دوستان سلام سینما خانگیHT-D5550K و تلوزیون 550DX تو بازار چنده بی زحمت
Printable View
دوستان سلام سینما خانگیHT-D5550K و تلوزیون 550DX تو بازار چنده بی زحمت
سلام دوستان ...
خب به سلامتي اين تلويزيون 21 پارس من بعد از 23 سال عمرش رو داد به شما ! (خدا رو شكر : دی)
بعد به اين فكر افتادم كه يه تلويزيون بخرم ... چون اوضاع مالي هم فعلا زياد جالب نيست همين يه LCD 32 واسم كافيه و نيازم رو برطرف ميكنه. فقط مي خوام يه ورودي HDMI داشته باشه ... واسه ايكس باكس 360 ... بقيه مسائل مهم نيستش.
خلاصه بودجه اي هم كه دارم در حدود 600-500 هستش ... دوستان اگه گزينه اي دارن لطفا بگن به من ... من چيزي از LCD نميدونم.
با تشكر
پ.ن : قضيه خيلي فوري هم هستش ... چون الان حتي تلويزيون هم ندارم كه ببينم : دی
ببخشید احتمالا قیمت 550dxفضایی باشه ولی اگه دوستان چیزی که در این حد باشه حداکثر2تومن باشه پیشنهاد بدن ممنون میشم
چرا خدا را شکر؟!:ohno:نقل قول:
اگر می خواهید فقط کانالهای معمولی یا به قول معروف کیفیت sd را مشاهده کنید همین 21 پارس بهترین تلویزیون است. بدهید تعمیر بشود.
تلویزیونهای بزرگ lcd برای کانالهای معمولی اصلا خوب نیستند و تصویر شطرنجی می شود.
فقط کیفیت تصویر عالی را عالی نشان می دهند و کیفیت تصویر خراب را افتضاح می کنند.
فقط در صورتی به دنبال lcd بروید که برایتان xbox و hdmi مهم باشد
اگر از مارک های معتبر می خوای باشه LG 32LK3100 فکر کنم ارزون ترین باشه و حدود 530 هست و 32LK3300 هم حدود 600 هست ولی LCD صنام فکر کنم زیر 500 هم گیر بیاد.نقل قول:
ممنون دوست عزيز از پاسخت.نقل قول:
چرا خدا را شکر؟!
اگر می خواهید فقط کانالهای معمولی یا به قول معروف کیفیت sd را مشاهده کنید همین 21 پارس بهترین تلویزیون است. بدهید تعمیر بشود.
تلویزیونهای بزرگ lcd برای کانالهای معمولی اصلا خوب نیستند و تصویر شطرنجی می شود.
فقط کیفیت تصویر عالی را عالی نشان می دهند و کیفیت تصویر خراب را افتضاح می کنند.
فقط در صورتی به دنبال lcd بروید که برایتان xbox و hdmi مهم باشد
نه من تلويزيون زياد نميبينم مگه فوتبال باشه
بيشتر بخاطر ديدن فيلم هاي DVD و همون Xbox نياز دارم.
+
دوست عزيز از نظر شما هم خيلي ممنون.نقل قول:
اگر از مارک های معتبر می خوای باشه LG 32LK3100 فکر کنم ارزون ترین باشه و حدود 530 هست و 32LK3300 هم حدود 600 هست ولی LCD صنام فکر کنم زیر 500 هم گیر بیاد
صنام كه اصلا فكر نكنم بگيرم.
اما فكر كنم همون مدل 32LK3300 كه شما گفتيد انتخاب خوبي باشه.
فقط يه چيزي كيفيت كانال هاي تلويزيوني خوب هستش با اين گيرنده هاي داخل؟! اين مدل رو خوندم گيرنده ي داخلي داره ...
و نكته ي ديگه اينكه اين مدل كه شما گفتيد HD هستش ... فرقش با مدل LK4300 LG كه Full HD هستش خيلي زياده؟
اگه خيلي فرقي ندارن من همون مدل LK 3300 رو بگيرم فكر كنم مناسب باشه واسم.
باز هم ممنون از دوستاني كه نظر دادن.
سلام
قیمت این tv هارو تو بازار میخوام
vt30
vt25
vt20
ممنون
والا من خودم از نزدیک این مدل رو ندیدم ولی اگر نمی خوای فیلم های فول اچ دی باهاش ببینی و بیشتر می خوای تلویزیون باهاش نگاه کنی نباید خیلی مهم باشه. بهترین کار برای پی بردن به کیفیتش اینه که در مغازه با مدل های مشابه مقایسش کنی. البته اگر از من می شنوی و می خوای خیالت راحت باشه حدود 200 بذار روی بودجت و LED بگیر.نقل قول:
3100 = 50vt20نقل قول:
4000 = 50vt30
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
اطلاعاتیدرمورد قیمت و کیفیت مخصوصا 3 بعدی مدلهای ال ای دی سونی زیر میخواستم. لطفاراهنمایی کنید
46ex720 46ex710 46ex700
46nx700 46nx710 46nx720
و همینمدلها در رده H خیلی ممنون بویژه قیمت 46hx800