گزارشگر شبکه ورزش میگه زیبنده بازیکنای تکنیکی بارسا نیست که پاس بلند بدن!! :n04::n02: به گلزن لوانته هم میگه که گلزنی به بارسا رفت جزو افتخارات فوتبالیش!!:n29::n09: من دیگه هیچی نمیگم ترجیه میدم صدای اسپیکر رو خاموش کنم!!:n21::n26:
Printable View
گزارشگر شبکه ورزش میگه زیبنده بازیکنای تکنیکی بارسا نیست که پاس بلند بدن!! :n04::n02: به گلزن لوانته هم میگه که گلزنی به بارسا رفت جزو افتخارات فوتبالیش!!:n29::n09: من دیگه هیچی نمیگم ترجیه میدم صدای اسپیکر رو خاموش کنم!!:n21::n26:
خوب تبریک میگم پیروزی پر گل برابر لوانته ای که دوشب پیش باش تساوی کردیم حیف واقعا!
تیو هتریک کرد مسی هم خیلی عالی بود و فکر کنم 3تا پاس گل داد
در کل خوب بود
دیگه متاسفانه بعضی گزارشگر ها حرفی برای گفتن ندارن یه چیزی میگننقل قول:
گزارشگر بازی اصلا جانب بارسا رو نمیگیره!! بارسا که گل خورد باورش نمیشد./ الانم داره میگه که تو بهترین حالت لوانته شانس بیاره مساوی کنه./ تمام بازیکنای بارسا رو هم رسوند به عرش اعلی! میگه پدرو اگه زیر سایه مسی نبود الان توپ طلا رو برده بود!!:n04::n15:
وقتی داشت گزارش میکرد من مرده بودم از خنده واقعا حرفایی میزد که خیلی خنده دار بودنقل قول:
واقعا مسی تو دوم موتورش روشن شد و خیلی زیبا بازی کرد پاس های فوق العاده که مخصوص خودشه رو برای تیو داد
کاپیتان هم که مصدوم شد و فکر میکنم با این مصدمیت اخر فصل دیگه بازنشسته بشه
نیمه اول تیم یه جوری سنگین بود ولی نیمه دوم خیلی خوب بازی کردن
شایعه شده مبنی بر رفتن تیو اخر فصل به لیورپول البته با این که امشب گل زنی کرد ولی خوب اصلا بازیش خوب نبود گل هاش هم روی پاس های فوق العاده مسی بود
برای اولین بار در تاریخ اتفاق افتاد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5بازیکن مختلف برای بارسا در طول یک فصل هتریک کردند.
( مسی - نیمار - تیو - پدرو و الکسیس )
تيو: بخاطر 3 گلم خيلي خوشحالم و از مسى خيلي تشكر ميكنم. داشتن يه بازيكن مثل لئو،خيلي به تيم كمك ميكنه.
ترك تيم در اين ماه؟ اينا فقط شايعه است. من در بارسا خيلي خوشحالم و ميخوام براي مدت طولاني اينجا بمونم.
تاتا:
مسى هميشه همونجايى هست كه بهش نياز داري. او گل نزد ولي امروز دوباره قدرتمندانه بازي كرد،قفل بازي رو لئو باز كرد.
هر 4 گل ما دقيقا مثل هم بود! من هرگز چنين چيزي نديده بودم.
نيمه اول ما خيلي كند بوديم،در واقع ما همه چيزو بطور كامل نداشتيم،نيمه دوم واقعا خوب بود.
پويول فقط ساق پاش ضرب ديده،ربطي به مصدوميت زانوى پارسالش نداره.
شاه لئو تو 400 تا بازي كه براي بارسلونا به ميدون رفته موفق شده 122 تا پاس گل بده !!!
لیونل اندرس مسی و ٤٠٠ بازی برای بارسلونا
٤٠٠ بازی
٣٣١ گل
١٢٠ پاس گل
٢١ جام
یه پست تاریخی
بارسلونا در ژاپن، 1990
گواردیولا و باجو در برشا .... 2002/03
كلايورت و ريوالدو در بارسلونا ...
'' رونالد کــــــــــــــومان '' در بارسلونا ...!
مثل اینکه مشکلات قرارداد نیمار داره بیخ پیدا میکنه
مدیریت یک جلسه ی فوق العاده گذاشته. بالاخره این Third Party قرارداد نیمار کار دستشون داد
بعضی گمانه زنی ها از استعفای راسل حکایت میکنه تا اینطوری تیم دچار بحران نشه. راسل در صورتی که واقعا در قرارداد مشکلی باشه میتونه بخاطر تخلف مالی به زندان هم بره
پ.ن: راستی این رو هم بگم که مصدومیت پویول جدی نیست و فقط زخم و کوفتگیه که احتمالا این بازی پیش رو رو نباشه
شکایت یک هوادار بارسا از راسل باعث شده تا فکر استعفا بیوفته
هرچند قاضی هنوز در حال بررسی مدارکه و راسل رو احضار نکرده
این داستانی که اگه این قضیه ثابت بشه از بارسلونا 22 امتیاز کم میشه دو دوره هم از رقابت های اروپایی محروم میشه درسته؟ ینی انقد سنگینه جریمش؟ دیگه خیلی سنگینه جریمش.مخصوصا اون قضیه رقابت های اروپایی.
اونقوت اصا چرا باید روسل در این مورد دروغ بگه؟ ینی این امکانو نداشت که حتی با همون مبلغ نیمار به بارسا بیاد که دروغ گفته؟ (اگه گفته باشه!)
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست و نمیشه در موردش دقیقا نظر داد. باید صبر کرد و دید نظر قاضی بعد از بررسی مدارک چیه؟ در مورد جریمه های تیمی هم هیچ اطلاعی ندارمنقل قول:
اما چیزی که من از اینور و اونور خوندم و تو چندتا فاروم اشاره شده بود بهش (که البته همه در حد حدس و گمانه) چند مشکل رو تو این قرارداد مطرح میکنه
1) بارسا 10 میلیون در سال 2011 به عنوان تضمینی برای انتقال نیمار در اختیارش گذاشت که در صورت تغییر نظر بازیکن و باشگاه سانتوس، جریمه ای به بارسا پرداخت میشد. حالا اگر این 10 میلیون ثابت بشه که به همین عنوان تضمین پرداخت شده گویا خلاف مقرراته
2) گفته میشه طبق همون قرادادی که ادعا میشه وجود داشته، نیمار باید در پایان فصل بعد میومد. ولی بارسا با یک فصل جلوتر آوردن انتقال به نوعی قرارداد اولیه رو فسخ کرد و 40میلیون جریمه به طرف مقابل (نیمار، سانتوس و Third Partyـها) پرداخت کرده. حالا دادستان و قاضی پرونده قصد دارن بررسی کنن ببینن که آیا این موضوع در صورت درست بودن، به نوعی پرداخت رقم فسخ قرارداد نیمار محسوب میشه یا نه؟ در اینصورت مالیات حاصل از انتقال خیلی زیاد میشده و میتونه به نوعی فرار از مالیات تلقی بشه. به عنوان مثال تیاگو آلکانترا که فقط رقم 18 میلیون یورو فسخ قرارداد داشت با 25 میلیون با توافق طرفین به بایرن رفت. اگر بارسا مخالفت میکرد و بایرن مجبور میشد فسخ قراداد رو بپردازه، مالیات اون در مجموع رقمی که از جیب بایرن میرفت رو به بالاتر از 25 میلیون میبرد
3) نظر دیگری هم هست که میگه بارسا 17 میلیون به خود سانتوس داده و 40 میلیون دیگه که سهم نیمار و Third Partyـها بوده رو به حساب شرکتی که متعلق به پدر نیمار و خودشه واریز کرده و مشکل اصلی قرارداد هم همینه که این 40 میلیون بر چه اساسی به حساب این شرکت رفته و اصلا چرا مشخص نیست چه مقدارش به کدام طرف ذینفع رسیده
4) و البته یک نظر عجیب تر دیگه هم هست که میگه بارسا 96 میلیون هزینه کرده ولی برای حفظ ظاهر قضیه (خرید خیلی بزرگ نکردن) و فرار از بعضی هزینه های مالیاتی رقم رو پنهان کرده و سعی کرده ردپای بعضی از پرداخت ها رو مخفی کنه
به هرحال بارسا از همون روز اول تمام مدارک مربوط به کلیه پرداخت ها از همون سال 2011 رو به قاضی تحویل داده و خود راسل هم گفته تمام مدارک شفاف هستن و فقط برای اینکه حریم خصوصی بعضی از طرف های معامله رو حفظ کنه در رسانه ها و برای اعضای باشگاه ریز جزئیات پرداخت 40 میلیونی رو بازگو نکرده. در حالی که خودش از قاضی خواسته به دادگاه احضارش کنه تا توضیحات لازم رو بده. در سایت های مختلف دیدم گفته شده چند تا از Third Partyـها ادعا کردن هیچ مبلغی از سهم خودشون دریافت نکردن که این حرف واقعا خیلی خنده داره. یعنی یک تاجر حدود 3-4 میلیون یورو پولش رو بهش ندن و اون هم تا الان ساکت بوده و الان تازه یادش اومده به سایت گل بگه من پولی نگرفتم؟!! حتی یک درصد هم امکان نداره از اون 40 میلیون سهم Third Partyـها پرداخت نشده باشه و اینها دیگه دروغهای شاخداریه که تو شلوغیِ خبر برای نمکی کردن اوضاع اضافه میشه
حدس خود من اینه که بارسا در این قضیه قانونی عمل کرده. چون تیم راسل همه مدیرهای مالی قدرتمندی هستن و راسل سابقه درخشان مدیریت در Nike رو داره. از سال 2011 داشتن رو این انتقال کار میکردن و تمام جوانب پیچیده اون (مخصوصا Third Partـها) رو در نظر گرفتن. اینکه مدیر رئال مادرید ادعا کرده رقم انتقال نیمار بالاتر از این بوده و خود انتقال هم پیچیده، به این خاطره که رئال مادرید فقط همین تابستون بصورت جدی وارد این قضیه شد و طبیعتا با این همه ذینفع تو قرارداد، یک انتقال سریع السیر (به سبک مادرید) هزینه زیادی براشون داشت. چون وقتی پای پول مادرید وسط میومد تمام اون طرف ها دندون تیز میکردن و سود بیشتری رو انتظار داشتن. اما بارسلونا تو سه سال فقط با خود نیمار مذاکره کرد و به نوعی دست بقیه رو بست.
الان هم قضیه به وجود اومده تا حد زیادی از طرف تیم حامی "لاپورتا" شارژ میشه و حتی شکایت کننده هم یکی از اعضای قدیمی باشگاهه که حامی لاپورتا و از منتقدان راسله. راسل استعفا داد تا دادگاه رفتنش به تیم مربوط نشه و تا حدودی از حواشی کم کنه. ضمن اینکه اگر دادگاه رای به نفع بارسا بده، سال 2016 کاندیداتوری و انتخاب مجدد راسل حتمیه و فکر کنم لاپورتا حتی کاتدیدا هم نشه
در هرصورت امیدوارم قضیه ختم بخیر بشه و مشکلی برای تیم بوجود نیاره
بیانیه روسل: این ریاست ارزش آن همه حمله را نداشت!
من و خانوادهام مدتی است که از حملاتی رنج میبریم که باعث میشود از خود بپرسم آیا ریاست واقعا ارزشش را دارد؟
در روزهای اخیر انتقادات نامنصفانهای از من شده است که اینها از دادگاههای کشور است. من تاکید میکنم که هرچه در انتقال نیمار پیش آمد کاملا صحیح بود.
باشگاه همیشه باید چهرهای داشته باشد که در دفاع از آن باشد. برخی چیزها باید محرمانه باشد و این مهم است. اگر ما محرمانه بودن بعضی مسائل را نپذیریم باشگاه آسیب خواهد دید. ما نمیخواهیم تصویر باشگاه خراب شود.
بارتومئو، رییس جدید بارسلونا: در ماجرای نیمار سرسختانه از باشگاه دفاع خواهیم کرد
ما در زمینه دفاع از باشگاه برابر تمامی مقامات قضایی و ورزشی بسیار سرسختانه عمل خواهیم کرد.
کار با ساندرو روسل در تمامی این سالها مایه افتخار بود. میخواهم از هیئت مدیره باشگاه تشکر کنم که به من اجازه دادند این پروژه را رهبری کنم.
اولین پیام من به عنوان رییس بارسا این است که این پروژه تا سال 2016 ادامه خواهد داشت. ما احساس قدرتمندی میکنیم و ارزشهایی که ما را در این سالها رهنمون شدهاند را حفظ خواهیم کرد.