نقل قول:
Lenovo Y500 گزینه ی خوبی می باشد
Printable View
نقل قول:
Lenovo Y500 گزینه ی خوبی می باشد
نمیتونم z500 رو به شما تحميل کنم اما من اگه دوباره با همین مبلغ بخوام خرید کنم دوباره z500نقل قول:
دوستان سلام webcam چطوری فعال میشه؟
من نرم افزارشو از سایت لنوو گرفتم ولی خبری از فعال شدنش نیس!
شما چطور از باتری استفاده می کنید که weat lavel هنوز روی 0 هست؟ این درصد هرچه بالاتر باشه یعنی باتری به همون نسبت خراب شده (معمولا که اینطوره)نقل قول:
با سلام جان مادرتون مشکل منو حل کنید لپ تاپ z500 من در حلت عادی یعنی بدون باز کردن نرم افزار 1:30 شارژ نگه میداره اما اتوکد که باز میکنم 3تا4 ساعت شارژ نگه میداره.خیلی عجیبه.همه چیز رو هم امتحان کردم اما نشد.اما ظاهرا مشکل نرم افزاریه.اگه کسی میتونه مشکلمو حل کنه ممنون میشم
به تمامه دوستانی که با درایوره انویدیا توی سی دیه درایور ها مشکل دارن
مدل کارت گراقیکه شما 740 یعنی باید سری 700 درایور هارو استفاده کنید ولی متاسفانه تو سی دی درایوره مدل 600 موجوده.
این لینک بدونه فیلتر سری 700 که شامله 740 هم میشه که از خوده انودیا گرفتم و آپ کردم و وسه خودمم به خوبی جواب داد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمته شما البته نوشته فقط رو ویندوز 8 منم رو 8 تست کردم.
یاحق
power option رو روی power saver قرار بده و نور صفحه رو تنظیم کن ببین درست میشه؟ البته موقعی که می خوای بازدهی گرافیک بالا باشه مثل بازی کردین حتما روی high performance بزارشنقل قول:
تو Run کلمه Msconfig رو تایپ کنید.. ببیند برنامه ای در حالت عادی باز نیست؟!نقل قول:
انجام دادم نشد حتی کالیبره هم کردم جواب نداد لپ تاپ توانایی نگه داری شارژداره اما ظاهرا نرم افزاریه
من نظرم داره دربازه این فعال کردن گزینه batry life عوض میشه ، الان تو لپ تاپ قدیدیم دیدم این گزینه برا پایین آوردن مصرف انرژی و دوام بیشتر (از نظر شارژدهی) باتری استفاده میشه
فکر میکنم اینکه فکر کردیم برا سالم موندن باتری استفاده میشه اشتباه باشه چرا که wear level باتری بچه ها داره سری بالا میره باید در موردش نحقیق کنیم
آقا امین اگه جواب بده یه قدیم به فهمیدنش نزدیک میشیم:n02: