SALAM 600 toman kame bara system
SALAM 600 toman kame bara system
من یک سیستم متوسط میخوام.700 هم بشه اشکال ندارهنقل قول:
سلام مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
بهر حال 6975 واتش 80 میشه
co609 واتش 140
آمپت اگه 60 واتیه 75% از توان 6975 رو مصرف میکنه و 42% از توان co609
رو چه ماشینی با چه آمپ و پخشی بستی؟
اگه خواستی ببنیم همو یه مقایسه بزنیم بعد آمپ بگیر
ممنون..من جفت باند 6975V2 هام رو باز کردم و بجاش 609 بستم.پخش ساده پایونیر هست 1450UB ولی فکر کنم شما به خاطر آمپت تنوستی ازش کیفیت خوب بگیری چون آمپت 400 هزارتومنه و دیجیتال هم هست. آره حتما بتونیم ملاقات کنیم که خیلی بهتره شما کجایی من کرجم.نقل قول:
ولی 6975V2 اونقدرها هم که خودم میزدم تو سرش در قیاس با این 609بد نیستش.الان بدون شک که صدای هر دوشونو تو ماشینم گوش کردم میتونم بگم که کیفیتش از 609 هم بهتره حالا حتی اگر از آمپ ضعیفم که باشه خوب مطمئننا اگر آمپم رو هم عوض کنم باز دوباره همون 6975V2 رو ببندم احتمالا صدای بهتری نسبت به 609بهم بده.اینقدر توی این فرومها توی سر این پایونیر 6975V2 زدن که واسه خود من هم مشتبه! شده بود ولی به نظرم اصلا اینطور نیست.
کلا کواکسیال ها تفکیک جالبی ندارن .واسه تفکیک فقط کامپوننت که یه ساب هم بندازی تکمیل میشن (تفکیک +قدرت)کلا به نظرم کواکسیال خریدنش اشتباهه.(بعد از این بلایی که به سرم اومد به این نتیجه رسیدم)
من حس میکنم آمپت نمیتونه قدرت واقعی از co609 بکشهنقل قول:
واسه همین میگن واسه درایو 1073 باید آمپت حتما 150 وات rms بده
واسه co609 هم 120 وات
واسه 6975 هم 60 وات
اینها همش محاسبه شه حدود 80 درصد کارایی بانده
اکه آمپت 120 وات باشه پس کیفیت و تیفکیک بهتری نسبت به 6975 میگیری
کواکسیا واسه کسی که ساب نخواد مناسبه
ولی یه سیستم کامل
کواکسیال + کامپوننت + ساب
هر سه تاست
کامپ عقب صداش واسه استیج عقبه پرتابش به حلو خیلی کمه
این نظر شخصی منه
اگه 2 تا کامپ عیناا بسته شه تو حلو و عقب ...
صدای عقب کامپ واسه اسیج عقبه
ولی پرتاب صدای کواک واسه اسیج جلو بیشتره و محسوس تر
بابا بیخیال ..... من اسپیکر قبلیم 6975v2 بود .... الان 609 دارم اصلا قابل قیاس نیستن ..... هر کی تو ماشینم نشت گفت اینو ..... اول بیسش خیلی بهتر از پایونیر هست اون صدا قابلمه می داد! .... کیفیت و تفکیک هم خیلی بهتره.... با اون صدا رو زیاد می کردی همه چی بهم می ریخت
برای شما احتمالا چون اسپیکرت نو هست نتظیمات ضبط تو دیفالت گذاشته که اسپیکر آسیب نبینه.
سلام .خوب مهمترین قسمت سیستم برای شما یک پخش خوب ومناسب هست ...که به نظر من کنوود مدل 7016 عالیه که توی این آشفته بازار حدود340 باید باشه.قدم بعدی یک جفت اسپیکر هست.که بستگی داره به خودتون بعدها میخواین چه چیزایی اضاف کنید یا کواکسیال یا کامپوننت که ترجیحا دومی بهتره از لحاظ کیفیت وتفکیک صدا که آقا hamidR15 اگه تشریف بیارن قبول زحمت کنند ممنونشون میشیم از لحاظ قیمت همه جوره اطلاعات دارند. در مورد ساب به نظر من تحت هیچ شرایطی روی طاقچه نذاریدچون بعد از مدتی تمام ماشین به صدا میفته والان به فکر ساب نباشید چون هر سابی که بخواید استفاده کنید یه امپلی مونو لازم داره که این خودش کلی هزینه می بره.فعلا شما همین دو قلم رو تهیه کنید تا بعد ببینیم چقدر هزینتون میشه....موفق باشید سوالی بود در خدمتم.:8:
سلام کاشکی قبل از این بلا یه مشورتی میکردید که مثل من نشید .منم6975 300 وات داشتم با یه امپ 3400 بسته بودم صدای خوب بود ولی تفکیک وکیفیت نه.با اجازتون باندو امپو دادم رفت .یه جفت 1720 کنوود بستم واقعا فهمیدم کیفیت یعنی چی خیلی خوب شده. شما هم باید امپو عوض کنیدکه خروجیه بیشتری بگیرید.موفق باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
مبارک باشه.حسابی حالی به جیب مبارک دادی ا.
من فکر میکنم یک کم شتابزده عمل کردی و دوباره فقط به استناد اینکه دیگران گفتند فلان باند خوبه رفتی و خریدی.
کاش اول خودت صداش را جایی میشنیدی بعد اقدام به خرید میکردی.
7350 تو بازار نیست و kiv 700 هم ندیدم تو بازارنقل قول:
من چنتا رفتم گفتند 735 خرابی داشته حالا درسته این حرف؟ یعنی کیفیتش بده؟ ارزش خرید داره؟
با این که شنیدم و میگن ماله شرکت پایونیر نیست اما تو کاتالوگ پایونیر قبل از 7350 قرار داره.حالا کدوم حرف راسته.بعضی فروشنده ها یا کاتالوگ پایونیر؟
نه بابا با تنظیمات هدیونیت خودم واردم کلی باهاش ور رفتم.به نظرم من که 6975V2 اصلی صداش از این بهتره.حداقلش با آمپ 3500 که صداش بهتر هست چه از لحاظ تفکیک چه از لحاظ قدرت.نقل قول:
والا تو اینجا هم هر کسی یه چیزی میگه.من که دیگه حسابی گیج شدم.نقل قول:
یه سوال میخوام آمپم رو بریج کنم بشه 120 وات بعد فقط به یدونه از باندها وصل کنم ببینم صداش چجوری میشه اگر بهتر شد واسش آمپ بخرم.فقط بلد نیستم اینو چجوری بریج کنم .کسی میدونه؟
حالا آمپ دوکانال چی پیشنهاد میدید که روی 4 اهم برای هر کانال حداقل 140 وات RMS خروجی بده ؟
با سلامنقل قول:
600 بودجه کمیه با این کیفیت و قدرتی که مدنظرتونه
من جای شما باشم یه باند کواکسیال (یا کامپوننت) میگیرم + کامپوننت و یه پخش خوب و آمپ
خودم ال 90 دارم و چیزی که خیلی لازمه برای ال 90 کامپوننته
چون صندوق بزرگ ال 90 صدا رو میگیره و نیاز به کامپوننت تو درب های جلوی خودرو حس میشه
باز من با کامپوننت بیشتر موافقم صدای جلو رو خوب و با کیفیت در میاره
بلوتوث پخش هم اسباب بازیه
خیلی کاربردی نیست دنبالش نباشین
اوایل من هم داشتم عشق اینکه تماس هامو جواب بدم آهنگ از موبایلم پلی کنم پخش ماشین پخشش کنه...
که کلی دردسر و دنگ و فنگ و کم کردن ناگهانی شارژ موبایلتونو بهمراه داره
پخش حدود 280 تومن (7016 کنوود) و مدل بلوتوث دارش (8016 کنوود) 340 تومن که نمیارزه (به نظر من) (من خودم 10 روز پیش 7016 گرفتم ، اتفاقا مات بودن 7016 نسبت به 78016 مزیته چون کثیف نمیشه اثر انگشت نمی گیره و با داشبورد ال 90 ست تره)
آمپ 6500 حدود 200 تومن
باند کواکسیال 80 وات (مثل 718) حدود 200 تومن
اجرت و سیم و ... 70 تومن
من جاتون باشم با این بودجه اصلا به ساب فکر نمیکنم
اونم رو طاقچه که اشتباه محضه
اگه اصولی باشه ساب باکس بخواین ببندین هزینتوت تا 300 تومن میره بالا... فعلا به صرفه نیست مگر اینکه در آینده بخواین سیستمتونو آپگرید کنید
درسته تنظیمات پخش منم فلتهنقل قول:
ماشین شما چیه دوست عزیز؟
اگه از "بلا" منظورتون آمپ ضعیفه بله .. بلای سیستمه و گرنه فک نمی کنم co609 بلای منفی باشه بلای مثبته :8:نقل قول:
مطمئن باش با آمپ خوب و وات بالا جواب بهتری میگیرینقل قول:
من غرب تهرانم
جمعه اگه خواستی خبر بده ببینیم همو سیستم رو مقایسه کنیم :8:
کاملا موافقمنقل قول:
حتما بده یه نصاب حرفه ای این کارو کنه که به باندت آسیبی نرسونه
نتیجشو به ما هم بگو :46:
ماشینم 206 ..... من از آمپه خوبی هم استفاده نمی کنم پایونیر 6500 رو بریج کردم ولی واقعا صداش خیلی از پایونیر بهتره....پایونیر منم اصلی بود 2-3 سال پیش که تازه v2 اومده بود گرفتم
کاملا درسته چون شما بریج کردی داری توان بهتری و راندمان بالاتری از باندت میگیرینقل قول:
تو قطعات الکترونیکی همینه ... اگه توان و بازدهی و راندمان خوب مد نظر باشه باید ولتاژ ورودی مناسب با آمپ داد که وات بالاتری به باند برسونه برای همین شما میتونی از 609 صدای بهتری بگیری
خوش بحالت 206 اونم بدون صندوقش باشه که خودش باکسه! ال 90 صندوق نیست که کمد دیواریه! :13:
سلامنقل قول:
من يه بار گفتم.1073 اسپيكري نيست كه با 100-110 درايو بشه.ديگه خود دانيد.
آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.نقل قول:
برند گليدن آديو سيستم. تو تهران خ سورنا فروشگاه تاپ سيستم و خ نياوران فروشگاه پيام دارن.اگر فروشگاه پيام تشريف بديد بفرمائيد از p30 و از دوستان بنده هستيد.نقل قول:
آمپ 3500T :18::41:نقل قول:
محمد صبر كن بزار تا اواخر شهريور پارت جديد گليدن مياد. بيا يه ماسكوني بگير خيال خودت رو راحت كن.نقل قول:
براتون pm گذاشتم.نقل قول:
پخشتون خيلي كمه. صداي انچناني هم نداره.دوتا خروجي pre دارهنقل قول:
مسلمه شما در حقش جنايت كردي.60 وات كه تازه 60 وات هم بهش نميرسه رو داديد به يه اسپيكره 140 واتي:18:.من بارها و بارها در مورد درايو شدن اسپيكر گفتم و گفتم.باز دوستان ميرن با داشته هاشون خريد ميكنن.نقل قول:
هميشه گفتم بايد تا جائي كه ميتونيد قدرت امپتون رو بالاتر از توان اسپيكرتون انتخاب كنيد حالا اگه نشد ديگه 20وات-30 وات كمتر از اون نه ديگه 80 وات.
بحث افت ولتاژ رو بارها عرض كردم.گفتم خدمتتون كه وقتي افت داشته باشد ديگه اون توان نامي مثلا 100 وات آمپليفايرتون نيست كه ميره براي اسپيكر بلكه خروجي كمنتر ميشه.بحث كليپينگ پيش مياد.
من تو 206 خودم اين اسپيكر رو با هليكس 150 واتي شنيدم.عالي بود بعد شما ميفرمائي همون V2بود.الان دوستم ذفته آمپ ماسكوني گذاشته جاي اون آمپ.1100000 هم پول داده. حالا بيا ببرمتون صداش رو گوش كنيد ببينم باز هم ميفرمائيد پايونير.
كم نيست ولي نميتوني خيلي ازش توقع داشته باشي.نقل قول:
هليكس A2.كن وود 7202 هم ميتوني بگيري ولي هليكس يه چيزه ديگه هستش.نقل قول:
بريجش براي ساب هست. اين كار رو نكن.:41:نقل قول:
سلام
این کلاس D و کلاس AB یعنی چی؟
ممنون
فرقشون تو راندمان و بازدهی بیشتره:نقل قول:
کلاس راندمان
کلاس آ 25% تا 50%
کلاس آ-ب 25% تا 78.5%
کلاس ب 78.5%
کلاس د بیش از 90%
در کلاسD می تونید با کمترین جریان مصرفی از برق ماشین بیشترین توان ممکن رو بخاطر بالاترین راندمان نسبت به کلاسهای دیگه بگیرین.در ضمن بخاطر مدولاسیون عرض پالس و تقویت دیجیتالی صدا ، بالاترین کیفیت و کمترین میزان نویز را در امپهای کلاس D بدست خواهید آورد
پس این جمله حمید خان یعنی چی؟نقل قول:
نقل قول:
آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.
آره فکر کنم چون تو دفترچه اش هم بریج رو برای ساب توضیح داده و روی ساب 4 تا 8 اهم جواب میده.نقل قول:
این هليكس A2.كن وود 7202 چند واسم درمیاد؟
منم حرف آقا حمید رو زدم بازدهیش بیشتره در مورد کیفیت هرچی حمید جان بگه چون من تجربه مقایسه شو ندارمنقل قول:
تو بحث الکترونیک این کلاس بندی ها واسه power amplifire موجوده که یه کلاس دیگه هم به اسم کلاس c هم حتی موحوده و ایم مطلب ها تئوریکه و تجربه چیز دیگست
نظرتون در مورد این آمپ سانداستریم چیه ؟
Soundstream STL2.560
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم حدود 270 تومنه فکر کنم.
يه مشكلي بود كه جواب ندادين ,باز دوباره ميپرسم ,يه سيستم حدود 5ماه بستيم .بعد ماشينو فقطي بابام ميبره سر كار برميگرده اگه همون لحضه وولوم بدي صدا جا افتاده هست انگار .ولي اگه ماشين خونه باشه صبح روشن كني صدا جا نيوفتاده انگار ,ميشه حلش كرد ,؟؟؟؟
این آمپ JVC مدل KS-AR8002D رو از کجا میشه خرید ؟محاسن زیادی داره یکی اینکه دیجیتال هست و دوم اینکه کلاس D هست اون ساند استریمه که تو پست بالا نوشتم فیوزش 80 آمپره !فکر کنم جریان زیادی بکشه مجبور بشم باتریم رو هم عوض کنم!
سلام
من چندوقت پیش از دوستان همین تاپیک یه چندتایی سوال پرسیدم در مورد سیستم و
دوستان بهم مدل 546 یا 549 کنوود رو پیشنهاد کردن
امروز رفتم پیش یه نفر اینا رو قیمت داد:
Kenwood 546 حدود 210 تومن
باند infinity حدود 130 تومن
و هزینه نصب هم 10000 تومن
کلا 360000 تومان
نظرتون چیه؟
خوبه؟
خودم ضبط تکی رو 205 هم قیمت گرفتم توپخونه
اما خب اونجا نصب و اینا نمیکنن...
نظرتون چیه؟
خوبه؟
سلام
آمپ اینفینیتی 7541 کلاس چی هست؟
ممنون
سلامنقل قول:
کن وود رو قیمت ندارم. هلیکس اکبندش نیست اگه باشه 800-900
بله کاملا درسته.ولی من به شخصه و اغلب موزیک بازها نظرشون این هست که کلاس A نسبت به کلاس AB و کلاس AB نسبت به D از کیفیت بالاتری برخوردار هست.همین آمپ هلیکس کلاس A هست.نقل قول:
کلاس D ابتدا برای ساب ووفرها طراحی شد چون کلاس AB برق زیادی مصرف میکرد و به نسبت اون کارائی کمتری داشت. بعدا اومدن کلاس D زو تو آمپلیفایرهای
Multi Channel هم استفاده کردن.
یعنی چی؟:18:بیشتر توضیح بده،متوجه منظورتون نمیشم.:41:نقل قول:
کلاس ABنقل قول:
سلام
من بلاخره سیستممو گرفتم.یه جفت dls 1073 ،آمپ 5400 پایونیر(مالزی،آک 2009)،HU که 4250sd داشتم با کابل 2 gauge . کواک 225، آمپ 170، 5 متر Gauge 2 شد 20 + 12 بقیه پکیج
125 وات 5400 ممکنه واسه 1073 کم باشه و HPF نداشته باشه اما CEA 2006 داره و قیمت آمپ مناسب بود نسبت به برندای دیگه(2 کانال 125 وات یا بالاتر).البته می خواستم بریج ببندم که فروشنده گفت بریج استریو رو به هم میریزه +زیاد شدن tdh و.....
فعلا با همین درایوش کردم.از صداش تقریبا راضیم.
وقتی برگشتم اومدم اسپیکرای جلو رو fade کنم دیدم نمیشه!!!نگو یارو اومده اسپیکرای جلو رو هم از استیج عقب HU گرفته(قبل از رفتن به آمپ)....خودم که سر در نیاوردم چجوری درستش کنم....باید ببرم یه جا ببینه
کلا خواستم از راهنمایی های دوستان خصوصا از آقا حمید تشکر کنم
با سلام خدمت همه دوستان
من این سوالمو هر جا پرسیدم جواب درستی نگرفتم فروشندا هم هر چی خودشون دارندو سودش بیشتره میگند بهتره
من یه ضبطو باند میخوام تا 300 تومن
ضبطه فقط فلش بخوره که ارزون در بیاد
میخوام صداش کیفیتش خوب باشه بیس خوبی داشته باشه و تفکیک صدا و بلندی هم خوب
یعنی همه چیزو با هم میخوام
بهترین انتخابی که میشه با 300 تومن پول داشت چیه ؟سابو اینا هم نمیخوام
فقط بهترین انتخاب با این پول چیه ؟
ممنون
سلام دوباره...آقا این مدل رو کسی قیمت روز داره؟نقل قول:
پخش قبلیم DEH-6350 بود که هفته پیش دزدان عزیز زحمت کشیدن دزدیدند :دی
سیستم فعلیم هم یک آمپ SPL 1440W هست با دوتا 718 اورجینال احتمالا یک ساب اضافه کنم + یک آمپ 300W که برای باند ها بشه و آمپ SPL رو رو ساب بندازم.
میخوام ببینم این پخش کافیه؟ از قیافش خوشم اومده مشخصاتشم بررسی کردم زیاد فرقی نداره با DEH 6350 قبلیم....!
در کل چقدر قرق میکنه؟ :دی
ممنونم.
اگه فقط 300 تومن میخوای هزینه کنی برای پخش بهترین انتخاب کنوود 7016 که میتونی تو آینده سیستمتو بدون هزینه تعویض پخش مجدد آپگرید کنینقل قول:
280 تومنه حدودا با این قیمت این امکاناتی که داره هیچ پخشی ندیدم داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]