ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا :19::19::19:
اونا 90 دقیقه دفاع کردن آخرش گل زدن:41::41::41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا :19::19::19:
اونا 90 دقیقه دفاع کردن آخرش گل زدن:41::41::41:
سلام سلام
برا چی ناراحتین اقا ناراحتی نداره باختیم که باختیم.
نه جدا میگم یه کم فکر کنید یه تیم بیاد 90 دقیقه مث سگ دفاع کنه رو یه ضربه ایستگاهی گل بزنه شاهکار نکرده.
همین جا رسما اعلام میکنم زنده باد بارسلونا میدونی چرا چون مث مرد تو خونه حریفم که میره تهاجمی بازی میکنه نه مث این تیم یوونتوس و لیورپولو و اینا 90 دقیقه دفاع کنه و حال تیم حریفم بهم بزنه.
منچستر هم مث رئال و بارسا و ایناس
یه تیم اگه تو کل لیگ جزیره باشه که مث ادم بازی میکنه منچستر
تو خونه حریف ببینید چقدر قشنگ بازی کرد به این میگن تیم .
بازی نشد که 90 دقیقه دفاع.
من کار به تاکتیک و اینا ندارم.
با این بضاعتمون اینطوری بازی میکنیم من خیلی خوشحالم اشکل نداره .
فقط صبر کنید حضرت فلورنتینو پرز برگرده اونوقت من بینم کدوم تیم میخواد جلو ما شاخ شه.
هنوز هیچی تموم نشده بازی برگشت باقیست میدونم سخته اما بله ممکنه.
نگران نباشید ایشالا میبریم.
در کل بچها اصلا ناراحت نباشید .
دیدیم همه که واقعا بچها خوب بازی کردن .
تیم حریف مث سگ داشت دفاع میکرد.
فقط از این ناراحتم که یک یهودی صهیونیست اشغال به ما گل زد تمام ناراحتی من اینه.
وسلا نامه تمام.
اصلا ناراحت نباشید.
همشو باهات موافقم. غیر از اون قسمت قرمزش !!!نقل قول:
هنوز خیلی زوده که بخوایم خودمونو ببازیم بچه ها.
2هفته بعد تویه خود آنفیلد میبریمشون.
قول میدم.
اگه اون شوته روبن گل شده بود
بازی از این رو به اون رو میشد
از لاک دفاعی میومدن بیرون:41:
منم باهات موافقمنقل قول:
منظورم صهیونیست بود که شد یهودی صهیونیست.
ولی جدا یه اسرائیلی به ما گل بزنه باید بریم درشو گل بگیریم.
خواهشن پست قبلیتر از قبلیم رو بخونید.
بابا باور کنید که هنوز چیزی تموم نشده.
حتی اگه بازی بعدی رو هم ببازیم.
حتی اگه حذف بشیم.
این رقابت کوفتی هر ساله برگزار میشه .
الان تیم با این بی سرو سامانی که اینطوری داره بازی میکنه باز صد رحمت داره والا.
دیگه معتقدم اگه پرز بیاد و حتی بخواد خود رائولو که عشقشم بندازه بیرون باهاش موافقت میکنم.
این تیم نیاز به یه روح تازه داره.
پرز بیا و بدم دی:
احمد جان تا وقتي كه آدم احمقي مثل هاينزه تو تيم باشه به هيجا نميرسيم ...
آخه يكي نيس به اين ... بگه احمق اون خطات واسه چي بود اخه ...
گند زد تو تيم رفت ...
اونم از گوتي .. ناي دوييدن نداشت اصلا برا چي آوردش تو زمين
فن در فارتو چرا نياورد
برادر حالا بیخیال این اسرائیل شو دیگه !!:31:نقل قول:
درشم لازم نیست گل بگیریم.
این بازی برگشت داره.
اونجا میزنیمشون.
ولی خداییش تیم پرز لازمه بدجور !!!
یه بازی ساز درست درمون اون وسط نداریم.
به جاش کالدرن الاغ 60 تا هافبک دفاعی خریده !!!
این هاینزه بار اولش نیست.نقل قول:
استاد این حرکاته.
بدبخت کانا و په په خدایی از جون مایه گذاشتن.
این الاغ...........
اون چه خطایی بود داد آخه !!!
خاک بر سر هاینزه
آوردن گوتی هم اشتباه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
موافقم
چون دیگه اونا اینقدر کثیف بازی نمیکنن
لا اقل یه بازیه مردونه میشه
اونجا چون رئال بازیه رفتو باخته و دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره
و هم بازی قشنگ میشه هم هردوتا تیم هرچی دارن رو میکنن
وحق هر کی باشه همون میبره
حالا این باخت به هر ترتیب به درک
بازی بعدی مقابل اسپانیول تیم چغر اسپانیول تو خونه حریفو بگو .واااااای
میترسم این بازی تاثیر بدی رو اون بگذاره که حتما میذاره.
امیدوارم که بچها خراب نکنن.
اقا این چه بازیی بود!رئالم که باخت من میخواستم از بنایون تعریف کنما!
هر سال همین داستانو داریم
همین مرحله حذف میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به جووووووووونه بچم هنوز حذف نشدیم !!!نقل قول:
گیر دادیدااااااااا .:31:
بازی برگشت داره
با یه گل همه چی عوض میشه.
لیورپول و باخت در انفیلد با این وضع بازی رئال؟ فکر نکنم کسی بتونه جلو دارش بشه بخصوص این رئال.
بای بای
بای بای
واقعا حيف شد
اي كاش حداقل مساوي ميكرديم ولي با اين باخت شانسمون خيلي كمه
Real Madrid
Casillas (7)
Ramos (7)
Pepe (6)
Cannavaro (8)
Heinze (3)
Robben (6)
Lass (7)
Gago (7)
Marcelo (6)
Higuain (6)
Raul (6)
Substitutes
Guti (5)
Liverpool
Reina (7)
Arbeloa (7)
Carragher (8)
Skrtel (8)
Aurelio (9)
Benayoun (8)
Mascherano (8)
Xabi Alonso (8)
Riera (6)
Kuyt (6)
Torres (6)
Substitutes
Babel (6
من از رئال نا امید شدم! تو گروه هم گفتم!
همیشه رئال مقابل این تیم های ضعیف خوب می بره ولی انگار هیچ حرفی در مقابل تیم های قدر نداره!!!
اون هاینزه عوضی که فکر میکنه درنته یا مارسلو هست که از پست خودش اینقدر میاد جلو!!! واقعا ممد بش میگه شتر راست میگه!!! یعنی هاینزه افتضاحه و هیچی حالیش نیست!!!
هر چی پرتاب اوت هم بود میخواست خودش بزنه حتی اگر توجه کنید یه جا هم که روبن میخواست پرتاب اوت کنه هاینزه اومد بگیره روبن اعتراض کرد بش!!!!
رئال خوب نیست! از همه جا مشکل داره! حتی اگر اشتباهه هاینزه و دفاع باشه رو گل خوردن چرا مشکل داره تو گل زدن!!! این تیم اسمش رئال نه چیز دیگه پس باید بتونه!!
یادش بخیر سالهای 2004 - 2005.
روز های زیدان! رونالدو! بکهام! و....
هییییییییی
ای لعنت بر این لیورپول
من نمی دونم این راموس چرا گوتی پیرمرد رو آورد تو زمین
چرا اشنایدر رو از اول نیورد
نمی دونم چی بگم اعصابم بد جور ریخته به هم
نمی دونم میشه امیدوار بود یا نه
تمومه...!
ایشالا سال دیگه...!!!
نمیدونم چرا همیشه از این هاینزه بدم میومد...!
اخر کرم خودشو ریخت..!
راستی لعنت بر این خیابانی که 90 دیقه رو اعصابم داشت راه می رفت عوضی خرفت همش داشت بر ضد رئال زر زر می کرد
گیر داده بود بنایون که باید تعویض بشه..!!
من صدا رو کامل قطع کرده بودم تا اراجیفش رو نشنوم !نقل قول:
دیشب دقیقا یا زیدان افتادم ! :41: یادش بخیر هنوزم 1 بازیکنی یک صدمش هم نداریم.
با این وضع حتما رونالدو باید بیاد بقیه بازکنها هم غلط می کنن اعتراض می کنن. سالی شونصد میلیون هم باید بهش حقوق بدن تا چش اینا در آد. کالدرون ابله خیر سرش جوون گرایی کرده ! بد بخت خبر نداره شنگول گرایی بوده کارش !
1 بازیکن درست تو تیم نیست ! این چه وضعشه ؟
واقعا انقدر بدبختیم که باید هاینزه رو از اول تو ترکیب داشته باشیم ! :41:
نمره 3 گرفته از سایت گل ! فک کنم هاینزه تو بازی برگشت رکورد نمره فاجعه رو بزنه !
صد رحمت به اون دوران بد پرز ! خوبش که پادشاه اوپا بودیم ! یادش بخیر . چه گلی زد زیدان.
هاینزه ابله مثلا اومد از اون غلطا بکنه !
راموس: تساوي بدون گل نتيجه عادلانه اي بود
خوانده راموس تساوي بدون گل را نتيجه عادلانه اي براي ديدار دو تيم رئال مادريد و ليورپول توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرمربي رئال مادريد پس از شكست يك بر صفر تيمش برابر ليورپول گفت: «اين بازي چند موقعيت گل به همراه داشت و زماني كه بازي فشرده تر دنبال مي شد، ليورپول گل به ثمر رساند. هر زمان كه تيمي گل به ثمر مي رساند، اين مساله مي تواند اختيارات بيشتري به اين تيم بدهد.»
خوانده راموس در ادامه گفت: «قصد ما اين بود كه با به ثمر رساندن يك گل كار را براي خود در دور برگشت آسان تر كنيم. فرصت هاي كمي داشتيم و آنها هم روي يك ضربه آزاد به گل رسيدند، اما من بر اين باورم كه نتيجه صفر-صفر عادلانه بود، چرا كه هيچ يك از تيم ها فرصت هاي متعددي نداشتند.»
وي خاطرنشان كرد: «ما بايد براي پيروزي در آنفيلد سخت تلاش كنيم. نتيجه بدي در خانه بدست آورديم، اما بر اين باور هستيم كه مي توانيم در آنفيلد پيروز شويم.»
خوانده راموس در ادامه صحبت هايش اظهار داشت: «ما هيجان خاصي نسبت به رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا داريم و اين نتيجه آنقدرها هم بد نيست، اما به هر حال كار را براي ما پيچيده مي كند. رئال مادريد و ليورپول هر دو، تيم هاي بزرگي هستند و ما براي پيروزي در ديدار برگشت بايد بسيار خوب ظاهر شويم.»
سرمربي اسپانيايي رئال مادريد در پايان گفت: «تيم ميهمان همواره بيشتر دست به ريسك مي زند. در ديدار امشب، ليورپول از سازماندهي بسيار خوبي در خط دفاعي برخوردار بود. آنها بازي را به نفع خود دنبال كردند و در دقايق پاياني به گل رسيدند. به نظر من ليورپول شايسته چنين نتيجه خوبي نبود.»
راموس يادآور شد: «اين بازيكنان هستند كه با همه تلاش خود نتايج خوبي بدست مي آورند.»
رائول: سال 2011 بازنشسته مي شوم
آينده من با رئال مادريد گره مي خورد
مهاجم افسانه اي رئال مادريد اعتراف كرد كه احتمال خداحافظي اش از دنياي فوتبال در سال 2011 وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، "رائول گونزالس" كاپيتان رئالي ها در گفت و گو با Associated Press اظهار داشت: «تعيين تاريخ خداحافظي با دنياي فوتبال برايم بسيار دشوار است چرا كه در دوران آمادگي شما همواره مي خواهيد براي تيم خود بازي كنيد. وقتي در شرايط آرماني به سر مي بريد مجبوريد از خودتان بپرسيد كه چرا بايد از فوتبال كنار بروم؟»
وي افزود: «در حال حاضر، سال 2011 را به عنوان زمان خداحافظي ام با دنياي فوتبال تعيين كرده ام.»
رائول كه چندي پيش با پشت سر گذاشتن ركورد گلزني آلفردو دي استفانو به عنوان بهترين گلزن تاريخ باشگاه رئال مادريد شناخته شد، همچنين گفت: «شش ماه پيش از ژوئن 2011 در دسامبر و يا ژانويه وضعيت را بررسي خواهم كرد تا ببينم چه كاري به نفع خودم و باشگاه خواهد بود.»
او كه همچنان به عنوان بهترين گلزن تاريخ تيم ملي فوتبال اسپانيا نيز شناخته مي شود خاطرنشان كرد: «90 درصد آينده من با فوتبال و باشگاه رئال مادريد گره مي خورد.»
کار سختی در بازی برگشت داریم
به گزارش RmadridFC: در شب گذشته تیم رئال مادرید بازی بدی را از خود به نمایش گذاشت ولی با این وجود ارین روبن , فعالترین بازیکن این تیم بود .
ما در وضعیت خیلی بدی قرار داریم چون هدف ما پیروزی در این بازی بود . لیورپول نشان داد که یک تیم انگلیسی است و این یعنی اینکه انها در سطح بالایی از کارهای تاکتیکی هستند و این کار به راحتی رخ نمی دهد .
انها خیلی خوب دفاع کردند و در اخر هم موفق شدند یک گل بزنند و مطمئنا در بازی برگشت و ان هم در انفیلد زدن گل به این تیم کار بسیار مشکلیست اما ما تلاش خود را می کنیم .
اگر می خواهیم در بازی برگشت برنده از میدان خارج شویم باید توپ را با سرعت زیادی به حرکت دراوریم و موقعیتهای زیادی را خلق کنیم .
لیورپول عالی دفاع کرد چون می خواست که گلی نخورد , انها در زمین خود قویتر هستند و شکست دادنشان خیلی سخت می شود ولی معتقدم که می توانیم کارهایی را انجام دهیم .
می دانستم که در این بازی به شدت تحت مراقبت قرار می گیرم برای همین تمام تلاش خودم را کردم تا از انها جدا شوم ولی توسط 2 , 3 نفر در یک زمان تحت پوشش قرار می گرفتم .
با این وجود در چند موقعیت , فرصت این را داشتم که از جاهای مختلف زمین گلزنی کنم ولی این امر در بازی دیشب صورت نپذیرفت .
ما باید سعی کنیم در انفیلد بهترین بازی خود را انجام دهیم چون چیزی برای از دست دادن نداریم و باید به مرحله بعدی صعود کنیم و مطمئنم که این کار را خواهیم کرد .
عملکرد بازیکنان رئال در بازی با لیورپول
به گزارش RMadridFC : در شبی که رئال در مقابل بازی کثیف لیورپولی ها تسلیم شد عملکرد مدافع چپ آنها از همه ضعیف تر بود .
رئال که دیشب مقابل لیورپول در فالب جام قهرمانان 1 - 0 تسلیم شد ، این باخت را مدیون چند عامل از جمله : عملکرد ضعیف مدافع چپ خود ، بازی دفاعی لیورپول و ناهماهنگی تیم بود .
در این بازی که انتظار می رفت ستاره های رئال خودی نشان دهند ، اما آنها نیز نتوانستند کاری انجام دهند و در این صورت رئال متحمل باختی در خانه شد . اما عملکرد بازکن رئال چگونه بوده است .
ایکر کاسیاس ( 7 ) : او طبق معمول بازی خوبی را به نمایش گذاشت و چندین بار مانع عبور توپ از خط دروازه شد و یک موقعیت گل را نیز از توررس گرفت .
راموس ( 7 ) : راموس سمت راست خود را به خوبی پوشش داد و از حرکت های ریرا بسیار جلوگیری کرد . او در این پست همیشه در رفت و آمد بود و یک نمایش قوی از خود به اجرا گذاشت .
په په ( 6 ) : همیشه در جنگ های فیزیکی برنده بوده و در کارهای من تو من همیشه از تورس موفق تر بود . او در بعضی از دقایق بازی از همه بهتر بود .
کاناوارو ( 8 ) : عمل کرد خوبی را از خود نشان داد . در بعضی از صحنه ها بخوبی توپ را از محوطه دور کرد و مانع شروع بعضی از موقعیت ها شد . حتی در بعضی از صحنه ها توپ را به خوبی پخش کرد .
هاینزه ( 3 ) : مانند بازیکن های خام بازی کرد و مرتکب اشتباهات فاحشی شد که یکی از آنها باعث گل خوردن رئال شد . این بازیکن ضعیف ترین عملکرد را در بین بازیکنان رئال داشت .
روبن ( 6 ) : او طبق معمول برای گلزنی بسیار آماده بود ولی بنیتز براحتی دو بازیکن خود را که ماسکرانو و اورلیو بودند را مامور حفاظت از او کرده بود . اما با این حال چند شوت زیبا را روانه ی دروازه لورپول کرد که موقعیت های خطرناکی برای رئال بود . دیشب روبن تمام سعی خود را کرد .
دیارا ( 7 ) : زیاد بازی خوبی را به نمایش نگذاشت و در حالی که تعداد پاس های صحیح او انگشت شمار بود ولی در جنگ های وسط زمین موفق بود و با درگیری ها توانست در دقایقی رئال را بر وسط زمین مسلط کند .
گاگو ( 7 ) : او که در پست دیارا بازی میکرد نقش کوچکی را به عنوان هافبک بازی کرد اما حرفی برای زدن نداشت . در هر حال او هم خوب بازی نکرد و کارهای ساده ایی را انجام داد .
مارسلوا ( 6 ) : این بازیکن نیز سعی زیادی در باز کردن بازی داشت اما زیاد موفق به اینکار نبود اما برخی موقعیت های خطرناکی بر روی دروازه ی لیورپول ایجاد کرد که په په رینا به خوبی از دروازه ی خودش محافظت کرد . مارسلو در بین دو نیمه تعویض شد .
هیگوئین ( 6 ) : برخی حرکات انفرادی خوبی انجام داد اما او را به خوبی بسته بودند و نتوانست موقعیتی را برای رئال به وجود آورد .
رائول ( 6 ) : او نیز نتوانست کاری از پیش ببرد در صورتی که چند موقعیت خوب برای گلزنی داشت . توپ هایی را از دست داد و نتوانست در سطح بازی ، بازی کند .
گوتی ( 5 ) « تعویضی » : در نیمه ی دوم به بازی آمد ، اما نمایش ضعیفی داشت و برخی موقعیت های حمله را خراب کرد . او نیز نتوانست کاری از پیش ببرد .
همش بهانه و توجیه! ای بابا! چه فایده دیگه!
اینجا رفت نشد اونجا برگشت چی میشه دیگه!
اميد داشته باشنقل قول:
هر چند خودم نااميدم از رئالي كه توش هاينزه بازي ميكنه
اميدوارم تو بازيه برگشت راموس اشتباه نكنه و به هاينزه و گوتي بازي نده !!!
اون راموس هم كه فقط ميزد زير توپ !!! چندتا موقعيت خوب داشت براي سانتر كردن
الكي ميكشيد زير توپ ... مثل اين بچه هاي دبستاني ...
ای کاش فن نیستلروی می بود!
مطمئن باشين تو بازيه برگشت هم دفاع ميكنن تا با همين 1 گل برنده شن ...نقل قول:
رئال همیشه یه ابهتی داشت
هر بازیکن بزرگی آرزو داشت به عضویت رئال مادرید دربیاد
رئال همیشه بهترینا رو داشته
به لطف مدیرای جدید
چند سالیه که رئال بازیکنایی رو جذب کرده که اگه رئال سراغشون نمیرفت شاید ما تا 10 سال دیگه هم حتی اسمشون به گوشمون نمیخورد
بازیکنانی که تو تیمهای درجه سه و چهار بازی میکنند
و بعضا تو باشگاه خودشون هم بهترین نیستن !!
مسلما چنین بازیکنانی فقط با پوشیدن پیراهن رئال تبدیل به ستاره نمیشن و هیچ تغییری تو نحوه بازیشون به وجود نمیاد
فعلا که کاریش نمیشه کرد باید منتظر باشیم پرز برگرده
راستی این سیبیل گوتی خیلی باحال بود ! :دي
این رو هم داشته باشین که لیورپول جرارد و دنیل رو نداشت.....تورس هم پاش شکسته بود....!نقل قول:
توی جوی که انفیلد داره مساوی شاهکاره...!
برد بارسلون هم شانسی بود جلو لیورپول.!
من که امیدی ندارم! چرا ما همش تو این مرحله باید به تیم های شاخ بخوریم؟ بعد بایرن و بارسا میخورن به تیم های الکی!
یه این نکته دقت کردید :
8 March با اتلتیکو داریم و
10 March هم با لیورپول.
خیلی سخت شد !!!!