سلام
کسی می دونه آخرین فرم ور ویواز کدوم ورژنه؟ مال چه تاریخی هستش؟
Printable View
سلام
کسی می دونه آخرین فرم ور ویواز کدوم ورژنه؟ مال چه تاریخی هستش؟
ورژن R2EA023. همین اواخر اومده، یههفتس تقریبانقل قول:
----------------------
راستی، یهوبسایت چند روز پیش دیدم، بازیهای خوبی توش گیر میاد، گفتم شاید بعضیا ندیده باشیدش...:46:
کد:http://mobile360.org/
سلام يه مشكلي الجدي :18: جان خودتون هر كس ميدونه از ما هم دريغ نكنه من امروز صبح اخراي اپديت بود كه پام توي سيم يو اس بي گير كرد و گوشيم خورد به زمين بعد كه اپديت تموم شد گوشيم رو روشن كه كردم نوشته بود فقط تماس هاي اضطراري بعد منم يه خاموش روشن كردم درست شد بعدش امروز ظهر به بعد يه ايرانسل انداختم روي گوشيم و تا الان كه دوباره اومدم سيمكارت همراه اول بندازم ديدم دوباره نوشته فقط تماس هاي اضطراري و هزار بار خاموش روشن كردم بازم نشد يه سيمكارت همراه اول ديگه هم گذاشتم روش همينطوري شد و ولي وقتي ايرانسل ميندازم روش درسته خواهش مي كنم كمكم كنيد
شما میگی آخرای آپدیت بود، یعنی آپدیت کامل انجام نشده، دوباره باید بریزی. حالا میخوای یه مستر ریست قبلش بکن، ببین نشد بعد دوباره فرمویر رو نصب کن.نقل قول:
تائید میشه .. با مستر ریست احتمالا مشکلتون حل شه ..نقل قول:
اگه آپدیت مشکل داشت اصلا گوشی روشن نمیشد !
آقا ی سوال ... کسی میدونه از وقتی این گوشی به بازار عرضه شده چند بار تا حالا آپدیت جدید گوشی رو سایت سونی اریکسون عرضه کرده ؟؟؟ لطفا اگر کسی میدونه تاریخ و مشخصات فریمور ها رو بگه ...
از اونجایی که تصمیم به آپ گوشی گرفتم لطفا نکات مهمی که موقع آپدیت گوشی باید رعایت کرد رو بگین که بعد از آپدیت مشکلی پیش نیاد ... لطفا همه دوستان اگه چیزی میدونن بگن
باتشکر
معمولا هر آپدیتی که اومده تو این لینک اعلام شده. فروم رسمی سونیاریکسون.نقل قول:
اون بنده خدایی که آپدیت ها رو اعلام میکنه با نام کاربری Anton1234 هست. آواتارش هم عکس ویواز پرو ه:)
خب تاپیک یهکم طولانیه، میتونی محتوای هر آپدیت رو ببینی. تاریخ پست هم تاریخ تقریبی آپدیت رو میگه (حداکثر یکی دو روز بالا پایین)میخوای برای راحتی از FIND مرورگر ctrl + f استفاده کن و اسم این بنده خدا رو سرچ کن. اینجویر پستهاش راحت تر پیدا میشه.
کد:http://talk.sonyericsson.com/message/5556#5556
بچها تا حالا کسی Garmin رو ویواز نصب کرده من با نقشه دانلود کردم ولی در نصب با مشکلات زیادی روبرو شدم لطفا اگه تایپیکی مرتبط با آموزش نصب هست لینکش رو بدید ...
لطفا اگه امکان داره لینکی تایپیکی واسه دانلود آخرین ورژن نقشه های برنامه oVi map هم بدین
وب دستتون درد نكنه لطفا بگين چجوري مستر ريست كنم لطفا بگيد لازمه مموري رو هم پاك كنم و برنامه ها رو پاك كنم؟
نه لازم نیست !نقل قول:
با این #7370#* کد ریست کن .. !