البته ناگفته نمونه که من تا همین چند روز پیش از مک آفی استفاده می کردم که اونم بعضی ها رو ویروسی تشخیص میداد :18::13:
البته ناگفته نمونه که من تا همین چند روز پیش از مک آفی استفاده می کردم که اونم بعضی ها رو ویروسی تشخیص میداد :18::13:
مکافی را اول خیلی قبولش داشتم . چون خودم 2 سال ازش استفاده می کردم . اما با بودن کاسپراسکای و Nod32 و بیدیفندر دیگه فکر نمی کنم جایی براش مونده باشه .
از اول عمرم من با ناد32 کار کردم ، مرگ نداره !!
madiعزيز قابل شما را نداشت .باور كن از اينكه با دوستانی چون شما ارتباط دارم وچيز ياد می گيرم خوشحالم:40:نقل قول:
نقل قول:
سلام ومتشكر .خوشحالم كه مشكلت
باهمفكری دوستان حل شد :33:
دوستان تو رو خدا کمکم کنید بد جور گیر افتادم کامپیوترم یه ویروس گرفته که هیچ دراوی و برنامه ای رو باز نمیکنه روی هر درایوی که کلیک میکنم پیغام open with میده که نمیشه بازش کرد حتی انتی ویروسهای روی کامپیوترم هم نمیتونم بازشون کنم تا ویروس رو پیدا کنن!!!! چه کار باید بکنم تو رو خدا نگین که همه سیستم رو فرمت کنم چون خیلی اطلاعات روش دارم واگه بخوام backup بگیرم روی چند تا dvd بازم که کامپیوتر رو فرمت و درستش کردم اگه dvd ها رو روش بریزم که دوباره همین ویروس رو میگیره!!!!!!!!!!!!
ممنون ولی لطفا سریعتر کمکم کنید
سلام خدمت دوستای عزیز..من مبتلا به یک ویروسی شدم که روی هر فایلی کلیک میکردم که باز کنم ببینم اون فایل تبدیل به یک فایل exe میشد و مخفی میشد...
با تود 32 یه کارهایی کردم تقریبا پاک شد..سیستم هم عوض کردم فولدر آپشنش هم درست شد فقط مشکل من اینه که من تو یه درایوم حدود 1گیگ اطلاعات داشتم الان هم وقتی میرم روی پروپرتیسش حجمش همینو نشون میده ولی وقتی بازش میکنم نیست...جز 700کیلو بایت...با اینکه تیک گزینه Showe hiden file...هم هست و فولدر آپشن هم مشکلی نداره...فقط من میخوام ببینم چه جوری میتونم این اطلاعاتم رو ببینم..ممنون میشم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201465
دوست عزیزنقل قول:
اگر مطمئن هستید که این بدافزار را پاک کرده اید برای حل مشکلتان این فایل را دانلود کنید و هر سه
فایل داخل آن را اجرا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن که نیستم ولی با نود 32ورژن3.0621 آپ شده هر چی داشت پاک کرد..دیگه چیزی رو نمیشناسه؟
یعنی اگه من این فولدر رو نصب کنم...اون فایالهام درست میشه؟