اگه بخام همه عکسایی که وارد فایل میکنم یک فرمت پیدا کنن چیکار باید بکنم؟
Printable View
اگه بخام همه عکسایی که وارد فایل میکنم یک فرمت پیدا کنن چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان..................یک متنی را از اینترنت گرفتم وقتی paste می کنم تو وورد و justify می کنم فاصله لغات خیلی زیاد میشه و همه خط ها را به انتهای خط می رسونه...... و وقتی هم راست چین را می زنم دیگه justify نیست و هر خط یکجا تموم میشه.....چیکارش کنم درست شه؟
سلام
دو سوال در مورد کادر replace داشتم
1- چطور مثلاً کلماتی را پیدا کنیم علیه السلام نوشته اند اما فونت یکسانی دارند
2- من تمام علیه السلام ها را با فونت معمولی نوشتم چطور فونت همه را با فونت هایی مثل فونت alaem (که علیه السلام و غیره را به صورت طراحی نوشته اند) جایگزین کنم
با درود
دوستان من برای تایپ شعر در ورد با درست کردن جدول، شعر رو وارد این جداول کردم. ولی با یک دشواری روبرو هستم
قصد من این هست که شعرم به این گونه در بیاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی برای اینکه به این گونه در بیاد و justify باشه و مصرع ها همه اندازه ی هم در بیان ناچار هستم پس از هر مصرع shift + Enter رو بزنم که این باعث می شه یک خطر اضافی در زیر هر بیت ایجاد شود که میون هر بیت فاصله می اندازه و به این گونه در میاد:
اگر هم shift + Enter نزنم با وجود اینکه justify هست مصرع ها اندازه ی هم در نمیان و بسته به شمار واژه ها و حروفی که در ابیات به کار رفته اندازه ها گوناگون می شه و تراز نیست. و به این گونه در میاد:
حالا می خواستم بدونم باید چکار بکنم که این دشواری رفع بشه و بدون shift + Enter مصرع ها همه هم اندازه در بیان و ..
یک نمونه از شعرهایی که تایپ کردم:
کد:http://uplod.ir/htyh42zh18wp/nemoneh.zip.htm
تنها کار اینه که با نرم افزار Microsoft Office Picture Manager همه عکسهای مورد نظر رو انتخاب کرده و به فرمت مورد نظر تبدیل کنید.ولی اگر منظورتون اینه که عکسهای داخل ورد رو کانورت کنین همچین کاری ممکن نیست و باید عکسها رو استخراج کنین و با روشی که ذکر کردم کانورت کنید.موفق باشیننقل قول:
سلام.وقتی که متن رو کپی میکنین یه کادری ظاهر میشه. در اون کادر عبارت Keep Text Only رو انتخاب کنین انگاه متن شما بصورت یه متن ساده Paste میشه.قابل ذکر است که اگر متن مورد نظر دارای عکسی باشه، عکسها کپی نمیشن.بدین منظور شما میتونین ابتدا متنتون رو کامل Paste کنین و پس از ان فقط نوشته هارو دوباره کپی و paste کنین و عبارت Keep Text Only رو انتخاب کنبن همچنین میتونین به جای انتخاب این عبارت از میانبر CTRL+T نیز استفاده کنین.موفق باشیننقل قول:
سلام دوست من.شما به این ترتیب که من میگم عمل کنین.نقل قول:
ابتدا زبان پیشفرض Word را به فارسی تبدیل کنین.
File>Options>Langauge
در قسمت Choose Editing language زبان Persian را Set as Default کنین.
پس از این مراحل عبارت Right to Left رو در Home انتخاب کنین و همچنین Center Text را هم انتخاب کنین
فرض کنیم شما میخواین این شعر رو تایپ کنین:
خیام اگر ز باده مستی، خوش باش
با ماه رخی اگر نشستی، خوش باش
چون عاقبت کار جهان، نیستی است
انگار که نیستی، چو هستی، خوش باش
ابتدا قبل از تایپ به این مسیر مراجعه کنین
Page Layput>Columns
و Two یعنی دو ستونه را انتخاب کنین.
و اما اصل ماجرا!!!! شما وقتی مصرع اول بیت اول رو نوشتین، کلیدهای CTRL+SHIFT+ENTER رو بزنین تا وارد ستون دو بشین و بتونین مصر دوم بیت اول رو بنویسین.به همین راحتی.
نکته بسیار مهم: وقتی مصرع اول بیت اول رو نوشتین یک SHIFT+ENTER هم بزنین تا بعدا بتونین مصرع اول بیت دوم رو هم زیرش بنویسین.همچنین بسیار مهم است که این عمل را برای مصرع اول بیت اول نیز انجام دهید. و به همین ترتیب برای همه مصرعها!
من نمونه شما رو به همین طریق انجام دادم.امیدوارم کمکتون کرده باشم.
اما روش دیگری هم هست:کد:http://uplod.ir/ymjeyclygp5e/nemoneh.docx.htm
برای تایپ یک شعر، مراحل زیر را انجام دهید:
1) ابتدا یک جدول یک ردیفی و سه ستونی بکشید. (منوی Insert، زیرمنوی Table، و سپس کشیدن ماوس روی یک ردیف و سه ستون و سپس کلیک ماوس)
2) ستون وسط جدول را کوچکتر کنید. برای این کار ماوس را روی خط مابین ستون اول و دوم ببرید (شکل ماوس تغییر میکند)، کلید چپ را گرفته و آن را به سمت چپ بکشید. سپس ماوس را روی خط مابین ستون دوم و سوم ببرید و آن را به سمت راست بکشید. به طوری که دو ستون مساوی و در چپ و راست و یک ستون کوچک در وسط داشته باشید.
3) مصراع اول از بیت اول را در ستون سمت راست تایپ کنید و در انتهای آن Shift + Enter بزنید. سپس مصراع اول از بیت دوم را تایپ کنید و باز هم Shift + Enter بزنید و این کار را تا مصراع اول از آخرین بیت ادامه دهید. همین کار را برای مصراعهای دوم نیز در ستون سوم انجام دهید.
4) مکان نما را در ابتدای اولین مصرع از اولین بیت برده و Ctrl + J بزنید. در ابتدای مصرع دوم نیز همین کار را انجام دهید.
5) کادرهای جدول را محو کنید.
شعر شما به صورت زیر در خواهد آمد.
محتوای مخفی: مخفی
موفق باشید!!
سلام چطور فهرست اعلام در ورد بزنیم که هر کلمه ای که مشخص می کنیم و تعیین می کنیم در کدام صفحات بکار رفته اگر تغییر کرد ورد هم تغییر دهد
سلام
بعضی اوقات موقع پرینت یک فایل وقتی دکمه پرینت را می زنم این ارور ظاهر می شود که تا ok نکنم نمی فرستد پرینت را چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه فونت هایی این امکان را دارند که از طریق symbol ها اشکال زیبایی برای دور آیه های قرآن انتخاب کرد
سلام آقا من به یه مشکل عجیب برخورم
من word 2007 داشتم که همه چیش درست بود بعد اومدم word 2010 رو نصب کردم بعد وقتی میخواستم فایل هام رو توش باز کنم میگه که there is not enough memory or disk space to compelete the operation
حالا چیکار کنم؟
البته وقتی من به این ارور خوردم گفتم شاید word 2010 مشکل داره و اومدم پاکش کردم و دوباره 2007 رو نصب کردم ولی الان توی 2007 هم همین مشکل بوجود اومده...
آقا یه مشکل عجیب دیگه هم بوجود اومده
وقتی مثلا میخوام فونت یه کلمه رو عوض کنم مثلا میخوام B Titr بشه
وقتی میزنم که فونت عوض این ارور رو میده:there is insufficient memory or disk space.word cannot display the requested font
با اینکه تمام تنظیماتم مثل قبل هستش.فونت هارم نصب کردم
وقتی اون word 2010 کوفتی رو نصب کردم به این روز افتاد...
چیکار کنم؟ خیلی بد گیر کردم...
سلام
امروز دیدم ورد فایل هایی که باز شده را recent آن ها را (از مدت ها قبل) در آدرس زیر ذخیره می کند علت آن چی؟ و به چه درد می خوره فایل های خیلی قدیمی هستش
نقل قول:
:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Office\Recent
نرم افزارو پاک کردم دوباره ریختم به نظر میاد که مشکلم حل شده
سلام
وقتی یک سند جدید در ورد 2010 باز میکنم و تایپ میکنم موقع اینتر زدن برای رفتن به سر سطر پائین متاسفانه یهو میپره آخر صفحه هر کاری کنم درست نمیشه مشکل ز کجاست؟
سلام
دوستان بسیاری از سوالات بی جواب مانده زحمتش را می کشید ممنون
وقتی با ورد 2007 از فرمول نویسی 2003 استفاده می کنم برای نوشتن متن در فرمول چند مشکل دارم (با اینکه زبان فرمول را هم فارسی و فونت فارسی هم انتخاب کرده ام)
1- حرف ی تایپ نمی شود
2- کلمه ها از هم خیلی با فاصله می افتند
3- جمله را از آخر به اول باید تایپ کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
همونطور که از اسمش پیداست recent یعنی اخیر.یعنی فایل هایی که اخیرا اجرا و در ورد باز شده، تمام سند هایی که شما دارید را در پوشه ی اسناد و در محل microsoft که برنامه ی ورد است و در پوشه ی recent آن ذخیره می کند
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممکنه iranian standard keyboard کمکتون کنه
میشه بیشتر در موردش توضیح بدهید برای فرمول نویسی جواب می دهدنقل قول:
سلام.
سوالم اينه که چطور مي شه در نرم افزار ورد شکل يه سهمي رو کشيد يعني يه محور x و يه محور y داشته باشيم و روش اعدادي مثلاً از 3 ، 2- مشخص کنيم و يه سهمي هم باشه که در اين نقاط محورها رو قطع کرده باشه البته اين يه مثال بود و من روش کلي رو مي خوام. ممنون مي شم راهنمايي کنيد.
نقل قول:
Mathematics Add-in مایکروسافت رو نصب کنید,تب جدیدی به ورد اضافه میشه
تو قسمت Graph با دادن معادله موردنظر می تونید این کار رو انجام بدید.
سلام
من word 2010 رو سیستمم هست.الان چند وقتی میشه که وقتی فایلی رو ذخیره میکنم آیکن فایل به این شکل درمیاد.
اما اگه متنی رو از قبل داشته باشم و در ادامش متنی رو بنویسم و save کنم آیکنش مثل سابق هست.فقط این مشکل رو توی سند های جدیدی که ایجاد میکنم دارم.
مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
احتمالاً فایلتون رو به صورت word document یعنی با فرمت docx. ذخیره می کنید
با فرمت doc. یعنی word 97-2003 document ذخیره کنید درست میشه.
آره حل شد.این فرمت docxبرای ورزن 2010 مگه نیست پس چرا اینجوری شده.قبلا درست بود.چون اگه من با word 2010 کار کنم بعد با ورژن پایین تر سیو کنم بعضی از قابلیت هارو قبول نمیکنه.چون همونطور که میدونید استایلهای مختلفی در زمینه های مختلف به word 2010اضافه شده.نقل قول:
با سلام و ادب
رو سیستم من word 2010 نصبه .
جملات رو میتونم فارسی تایپ کنم ولی اعداد فقط لاتین هستند .
راهنمایی فرمایید چطور میتوان اعداد را هم فارسی کرد ؟
با سپاس:sq_25:
اگه با فرمت 2010 سیو کنید و با نسخه های پایین تر فایلتون رو باز کنید باز هم نمی تونید از استایل هایی که تو 2010 بوده استفاده کنیدنقل قول:
تو بعضی موارد,برای چنین فایلهایی موقعی که از ورژن های قبلی آفیس استفاده کنید مشکل چسبیدگی نوشته های فارسی وجود داره!!!
با سلام و احترامنقل قول:
Office button>Word Options>Advance>Show Document content>Numeral>Context
سلام
من بعضی اوقات یک فایل عکس را وارد می کنیم ببینید قبل و بعدش چقدر فاصله می افتد ؟ چرا اینطور است؟
دوستان شما چطور در ورد 2007 از طریق فرمول نویسی 2003 به راحتی جملات فارسی را تایپ می کنید؟؟؟؟
سلام
من تعداد فوق العاده زیادی فایل های نرم افزار ورد دارم
چطور می تونم این ها را دسته بندی کنم
بایگانی نمی دونم نگهداری
من خودم برای هر ماه یک پوشه گذاشته ام ولی باز هم دلچسب نیست
فایل های هرسال رو که اصلاً ندارم و همیشه فایل های سال جاری دارم
هر نظری که می تونه کمک کنه ممنون می شم پیشنهاد کنید
من در تایپ فارسی خیلی مشقت داشتم واسه همین بی خیال شدمنقل قول:
تو ورد 2007 مشکل نوشتن دارم وقتی دارم تایپ میکنم می خوام بنویسم "سلام خوبی" همه ی حروف جدا هستن و مینویسه "خوبی سلام" این رو چطوری حل کنم؟ (حروف جدا - نوشتن بر عکس)
سلام
برای ایجاد نمودار در word 2010 وقتی در excel اطلاعات را وارد می کنم ،خود برنامه ،اطلاعات را تغییر می دهد مثلا من می نویسم 3/1 و برنامه این نوشته را تغییر می دهد یا مثلا می خواهم نمودار میانگین نمره دانش آموزان را رسم کنم که باید بر اساس 20 نمره باشد ولی گاهی نمودار را درصدی میزند یا تا 17 یا 18 نمره نشان می دهد اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام ببخشید می خواستم با ورد 2003 فایل های 2010 رو باز کنم ممنون میشم لینک تاپیک رو یا برنامه رو برام بذارید
ممنون
شما اینو نصب کن انشا.... درست میشهنقل قول:
سلام
هنگام مرتب کردن پاراگراف برای اینکه یک کلمه توی خط خودش بماند و به خط بعدی نرود چه باید کرد؟
با سلام
من متونی را در تبلت خودم(آندرویدی) تایپ می کنم و بعدا در خانه برای اعمال تنظیمات و تغییر فونت و پرینت گرفتن وقتی که این متن را به کامپوتر انتقال می دهم حرف ی در تمام قسمتهای آن جدا از هم دیده می شود.البته در صورت تایپ مستقیم در کامپیوتر این اتفاق نمی افتد.آیا راه حلی برا اصلاح این مورد از طریق کامپیوتر وجود دارد یا این که باید مشکل از تبلت حلشود.
سلام و خسته نباشید .
من یک مشکلی برای آرشیو ورد 2007 بوجود اومده .
من یه فایل ورد داشتم به زبان فارسی که بعد از یک مدتی که بازش کردم دیدم که حروف تعداد زیادی از سطرها به هم پیوسته شده . مثلا به صورت زیر :
تمامیمتنها بههمپیوسته شدهاست.
چیکار کنم ؟ راهیه ست درست بشه ؟ نزدیک به 200 صفحه هست و من نمیتونم دونه دونه اصلاحش کنم.
راهی هست ؟
+ تکمیلی :
من متن ها را در ورد 2010 نوشته بودم اما چند وقت پیش ورد 2007 نصب کردم . میتونه بخاطر این موضوع باشه ؟
در جلوی ان Shift+ENTER بزنیدنقل قول:
دلیلش اینه که در تبلت از "ی" عربی استفاده شده است.برای حل این مشکل متن را انتخاب کنید (Highlight کنین) و یک فونت فارسی برای همشون اعمال کنیننقل قول:
برای من هم گاهی این مشکل پیش اومده آن هم زمانی که مثلا متن رو در Word 2010 تایپ کردم و وقتی در Word 2007 باز کردم این مشکل ایجاد شد.نقل قول:
متاسفانه ورد 2010 با وجود اینکه از فرمت (docx) که همان فرمت ذخیره سازی word 2007 نیز می باشد استفاده می کند ، اما پس از ساخت و ذخیره سازی یک سند جدید در word 2010 به زبان فارسی، اگر فرد دیگری که از آفیس 2007 استفاده می کند آنرا باز کند متوجه می شود که بسیاری از Space ها (فاصله بین کلمات ) از بین رفته و کلمات به طرز فجیعی به یکدیگر چسبیده اند.
راه حل اولیه، ذخیره سازی فایل های ورد 2010 به فرمت ورد 2003 می باشد که البته راه حل جالبی نبوده و موجب از دست رفتن تنظیمات و افکت های (جلوه های بصری) ویژه ورد 2010 می شود.
اما راه حل دوم بدون اعمال تغییر فرمت بدین صورت است:
1- تب فایل را باز کرده و از پنل سمت چپ آن گزینه Options را انتخاب کنید ، پنجره Word Options باز می شود از پنل سمت چپ روی گزینه Advanced کلیک کنید.
2- از پنجره باز شده به Title (عنوان) Compatibility Options For رجوع کنید.
3- با باز کردن منوی کرکره ای مقابل Compatibility Options For گزینه All New Documents را انتخاب نمایید.
4- سپس از زیر آن با باز کردن منوی کرکره ای ذخیره سازی سند گزینه Microsoft Office Word 2007 را انتخاب نمایید و سپس OK را کلیک کنید تا تنظیمات بر قرار گردد.
نکته: بهتر است سند فعلی را که یک فایل خالی می باشد یکبار در گوشه ای ذخیره نمایید تا تنظیمات حفظ گردد. البته بعد از Save کردن میتوانید آن را پاک کنید.
اکنون فایل های وردی را که شما در ورد 2010 می سازید مطابق با ورد 2007 ذخیره می شوند و لذا مشکل چسبیدن کلمات در آن بوجود نخواهد آمد.
موفق باشین!!!!!