اولا همه درایورارو نصب کردی؟نقل قول:
شما یه ویندوزه دیگه جای اینی که نصبه نصب کن، اگه بازم این صفحه رو دیدی اونوقت مشکل باید از سخت افزار باشه
اما من بیشتر احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه
ترجیحا ویندوزت رو از شرکت یا سایت معتبر بگیر:46:
Printable View
اولا همه درایورارو نصب کردی؟نقل قول:
شما یه ویندوزه دیگه جای اینی که نصبه نصب کن، اگه بازم این صفحه رو دیدی اونوقت مشکل باید از سخت افزار باشه
اما من بیشتر احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه
ترجیحا ویندوزت رو از شرکت یا سایت معتبر بگیر:46:
یدونه درایورو نصب نکرده بودم به اسم intel managment ingine اونو نصب کردم ..این مشکل هم یکبار در وینذوزی که گارانتی نصب کرده بود اومد و هم در این ویندوز خوذم نصب کردم .... تو جاهای مثل photoshp cs 4 که خیلی سنگینه نیومد یا تو بازیا اما این دوجای که بالا گفتم اومد ! لازمه دوباره ببرم گارانتی اساتتید محترم ؟
راستی بایوسمم اپدیت نبو اپدیت کردم الان...تو اون صفحه ابیه که اومد دیشب فقط تونستم یه تیکشو بخونم که نوشته بود update the bios و از این حرفا ممکنه ماله بایوس بوده ؟؟؟
ایشالا از همون بایوس باشه و دیگه تکرار نشهنقل قول:
نمی تونم الان بگم ببر گارانتی چون اگه مشکلی نداشته باشه احتمال داره با بردن به گارانتب مشکل دار تر شه:31: نیست اینا خیلی متخصصن میزنن جای دیگش رو خراب میکنن:27:
شما فعلا صبر کن ببین این مشکل بازم پیش میاد یا نه، ایشالا که دیگه پیش نمیاد:46:
با سلام مجدد به دوستان و اساتید محترم .
من کول پد خریدم دمای لب تاپ خیلی اومد پایین ولی متاسفانه هنوز فن روشنه و خاموش نمی کنه ، مال شما ها هم همینطوری هست؟ اگه نیست نمی دونید چه طوری می شه درستش کرد؟
راستی این شیلد واسه لپ تاب ببنید ، تو ایران می شه پیدا کرد؟
کد:http://www.invisibleskinz.com/Dell-Inspiron-N5010-skin-cover-p/delinsn5010st.htm
فکر کنم اگه فن با سرعت کم میچرخه طبیعیهنقل قول:
برا خودمم دقت کردم ، اکثرا فنش روشنه
اما درباره اون شیلد من شنیدم هست اما ندیدم:31:
شیطون جان این یه عکس کلی از dell support center .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیلد رو منم تا بحال ندیدم ولی من خودم ازین نایلون های میوه هست که خیلی خیلی نازکه و روی بعضی ازین وسایلای برقی هم میکشن و توی بازار هست( فکر کنم اسمس سلفون) ازونا پشت LED 5010 کشیدم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز ویندوز xp که شما ارایه میدید سرویس پک چند هست و اینکه هارد ساتا را موقع نصب میشناسه یا باید از بایوس هارد را تغییر بدیم؟
2- درایور های xp کامل هست؟چون من در ارومیه هستم وو در بازار اینجا هیچ جایی نبود که درایور وایرلس را برای ایکس پی داشته باشه..!
3- خودتون درایور ها را روی n5010 CI5 - VGA 550V تست کردین؟
اگه فقط ویندوز ایکس پی را با درایورهاش بخواهیم قیمتش چقدر میشه؟
با تشکر
اقا به یه مشکل جدید بر خوردم دیشب بعد از 7 -8 ساعت کار با لپتاپم وقتی داشتم ویندوزو شات دان میکردم اونجا که داره شات دان میکونه هنگ کرد لپتاپ....ماله چی هست یعنی اساتید محترم؟؟؟؟
سلام
بچه ها بلو توس لب تابه من بعضی وقت ها میفرسته
گوشیم بیداش میکنه ولی وقتی میفرستم لب تاب چیزی نشون نمیده