سلام
واقعا ببخشین من این همه سوال میپرسم
آخه برای اولین بار میخوام ماشین بگیرم
به نظر شما یه پراید 132 مدل 88 دو گانه سفید رنگ 14 تومن بگیرم بهتره
یا یه 405 مدل 84 با رنگ نوک مدادی و تازه تعمیر 13/5؟
لاستیک هردوشون خوبه
Printable View
سلام
واقعا ببخشین من این همه سوال میپرسم
آخه برای اولین بار میخوام ماشین بگیرم
به نظر شما یه پراید 132 مدل 88 دو گانه سفید رنگ 14 تومن بگیرم بهتره
یا یه 405 مدل 84 با رنگ نوک مدادی و تازه تعمیر 13/5؟
لاستیک هردوشون خوبه
چون ماشین اولتون هست پراید گزینه ی مناسبتریه ... در غیر این صورت هم بنظر من انتخاب بهتریه .... چون 405 83 دیگه کار خودشو کرده ....نقل قول:
کمتر اذیتتون میکنه و مدل 88 89 میتونید بگیرید که نسبت به 405 مدل 83 سالم تره ... 405 این مدلی ممکنه هر روز بکشوندتون تعمیرگاه+ اینکه از هزینه های ماشین غافل نشید... یه موقع به خودت میای میبینی بعد چند ماه نصف پول ماشینو خرج تعمیر ش کردی !!
سلام دوستان تا 17 تومن چی میتونم بخرم خودم رو 206 نظر دارم اما چه مدلی رو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید ماشین دیگه هم باشه هم بازم ممنون میشم
206 سالم و خوب با این قیمت خیلی سخت پیدا میشه .... مگر اینکه فروشنده رو بشناسی و بدونی از اول ماشین دست خودش بوده و خوب ازش نگهداری کرده ... نهایت مدل 84 با این پول پیدا میشه کرد...نقل قول:
بهتره به 405 glx مدل 86 یا ریو مدل 84 و 85 و یا به پراید مدلهای بالاتر فکر کنید....
من دو بار در این تاپیک سوال پرسیدم و کسی جواب نداد!
بالاغیرتا جواب بدید دیگه. جای دیگه ای نمیشناسم بتونم راهنمایی بگیرم فقط همینجا رو دارم....
یه پراید 88 هاچبک مشکی بدون رنگ فرمون هیدرولیک دارم. قیمتش چقدره الان؟
میخوام یه مقدار بذارم روش تا 20 تومن یه ماشین بهتر بخرم.
سوال 1 ) پراید منو چقدر میخرن؟
سوال 2 ) تا 20 تومن چه ماشین بهتری نسبتا به پراید میشه گیر اورد که هم امنیت داشته باشه هم اذیت نکنه؟ ( خانواده ی 3 نفری و هفته ای 4-5 مرتبه هم میرم دانشگاه یه شهر دیگه. روزی مجموعا 100 کیلومتر میرم در واقع . میخوام شتاب خوبی داشته باشه و اگه یکم باهاش سرعت رفتم مثل پراید تکون های عجیب نخوره )
سوال 3 ) به نظرتون کار عاقلانه ایه؟ اینکه بفروشمش و یه چیز بهتر بگیرم؟ یا نگهش دارم ؟
و در آخر : این تن بمیره جواب بدین !!
1- پراید شما 13.5 الی 14نقل قول:
2 - تیبا 90 یا ریو 88 یا 206 تیپ 2 مدل 86 میتونید پراید صفر هم بخرید که داشتید .
3- نگه دارید بهتره ، توی این رنج قیمتی ماشینی بهتر از ماشین خودتون پیدا نمیشه ، موارد بالا هم توی همون رده پراید حساب میشن با اندکی تفاوت و برتری . بیشتر هم هزینه کنید به صرف نیست چراکه لگن های داخلی گران و خودروهای خارجی بسیار گران هستند که هیچ ارزشی نداره ملیونها تومان پول بی زبان برای تکه آهن متحرک بپردازید .
3- نگه دارید بهتره ، توی این رنج قیمتی ماشینی بهتر از ماشین خودتون پیدا نمیشه ، موارد بالا هم توی همون رده پراید حساب میشن با اندکی تفاوت و برتری . بیشتر هم هزینه کنید به صرف نیست چراکه لگن های داخلی گران و خودروهای خارجی بسیار گران هستند که هیچ ارزشی نداره ملیونها تومان پول بی زبان برای تکه آهن متحرک بپردازید .[/QUOTE]
سلام مخلصیم دیدی خدتونم برای خودروهای داخلی از لفظ ( لگن ) استفاده کردی!؟
سلام
دوستان من پراید 11 sx هیدرولیک و abs دار - بدون رنگ مدل 89 - بیمه تا ماه 11 رو چند بفروشم خوبه؟
15.500.000 توماننقل قول:
بابا ایشون اومدن ماشینشون را عوض کنن،اونم پراید با چه سطح ایمنی بعد میگین نگهش داره!!!!اگه برای شهر میخای خوب همون پراید کافی هست ولی اگه توی جاده هم میری،بنظرم به تیبا خوبهنقل قول:
فکر کنی لااقل از پراید خیلی خیلی بهتره ونسبت به بقیه مدلش بالاتره...اگه آهن متحرک ارزش نداره،بنظرمن بفروش بگذار توی بانک سودش از ماشین داشتن برات بهتره یا یک پراید مدل پایین مثل80 اینا بخر.....