شما نیاز به استراحت نداری البته اگه واقعا بدنت نمیکشه استراحت کن ولی بنظر من هر روز هوازی رو برو هرچی تونستی
اگه دیدی بدنت نمیکشه از تمرین با وزنه ت کم کن
شکم هم فعلا کمتر تمرین کن
خوبه
Printable View
شما نیاز به استراحت نداری البته اگه واقعا بدنت نمیکشه استراحت کن ولی بنظر من هر روز هوازی رو برو هرچی تونستی
اگه دیدی بدنت نمیکشه از تمرین با وزنه ت کم کن
شکم هم فعلا کمتر تمرین کن
خوبه
دوست عزیز چربی سوزی چیزی نیاز نیست مصرف کنم؟نقل قول:
چون من میخوام زودتر به هدفم برسم.
ال کارنیتین چطور لازمه؟
برای شروع هرچی کمتر چیز مصرف کنی بهتره
برای شروع خیلی راحت و خوب چربی میسوزونی. بعد کم کم روند چربی سوزی کند میشه ، اون وقت کم کم مکمل ها یا داروها رو اضافه کن به برنامه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
من بالاخره تونستم از شر این شکم مزخرف راحت شم فقط نمیدونم چرا با اینکه شکمم تقریبا رفته و صاف شده ، وزنم تازه بیشتر هم شده الان امروز 67.3 بودم
میخواستم تشکر کنم و بگم دارم میرم مشهد 4 شنبه کلی براتون دعا میکنم البته همینجا هم دعا میکردم
فقط یه راهنمایی کنید ، من تا الان از هیچ مکمل و چربی دوز و این چیزا استفاده نکردم حالا که برنامه جدید هم گرفتم (چند روز دیگه باید عوضش کنم ) شما درباره استفاده از مکمل ها که من هیچ اطلاعاتی دربارشون ندارم چی پیشنهاد میکنید ؟ (چند ساله ویتافیت استفاده میکنم)
تو باشگاه بچه ها میگن باید پروتئین و گلوتامین و آمینو و ..... اینچیزا بخورم ، فعلا هیچ کاری نکردم از مربیه هم چیزی نمیپرسم با این حرکتش ، نظرتون چیه ؟
خب بستگی داره که هدفتون چی باشه!!!!!!! هدفتونو بگید چیکار میخواید بکنید
بابت اون دعا هم پیشاپیش ممنون ، سلام منو هم به آقا برسونید...
اینکه تا الان از هیچ دارو و حتی از هیچ مکملی برای بدنسازی استفاده نکردید خودش یه افتخار بسیار بزرگه ، من خودم به عنوان یه مربی به شما تبریک میگم.
مولتی ویتامینهای خارجی به هیچ عنوان مورد تایید من نیستند ، اصولا جنس مرغوب هیچ وقت از خارج به سمت آسیا و مخصوصا کشورهای مسلمان نمیاد. در خوشبینانه ترین حالت اینه که بدترین جنس رو میفرستند اینجا ولی واقعیت اینه که ترکیباتی برای عقیم کردن افراد مصرف کننده داخل اینها وجود داره. اینکه ناباروری زیاد شده بخاطر همین چیزاست.
شما اگه رژیم غذاییت رو رها کنی (که باید بکنی) دیگه نیازی به مولتی ویتامین نداری.
برای اینکه دوباره چربی نیاری باید از مصرف غذای سرخ کردنی ، چیپس و پفک و نوشابه و کلا محصولات سوپرمارکتی و فست فود به صورت جدی دوری کنی. چون انرژی و چربی اینها رو بدن نمیتونه بسوزونه ذخیره میکنه تو شکم.
ولی تا میتونی از غذاهای پختنی خانگی استفاده کن. نون و برنج و ماکارونی و... هرچی دوست داشتی بخور. غذاهای چرب بخور ولی خیلی کم ، سس مایونز نخور (اینم جزو محصولات سوپرمارکتی حساب میشه)
و....
شروع کن تمرینات شکم رو انجام بده تا عضلاتش بزنه بیرون. نصف زیبایی بدن به عضلات شکمه.
میشه یه برنامه رژیمی خوب + تمرینات هوازی تو خود باشگاه بدین؟ واسه شکم و خشک کردن بدن میخوام
من قدم 180 وزنم 78 هست به صورت حرفه ای بدن سازی کار میکن به مدت یک سال . . . تا حالام از هیچ مکملی استفاده نکردم . . و نمیکنم
عضلات شکم هم مشخصه ولی مثل این عکس نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحب این عکس مربی بدن سازی هست و مدت 4 سال اشتباه نکنم کار میکنه . ..
از مربی تو باشگاه چندین بار پرسیدم گفت اگه خودتو انجوری کنی صورت لپ هاش به تو فرو میره . . .
و باید سوما به بدنت تزریق کنی . .
تو حالت عادی بدونه تزریق یا خوردنی چیزی این جوری نمیشه شد؟
هفته ای 3 بار شکم کار میکنم به صورت حرفه ای و خیلی سخت ..
دوست دارم شکمم مثل این عکس بشه . .
واسه این که به سوالم راحتر جواب بدین 2 عکس از خودم میذارم . .
واینم به دوستان میخوام نشون بدم بدونه خورد مکمل هم میشه بدن درست کرد اگه اراده کنی تسلیم نشی وقتی هم خسته میشی میخوای تمرین بذاری کنار . .! به خودت فقط اینو بگی!!؟ واسه چی اینجا اومدی؟؟ واسه چه هدفی؟
با عرض پوزش مجبورم صورتم رو کات کنم ..
شما که لپ های برجسته ای داری همین الانش با اینکه چربی شکمت کمه.
نگرانی شما فقط بابت لپ هاست؟
خشک کردن بدن بدون مکمل و دارو بستگی به استعداد بدنی داره و تیپ بدنی. بنظر من شما قابلیتش رو دارید.
البته اون عکس بالایی عضلات بزرگی هم داره جدای از مسئله ی خشک بودن بدن. عضلات شکم شما کوچیکه نسبت به اون
واسم مهم نیست لپ ها لاغر شه . .نقل قول:
خوب من میبنیم عضلات شکم طرف نسبت به من بزرگتره چون بیشتر کار کرده و رژیم داره الان درصد چربی بدن من 13~12 درصد هست من میخوام 10 درصد بشه باید چی کار کنم . .
تا اونجاب که اطلاع دارم فقط با کرانچ کار کردن نمیشه باید هوازی و رژیم مناسب هم داشت خوب من این دوتا رو میخوام . . .واسه خشک کردن باید از اسید امینو و سوما استفاده کرده؟ اگه بخوام مکمل استفاده کنم؟
بله دقیقا رژیم غذایی و ورزش هوازی برای چربی سوزی باید انجام بشه. در دوران رژیم عضلات شکم رشد نمیکنن و بزرگ نمیشن حتی ممکنه کوچکتر هم بشن ولی باید مدام تمرین بشه و تعداد حرکات هم بالا باشه تا عضلات کات بشن.
خشک کردن هم یه دوره ی دو سه هفته ای برای یک روز فیگور گیری روی صحنه هستش... بدن خشک در حالت استاندارد نیست ، نمیشه بدن رو خشک نگه داشت ولی میشه چربی رو خیلی کم کرد.... یعنی به بدن ضرر بسیار زیادی میزنه خشک کردن ، ماندگار هم نیست.
شما سعی کن فقط چربی رو کمتر کنی اگه عجله داری
از من بپرسی میگم قبلش چند وقت عضلات شکمت رو بزرگتر کن