اقا منم مشکل اینترنت همراه اول دارم همه تنظیمات درسته ولی کار نمیکنه؟؟؟ لطفا کمک کنید.
Printable View
اقا منم مشکل اینترنت همراه اول دارم همه تنظیمات درسته ولی کار نمیکنه؟؟؟ لطفا کمک کنید.
درست شرح بدید مشکل چیه که اگه کسی راهی بلد بود بگه بهتون :20:نقل قول:
به 8008 اس ام اس دادی ؟
عجب :
دیروز که رفته بودم این گوشی را قیمت کردم همه داشتند طوری که من قیمت ها را قاطی کردم به جز یک تعداد کمی از مغازه ها . اما امروز هیچکدوم نداشتند ( پلمپش را منظورمه ) یکیشون را که دیشب خودم بسته اش را دیدم امروز صبح فروخته بود !
راستی ظاهرا قیمت این گوشی رو حساب دلار که گرون شده 50 تومانی بالا رفته می خواستم بدونم این بالا رفتنه همیشگی هست ؟ این گوشی دوباره ارزون میشه ؟ من نهایت تا یک هفته می توانم صبر کنم . تو این مدت ارزون میشه ؟
بله اس ام اس دادم نوشت فعال شد تنظیماتم از خود سایت همراه اول دریافت کردم و کانکشن ساخته شد ولی اصلا سایتی باز نمیکنه خیلی هایی دیگه هم دیدم با ارک این مشکلو دارننقل قول:
سلامنقل قول:
مگه چنده تو اصفهان؟
امروز علاالدین فول پکش رو 535 می دادن
شارژر فندکی . کیف . برچسب ال سی دی . کابل اچ دی ام آی .
نه اینجا بدون گارانتی و کیف و شارژ فندکی میدن 540 تازه این ارزون ترین قیمتی هست که میگم تو دو مرکز موبایل اصفهان می دادند . کابل hdmi هم نمی دانم با این قیمت داشته باشه یا نه.نقل قول:
آخه داشتم پست های قدیمی تر تاپیک را میدیدم قیمت رو 500 تومان بود . البته میگم من برای این که این قیمت بشه نهایت می توانم یک هفته صبر کنم وگرنه زومیرم با همین قیمت می خرم
بله قیمت بایین تر از اصفهان تازه فول پکش!نقل قول:
من فکر نکنم گرون شده باشه !
اگه باز قیمت رو بردن بالا بیا تهران بخر فکر کنم با پول بابلیط هم باز کمتر از اصفهان در بیاد دادااا:20:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
[/COLOR]چون گوشی جدیدی تظیماتش رو ندارن شاید ! با ایرانسل هم تست کنید *140*3*6# برای gprs و *140*3*5# برای mms رو بزنید .نقل قول:
140 برای اعتباری
130 برای دائمی
ایرانسل وصل میشه ولی کیفیتش جالب نیست .سرعت بعضی اوقات خیلی کند میشه همراه اول روی گوشی قبلیم کیفیتش بهتر بودنقل قول:
با توجه به پشتیابنی این گوشی از edge نباید سرعت پاینی داشته باشه ! اگه اینطور باشه مشکل از ایران سل .نقل قول:
من گوشی فعلیم از edge پشتیابانی نمیکنه اما جالبه با gprs تا 30 kb در ثانیه سرعت دانلود میده در تهران .
mms چطور اونم فعال نیست ؟