دوستان من اون کرک رو ریختم ولی بازم بعد از اون دمو تاریک هستش لطفا راهنمایی کنید
Printable View
دوستان من اون کرک رو ریختم ولی بازم بعد از اون دمو تاریک هستش لطفا راهنمایی کنید
این Bug بازیه؟ یا خود بازی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی گرافیکش نصبت به نسخه های پیشین اُفت کرده یا مشکل دارم؟
تنظیمات بازی من رو نهایت کارایی کارت گرافیکمه.
ولی خودمونیم عجب بازی تبلیغاتی و مزخرفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bug بازی نیست . مشکل کرکتونه احتمالا . یه بار از اول اون مرحله رو برید . اگه نشد کرکتون رو با پچ عوض کنید .نقل قول:
یا از این آپدیت 4 استفاده کنید
سوال :
این آپدیت 4 نیازی به نصب 2&3 نداره ؟ یعنی اگه اونا رو نصب کردم اینم روش نصب کنم ؟ بعد دوباره بازی رو نصب کردیم نیازه هر دوش نصب شه یا همون 4 کار 2&3 هم انجام میده ؟ بهتر بگم . باید مثل gta iv به ترتیب باشه یا نه ؟
You don't need to have any of the previous updates installed,نقل قول:
as this update is featuring all previous updated content
nسلام
میلادجان و حجت عزیز و وستان دیگه که همیشه راهنمای ما بودن میشه در مورد مولتی انلاین هم اطلاعاتی بدین
که ایا کرکی براش اومده یا نه و اصلا قراره بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچین کرکی نیومده و نخواهد امدنقل قول:
این نوع سیستم انلاین بازی بر مبنای استیم تقریبا غیر قابل کرک شدنه
برای انلاین باید سی دی کی اصلی رو بخرید
من آپديت 4 رو گرفتم. زياد بازي نكردم اما مثل اينكه واقعا مشكلات بازي رو كم كرده.
آپديت 4 رو نصب كردم. مشكل افت فريم و تيك هاي وسط بازي كمتر شد ولي كامل رفع نشد.
نميدونم چرا اين treyarch نميتونه مثل infinity درست و حسابي بازي بسازه.
نقل قول:می دونی مشکل از چیه؟ از فعال بودن و ناسازگاری Trainer بازی! که البته دیگه با این Update 4 که دوست مون گذاشته کار نمی کنه.نقل قول:
این چه گرافیک مزخرفیه؟؟؟ گرافیکش اندازه ی Resident Evil 4 هست!!! بی شرفا برای پیش برد اهداف شون ببین چند سال دانش رو به عقب انداختن!
سلام.
من که دیدم بازی شو بد نبود. هرچی باشه از Modern war 2 بهتره.
multiplay هم که نگو دیگه حرف نداره. البته بگم بیشتر دادشم می زنه تا خودم.