بهتره اول سیستمون رو با استفاده از یه آنتی ویروس و ضد جاسوس به روز بررسی کنید که آلوده به ویروس یا spyware نیستید. بعدش اگر حوصله داشتید ویندوز رو repair کنید بلکه برنامه ها و فایل هاتون حفظ بشه، اگر نه یه ویندوز جدید بریزید.نقل قول:
Printable View
بهتره اول سیستمون رو با استفاده از یه آنتی ویروس و ضد جاسوس به روز بررسی کنید که آلوده به ویروس یا spyware نیستید. بعدش اگر حوصله داشتید ویندوز رو repair کنید بلکه برنامه ها و فایل هاتون حفظ بشه، اگر نه یه ویندوز جدید بریزید.نقل قول:
سي دي يا دي وي دي ويندوز رو بذاريد تو درايو بعد بريد تو run اينو تايپ كنيد ببينيد كارتون راه ميفته يا نه :نقل قول:
sfc /scannow
سلام دوستان ويددوز اكسپي من هنگامي كه منوي استارت را باز مي كنم ايكونها خيلي اروم باز و فهال مي شوند مثل حالت سايه اي
چيكار كنم؟
میتونه دلیلش اینا باشه:نقل قول:
- برنامه های در حال اجرای زیاید دارید و رم و cpu شما کشش نداره
- از اونجایی که xp هستش، ویندوزتون بنا به دلایل متعددی پیر شده و بهتره ویندوز جدید نصب کنید
- آلوده به ویروس یا spyware شدید، با استفاده از یه anti virus و anti spyware از ویروسی نبودن اطمینان حاصل کنید
- درایور کارت گرافیک نصب نیست
سلام
دیروز اکس پی رو نصب کردم(بالا نمیومد). بعد از نصب دو تا مشکل پیش اومد:
1. ویندوز مدیا پلیر هنگام پخش فیلم تصویر رو نمیاره! فقط صدا رو پخش میکنه...
2. وی ال سی پلیر به جای زیرنویس فارسی یه زبون دیگست در حالی که قبل از این که این مشکل پیش بیاد فارسی بود! البته بعضی از فیلمها اینجوری شده بعضی از فیلمها با زیر نویس فارسی مشکلی نداره..
سلام دوست عزیز. ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم. مشکلتون به احتمال زیاد به خاطر نصب نبودن کداک هست می تونی برنامهی mega codec رو دانلود کنی و استفاده کنی. گرچه من برای فیلم WMP رو اصلاً توصیه نمی کنم.نقل قول:
موفق باشی..
سلام خسته نباشید
یه ویروسی هست که فایلهای exe رو خراب میکنه،میخواستم ببینم بعد ویروس یابی چکار باید کرد که فایلهام به حالت قبل برگرده چون الان نرم افزار هام هم اجرا نمیشن.
سلام دوست عزيز.نقل قول:
اگه آنتي ويروس نتونه فايل رو repair كنه قطعاً مطمئن باش اون فايل هرگز قابل اجرا نيست و بايد از بين بره چون ويروس از بين بردتش!
موفق باشي.
با سلام
دوستان به يه مشكل برخوردم چند روز پيش با ويندوز XP
به هر بدبختي بود ريكاور و دوباره درستش كردم
فقط چيزي كه هست اينه كه آيكون برنامه هام همشون به صورت ناشناخته شدن
برنامه ها باز ميشن - فقط آيكونشون ناشناخته شده .....
ممنون ميشم راهي چيزي بگيد
ويندوز XP SP3 هم هست./
موفق باشيد.
میشه یه عکس بزارید از دکستاب :11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله . خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از عکس..نقل قول:
من پیشنهاد می کنم برنامه pcmedic رو امتحان کنید تا سیستم رو معاینه کنه و بهینه کنه
از برنامه ccleaner هم برای تمیز کردن رجیستری و ویندو زاستفاده کنید.
با آنتی ویروس فول آپدیت هم سیستمتون رو فول اسکن کنید.
وندوزتون هم با تمام پکهای امنیتی مایکروسافت آپدیت کنید.
:11:
یه بار هم اگ رحوصله دارید هارد رو دیفرگ کنید تا اطلاعات طبقه بندی بشه و فضای دیسک و سرعت دسترسی بهتر بشه.
دمای هارد رو حواستون باشه با hdd temperager
با برنامه SuperRam رم سیستمتون رو بهنیه کنید که هم سرعت افزایش پیدا کنه و هم انشالله درست بشه.
اگر درست نشد نهایتا با paretoLogic Data Recovery Pro درایوهاتون رو ریکاوری کنید شاید بهبود پیدا کنه
حالا اگر میتونید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم رو یه اسکن بکنید احیانا
تروجانی در کارنباشه :11:
سلام
دوستان من سیستمم خراب شد دادم یکی برام تعمیرش کنه طرف ویندوز ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 ریخت حالا همین امروز اخطار میده که ویندوزت خالص نیست و ممکنه قربانی بشه و ...! میخواستم ببینم حالا که به طرف دسرسی ندارم راهی هست این مشکل رو برطرف کنم؟
خیلی ممنون
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
ضمنا فونت فارسی هم نداره و فارسی سیستم غلط غلوط مینویسه اینم اگه راهی هست بجز داشتن سی دی ویندوز که برطرف بشه خیلی مچکر میشم :دی
سلامنقل قول:
متن پیغام رو کامل بذارین یا یه عکس!
سلام
شرمنده برنامه ی خاصی برای کات کردن دور عکس در سیستم ندارم همینطوری عکس رو آ÷ می کنم...
شما کافیه فایل ریجستری زیر رو اجرا و Restart کنین :نقل قول:
http://www.cl.ly/0z2O311I1b3i260z112x
تشکر دوست عزیزنقل قول:
مشکل اول حل شد. زیرنویس رو چطور درستش کنم؟ فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!(pc در نشون دادن فونت فارسی مشکلی نداره. زبان کیبورد هم فارسیه).
اگرزیرنویس ازفیلم جداهست اینکارانجام بدین شما برنامه Media Player Classic ازلینک پایین دان کنید بعدش فیلم اجرا کنید درمرحله بعد کلیدهای CTRL+L ازصفحه کلید فشاربدین مسیر فایل زیرنویس به برنامه بدین تا درست بشه:20:نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.filehippo.com/download_media_player_classic/
این پلیر رو هم دیروز تست کردم مثل پلیرهای دیگه زیرنویس فارسی رو همون جوری نشون میده(قبلا هم که فیلمای دایویکس رو دستگاه دی وی دی میزاشتم زیرنویس فارسی اینجور بود).:41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما اسم زیرنویس با فیلمتونو یکی کنید نیاز به هیچ برنامه ای نیست!:5:
این مشکل معمولا بخاطر ساپورت نکردن از فارسی یا خراب بودن زیرنویستونه با Kmplayer هم تست کردی ؟نقل قول:
فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من برنامه رو اجرا کردم و وقتی ریست کردم مشکل حل شد ولی وقتی شات دان کردم و روشن کردم دوباره همون اخطار رو داد و بک گراند هم تغییر می کنه و صفحه مشکی میشه!!!
ممنون میشم اگه راه دیگه ای دارید کمک کنید...
فایل زیرنویس ازفیلم جدا هست؟نقل قول:
این مشکل معمولا بخاطر ساپورت نکردن از فارسی یا خراب بودن زیرنویستونه با Kmplayer هم تست کردی ؟[/QUOTE]
فکر نکنم مشکل از پلیر باشه چون قبل از اینکه ویندوز بالا نیاد هیچ مشکلی بابت زیرنویس فارسی نداشت الان بعد از دو سه روز که ویندوز رو نصب کردم(پک 3) اینجوری شده...
دو تا فایل srt همراه فیلم هست که یکیش برای فارسی هست یکی دیگه انگلیسی با حجم حدود 80 کیلو بایتنقل قول:
بعضی از پلیرها برا ی نشون دادن سابا مشکل دارن به همین خاطر گفتم از این پلیر استفاده کن که سرراستتر با این شرایط که پی سی تون فارسی رو ساپورت می کنه آیا تو نشون دادن زبان انگلیش هم همین مشکلو دارین؟نقل قول:
یکیش برای فارسی هست رو تو ی فایل با فیلمت هم نام کن بزار ببین چی میشه در ضمن ی عکس هم بتونی بزاری راحتتر می تونی به جواب برسی!!!نقل قول:
دوستان مشکلم حل شد! این کارو کردم حل شد:
اول c.panel بعد language سپس advanced اونجا زبان فارسی رو انتخاب کردم ازم ری استارت خواست که انجامش دادم تمام!
راستی این دکمه تشکر کجاست که نمی بینمش؟!
این پیغام رو چجوری غیر فعال کنم؟
من وفتی فلشم رو به یو اس بی سیستم وصل میکنم سیستم سریع میشناسش.ولی یه ایکون ایجاد میشه پایین به این شکل
همون ایکون ریزه منظورمه
وقتی هم روش کلیک میکنم که بشه مثلا حذفش کنم وارد این صفحه میشم
چون سیستم میشناسه فلش رو درایوش پس نصبه .اما وقتی اون قسمتهای داخله صفحه رو حذف میکنم ایکون از بین میره ولی دیگه نمیشناسه فلش رو .باید از نو نصبش کنم تا بشناسه
حالا چکار کنم که اون ایکونه دیگه نشون داده نشه و فلش هم شناسای بشه.ممنونم
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
چند روزی بیشتر وقتی دارم با فایلهای کامپیوترم کار میکنم این صفحه میاد و برای چند ثانیه کامپیوتر هنگ میکنه و فایلها همه بسته میشه.خلی اعصابم رو ریخته به هم کمکککککککککککککک
اون آیکن ریزمال فلش اگرغیرفعالش کنید که فلش کلا بسته میشه به قول خودتون فلش ازنوع باید نصب کنید تاشناسایی بشه به نظر من ازاین برنامه USB Safely Remove واسه مدیریت فلش خودتون استفاده کنید بهتره کلید میانبرم واسه بستن فلش میتونید تعریف کنید واسش درمورد سئوال دوم هم به نظرم مشکل از ویندوزه شما یک رجیستری ویندوز اسکن کنید تا کل خطا هاش گرفته باشه با Vit Registry Fix این برنامه دیدین درست نشد به نظرم باید ویندوز چنج بشه:20:نقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
شمااول ازهمه برنامه دیپ فریز غیر فعال کنید بعدش رو پیغام کلیک کنید وسیستم ریست کنید احتمال بدم درست بشه بعدش اگر درست شد دیپ فریز فعال کنید:20:نقل قول:
:worried:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6114959#post6114959
سلام به همه ي شما دوستان... :40:
وارد ويندوز ميشم... و يك CD يا DVD رو داخل دي وي دي رام ميگذارم و از اون استفاده مي كنم.... ولي وقتي CD/DVD دومي يا بعدي و بعدي ....... رو داخل دي وي دي رايتر قرار مي دم محتويات اون ديسكي كه اول از همه از اون استفاده بردم رو نمايش ميده!
و خب مسلما هيچ فايلي قابل اجرا نيست!...
* نه اون فايل هايي كه در DVD/CD وجود داره
* و نه اونايي كه نمايش داده ميشه! (مگه اينكه دوباره اولي رو درون دستگاه بگذارم!)
؟
مر30 :11:
نه میخوام کلا این ارور رو غیر فعال کنم از کجا باید عمل کنم؟نقل قول:
شمااول ازهمه برنامه دیپ فریز غیر فعال کنید بعدش رو پیغام کلیک کنید وسیستم ریست کنید احتمال بدم درست بشه بعدش اگر درست شد دیپ فریز فعال کنید
شمادیپ فریزاول غیرفعال کنید رو همون پیغام کلیک کنید ببینید درست میشه .نقل قول:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
شماتو همون صفحه my computer کلیک راست کنید از Refresh استفاده کنید یا کلید F5 ازصفحه کلید فشار بدین ببینید درست میشه:20:نقل قول:
وقتی روش کلیلک میکنم ایکون های دسک تاپ رو میرزه تو یه فولدر من نمیخوام اینجوری بشه میخوام کلا غیر فعال بشه این ارور از بیخ و بننقل قول:
شمادیپ فریزاول غیرفعال کنید رو همون پیغام کلیک کنید ببینید درست میشه
نقل قول:
شما به وسیله این برنامه هم دیسک خودتون مرتب کنید Wise Disk Cleaner Pro ببینید درست میشه از حالت wizard برنامه استفاده کنید واسه دانلودشم از پست پایین میتونید استفاده کنید درضمن درایو c شما چه مقدار فضای خالی داره؟
لینککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=222719&page=5&highlight=Wise+Disk+Cleaner
از رجستری نمیشه این ارور رو غیر فعال کنم
شماتو همون صفحه my computer کلیک راست کنید از Refresh استفاده کنید یا کلید F5 ازصفحه کلید فشار بدین ببینید درست میشه.نقل قول:
[QUOTE=BEST 2;6119930]من وفتی فلشم رو به یو اس بی سیستم وصل میکنم سیستم سریع میشناسش.ولی یه ایکون ایجاد میشه پایین به این شکل
همون ایکون ریزه منظورمه
وقتی هم روش کلیک میکنم که بشه مثلا حذفش کنم وارد این صفحه میشم
چون سیستم میشناسه فلش رو درایوش پس نصبه .اما وقتی اون قسمتهای داخله صفحه رو حذف میکنم ایکون از بین میره ولی دیگه نمیشناسه فلش رو .باید از نو نصبش کنم تا بشناسه
حالا چکار کنم که اون ایکونه دیگه نشون داده نشه و فلش هم شناسای بشه.ممنونم
---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
چند روزی بیشتر وقتی دارم با فایلهای کامپیوترم کار میکنم این صفحه میاد و برای چند ثانیه کامپیوتر هنگ میکنه و فایلها همه بسته میشه.خلی اعصابم رو ریخته به هم کمکککککککککککککک
اون آیکن ریزمال فلش اگرغیرفعالش کنید که فلش کلا بسته میشه به قول خودتون فلش ازنوع باید نصب کنید تاشناسایی بشه به نظر من ازاین برنامه USB Safely Remove واسه مدیریت فلش خودتون استفاده کنید بهتره کلید میانبرم واسه بستن فلش میتونید تعریف کنید درمورد سئوال دوم هم به نظرم مشکل از ویندوزه شما یک رجیستری ویندوز اسکن کنید تا کل خطا هاش گرفته باشه با Vit Registry Fix این برنامه دیدین درست نشد به نظرم باید ویندوز چنج بش.
مهرسا جان شما رو دسك تاپت كليك راست كن ، properties رو بزن بعد از تب desktop اون پايين سمت چپ customize desktop رو انتخاب كن بعد تو تب GENERAL ، پايين تو كادر desktop cleanup تيك RUN DESKTOP CLEANUP WIZARD EVERY 60 DAYS رو بردار قطعاً مشكلت حل مي شه.:20:نقل قول:
راستي معلومه بيش تر از دو ماهه كه ويندوزت رو داري ، خوب نگه داشتي ، مشكلي نداري باهاش؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
مشکل من هنوز حل نشده :41:
دوستان راهی دیگه پیشنهاد نمیکنن؟
دوست عزيز شايد مشكل شما به خاطر icon cache باشه.نقل قول:
شما مي توني با برنامه ي tweak UI خود مايكروسافت آيكون ها رو rebuild كني (اكثراً جواب مي ده). ببين جواب مي ده خبرش رو بده.
موفق باشي.