برای من که در حالت roaming اصلا اینترنت وصل نمیشه!نقل قول:
در ضمن فکر میکنم این حالت roaming بیشتر مثل قضیه ی MVNO باشه. چون وقتی در حال roaming کد باقی مونده شارژ رو زدم با کمی تاخیر بیشتر نسبت به شبکه ی خود رایتل باقی مونده حساب رو داد.
Printable View
برای من که در حالت roaming اصلا اینترنت وصل نمیشه!نقل قول:
در ضمن فکر میکنم این حالت roaming بیشتر مثل قضیه ی MVNO باشه. چون وقتی در حال roaming کد باقی مونده شارژ رو زدم با کمی تاخیر بیشتر نسبت به شبکه ی خود رایتل باقی مونده حساب رو داد.
دقیقا همینجوریه که شما میگی !!!نقل قول:
و وزارت ارتباط باید به این قضایا خودش نظارت کنه تا حق کسی ضایع نشه
حرفات باهم یکم ضد و نقیض هستن !! یا شاید من نمیفهمم منظورت رو :دینقل قول:
شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدن
قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید
این وسط همراه اول پورسانت جابجایی اش رو میگیره
البته اینم بگم که این رومینگ مفت و مجانی نیست و بین اپراتور ها هزینه جابهحایی حساب میشه و اپراتور ها از اون یکی هزینه شون رو میگیرن و چه بسا که این اپراتور ها هم از جیب منو شما این پول رو حساب کنن
اگه قرار به نظارت وزارت ارتباطات باشه از همین الان باید فاتحه کیفیت رو خوند بریم به همون ایج و وایمکس دل خوش کنیمنقل قول:
کلا دوحالت بیشتر نمیتونه باشهنقل قول:
حالت اول- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید -------> از اینترنت 3G همراه اول استفاده می کنید-----> همراه اول به رایتل اطلاع میده و رایتل از حجم مصرفی رو از حساب شما کم می کنه
حالت دوم- شما سیم رایتل دارید و میرید جایی که سیگنال رایتل نیست------> شما به شبکه همراه اول وصل میشید ------->همراه اول با استفاده از سیسیم رومینگ شما رو به شبکه رایتل وصل می کنه-------> در اصل شما از 3G رایتل استفاده می کنید (این وسط همرا اول فقط مثل یه
پل واسط عمل می کنه )
اگه فرض کنیم که این سیستم رومینگ مثل کارت های شتاب بانکی عمل می کنه پس حالت اول درسته در حالی که حالت دوم بدون پیچیدگی با بسادگی میشه راه اندازیش کرد
عزیزه دل همراه تجهیزات 3g نداره.شما مطمین باشید در حالت رومینگ خبری از 3g نیستنقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
خوب اگه نظارت نباشه و هر کی به هر جا دلش خواست وصل بشه اون موقع باید پهنای باند رو خیلی ارزونتر به اپراتور ها بده تا جوابگوی ازدیاد مصرف کاربر ها باشه وگرنه 3G هم دست کمی از EDGE نخواهد داشت !!! یا اینکه اپراتور ها یکمی تخلف کنن و برای مشترک های اپیاتور میهمان امکانات رو به طور کامل فراهم نکنننقل قول:
==========================
برای رومینگ هم حالت اول درسته
منظور آرش برای زمانی بود که همراه اول هم نسل 3 بدهنقل قول:
منظورم همون GPRS بودنقل قول:
+
ببینید اصلا مشخص نیست که رومینگ به چه صورت اجرا میشه و یا پهنای باند بین اپراتورها چه جوری تقسیم میشه و در کل شبکه به چه صورته
در حال حاضر تنها راه برای فهمیدن کیفیت اینه که ما تست انجام بدیم
به نظر من بهترین نوع تست این هست که
اول با ایرانسل وصل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم و بعد با رایتل به ایرانسل بشیم و سرعت رو اندازه بگیریم
از شانس بد من
سیم کارتم گم شده نمی تونم خودم تست بگیرم
اینجا که هنوز رومینگ فعال نشده
با اینکه تو منطقه سیگنال رایتل هستم ولی چیزی پیدا نمی کنه عوضش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نشون میده
تبریز من تست کردم هنوز فعال نشده و در ضمن این رومینگ بین رایتل و همراه اول هستش فعلا !! ایرانسل و تالیا فعلا وارد رومینگ نشدننقل قول:
دوست عزیز وقتی کسی بصورت رومینگ وصل بشه مطمئنا تعرفه ها بالاتر خواهد بود پس کسی نمیاد همینجوری دلبخواهی سوییچ کنه بین شبکه ها مگر اینکه مجبور باشه، همچنین توی حالت رومینگ به احتمال زیاد بسته های تخفیفی و تشویقی اعمال نخواهد شد، رومینگ فقط برای موارد ضروریه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
طبق اعلامی که کردن هزینه ای برای مشترک نداره و هزینه از طرف رایتل پرداخت میشه.:11:
Sent From My SM-G900H