دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )نقل قول:
خیلی ممنون بازم@
Printable View
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )نقل قول:
خیلی ممنون بازم@
بله من خودم همیشه آخرین درایور رو از سایت amd میگیرم، الانم همین نصبه هیچ مشکلی هم نداره:)نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشدنقل قول:
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره
حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشدنقل قول:
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره
فقط به خاطر بازی درایور جدید رو میخوام وگرنه نیازی نداشتم تمام بازی جدید به درایور جدید نیاز داره به نظر شما چی کار کنم؟نقل قول:
خب مگه اینجا کلوپ 4540s نیست؟ شما هم گفتی گرافیکت 7650m .نقل قول:
این همون درایوریه که خودم نصب کردم، فرقی هم نداره برای ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 کار میکنه (فقط 64 بیتی)
ویندوز خودم 8.1 64 بیتیه
درایورهای سایت HP همشون خیلی خوب کار میکنه ولی یکم دیر آپدیت میشه، اونی که سایت amd میذاره همیشه آخرین نسخه ست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخش Switchable Graphics از کنترل پنل amd
این منوی راست کلیک رو دسکتاپ که میبینی هم amd و هم اینتل نصبه
این Device Manager که نشون میده هر دو درایور به خوبی کار میکنن
این Properties درایور amd
این هم Properties درایور اینتل
حاجی الان به نظرت باید چی کار کنم وقتی نصب میکنم میگه که استارت حتان شیشه ای خودش رو از دست میدهنقل قول:
اصلا گزینه سوئیچ نداره وری ایکون amd می زنم این ترور مرو میده:
حاجی من الان این درایور رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم حتما بالا میاد دیگه؟
شما رو خسته کرم ببخشید
ممنون
نقل قول:
ببین میتونی از کنترل پنل، کل درایورهای amd رو آنینستال کنی؟ یا اگه نشد از Device Manager روی درایور راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد Uninstall
در واقع جوری پاک بشه که هیچ اثری ازش نمونه بعد از صفر درایور جدید نصب کنی.
آره داداش بالا میاد خودم بازی هم میکنم، جدیدترین بازی هم که اومده Killer is Dead رو دارم بازی میکنم اپیزود 3 رو تموم کردم :)
خواهش میکنم قربونت
اره حاجی بازی بتلفید 4 و کالاف گوست رو روی این لبتاب بالا اوردینقل قول: