چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم
Printable View
چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم
نوت پد ،مدیا پلیر رو بلوکه می کنه اولین باره میشنومنقل قول:
حتما تنظیمات رو دستکاری کردین
شما روی همون تنظیمات پیش فرض بزار به این نرم افزار ها کاری نداره
شایدم آلوده شده بودن که اجازه نمی داده اجرا بشن
در حالت عادی نباید همچین اتفاقی بیفته
برای آپدیت اولیه یه چیزی حدود 80 مگ رو باید دانلود کنیم.چون سرعت من کمه خب طولی می کشه ولی باز بد تر از اون اینکه که موقعی داری دانلود میکنی اینترنتت اگه قطع بشه تمام آپدیت هم از بین میره...
آیا تنظیمی داره که این اتفاق نیوفته و آیا ایا خود سایت کومودو آفلاین های آپدیت رو میزاره که بشه دانلود منیجر آپدیت کرد کلا این 80مگ را؟ ممنون
بلهنقل قول:
پست دوم همین تاپیک رو مشاهده کنید
لینک مستقیم دانلود خود آپدیت رو از سایت رسمی کومودو میتونید با دانلود منیجر دانلود کنید.
نقل قول:
با سلام ،
من از روش بالا استفاده کردم ولی به محض
استفاده گفت سریال فوق سوخته و ارور داد مشکل
از کجاست باید حین استفاده اینترنت رو قطع میکردم
من اول فایل هاست رو تغییر دادم بعدش فایل رو نصب کردم
یا اصلا این روش دیگه جواب نمیده.
از یه نسخه دیگه استفاده کننقل قول:
فقط موقعی که خاستی کرکش کنی اول آنتی ویروس و سند باکس روخاموش کن کرک که تموم شد با خیال راحت فعالشون کن
من از همین روش برا نسخه 5.18 استفاده می کنم ت حالا هیچ مشکلی نداشتم
وقتی گفته سریال بلاک شده یعنی فایل هاست رو خوب درست نکردین. وقتی فایل هاست رو درست کنین دیگه نمیتونه به سایت وصل بشه تا سریال رو چک کنه. من 5.19 استفاده میکنم بدون مشکل.نقل قول:
پیشنهاد میکنم از هاست یک کپی بگیرید بعد اون کپی رو ویرایش کنید و درست کنید سپس هاست ایجاد شده رو ریپلیس کنید جای قبلی.
موفق باشید
دوستام منظور این اقا مهران چیه که گفتن شما دارین از این برنامه به صورت بتا دارین استفاده میکنید یعنی این ورزن دانلود منیجر که مهران گفتن با ورزن 6 فرق میکنه ؟نقل قول:
با تشکر از دوستان
این محتویات هاست من هر جاش اشتباه است بگید درست کنم .
کد:http://ali16437.persiangig.com/hosts