نقل قول:
ای خدا شکرت...
آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
هنوز بگم!!!
جناب آقای دانشمند پروفسور IQ
کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید من منتظر غیرتی شدن ایرانسل هستم نه طرفدارانش این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بودهم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام اگه شما عاشق سینه چاک ایرانسل هستید دیگران هم باید باشند ؟
نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد و برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟