کتابی که در لینک زیر معرفی شده دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://iran-p30c.mihanblog.com/post/60
Printable View
کتابی که در لینک زیر معرفی شده دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://iran-p30c.mihanblog.com/post/60
درود
من فدورا ۱۲ رو سيستمم نصبه میخواستم تا موقعی که دستورات لینوکس رو یاد بگیرم یه دستور برام درست کنید
من یه فولدر به نام packages دارم در دسکتاپ اینم آدرس:/home/max/Desktop/packages
حالا من میخوام این فولدرpackages رو کپی یا cut کنم در این مسیر
/var/cache/yum/i386/12/updates
در حالت عادی کپی نمیشه باید از طریقTerminal این کارو انجام بدم
دوستان کمک کنید
مشکلاتی با فدورا 12 :
1. حرف پ را روی کیبرد ندارم . یعنی وقتی پ را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد . هیچ کلید دیگری هم ( چه به صورت معمولی و چه با شیفت ) حرف پ را نمی زند !
2. فایرفاکس به هچ عنوان سایت پی سی ورلد را باز نمی کند !! با بقیه ی سایت ها مشکلی ندارد اما با پی سی ورلد ...
3. بالا آمدن سیستم بسیار کند است . دیروز از وضعیت گرافیکی خارج شدم و دیدم پیامی به شکل زیر با سرعت بسیار زیاد تکرار می شود :
[PHP]cpu0 : temperature above threshold , cpu clock throttled ( total events = 192180 )[/PHP]
و هر 1000 شماره در عرض یک ثانیه رکورد می شد . حدود 5 دقیقه این حالت ادامه داشت تا تعداد Event ها از 0 به 192180 رسید ! لازم به ذکر است که سی پی یوی من دو هسته ای است ( Dual Core 2.0 )
امروز باز هم کنترل کردم ، این بار در شناسایی هارد دیسک مشکل داشت :
[PHP]udev - work [363] symlink (../../sda )[/PHP]
4. هر برنامه ای را که می خواهم با yum آپدیت یا نصب کنم ، وسط کار دانلودش قطع می شود !!
هنوز 12 رو نصب نکردم ولی حرف پ فارسی همون دکمه M انگلیسی رو کیبرد هست.نقل قول:
1. حرف پ را روی کیبرد ندارم . یعنی وقتی پ را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد . هیچ کلید دیگری هم ( چه به صورت معمولی و چه با شیفت ) حرف پ را نمی زند !
شاید یه جوری بلوک شدهباشه تو آپشن نگاه کن.. در ضمن با مرورگر Konqueror هم امتحان کن ببین اونم باز نمیکنه ؟؟!نقل قول:
2. فایرفاکس به هچ عنوان سایت پی سی ورلد را باز نمی کند !! با بقیه ی سایت ها مشکلی ندارد اما با پی سی ورلد ...
از mirror ها سریع استفاده کن.. یه پلاگین هم واس yum هست به نام fastest-mirror .. اونو نصب کن. تا آز آینه های سریعتر برای نصب بسته ها استفاده کنه.نقل قول:
4. هر برنامه ای را که می خواهم با yum آپدیت یا نصب کنم ، وسط کار دانلودش قطع می شود !!
فقط در مورد این خطا بگم، که جدی هست، و باید ببینید مشکل دقیقا از کجاست، امیدوارم سیستم درجه ی حرارت cpu را پایین در نظر گرفته باشه و یا سنسورها رو غلط خونده باشه، در غیر اینصورت باید مشکل رو بر طرف کنید، صبر نکنید تا cpu بسوزه و بعد مشکل رو گردن فدورا بندازید.نقل قول:
cpu0 : temperature above threshold , cpu clock throttled
مشکل می تونه سخت افزاری باشه، یعنی فن تون مشکل داره، یا خنک کننده ی روی cpu گرد گرفته یا فاصله گرفته، و یا می تونه به دلیل مصرف 100% cpu در یک بازه ی زمانی و داغ شدن اون باشه.
سپاسنقل قول:
1. می دونم ، اما حرف پ رو نمی زنه . فکر کردم شاید عوض کرده باشه جاشو ، اما متاسفانه روی هیچ کلید دیگری هم نیست ! الان هم دارم با ویندوز تایپ می کنم :31: شاید بد نباشه یک بار کیبرد رو تغییر بدم و دوباره فارسی کنم . امتحان می کنم و جواب میدم .
2. متوجه شدم فایر فاکس تنها با این سایت مشکل نداره . خیلی از سایت ها رو اصلا نمی تونه باز کنه . ( البته می دونیم که این روز ها حال اینترنت هم خوب نیست . ترجیح میدم صبر کنم تا چند روز دیگه که حالش بهتر بشه اون وقت قضاوت کنم ) .
3. اون پلاگین رو در اولین اقدام نصب کرده بودم . روی برنامه های کوچیک ، yum مشکلی نداره ، اما با برنامه های بزرگ این اشکال پیش میاد . سرعت اولش خیلی خوبه ، بعد یکدفعه در عرض مثلا سی ثانیه تا یک دقیقه کم و کمتر میشه تا صفر میشه و دیگه به هیچ عنوان دوباره ارتباط برقرار نمیشه .
نقل قول:
حدس شما درست بود . ممنون
فن سی پی یو سوخته ! باید تعویض شود .
اما این تیکه اش ( صبر نکنید تا cpu بسوزه و بعد مشکل رو گردن فدورا بندازید ) اصلا جالب نبود .
فعلا باید این گندی رو که کوبونتو برام زده تمیز کنم ... !
میشه fedora12 رو روی سیستم 32 بیتی نصب کرد؟
بله ، کافی است نسخه ی 32 بیتی آن را دانلود ( یا خریداری ) کنید .نقل قول:
برای دانلود دیسک لایو :
[PHP]http://fedoraproject.org/get-fedora[/PHP]
و برای خرید هم به سایت هایی مثل این ها مراجعه کنید :
[PHP]www.linuxshop.ir/[/PHP]
[PHP]http://sito.ir/[/PHP]
نتیجه ی سر و کله زدن با فدورا 12 :
1. حرف پ به کیبرد اضافه شد . البته نه با تعویض کیبرد ، بلکه با چند بار ری استارت شدن سیستم . انگار بعضی بخش ها به مرور « جا » می افتد !
2. بعد از آن ارور مربوط به گرم شدن سی پی یو که با تعویض فن آن درست شد ، هنوز بوت سیستم خیلی کند است . متن اروری که مشاهده می کنم این است :
سیستم حدود سه تا چهار دقیقه برای شناسایی بخشی از هارد معطل می شود و بعد هم تایم آوت می دهد .
[PHP]
udevd - work [126] : rename ( /dev/disk/by-uuid/943cbbc93bba520-udev-tmp/dev/disk/by-uuid/943cbbc93cbba520) faild : no such file or directory
wait timeout . will continue in the background
[/PHP]
راه چاره چیست ؟
3. فایرفاکس مشکلی نداشت . گیر کار از اینترنت ِ ...... شده است !