ترکیب دو تیم پرسپولیس استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ان شا الله یا پرسپولیس میبره یا استقلال میبازه :n02:
Printable View
ترکیب دو تیم پرسپولیس استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ان شا الله یا پرسپولیس میبره یا استقلال میبازه :n02:
هر دو تیم فقط بلدن خطا کنن و بزنن زیرش. بعضی از بازیکنام که فقط جفتک مینداختن و زمین فوتبالو با یه جا دیگه اشتباه گرفته بودن. امیدوارم نیمه دوم شرایط تغییر کنه ! :n09:
این خلعتبری و صادقیان چه مرگشون بود؟ اینا توجیه نشدن که دارن تو چه باشگاهی بازی میکنن که اینطوری مثل اراذل توی خیابون میپرن به هم؟ به جای این کارها یه دو تا پاس و شوت درست و حسابی بزنن. درستش این بود که دایی یکیشون رو بلافاصله تعویض میکرد...
بازی دو تیم که حرفی برای گفتن نذاشته متاسفانه...هرچند در نیمه دوم به خصوص یک ربع اولش پرسپولیس برتر بود...
اما یه عامل دیگه تو به گند کشیدن بازی وجود تیموریانه...
[حذف شد] به جاش با زور و اعتراض های مسخره اش اعصاب همه رو خراب کرد فقط.
داور هم که مثل بازی قبلش کاریش نداره:)) به جا زد تو صورت صادقیان یه جا هم تو حمله خطا کرد روش اما انگار نه انگار...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
چرا پرسپولیس هیچ تعویضی انجام نداد؟؟؟ فکرکنم بازی قبلی هم فقط 1 تعویض انجام داد!
90 دقیقه فوتبال و تنها یک موقعیت گل اونم از روی ضربه ی ایستگاهی ! تمام . :n21:
بهتره بگيم هيچ آورد پايتخت واقعا حيف اين همه تماشاچي که اومدن اين بازي رو ديدن.
من که بعید میدونم شما پرسپولیسی باشینقل قول:
یه بار دیگه بازی رو ببین شاید متوجه شدی کی زیر توپ میزد
فقط یه نکته اونم به این خاطر که در زمان علی پروین سالها بهمون گفتن فوتبال علی اصغری
به خدا به خدا بدون تعصب و توهین
فوتبال علی اصغری پروین خیلی بهتر از فوتبال امیر اصغری قلعه نویی بود
چون پروین حداقل هر کاری میسکرد به فکر حمله و گل زدن بود
همیشه خراب کردن ساده تر از ساختنه و قلعه نویی همیشه راه ساده تر رو انتخاب میکنه
هر کاری کردن فقط در جهت تخریب و شکل نگرفتن بازی بود حتی به قیمت شکل نگرفتن بازی خودشون
آفرین آفرین
تشویق میکنیم تیم حریف رو به خاطر این بازی هدفمند و رسیدن به خواستشون
....................
کاری که امروز تماشاچیا و بازیکنای حریف با صادقیان کردن در تاریخ ثبت میشه و مطمئن باشید خدا پاسخش رو در بهترین زمان میده
از اول بازی تمام سکوهاشون یه بازیکن جوون رو قلیونی صدا کنن بعد توی زمین هم بازیکنا بزنن تو سر و صورتش که تحریکش کنن
من مطمئنم اگر صادقیان بسپارتش دست خدا جوابشو بعدا میگیرن
چون خدا نیت ها رو نگاه میکنه
ویرایش: کسایی که از دربی بدون توجه به روش بازی دو تیم و مساوی 0 0 انتقاد میکنن توجه داشته باشن که بازی چه تیمی به زشت شدن این دربی کمک کرد
من هیچ ایرادی به تیم خودم وارد نمیدونم وقتی تیم حریف 11 نفره دفاع میکنه و با 3 هافبک دفاعی فقط برای تخریب فوتبال بازی میکنن
اعصاب آدم خورد میشه وقتی از تیم مقابل سری ولی کاری نمیکنی که ببری!
من خودم یکی از طرفدارای اومدن علی داییم و تا حالا هم از عملکردش تا حدودی راضیم ولی براش متاسفم که انقدر ترسوه که وقتی میبینه تیم حریف نیمه دوم تو قوطیه و یه حمله هم نمیتونه بکنه و با اینکه نیمکت خوبی هم داره ولی میترسه تعویض کنه و 2 تا بازیکن تازه نفس رو بیاره و درست حمله کنه
این عالیشاه انقدر که رو زمین افتاده بود،واینستاده بود! جالبه 90 دقیقه هم بازی کرد و مسلمان بدبخت رو نیاورد تو!
حقیقی که انگار داره صحنه آهسته بازی میکنه! نیمه اول به معنای واقعی کلمه افتضاح بود!
درباره تیموریان هم حرفی نزنیم بهتره. فقط کاش یکی پیدا شه همه اعتراض هایی که کرد رو کلیپ کنه که معلوم شه تو 90 دقیقه فقط چقدر اعتراض کرده!
حرف واسه گفتن زیاده ولی بیخیال
فقط متاسفم که 3 امتیاز به این راحتی از دست رفت
با اینکه مستحق برد بودیم ولی حیف شد
جلوی تیمی که نصفشون بازیکن تیم ملی اند و تازه اومدن که مساوی کنن بهتر از این نتیجه ای نمیشد گرفت
مطمئن هستم سر جمع بازیکنای استقلال 30، 40 تا پاس ندادن، همش زیر توپ و خوب به خواسته شون رسیدن و میشه گفت که اونا به هدفشون رسیدن ولی ما نه
امیـدمـون به خـداست تا آخر فصل چون واقعا" حق این تیم قهرمانی هست