دوستان سلام.
در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.
Printable View
دوستان سلام.
در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.
بهترین پلیر BlazeDTV 6.0 است
قیمت بین 30تا 50 هزار تومان
بلوسنس خیلی پلیر خوبیه،زیرنویس فارسی srt نشون میده ولی فرمت wmv را ساپورت نمی کنه.
دستگاه من مدل 111 هست آپدیت هم کردم آنتن خونه هم از این تقویت کننده ها داره ولی خیلی مواقغ فریز میشه و مشکل اساسی تر اینکه بیشتر از 1 ساعت و 20 دقیقه الی 30 ظبط نمیکنه یعنی ظبط میکنه ولی اندازه 1:30 نشون میده کسی این مشکلو نداشته
سلام.
من یه ----T بلوسنس گرفتم و یه سری مشکلات دارم. اولا فقط 8 تا شبکه رو گرفت. دوما همون 8تا هم مدام قطع و و صل میشن. ما ساکن شهرک غربیم.
می خواستم ببینم چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟ چه آنتنی میشه استفاده کرد؟ ما چون ساکن برجیم آنتن هوایی نمیشه استفاده کرد.از این آنتن رو میزیا گرفتم(15 هزار تومن !) که جواب نداد.
با سلام.
به نظر دوستانی که گیرنده های مختلف رو تست کردند یه گیرنده دیجیتال می خوام برای یه پیرزن پیرمرد که فقط می خوان شبکه هارو صاف ببینند و یه تلویزیون لامپی معمولی هم دارند که فقط ورودی AV داره به نظرتون چه گیرنده ای مناسب تره؟
من فقط می خوام که بهترین سیگنال رو داشته باشه.
دوستان لطف کنند و یه کمکی بکنند.
من خودم پروويژن دارم ولي همون ايکس ويژن رو براشون بخر دعات کنن! اين پروويژن کنترلش بدجوري کفر آدم رو بالانقل قول:
مياره ... به عاق کردنشون نميرزه! :20:
ه اپگرید به چه صورت استProVision T-7
سلام
این آخریت آپدیت Provision که اومد همون که قابلیت هارد NTFS رو هم اضافه کرده بود گند زده به سیستم ضبطش، یک اینکه وقتی ضبط می کنی یهو دوثانیه رو تو یه ثانیه میپره ،دوم اینکه صدا هم ضبط نمیکنه :41: یعنی حتی با خود PVR دستگاه هم که می خام ببینم صدا نداره (چون درست ضبط نشده ارور Bit Error میده و میاد بیرون ) تو کامپوتر هم که کل ویدئو پرش داره
کسی به این مشکلات بر خورده؟؟ راه حلی داره؟
کدوم مدل؟t7 معمولی یا + ؟نقل قول: