با سلام خدمت دوستان عزیز . سیستم بنده هم بلو اسکرین میده . مشکلش از کجاست . عکس پیغام اضافه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز . سیستم بنده هم بلو اسکرین میده . مشکلش از کجاست . عکس پیغام اضافه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.منم چند وقت همین مشکلو داشتم ولی متوجه شدم که مشکل از رم و هارد سیستمم هست.
نه اقا فیلم رو نشون میده حتی بازی با گرافیک بالا روهم راحت جواب میده ولی اگر بازی یا km رو بعد از چهار دقیقه اجرا نکنم صفحه ابی میاد.نقل قول:
درود
لپ تاپ ایسر
cori5
ram 4gig
Gforce
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
با درود.من خودم امروز همین مشکل برام پیش اومد بخاطر درایور کارت گرافیکم بود.
سلام:n19::n19:اینجا چقد خوبه:n09: ببخشید من اصلا ویندوزم بالا نمیاد ...وقتی سی دی ویندوز رو میزارم که نصب بشه میگه که نمیشه نصب کنی به خاطر هارد دیسک:n28:بزنf3که خارج بشی..چیکار کنم؟:n27:مرسی
شما باید یه وپندوز پرتابل یا همون live بگیری .بعد سیستم شما از طریق سی دی بوت میشه اونوقت شما میتونی درایو c رو فرمت کنی .بهترین راه همینه.
مرسی:n02: میتونم دانلود کنم از نت؟یعنی بعد بریزم رو سی دی یا فلش؟یا هرکدوم بخوام میشه؟
واخعا ممنون
سلام
توی صفحه چند و نمی دونم (فکر کنم 192-193 بود) که استاد ما گفت مشکل از رمه ! ما هم تو کتمون نمی رفت . تا اینکه بلو اسکرین اومد و روش نوشته بود "مموری منیجمنت" . خودم دست به کار شدم و قاب پشت لب و باز کردم. فقط رم هارو در اوردم و پاک کردم و فقط یکی شو جا زدم (می خواستم یکی یکی بزنم تا ببینم کدوم خرابه). اولی رو در اوردم و زدم جای دومی (دلیل خاصی نداشت ،همین طوری جاشو عوض کردم ) ، رم دوم هم دیگه جا نزدم ، گذاشتم تو کمدم.
گوش شیطون کر الان 2-3 هفته ست (دقیق نمی دونم، ببینید اخرین پستم کی بود) که دیگه خبری از بلو اسکرین نیست.
الان هم می خوام رم دوم و جا بزنم ، ولی می ترسم . تا پروژه ام تموم نشه ، جا نمی زنم . فکر کنم تا 4-5 ماه دیگه جا نزنم
دمه همتون گرم. واقعا ممنونم:n16:
دوست عزیز من در پستهای قبلی بهتون گفتم یا هارد هست یا رم.:n05: