایی بگیرید و به عنوان سرور اپدیت معرفی کنید..
بسته به ورژن و نوع محصول
کد:http://www.---------.com/WebPage/Software.aspx?MCat=1&Cat=2&Title=%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%20%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3%20%D9%88%20%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%84
نقل قول:
از اینجا میتونی دانلود کنی:46:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=716&Title=Kaspersky-Internet-Security-2011-Offline-Update-2010-09-18
نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
حالا میخوام همین گزینه از روی منو ( کلیک راست ) پاک کنم
ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید
سلام
میخوام بدونم چه طور میتونم یه پورت رو توی کاسپر allow کنم .
از وی پی ان استفاده میکنم که کاسپر پورتش رو بسته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم چند بار از قسمت Network > Monitoring این کار رو کردم ولی نمیشد !
درست میرفتم یا نه ؟
ممنون