خواهر دایی دختر جاری زن داداش شوهر خاله تو چيكارت ميشه؟ :evil:
Printable View
خواهر دایی دختر جاری زن داداش شوهر خاله تو چيكارت ميشه؟ :evil:
خوب منم سوال دارم :
1 - چرا انقدر همه هوات را دارند ؟
نميدونم شايد چون با هركي و هر شخصيتي ميتونم به راحتي ارتباط برقرار كنم ...
2- چرا ووكمن ؟
بخاطر معنيش چون واسم جالب بيد ...
3 - نماز مي خوني ؟
آره بابا فقط مسلمون شناسنامه اي كه نيستم ...
4 - رنگ مورد علاقت ؟
آبي آسماني (تكراري بيد)
5- كدوم كاربر را از همه بيشتر دوست داري ؟ ( غير از من :biggrin: ...) (لطفا نگو ساويز)
باشه نميگم ساويز ميگم ساويس خوبه ؟؟؟ ... و نه جدي يكي دو تا نيست ....
6 - آهنگ غم انگيز دوست داري يا شاد ؟
بستگي به وضعيت روحيم داره هر كدوم سر وقتش ....
7 - دوست داري دوباره بن شي ؟
يه بار كه شدم اما ديگه نه ....
8 - چرا اين اينجوري :blink: ؟
چون يه چيزي ديده واسه عجيب بيده ....
9 - اولين پستت را كجا دادي ؟
نميدونم اما احتمالا يه سوال در مورد گوشي كا 300 پرسيدم .... (به آرشيو پستهام نگاه نكردم ...)
10 - چرا مي خواستي همكار انجمن متفرقه شي ؟
يه مدت بدجور انجمن متفرقه قاطي پاتي بود .... اما با همكاري امين جان و مديريت مافيا مشكل حله حل شد ....
بابا بيخيال پست بدون اسمايلي يعني آدم بي روح .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
دختر جاري يعني چي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه نگرفتم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
درسته ولي بي زبط نباشه ... لا اعر يكي براي هر جمله بزارند ... بعضي ها 7 -8 تا براي يك جمله كه مي نويسند شكلك مي زارند !نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
آره ديگه اونقدر كه نه .......حرف شما صحيح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....همين طور نبايد بيربط هم باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه...فلفل سياه يا قرمز...لواشك دوست داري...
:ohno: ای بابا چطور نمی فهمی دختر جاری یعنی چه؟ والا دهات ما به زنای دو تا برادر میگن جاری آقا باجناقو دیدی؟ مونثش دخترم که فکر کنم دیگه میفهمی چیه!
ببخش از این که سوالای تکراری کردم الان که فکر میکنم میبینم که خیلی زحمت میکشی خسته نباشی
تو چند صفحه قبل دیدم که میخواستی بدونی 1000 ترا چی میشه؟ نمیدونم تا الان فهمیدی یا نه ولی به هر حال من میگم بهت : 1000 ترا میشه 1 پتا peta كه ميشه 10 به توان 15 هنوز بيشترم هست اگه خواستي :thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه هيچي دلخوري پيش مياد ...فلفل سياه يا قرمز قرمز آروم تره ......لواشك دوست داري...آره بدجور
ممنون نميدونستم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما حالا ميدونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman