برای من هم ترکیده
اصفهان هستم.
حتی سایت سافت 98 هم باز نمیشد دیشب
امروزم داغونه
Printable View
برای من هم ترکیده
اصفهان هستم.
حتی سایت سافت 98 هم باز نمیشد دیشب
امروزم داغونه
سلام خبری نشد دوستان ؟؟نقل قول:
کد هدیه اش بخوره تو سرش. یه صفحه 1 دقیقه لود میشه. خدا خودش باید انتقام بگیره. این ترم رساله دکتری دارم. اکثر سایتها فیاتر هستش. فیلتر ش.. هم کار نمیکنه. اخه دردم رو به کی بگم.نقل قول:
- - - Updated - - -
کد هدیه اش بخوره تو سرش. یه صفحه 1 دقیقه لود میشه. خدا خودش باید انتقام بگیره. این ترم رساله دکتری دارم. اکثر سایتها فیاتر هستش. فیلتر ش.. هم کار نمیکنه. اخه دردم رو به کی بگم.نقل قول:
این سری کد هدیه نمیداد . فقط تبلیغ محصولاتش رو میکرد:n37:نقل قول:
- - - Updated - - -
این سری کد هدیه نمیداد . فقط تبلیغ محصولاتش رو میکرد:n37:نقل قول:
مثل اینکه پارس گیت وی رو داشته عوض میکرده.الان با 5.78 شروع میشه قبلا همه با 8 شروع میشدن.ایپی های 86 رو هم حذف کرده و فقط 91 و 5 داره
- - - Updated - - -
مثل اینکه پارس گیت وی رو داشته عوض میکرده.الان با 5.78 شروع میشه قبلا همه با 8 شروع میشدن.ایپی های 86 رو هم حذف کرده و فقط 91 و 5 داره
نه، هیچ رنجی عوض نشده الان بعد از ریست مودم آی پی من با 188 شروع میشه. قبل ریست هم با 46 شروع میشد که هر دو از قدیم هستند.نقل قول:
گیت وی من همیشه روی هر ایپی 86 بود الان همش شده 5.78نقل قول:
مرگ بر پارس افلاین
دوستان پس چرا آیپی من با 37 شروع میشه؟نقل قول:
خوب ما هم همین مشکل رو داریم زنگ میزنم اپراتور میگن پهنای باند کافی نداره مرکز مخابراتی شما.میخواییم نامه نگاری کنیم تا درست کنن.ولی بازم حل نشده سرعت فقط اول صبح تا 430 هست ثابت.عصر ها تا 16 کیلوبایت آخرش.بالا پایین زیاد میره ولی بازم درحد 16 کیلوبایت هست.نقل قول: