اقا مصطفی شما از کجا مطمئنی که آپدیت میشه ؟
اقا مصطفی شما از کجا مطمئنی که آپدیت میشه ؟
اون که 4 نیست 2.4 هستش و من رو توییتر سامی خوندم که اپدیتش واسه این گوشی میاد:46:نقل قول:
آقا من به این دوستمون زنگ زدم.نقل قول:
بهش میگم گوش آکبنده؟ میگه بعله ولی برای اینکه چک کنم که حتما آنلاک فکتوری بوده یه بار سیم کارت گذاشتم توش که مطمئن بشم.
اومدم بگم ...
گفتم بی خیال، بذار به حال خودش خوش باشه.
این دوستان شما هم که میگین ازش خرید کردن همینجوری خریدن و راضین؟!!!
نقل قول:
بله دوست عزیز همینطور که ninja عزیز گفتن چیز پی ان روی این گوشی عالی کار میکنه:46:
من خودم امتحان کردم و هیچ مشکلی نداره
خیالت راحت:31:
موفق باشی:11:
کسی قیمت دوبی رو نداره اونجا چند گیر میاد؟!
بدیم از دبی بیارن بصرفه تره...
سلام به همگی دوستان.
این گوشی الان تو چه موقعیتی قرار داره؟اومده نیومده؟قیمتش حدودا چه قدره؟؟
به به عجب قیمت خفی هم گذاشته رو گوشی:18:نقل قول:
لطف کردن این قیمتو گذاشتن.....:13:
مرد گنده خجالتم نمیکشه عجب ادمای پررویی پیدا میشن:13:
یا خودش درازگوشه یا مارو درازگوش فرض کرده:27:
یکی هم نیست بیاد به این موارد رسیدگی کنه...میگم بازار بیدروپیکره بگید نه:19:
موفق باشید:11:
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
الان کمو بیش وارد میشه و قیمتشم حدود 1200 تا 880 هستش.نقل قول:
شما تا 930 هم بگیری قیمت خوبیه البته اگه میتونید از دوبی بیارید بهتره چون قیمت خود گوشی رو پرداخت میکنید:46:
فوت پدر عزیزتون رو هم به شما و تمامی خانواده محترمتون تسلیت عرض میکنم و امیدوارم که غم اخرتون باشه.
موفق باشید:11:
فکر کنم اینی که گوگل تو این کنفرانس قبلی قولشو داد 4 باشه>انطور که من شنیدم یه شاهکاره که می تونه با بقیه دستگاههای دیجیتالی ارتباط بر قرار کنهنقل قول:
به دلیل اینکه این شرکت ها واس گوشی هاشون همیشه آپدیت های جدید رو میدن که باعث نشن از فروش گوشی کم بشه... مخصوصا چنین گوشی های شاخ و پرطرفداری مثل گلکسی اس و گلکسی اس 2 که حتی اون قدری هم که قدیمی بشن که سامسونگ هم دیگه واس گوشیا اون قدر ارزشی قائل نباشه که آپدیت جدید بزنه کاستوم های زیادی واسشون میاد کماکان...نقل قول:
اونی که جدیدا قراره بیاد اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]