باطری این گوشی کجاگیر میاد ؟
باطری این گوشی کجاگیر میاد ؟
قبل از پاسخ دادن به سوالت 1 سوال داشتم نمره املارو تو دبستان چند گرفتی؟ ما شاالله انگار 1 بچه دبستانی این پست رو داده! :31: :10:نقل قول:
خوب ببین فرقشون مثل فرق زمین با آسمون میمونه!
حالا اگه میگفتی سوپر tft با 16 میلیون شاید جای اندکی تامل داشت ولی این 2 مورد خیلی با هم فرق دارن
درسته فاکتور های دیگری هم برای کیفیت صفحه مد نظر هست ولی بنده به شخصه گوشی ندیدم که کیفیت صفحش اینی که شما میگی بوده باشه و قابل رقابت با super amoled باشه...
شیطون تو این قیمت ها رو از کجا گیر میاری:31:نقل قول:
تو مشهد با گارانتی زیر 520 گیر نمیاری:41:
آدرس رو برا منم بفرست
دوستان شماره یا آدرس پند تا نمایندگی پارس مایکروتل رو میخواستم؟؟!
اگه چراغ نشانگر شارژ لازم نیست پس گوشیهای دیگه وتمام لب تاپ ها بیهوده این چراغ راگذاشته اند.نقل قول:
بایدقبول کنید اگربود بهتربود.به هرحال هر گوشی هرقدرخوب باشدنواقصی هم دارد. شما تعصب زیادی نسبت به این گوشی دارید. پس کسی که آیفون یک میلیونی خریده چه بگوید. !
نقل قول:
جدا هم خنده دار نوشتم :27:
آخه نمیدونید چقدر با عجله نوشتم!:40::41:
من میخوام این گوشی رو 2 یا 3 ماه دیگه بخرم! به نظرتون میتونم امید داشته باشم که تا 400 پایین بیاد؟ :18:
این گوشی تولیدش به خاطر کمبود صفحات super amoled متوقف شده قراره توی همین ماه با wave II که مشخصاتش عین همینه ولی صفحش به جای 3.3 اینچ سوپر امولد فکر کنم 3.7 اینچ super clear tft هست جایگزین بشه.طبق مقایسه الدار روشنایی صفحش بیشتر میشه .قیمتش هم بیشتر میشه.نقل قول:
من خودم اون موقع که با گارانتی 420 بود و بدون گارانتی 380 پول نداشتم. بعد که کشید بالا و شد 489 با گارانتی پول دستم اومد. معطل نکردم. البته بدون گارانتی 460 خریدم. پیشنهاد میکنم هروقت پول دستتون بود بدون معطلی برید بخرید قیمت این گوشی پایین بیا نیست!
بد بختی من این جاست که وقتی قیمتش با گارانتی 420 بود پول داشتم و نخریدم گفتم بزارم بازم ارزون تر شه حالا دیگه خیلی زورم میاد!!!!:11: :31:نقل قول:
دوستان یه سوال نمیدونم شاید جاش اینجا نباشه
بین s8300 و s8500wave کدوم بنظرتون بهتره من موندم کدوم رو بگیرم اینم بگم که هیچ شناختی از گوشی های سامسونگ ندارم
به نظر من ويو دلايلشم كاملا واضحهنقل قول:
اصلا اين دو گوشي در يه سطح نيستن
S8300 چه چيزي داره كه بشه با ويو مقايسه اش كرد
بعد هم S8300 قيمتش حدود 250000
ولي ويو 450000
كلا تنها شبه برتريي كه S8300 سه مگاپيكسل بيشتره
كه اونم فقط اسميه و اصلا به پاي دوربين ويو نميرسه