معدل کل من 11.5 هست. حالا با دیپلم انسانی بهتره چه رشته هایی و دانشگاهی رو انتخاب کنم که قبولیم 100%بشه؟
Printable View
معدل کل من 11.5 هست. حالا با دیپلم انسانی بهتره چه رشته هایی و دانشگاهی رو انتخاب کنم که قبولیم 100%بشه؟
خيلي ممنون از راهنماييتوننقل قول:
مجتمع فنی پودمانی نرم افزار داره؟من الان موندم چه دانشگاهي برم ترمي ، پودماني ؟ واينكه ميخوام هم نزديك باشه و هم سطح علمي بالايي داشته باشه؟
اگر پودماني و ترمي با هم فرقي ندارن پس چرا ايشون اين طوري گفتن؟
نقل قول:
يه سوال ديگه داشتم اينكه ساعت تشكيل كلاسهاي پودماني كيه؟
چون من شاغل نيستم و ترجيح ميدم صبح باشه
ببخشيد اين همه سوال پرسيدم
خواهش میکنمنقل قول:
مجتمع فنی نرم افزار نداره ... دانشگاه تو سعادت آباد و شهرک غرب ، چهار پنج تایی هست ولی هر کدوم رشته های خاصی دارن و باید ببینی کدوم رشته میخوای انتخاب کنی . مثلا رشته نرم افزار 2 تا دانشگاه هست که میتونی انتخاب کنی ... .
در خصوص صحبتهای این دوستمون خودشون جواب بدن بهتره ولی اینکه 6 تا 10 واحد بیشتر نمیدن که کاملا اشتباه ست حداقل برای ما که اینگونه بود و ترم اول 14 واحد و ترم دوم 13 واحد داشتیم . البته اینم بگم پودمانی در آخر باید آزمون جامع بدی تا مدرکتو بگیری (فکر کنم معدل اگه بالای 17 باشه بدون کنکور مدرک میدن ، اینو مطمئن نیستم :31: ) . فرق دیگه شم نمره قبولی که ترمی 10 و پودمانی 12 ست . فرق دیگشم برای آقایون هست که ترمی کارت پایان خدمت یا معافی سربازی نمیخواد و پودمانی میخوادش .
راجب ساعت کلاسها بطور مثال برای ما اینطوری بود که 3 تا گروه A , B , C داشتیم که گروه A کلاسهاش صبح بود . گروه B هم صبح هم ظهر . گروه C هم کلاسهاش ظهر بود .
یعنی چی کارت پایان خدمت میخواد پودمانی؟ یعنی من الان باید اول سربازی برم بعد پودمانی شرکت کنم؟
...................
دوستان من برای دیپلمم یه درس (عربی) افتاده دارم ... و باید دی ماه امتحان بدم. میتونم علمی کاربردی ترمی این ماه ثبت نام کنم و یه ترم تا دی مرخصی بگیرم از دانشگاه؟
نتایج کارشناسی پیوسته ترمی علمی کاربردی هم دیگه کم کم باید پیداش بشه!
کسی دقیقا اطلاع نداره چه روزی یا هفته چندم شهریور میاد؟
دوست عزیز آزمون جامع دوره پودمانی برداشته شد.نقل قول:
ثبت نام کارشناسی پودمانی از 27 شهریور شروع میشه، کسی میدونه مدرکش چه جوریه و چند ترم طول میکشه تا مدرک بگیریم.
کسی می دونه دفترچه پودمانی کارشناسی ناپیوسته نیم سال دوم میاد یا نه اگه بیاد کی؟
آزمون دارهنقل قول: