نقل قول:
این تام فورد و شنل بلو بو هاش چطورین میشه یه توضیحی بدین همینطور شنل آنتوس
راستی چرا تمام عطرهات تقریبا پر هستن ؟ مگه ازشون استفاده نمیکنی:46::31:
Printable View
نقل قول:
این تام فورد و شنل بلو بو هاش چطورین میشه یه توضیحی بدین همینطور شنل آنتوس
راستی چرا تمام عطرهات تقریبا پر هستن ؟ مگه ازشون استفاده نمیکنی:46::31:
دانهیل دیزایر آبی هم خنکه.نقل قول:
.............................
امین جان راستی برای دمه دستی این مموریز امپر رو تست کن.به نظرم اومد شبیه دیور هوم اسپرته.دقیق
نمیتونم بگم ولی حدثم این بود.
لانوت دلهوم از برند ایو سن لورننقل قول:
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
فروشگاهش به وسعت دانژه نیست ولی خیلی حرفه ای هست و اطلاعات عالی راجع به تمام عطرها داره. دانژه گرون فروش هست و تخفیف هم نمیده. در ضمن فروشنده هاش هم چند تا خانم هستند که اطلاعات چندانی از عطر ندارند.نقل قول:
بلک ارکید عطری قوی و بسیار سنگین. با رایحه ای خاص و شیک. ترکیبی از بوی شکلات و عود و چرم. ماندگاری عالینقل قول:
شنل بلو رایحه ای خنک، خشن و بسیار مردانه دارد. نت اول ترش، تند، بسیار خنک و کمی تلخ. نت دوم چوب وتیور، رایحه چوب و دود و خاک.نت نهایی چوبی و تلخ و پودری. ماندگاری خوب
شنل آنتئوس رایحه ای چوبی، سنگین و دودی دارد. تلخی خاصی دارد و بسیار رسمی و شیک. ماندگاری بسیار خوب
علت پر بودن عطرام اینه که غیر از این عطرای تو عکس، تعداد زیادی عطر دیگه دارم و ممکنه ماهی یکبار هم نوبت به هر کدومشون نرسه. در ضمن میزان مصرف عطرایی مثل هرمس، بلک ارکید و لانوت دلهوم که پرفیوم هستند خیلی زیاد نیست.
باس شماره 1 رو دوست داری؟ ماندگاریش چطوره؟نقل قول:
ماندگاریش که وحشتناک زیاده. بوش کلاسیک هست ممکنه خوشت ببیاد ممکنه بدت بیاد. باید تست کنی حتمانقل قول:
شنل آنتایوس به نظرم بویه چوبی نداره.بیشتر مرکباتی میزنه .هم ترشه-هم تنده و هم تلخ .:31:نقل قول:
چند گرفتی؟از همون جا؟
حتما، حقیقتش من هفته پیش بین راه تو یه مغازه عطر و ادوکلن فروشی رفتم واسه تست UVD:extremeنقل قول:
اونو نداشت فقط یدونه تو مایه های آبی و بنفش ازش داشت بو کردم خوشم نیومد چند تا کار دیگه مثل Art
Azera ، اینسیدنس آبی و یکی دیگه هم بود که اسمشو یادم رفته تست کردم.
اتفاقا ازش پرسیدم کارای Emper رو دارین گفت آره قبل از این که بیاره قیمت اونارو پرسیدم گفت 27 به بالا
حقیقتش واسه دم دستی بیشتر از 20 نمی ارزه پول بدم کارای Emper به نظرم بیشتر از 20 نمی ارزن
ادوکلنای Sapil اکثرا 1000-1500 گرون شدن ایناها تقریبا 2 برابر شدن! :18: هنوز که چیزی نگرفتم
---------------------------------------
اون هوم اسپرت واسه این انتخاب کردم چون این که اصلا بوی خطی نداره و تابستون که تست کردم از بوی
گل و بلبل گرفته تا درختای جنگل و مرکبات توش بود جالب بود بوش بعد 2-3 روز بود تا لباسمو شستم.
این کارای دیور بوی هر چی که تو ترکیباتش هست رو میده مثل بعضی دیگه نیست که ترکیباتشو نگا می کنی
از n تا چیز گرفته شده آخر سر بوی هیچ کدومو نمی ده، تو پرفیوم شاپینگ زده با رایحه جنگلی ولی به نظر من
بیشتر بوی مرکبات توش هست ولی رایحه جنگل هم داره خفیف
---------------------------------------
راستی تو ebay.com یه سرچ واسه اون اشانتیون که صحبتش بود زدم چیزای جالبی دیدم کارای معروف اکثرا
اشانتیون دارن خوشبختانه، البته به قیمت نیستن ولی بعضی وقتا آدم می خره دیگه همیشگی که نیست
احتمالا تو ایران باید باشن... mini fragrance رو تو ebay سرچ بزن
اینجا مموریز رو 19 تومن قیمت دارم.گرونترین کارشه فکر کنم.اون طرف گرون میداده.خوبه تقلبی نداره وگرنه
دیگه هیچی....
........................................
در مورد دیور هم بات موافقم بیشتر بویه مرکباتی داره.با اینکه از بوش خوشم اومد ولی میگم در حده این قیمت
نیست.موندگاریش هم 3 روز.
من الان چند وقته به این نتیجه رسیدم کارایه ارزون نگیرم مگر اینکه کلاسیک باشه و قدیمی.
اون udv اکسترم هم بی خیال شو.بوش اولش خوبه ولی یه تندی بدی توش هست که احتمالا به خاطره حلالی
هست که توش استفاده کردن.میزنه آدمو.کلا 3 بار بیشتر استفاده نکردم.دقیقا مثله کاپتان بلک میمونه که دوست داری یکی دیگه زده باشه اونم تو سوزه سرما نه تو گرما
آره خوب، درسته واسه همین منم بیشتر نظرم رو وود رفته بود اگه هم قیمت بودن 100% این دیور رونقل قول:
می گرفتم (البته بعد باز بعدا این وود رو هم می گرفتم :31:) بعدش اگه الان 50-60 واسه این وود پول بدم
بهتره چون احتمالا دور و بر عید باید 100 واسشون پرداخت بشه جون به نظرم الان قیمتشون خوبه
البته یه چیزی هم در مورد اون مدل دیور و امثال اون هست، کلا کارایی که اون بالا بالاها هستن صدی 95 تا
نسبت به اون قیمت نمی ارزن خودت می دونی کدوما رو می گم البته از آیتم کلاس از 10 ، 10 می گیرن :27: