با اين مشخصات 1100 بهترينه...!!! برو باهاش فوتبال بازي كن. اگه آخ گفت!!!!!!:31:نقل قول:
Printable View
با اين مشخصات 1100 بهترينه...!!! برو باهاش فوتبال بازي كن. اگه آخ گفت!!!!!!:31:نقل قول:
ان77 چنده؟؟؟ اصلا تو ايران هست؟؟؟ آخه جايي نديدم...
لول شدیدا تایید میشه ! کسایی که با 1100 فوتبال بازی کردن لذت این کار رو درک میکنن ! :31:نقل قول:
با اين مشخصات 1100 بهترينه...!!! برو باهاش فوتبال بازي كن. اگه آخ گفت!!!!!!
سلام دوستان
میخواستم نظرتون راجب دوگوشیsony ericson z610 و samsung d900i بدونم ، به نظرتون کدوم یکی از این گوشی ها برای خرید بهتره؟
از نظر صدا و باتری کدوم یکی برتری داره؟
آیا z610 برای اجرای جاوا محدودیتی داره ؟ d900i چطور؟
دوربین d900i چطوره .آیا به پای k800 میرسه؟
در کل به نظرتون کدوم گوشی رو بگیرم؟(z610 یا d900 یا گوشی دیگه ای)
سلام دوستان عزیز.میخواستم بدونم به نظر شما برای من که دوربین گوشی(چه عکاسی چه فیلبرداری) مهمتر از بقیه چیزاس n73 بهتره یا k810؟ البته n73 چند تا مشکل داره یکیش اینه که موقع عکسبرداری فلاش و صدای شاتر قطع نمیشه و بعد نسبت به k810 که 2 گیگ مموری ساپورت می کنه این 1 گیگ رو پشتیبانی میکنه. تو یکی از فروم ها هم یه نفر نوشته بود که محافظ مموریش بعد یه مدت شل میشه و جویستیکش هم زود خراب میشه و البته یه کمم خز شده.بزرگترین عیب k810 هم اینه که سیستم عامل نداره هم این که به نظر من قیافش زیاد جالب نیست و بازم هم اینکه کیفیت فیلبرداریش تقریبا نصف n73 هستش. k800 رو هم پیشنهاد نکنید چون من فقط بین این دو تا موندم.ممنون.
کاور مموری که شل نمیشه مگر اینکه روزی سه بار بازش کنی. جوی استیکش یه کمی مشکل داره. دو گیگ رو هم براحتی ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام
آقا یک گوشی بین 250 تا 400 تومن بهم معرفی کنین.صفحه بزرگ داشته باشه.سیمبین بخوره احیانا(نخوردم نخورده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دوربینشم بد نباشه.برا بازیم خوب باشه.
نکته مهمش اینه که نمی خوام مثل n73 و n80 که همه همون اول پیشنهاد میدن خز شده باشه.اسم کا 800 هم نیارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی گفت برو w880 بگیر.اگر سیمبین داشت تا الان 10 بار خریده بودم.نظر شما چیه؟همون 880 خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برو يكم پول جمع كن k 850 بخر ضرر نميكني حتي اگر وام بگيري ولي فكر كنم سيمباين نباشه ولي ارزشش رو داره
يا w 960 كه واقعا عاليه جديد هم هستش
آقا خوب قیمتاشونم میدادی.نقل قول:
البته کا 850 که شنیدم همون دوربینش که نقطه قوتشه تعریفی نداره.کلا اونقدر بودجه ندارم.حداکثر با وامه میشه 400:31:
w950 و 960 چجوریاس؟سیمبینه؟قیمتش؟(حت ا گرونه و به کار من نمیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا اینا زیاد عیب نداره مشکل فلاش با صدای موقع عکسبرداریه که قطع نمیشه.نقل قول: