دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
Printable View
دوستان یه مقدار صدای تق تق هارد مای پاسپورت اولترا طبیعی هست یا نه؟
این صدا ها بیشتر ناشی از حرکت و جابجایی هدها هست و در حالت عادی نشاندهنده وجود مشکل نیست . برای اطمینان برید به قسمت health برنامه hdtune و بررسی کنید که آیا statusـها ok هستند یا خیر .نقل قول:
درود خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
سلام میخواستم یه هارد SSD بگیرم 128 یا 64 !!!
بی زحمت یه مدل خوب معرفی کنید !!!
بعد به نظر شما تفاوتی در پرفورمنس کامپیوتر داره ؟؟؟
جناب عطا هارد اکسترنال رو میزنم به تلویزیون میگه این دستگاه پشتیبانی نمیشود ... چرا؟؟؟؟؟؟
ماهواره و dvd player هم میزنم اول یه چشمک میزنه بعدش چراغش ثابت میشه اما بازم نشونش نمیده. یه سری برنامه هم داخلش بود اینا رو چکار کنم؟؟؟؟
my passport ultra 1tb
1. قبل از هرچیزی اگر هارد را lock کردید ، پس unlock کنید و سپس به TV متصل کنید . یک پارتیشن کم حجم بصورت FAT32 بسازید و تست کنید که آیا شناسایی میکنه یا خیر . از کابل رابط با طول بلند هم استفاده نکنید (بیواسطه به TV متصل کنید) .نقل قول:
2. توصیه میشه که این برنامه ها را حذف نکنید و نصب بشوند . قبل از پارتیشن بندی مجدد هارد ، این برنامه ها را در جای دیگری کپی کنید . با این برنامه ها میتونید هارد را lock کنید و یا حتی safely remove کنید (safely remove به روش ویندوزی هارد را خاموش نمیکنه مخصوصاً در ویندوز 7) .
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.نقل قول:
راستی FAT 32 نداشت فقط EXFAT داره.
همه رو نصب کنم؟ آخه طرز کارشون رو بلد نیستم اصلا نمیدونم اینها چی هستند.
میشه یه آموزش بدید کدومش SAFE REMOVE میکنه؟ یعنی راه درستش چیه؟
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:پست زير را بخونيد .نقل قول:
همه رو نصب کنم؟ آخه طرز کارشون رو بلد نیستم اصلا نمیدونم اینها چی هستند.
میشه یه آموزش بدید کدومش SAFE REMOVE میکنه؟ یعنی راه درستش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگر تمام حالات را امتحان كرديد پس TV اين هارد را پشتيباني نميكنه . البته براي اطمينان پيشنهاد ميكنم با نرم افزار مديريت هارد مثل اكرونيس يك پارتيشن fat32 بسازيد و تست كنيد .نقل قول:
من اصلا تغییری در هارد ایجاد نکردم یعنی lock نکردم راستش پارتیشن ها رو هم تغیر ندادم البته هم fat و هم NTFS رو امتحان کردم هیچ کدوم رو نشناخت.
راستی FAT 32 نداشت فقط EXFAT داره.
جناب عطا ببخشید اینقدر سوال میپرسم ازتون:
چرا وقتی هارد 1 ترا رو میزنم به هارد 930 گیگ نشون میده؟ پس 70 گیگ بقیه اش برای چیه؟
با اجازه اساتید، اون 1 ترابایتی که برای هارد میگن با درنظر گرفتن هر 1000 گیگ برای 1 ترا هست. ولی در کامپیوتر هر 1024 گیگ 1 ترا هست. این قضیه برای تبدیل بایت به کیلوبایت و به مگابایت هم هست.نقل قول:
پس شما میتونین 1 ترا رو سه بار بر 1.024 تقسیم کنین تا حجمی که داخل کامپیوتر نشان میده بدست بیاد. که میشه 931.1 گیگ